prensim ne tetiklemesi 2 günde geçiyodu yawrucağın süresi.. egehan paşa "sen değil ben ne zaman istersem gelirim" artizliği yaptı veled :))
Senin haftalarında hastanede yatıp ilaçlar alan çok hamile var, hepsinin bebişleride iyi maşallah ama ben sana ne desem boş işte şimdi dimi
Bi de en sona kalırsam senin başına ekşirim haberin olsun, her gün ararım doğuramıyorum senin yüzünden diye
baltalı ilah'ı biliyormusun? penguen'de mustafa satıcı'nın çizdiği karakter.. topiğin baltalı'sı da ben olurum böylece :))
o doktora kalsa ben pzt almistim kucagima bebisicanım beniim sen benim takımdansın.. biz suyuyla başı belada olanlar heran süprize açığız..
22sine kadar beklerim sekerimBöyle diyenleri çok gördük Hapşuruk hanımAcaba cucu son gün ne yaptı da doğumu tetikledi yaa, gelse de ilham verse
Yok yok tam 40'ı doldurdu, ertesi güne kalsa suni sancı vereceklerdi. Artık o gün naptı etti bilemiyorum geldi Egehan paşası. Bende eşimin kondisyon bisikletine mi binsem aceba
"hal basması" ne ola ki?
ooh hayırlı olsun esracım.. Allah analı babalı büyütsün.. hoşgelmiş defnecik..
bu kan gelmesi mevzuu küçükprensin dediği gibi cidden.. benim veledte olmadı ama kukusu biraz şişti sanki, bu da hormonlarla alakalı diye sallamadım geçti sonradan.. içinin rahat etmesi açısından hekimine danışmanda fayda var tabii..
hep diyorum yine hatırlatacağım.. bak bu haftaki sarı sütün çok kıymetli.. fazlasını ziyan etme sakın.. sağabilirsen sağ derin dondurucuya koy emi.. daha sonra yine içirirsin bebeğine..
beraser ne etti ki acep? hastaneye gidecekti bugün
Bende inanmamm amaa hanii derler yaa uykundaa senii boğacakk gibii nefes alamaz gibii olursunn yatakktan kalkmak isteyince kalkamazsınn amaa bunlar uykunda rüyanda olurr,slm hatunlar
esracım gözün aydın canım.normal doğum değilmiydi senin neden sezeryan oldu?
haberokdan da ss çıkmadı sanırım bugün hiç o ne yaptı acaba doğum mu yaptı yoksam?
karabiber hal basması ne demek bizde al basması var onun gibi bişimi bu gerçi inanmam ben ama
Yok yok tam 40'ı doldurdu, ertesi güne kalsa suni sancı vereceklerdi. Artık o gün naptı etti bilemiyorum geldi Egehan paşası. Bende eşimin kondisyon bisikletine mi binsem aceba
sağolasın canım.. lohusalıktan olacak bi sıcak basıyor bi üşüyorum.. birde Neva sultanla uğraşıyoruz tabii.. genelde okumaya çalışıyorum sizi ama pek yazışamıyorum.. doğum heyecanı sarmış hepinizi.. ama biz insanoğlu tatmin olmuyoruz yaw.. e ben doğurdum şimdi şu kadarlık olsa bu kadarlık olsa deyip duruyorum içimden.. aslında şimdiki halleri çok güzel tadını çıkarıyorum resimler videolar felan.. ama takıntılar oluştu bende kimseylede paylaşamıyorum.. lohusalıktan kaynaklandığını bildiğimden kendime kulak asmamaya çalışıyorum.. bu hastaneye yattığım bulantılar döneminde aynı anda 3 ayrı antiemetik yapıldığı zamanlar olmuştu bana.. çok kötü durumdaydım çünkü.. bebekte riske giriyordu bende.. hekimime güvenim sonsuz ama doğdu doğalı aşırı inceler oldum kuzumu.. elimde değil.. bilmekle olmuyor cidden.. şimdide 3 yaşına gelse içim rahat edecek diyorum.. manyakça ama lohusalığın marifetleri işte..
beraser en son öyle demişti ama 13.30da tekrar gideceğim yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. doğurmuş olmasın.. :)) Amanın kapanış sana kalacak yawrucağım bu gidişle :} pelinle denizim bile doğurdu ya en son onlardı :)) birde aynı gün ya da peşpeşemiydi :)) çılgınlar :))
sami benim idolüm ya.. sami çizmediği haftalar çok pis cümleler kuruyorum cihan ceylan için..Evet herkesi baltalayan ilahBir çeşit uykusuzda ki sami sin sen Tooba
evet canım Neva'nın.. kalın çoraplarla oluyor artık :))o doktora kalsa ben pzt almistim kucagima bebisi
doktor degistirdim ben yine canim
suyumuda plasentamida normal buluyo
bu suyla 40. haftaya kadar beklerim dedi bakalim
sali pelvik muaynemiz var:18:
bu patikler neva sultaninmiiii???
ne guzelmis
22sine kadar beklerim sekerim
sen tetikliyecek biseyler bul artik
Bende inanmamm amaa hanii derler yaa uykundaa senii boğacakk gibii nefes alamaz gibii olursunn yatakktan kalkmak isteyince kalkamazsınn amaa bunlar uykunda rüyanda olurr,
Bu lohusalıkta daha çok olurmuşş o yüzden lamba açıkk kalsın derlerr ,lamba açık kalınca basmazmışşş
ama bende etrafdakilerinn yalancısıyımmmm
Bunada hal basmasıı diyorlarrrr
Bilmemek daha iyi valla böyle durumlarda, bulantı ilacı sanırım antiemetik. Bana da geçen haftasonu yaptılar zehirlendiğim için ama kar zarar durumuna göre hamileler kullanabiliyormuş. Bi de o kadar doktorun içindesin seni riske atacak değiller ya, hem o mide bulantıları hastanede yatmalar pek çok hamilelikte olan bişey hiç sıkma sen tatlı canını bişiycik olmaz, Allah ın izniyle
Hayır hayır, beraser beni satmaz, biz birlikte gidecektik doğuma!! O iki çılgın aynı gün doğurdu canım.. Kapanışı yapmak istemiyoruuummmm gerçekten
bana verilen en son tarih 10 aralık diyordu ya o nedenle dedim..
hem sen kaşınma bakim, son zamanlarında uyu dinlen.. doğurduktan sonra eşinin kondisyon bisikletinde 3 saatte yorulduğundan daha çok yorulacaksın..
ama bileklerini kuvvetlendirecek bişeyler yapabilirsin bak.. gaz çıkarsın diye pıtpıtladığında kondisyonlu olman sana yarar sağlayabilir :))))
kucukprensim ikimizinde gunu ayni bakalim hangimiz once doguracagiz
sami benim idolüm ya.. sami çizmediği haftalar çok pis cümleler kuruyorum cihan ceylan için..
birde Fırat'ım var tabii. Neva'mın abisi.. evimde posterleri var(dı).. millet soruyordu bu kim diye bizde oğlumuz diyorduk :))
evet canım Neva'nın.. kalın çoraplarla oluyor artık :))
hımm... sen onu salla da.. loş ışık önemli aslında.. çocuklar en güzel loş ışıkta büyür.. loş ışık ayarlayın odanızda
bende kapanışı deniz yaparr diyordumm olmadıı
kucukprens .!.:Madem o kadar andık, en sevdiğim gelsin:
:))))
benimde erkeklerle daha iyi anlaşıyorum diyen bi hatuna verdigi ayar favorim.. Bulabilirsem yollayım sana bi ara face'te paylaşmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?