KÜÇÜKPRENS
bi gelişme oldu mu cnm?nişana benzettiğin şeyden sonra?ağrı sancı vs?
bakalım yarın doktor ne diycek?...
canlar göğüs uçları için bana zeytinyağı iyi geldi
sürdüm ovaladım.
ilk günler göğüs uçlarım kapalıymış tek delikten emcem die canı çıktı yavrumun.
sonra sıcak duş aldım ovdum tüm uçlar açıldı.
şimdi inek gibiyim.
doktorum fito kremi önerdi uçlar yara olursa die.
bebeğe de zararı yokmuş..
Yok tatlım hiçbişey olmadı, bakalım yarın gidicem doktora ama yine bişey olacağını sanmıyorummm
Anlamadım ben nasıl tüm uçlar, tek delik falan??
Star bizde halenn lambayıı açıkk tutupp yatıyoruzz birde senii ve bebeğinii hall basmasınn diyede,ayyy çıtır anneler hoşgeldinizzz :)))
dilsaddd cım benim kızıma sarılık testi yapıldı 5e kadar yok sayıyorlarmış çıkmadı ama diyeceğim o ki
eşim ilk günden beriodanın bütün lambaları açık uyutuyor bizi offf sorma,florasan ışığı iyi gelirmiş
sanırım iyi geliyor ama gerçektende zaten hastanelerde de ışık altında tutuyorlar ya
neyse dünde sağlık ocağına gitmişti aile hekimimiz sarılık olmaması için mi yada oluncamı tam olarak nasıl demiş bilmiyorum ama bebeğe sarı hiçbişey giydirmeyin demiş
eşimde sarı tülbent örtün der büyükler doğrumu demiş dr.da örtün bişey olmaz bi zararı yok sonuçta demiş
işte en geç 2 saatte bir emzircen ama birde canı istediği herzaman emzircen,uyursada zorla uyandırcan
valla 1 haftadır her gece sadece ya 2 ya da 3 saat anca uyuyorum sırf emzin diye şükür olmadı
inşallah seninde geçer tatlım buarada sarılık 3ile 5.günlerde artış gösterirmiş
benim tavsiyem florasan ışığını hep açık tut bizim gece gündüz hep açık valla sanırım 40 gün böyle yapmaya niyetli,benim hiçbir bilgim yoktu bu konuda eşim sağolsun biliyomuş
kremin markası mı fito?...
ben de şimdi bakıyorum göğüs uçlarım tıkalıymış gibi geliyo...
böyle pütür pütür bişeyler oluyo,banyoda ovuyorum ben de tam çıkmıyo ama...
napmak lazım ki?...
saglık ocağındaki ebeye sordum tansiyon düşüklüğü yaşıyoolabilirsin yada kan düşüklüğü tarzı biseyler söyledi doktorun verdiği demir hapınıda kullanmıyorum hep unutuyorum onu almayı sabahları ac karnına almak gerekiyo her defasında unutuyorum
ayy canım ya ne çok acımıştır seninde uçları baya baya kanamış yani demek
yazık bebişte yutmuş onlarıı
benimde 2 parça kopmuş ama orası kabuk gibi olmuş kan yok şimdilik
ama krem iyi geliyor gerçekten inşallah gerçekten bebişlere bi zararı yoktur lansinohun
sarılığınız bitmek üzreymiş canım çok sevindim buarada,
o ışık olayı bizdede var valla hep açık
bizim 1 haftalıkken düştüüsporstar denizim gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün cucu doğum yaptı mı
kızlar bebişlerin göbüşleri ne zaman düştü banyoyu ne zaman yaptırdınız
artık ne duysamm iyii gelirr diyee bir deftere not tutuyorummcanlar göğüs uçları için bana zeytinyağı iyi geldi
sürdüm ovaladım.
ilk günler göğüs uçlarım kapalıymış tek delikten emcem die canı çıktı yavrumun.
sonra sıcak duş aldım ovdum tüm uçlar açıldı.
şimdi inek gibiyim.
doktorum fito kremi önerdi uçlar yara olursa die.
bebeğe de zararı yokmuş..
Yok tatlım hiçbişey olmadı, bakalım yarın gidicem doktora ama yine bişey olacağını sanmıyorummm
Anlamadım ben nasıl tüm uçlar, tek delik falan??
kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah kontolumuz var gecen hafta doktor 1haftadaha bekleyelım sonra planlı bısı yaparız demıstı ama planlıdan ne kastettı soramadım cunku normal dogum demıstı onceden. sezeryan dan cok korkuyorm. ıns ole olmaz.heyecan bastı sımdıde... yarın ne olucak cok merak edıyorummmm
benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
7 aralık günü 14.25 de aldım kuzumu kucağıma bugün 10. günümüz
çoook mutluyum
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
kızlar anne olmak ne güzel bişeymiş yaa.
doyamıyorum kızıma.
uykusuzum aslında ama hiç uyuyasım yokkk nedense.
allah gücünü veriyo galiba.
bebişimi sık sık her istediği an emzirmeye çalışıyorum
zaten yapışık olmaya bayılıyoruz.
bir de göğsümde uyuykalıyooooo ya
en güzel anlardan biri
bugün ilk banyomuzu da yaptkkkk
ohhhh mis gibi oldukkkk
çok giremiyorummmm
listeye bakiim bi
ekliim
kızlar cok heyecanlıyım yarın sabah kontolumuz var gecen hafta doktor 1haftadaha bekleyelım sonra planlı bısı yaparız demıstı ama planlıdan ne kastettı soramadım cunku normal dogum demıstı onceden. sezeryan dan cok korkuyorm. ıns ole olmaz.heyecan bastı sımdıde... yarın ne olucak cok merak edıyorummmm
benim zülal su kızım da geldi arkadaşlar
7 aralık günü 14.25 de aldım kuzumu kucağıma bugün 10. günümüz
çoook mutluyum
allah herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
kızlar anne olmak ne güzel bişeymiş yaa.
doyamıyorum kızıma.
uykusuzum aslında ama hiç uyuyasım yokkk nedense.
allah gücünü veriyo galiba.
bebişimi sık sık her istediği an emzirmeye çalışıyorum
zaten yapışık olmaya bayılıyoruz.
bir de göğsümde uyuykalıyooooo ya
en güzel anlardan biri
bugün ilk banyomuzu da yaptkkkk
ohhhh mis gibi oldukkkk
çok giremiyorummmm
listeye bakiim bi
ekliim
Selam kızlar.Ben de doğurdum geldim
Defnem 15.12.2010 da 14.15 civarı sezeryanla aramıza katıldı. 3630gr, 50cm iz. Şimdilik durumumuz iyi, biraz memeyi alıken zorlanıyoruz o kadar ama alışıcak. Bu arada bebeği doğmuş olanlara bi sorum olacak, bebeğimiz bezinde çişini yaptığında hafif kan oluyo, gerçi 3 seferdir oluyo, doktora sormayı unutmuşum,aynı durumu yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?