2010 Aralık Anneleri

prensim ne tetiklemesi 2 günde geçiyodu yawrucağın süresi.. egehan paşa "sen değil ben ne zaman istersem gelirim" artizliği yaptı veled :))

Yok yok tam 40'ı doldurdu, ertesi güne kalsa suni sancı vereceklerdi. Artık o gün naptı etti bilemiyorum geldi Egehan paşası. Bende eşimin kondisyon bisikletine mi binsem aceba

baltalı ilah'ı biliyormusun? penguen'de mustafa satıcı'nın çizdiği karakter.. topiğin baltalı'sı da ben olurum böylece :))

canım beniim sen benim takımdansın.. biz suyuyla başı belada olanlar heran süprize açığız..
o doktora kalsa ben pzt almistim kucagima bebisi
doktor degistirdim ben yine canim
suyumuda plasentamida normal buluyo
bu suyla 40. haftaya kadar beklerim dedi bakalim
sali pelvik muaynemiz var:18:
bu patikler neva sultaninmiiii???
ne guzelmis

Böyle diyenleri çok gördük Hapşuruk hanım Acaba cucu son gün ne yaptı da doğumu tetikledi yaa, gelse de ilham verse
22sine kadar beklerim sekerim
sen tetikliyecek biseyler bul artik

Yok yok tam 40'ı doldurdu, ertesi güne kalsa suni sancı vereceklerdi. Artık o gün naptı etti bilemiyorum geldi Egehan paşası. Bende eşimin kondisyon bisikletine mi binsem aceba

bana verilen en son tarih 10 aralık diyordu ya o nedenle dedim..
hem sen kaşınma bakim, son zamanlarında uyu dinlen.. doğurduktan sonra eşinin kondisyon bisikletinde 3 saatte yorulduğundan daha çok yorulacaksın..
ama bileklerini kuvvetlendirecek bişeyler yapabilirsin bak.. gaz çıkarsın diye pıtpıtladığında kondisyonlu olman sana yarar sağlayabilir :))))

Bende inanmamm amaa hanii derler yaa uykundaa senii boğacakk gibii nefes alamaz gibii olursunn yatakktan kalkmak isteyince kalkamazsınn amaa bunlar uykunda rüyanda olurr,
Bu lohusalıkta daha çok olurmuşş o yüzden lamba açıkk kalsın derlerr ,lamba açık kalınca basmazmışşş
ama bende etrafdakilerinn yalancısıyımmmm
Bunada hal basmasıı diyorlarrrr

Bendee bebeğimii çokk inceliyorumm acaba biryerlerinde birşeyy varmıı,duyuyormuu,görüyormuu,bana tepkii veriyormu

Evet herkesi baltalayan ilah Bir çeşit uykusuzda ki sami sin sen Tooba
sami benim idolüm ya.. sami çizmediği haftalar çok pis cümleler kuruyorum cihan ceylan için..

birde Fırat'ım var tabii. Neva'mın abisi.. evimde posterleri var(dı).. millet soruyordu bu kim diye bizde oğlumuz diyorduk :))

evet canım Neva'nın.. kalın çoraplarla oluyor artık :))

hımm... sen onu salla da.. loş ışık önemli aslında.. çocuklar en güzel loş ışıkta büyür.. loş ışık ayarlayın odanızda

bende kapanışı deniz yaparr diyordumm olmadıı

Dambıl mı çalışsam aceba, zamanında çaydanlık bile kaldıramadığım için eşimle beraber dambıl çalışıyordum bileklerim için

kucukprensim ikimizinde gunu ayni bakalim hangimiz once doguracagiz

Bilmem ki bacım sen geçen gece bi atak yaptın ya hani, benden bi adım önde gibisin ama hakkımızda hayırlısı bakalım

Fıratın yüzünden bi kere salçalı ekmek yedim yaa, çok kötüydü Posteri bende son fuarda aldım oğluşun odasında duruyor ama henüz asmadım Annem gelsin gitsin öyle asayım diyorum

bende kapanışı deniz yaparr diyordumm olmadıı

hep öyle olur zaten, ilk cucu yu bekliyorduk mesela nerdeyse sona kalacaktı

iyi akşamlar arkadaşlar,
ananas doğumu tetikliyormuş,haberiniz olsun..
yarın alıp deniycem bende,41.haftayı doldurmadan doğurmak istiyorum...:2:

kızlar nasılsınız bakalım..bizde bu gün dr. gittik nst çektik dr haftaya cuma görüşürüz dedi offf yaaa bu gidişle en son ben doğuracam valla sıkıntıdan patlamak üzereyim bide anestezi uzmanıyla görüştüm epidural için ama kadın gece olursa ben gelemem mersinde oturuyorum dedi :95::95: mersinle burası 2 saat sürüyo yaa:95::95: napcam ben yaa dua ediyorum şimdide gece doğurmayayım diye:97:

mrb arkadaşlar.bende eski bi aralık annesi adayıyım ama malesef ozman kaybetmiştim bebeğimi şimdi temmuz annesi olcam inş.9. haftadayım kalp atışını duydmmm çok şükür allahıma.okudum biraz geçmişiii hepinzie maşşlah diyorummm az kaldı kızlarr biraz daha sabırr inş bende temmuzu bu defa sağ salim bebeğimle görürümmm... biz daha temmuz topiğinde 707. sayfadayız darısı sizler gibi 4000. sayfalara...allah bağışlasın hepinizzzin yavrusunuu...

kucukuprensim yok kiz nerde yaptikta ne ise yaradi kac gundur tik yok bide persembe gunu kontrolum vardi doktor hic bi bilgi vermedi kanala girdimi kac kg oldu hic bi bilgim yok sadece bi hafta icinde artik sancilarin baslar dedi

Son düzenleme:
Ayrıca salçali ekmek iyidir yaw. Ben yemek yaparken soğanı salcayla kavurdugumda esimle ekmekleri hazırlarız biz :)) bı kısmı ekmek arasına gerisi yemeğe :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…