2010 Aralık Anneleri

demii bilmiyorumkismile
yok grami falan bosverdim dee 2-3 haftada almadim ya,bebis almismidir diye taktim
amaaaaaaan Allahin izniyle sagliklidir insallah bebiss :Saruboceq:
sen nasilsin canimm?

ay evet ya bende aldım bitane medeniyet miş walla hamile pantolonları sıkışıyodum içinde kendi pantolonlarımın
harikaa gercektendeee..ben 1 aydir giyiyorum..
nimet vallaa hamile pantolonu,cok rahat cook :lepi:

canimm Allah kolaylik versinnn sana..
evet kuyruk sokumum feciii agriyor..öyle böyle degil..ama sadece aksamlari..:umursamaz:

heheh,benimde karmakarisik valla canim yaa sempatiksalakcinni
takvimde kiz cikiyor,bazi belirtiler erkek,bazilari kiz..görenler erkek diyor,cildim bozuldu,bunu gören kiz diyor..rüyamda erkek doguruyorum,icimden kiz geciyor..
daha sayayim mi kaydirigubbakcemile3

pandam moralini bozma...
benim kayinvalidemde ayy insallah erkektir,ilk cocuk erkek olsun diyor..
her görüstügümüzde aslan torunum,canim oglum diyor..:dilcikar:
benimde sinirlerim tavan yapiyordu basta
ama biz kiz istiyoruz dedim bi kere,halbuki öyle bisey yok sempatiksalakcinni
valla iddiaya girenlerimi ararsin,sinir oldugum bazi kisiler insallah bana ceker diye dualar etmesini mi ararsin...ooo say say bitmez...
hepsini bosverdim,tek duam saglikli,hayirli olmasi insallah...
sende takma kimseyii :1hug:

kızlar benim bitane ablam var almanya da evli biz 6 kız kardeşiz ve ablamın kaynanası ablam hamileyken yiğenimin kız olduğunu öğrendik kaynanası başladı anası gibi bu da hep kız doğuracak die sonra balam yine hamile kaldı o da erkek ti adamlar şok geçirdiler yanlız ablamın görümcelerinin ikişer tane çocukları var ve hepsi kız bi tek benim ablam erkek doğurdu 8 kızın çobanı oldu yiğenim... etme bulma dünyası takmayın kafanıza herşey oluruna varır

bizdede kayinvalidem hep icime kiz doguyo diyor
esimde kiz istiyor kiz cocuklari babaya cok duskun oluyorya
bicir bicir hayal ediyor

bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya

Ben doktora 6 haftalıkken gitmiştim bana 4 haftalık dedi.1 hafta döllenme 1 hafta regliyi sayıyorlar korkucak bir şey yok canım.

ay iş başı yapınca bi fena oluyo insan

oohhhh maşallaaahhh çok sevindim bende keşke çalışsaydım diyorum çok sıkıldım evde yatmaktan, mecburen dışarı çıkardım o zamanlaelaelaelaelae

walla önceden tatil bakınırdım. evde yatmaya yer arardım. ama şimdi yaşadıklarımdan sonra aman diyorum günde 20 saat çalışmaya razıyım. yeterki kendimi iyi hissedeyim. nisan'ın 5'inden beri işe gidemiyorum. yığıldı büssürü iş. tabii bide hareket olması açısından daha iyi. evde kuluçkaya yattım resmen

Kızlar herşey den önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun benim için yeter.Ama ben tek çocuk istediğim için kız olsun sitiyorum eşimde aynen.Ne bilim kız çocukları daha hayırlı sanki : ) bana arkadaş olur falan.

meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar bu arada suya dikkat. elinizden geldiğince bol su içmeye çalışın. idrarınızın rengini takip edin. açık ve berrak olmalı. koyulaşması az sıvı aldığınız anlamına geliyor. gözünüzün önünde bi bardak su olsun hep

şey var bide idrar diyince işte eskilerin cinsiyet tahmini idrarın koyu renkli olursa kız açık renkli olursa erkek olurmuşnaniknanik

ben de öyle düşünüyorum ama cidden hayırlısı. normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama insanın bi kızı olmalı yaw. şöyle cilveli felan. zemuszemus bayanssulusmile bazen hayal ediyorum. bende bu çektiklerimden sonra pek ikinciyi düşünemiyorum açıkçası. eyvahedigeldismile ama erkek olursa belki çoook sonra kendimi ikna edersem..

şey var bide idrar diyince işte eskilerin cinsiyet tahmini idrarın koyu renkli olursa kız açık renkli olursa erkek olurmuşnaniknanik

Benim ki bazen açık bazen koyu : ) nasıl anlıyacağım.Sanırım az su içtiğim zamankarda koyu oluyor.Kızlar az kaldı 1 ay içinde hepimizin bebişlerinin cinsiyeti belli olucak.

Bu arada benim gibi çok sık acıkan var mı? Ayy kahvaltı yapıyorum 2 saat dolmadan yine acıkıyorum.

Aynen kız erkek olusa eğer, bir süre sonra kız için kolları sıvayabilirim belki ( belki o da yani) Ama kzı olursa erkek diye tutturmam.Eşimde illaha erkek olsun diye bi takıntısı yok.Zaten o benden daha çok korkuyor çocuktan : ))

bebişim sağlıklı olsunda hiç bişi önemli değil... bi de korkuyrm bu kontrole gittiğimde sorucam doktoruma benim bi tane yiğenim var ve kalbi delik doğdu acaba bende de öle bi ihtimal olabilir mi diee_?
saçmalama olmaz öle bişey alemsin he allah korusun
bebeğine isim düşünen var mı_? çok soru soruyrm farkındayım ama merak işte

süpersin uçurum ya 8 kızın çobanı
ben isim düşündüm ama cinsiyet bi belli olsun manalı değişik bişey istiyorum
meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm yinemi hastasın gerçekten ya geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşte ......sana ii bakmıyolar mı bakiiimklava:

denizcim geçmiş olsun cnm ya,bak ihmal ediyosun kendini sanırım daha yeni hasta olmuştun sen,havalara aldanma bi sıcak bi soğuk valla
benimde idrarım öyle ya bi açık bi koyu rengi belli olmuyo,demekki suyla alakalı heralde,bende buara düzenli yiyorum ya çok acıkmasam bile yemek yiyebiliyorum enazından,biara çok kötüydüm ya

bende çok acıkıyrm ama yemekte istemiyrm özellikle geceleri çünkü midemde şişkinlik hissi oluyo ve uyuyamıyrm

Ya ben acıkmasam aklıma gelmez yemek ama midem çok kazınıyor yav : ) ama her defasında yemek yemiyorum şimdi 1 tabak dolusu kiraz yedim : ) ama yarım sat sonra yine acıkırım.

Canım senin mide bulantın geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…