demii bilmiyorumkismileAy maşallah maşallah, karabiberim hani sen bi liste yapıyordun ya neye göre tahmin ediliyordu onda cinsiyet? Geç döllenmeye göre miydi?
Günaydın canım, 200 gr nedir ki bir bardak su içsen alırsın yani takma kafana:lepi:
Bencede git canım doktora, hem için rahatlar.
harikaa gercektendeee..ben 1 aydir giyiyorum..ay evet ya bende aldım bitane medeniyet miş walla hamile pantolonları sıkışıyodum içinde kendi pantolonlarımın
canimm Allah kolaylik versinnn sana..slm arkadaşlar bende hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyrm :sinifsinif: bebeğim rabbim nasip ederse 19 aralık gibi yanımızda olacak.:lepi:kasık ağrısı çok var hatta bide kuyruk sokumu ağrısı yaşıyrm sizdede yaşayanlar var mı acaba_?
heheh,benimde karmakarisik valla canim yaa sempatiksalakcinnivalla meraktan ölücem cnm yaa
herşeyi cinsiyete yoruyorum
grçi bi çoğumuzun ilk bebeği
sağlıklı olsunlar da
kız erkek farketmez
benimden çin takvimine göre kız çıkıyo
belirtiler erkek diyo görücez opuyorumnanaktan
pandam moralini bozma...kılzar benim canım bu cinsiyet muhabbetine çok sıkılıyor
hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde erkek olcak gibi bi his yerleşti içime
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
kayınvalidem eşimin teyzesi anannesi kızkardeşi yani sülalecek benim bebeğim hakkında yorum yaptılar erkek olacak kesin(!) diye
çok sinirim bozuldu
neymiş efenim görümcemin kızı varmış bu erkek olsun da çeşit olsunmuş
ya size ne ne hakla böle bişe diosunuz
çok sinir oldum
o günden beri hayırlısı olsun diorum ama bebeğimle konuşuoyrum kız ol annecim de hepsi morarsın diye
çok mu kötüyüm ben yaaaabilmiyorumkismile
bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya
ay iş başı yapınca bi fena oluyo insan
oohhhh maşallaaahhh çok sevindimbende keşke çalışsaydım diyorum çok sıkıldım evde yatmaktan, mecburen dışarı çıkardım o zamanlaelaelaelaelae
Ben doktora 6 haftalıkken gitmiştim bana 4 haftalık dedi.1 hafta döllenme 1 hafta regliyi sayıyorlar korkucak bir şey yok canım.
meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlar herşey den önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun benim için yeter.Ama ben tek çocuk istediğim için kız olsun sitiyorum eşimde aynen.Ne bilim kız çocukları daha hayırlı sanki : ) bana arkadaş olur falan.
şey var bide idrar diyince işte eskilerin cinsiyet tahmini idrarın koyu renkli olursa kız açık renkli olursa erkek olurmuşnaniknanik
ben de öyle düşünüyorum ama cidden hayırlısı. normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama insanın bi kızı olmalı yaw. şöyle cilveli felan. zemuszemus bayanssulusmile bazen hayal ediyorum. bende bu çektiklerimden sonra pek ikinciyi düşünemiyorum açıkçası. eyvahedigeldismile ama erkek olursa belki çoook sonra kendimi ikna edersem..
saçmalama olmaz öle bişey alemsin he allah korusunbebişim sağlıklı olsunda hiç bişi önemli değil... bi de korkuyrm bu kontrole gittiğimde sorucam doktoruma benim bi tane yiğenim var ve kalbi delik doğdu acaba bende de öle bi ihtimal olabilir mi diee_?
bebeğine isim düşünen var mı_? çok soru soruyrm farkındayım ama merak işte
süpersin uçurum ya 8 kızın çobanıkızlar benim bitane ablam var almanya da evli biz 6 kız kardeşiz ve ablamın kaynanası ablam hamileyken yiğenimin kız olduğunu öğrendik kaynanası başladı anası gibi bu da hep kız doğuracak die sonra balam yine hamile kaldı o da erkek ti adamlar şok geçirdiler yanlız ablamın görümcelerinin ikişer tane çocukları var ve hepsi kız bi tek benim ablam erkek doğurdu 8 kızın çobanı oldu yiğenim... etme bulma dünyası takmayın kafanıza herşey oluruna varır
cnm yinemi hastasın gerçekten ya geçmiş olsun en kısa zamanda iyleşte ......sana ii bakmıyolar mı bakiiimmeraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
denizcim geçmiş olsun cnm ya,bak ihmal ediyosun kendini sanırım daha yeni hasta olmuştun sen,havalara aldanma bi sıcak bi soğuk valla
benimde idrarım öyle ya bi açık bi koyu rengi belli olmuyo,demekki suyla alakalı heralde,bende buara düzenli yiyorum ya çok acıkmasam bile yemek yiyebiliyorum enazından,biara çok kötüydüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?