ayyyy bi bebiş daha geliyo.hadi bakalım iyice azalttık pandammın nosu varmı kimsede onuda çok merak ettim ta evelsi gün öğlen gibi vardı iki gündür ses seda yok ondanda bu kadar uzak kalmazdı
Selam Tontişler,
Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa
allah yardimcisi olsun insallah
bebek icinde sinem icinde kolay bir dogum olur insallah...
narnisandan haber varmi?
ben aramaya cekindim simdi ya:26:
Off zaten sulugöz uyandım bu sabah,bir de Sinem sancılanmış. Ağlamak istiyorum. Allah yardımcınız olsun canım arkadaşım. Sağlıkla gelsin dünyaya masal bebek ...
ayyyy bi bebiş daha geliyo.hadi bakalım iyice azalttık pandammın nosu varmı kimsede onuda çok merak ettim ta evelsi gün öğlen gibi vardı iki gündür ses seda yok ondanda bu kadar uzak kalmazdı
Bende sadece çekilişe katılanların telefonlar var, malesef pandamm ın yok..
Selam Tontişler,
Şimdi SPORSTAR ımızla görüştümmmm, hastanedeymiş yatış vermişler, sancılar aynı şekilde devam ediyormuş ve henüz açılma yokmuş. Bikaç saate kadarda olabilirmiş, sabaha karşıda doğabilirmiş MASAL bebek. Henüz belirsizmiş.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşımızdan, inşallah sağlıkla bir an önce kavuşur yavrusunaa
Selam Tontişler,
Selam Tontişler,
günaydın kızlarr
sanırım sancılarım varr,
sabah
7;45
8:00
8:12
8:31
8:43de olmak üzere şuan hala beklemedeyim
adet sancısı gibi sanki üşütmüşüm gibide ama,baya uzun sürüyor 1dk kadar
ve tuvalete gitme ihtiyacı oluyor böle adet olduğumuz zamanlarda tuvalete gitsek gelsede rahatlasak hissi var
bugünde 9buçuk gibi annemle babam gelicekti duruma göre doktora giderim onlarla
bakalım sancımı ne bu ama ilk defa oluyor bu
pelin sinemden hemen sonra sen pırtlatcaktın demi???
Kızlar STAR ı açın, komedi dükkanında tolga çevik hamile
slm kızlar nasılsınız..aranı<zad izmirde olan kimler varr
çok sevindim neresindesin izmirin umarım yakınızdır.bi sakıncası yoksa yazarmısın neresinde olduğunu
anladım cnm umarım görüşürüz ben bostanlıdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?