benim de 11+2 de lucak randevum ve ense kalınlığına bakıcak.
acaba ikili test için sonra mı kan alınırki hani biraz erken gibi bence.
aa bunu diyende prof yani.
ama ikili test yapmaz belki.
haftaya git yaptır der dimi.
kızlar bu arad geçmişe baktım da göbişim çıktı diyenelr var.
koyun resimlerinizi de bakalım.
Ya ben acıkmasam aklıma gelmez yemek ama midem çok kazınıyor yav : ) ama her defasında yemek yemiyorum şimdi 1 tabak dolusu kiraz yedim : ) ama yarım sat sonra yine acıkırım.
Canım senin mide bulantın geçti mi?
tatlimmm gecmis olsunn...meraba kızlar.
nasılsınız.
ben hastayım yine ya.
bu ne biçim iş.
boğazım cayır cayır yanıyooooo.
ne bahtsızım ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlar herşey den önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun benim için yeter.Ama ben tek çocuk istediğim için kız olsun sitiyorum eşimde aynen.Ne bilim kız çocukları daha hayırlı sanki : ) bana arkadaş olur falan.
aaa kizlar yapmayinnnn,daha burda ikinci hamileliklerimizde paylasicaz olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3ben de öyle düşünüyorum ama cidden hayırlısı. normalde erkek çocuklarını daha çok severim ama insanın bi kızı olmalı yaw. şöyle cilveli felan. zemuszemus bayanssulusmile bazen hayal ediyorum. bende bu çektiklerimden sonra pek ikinciyi düşünemiyorum açıkçası. eyvahedigeldismile ama erkek olursa belki çoook sonra kendimi ikna edersem..
tatlimm senin durumundayim aynen..hemde en basindan bu yana ayni..Ya ben acıkmasam aklıma gelmez yemek ama midem çok kazınıyor yav : ) ama her defasında yemek yemiyorum şimdi 1 tabak dolusu kiraz yedim : ) ama yarım sat sonra yine acıkırım.
Canım senin mide bulantın geçti mi?
ohh afiyet olsun cnm ne güzel yiyebilmen çok güzel ama istemese bile,benim bulantılar tam gaz devam ya,2-3 kere çıkarmıştım ama 1-2 gündür o yok,ama çok bulantı var hala dün çok kötü geçmişti,karnım doluykende bulanıyo boşkende :sinifsinif: 14.te geçer dedi dr. bakalım,
merhabalar tatli hamisler nasilsiniz
tatlimm senin durumundayim aynen..hemde en basindan bu yana ayni..
sabahlari uyanmamin tek nedeni cok acikmis olmam ve midemin kazinmasi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?