ay cnmmm sağlıklı olsun bide erkek olsun süpper olcak walla ama kısmet tabigizemli ve desireden erkek bebis gelio galbazemuszemus
benim kasık ağrılarım arada bir olurdu ama bu hafta belirgin bir şekilde sağ kasığımda hissediyorum. sol kasığımda hiç birşey yok. açıkçası kasık ağrılarının cinsiyete işaret ettiğine pek inanasım gelmiyo canım. kese içinde bebe. artık iyice büyüyolar. yer açılırken bizde hissediyoruz böyle. sırnaşık şey bi sitede artık yavaş yavaş çatlaklar için krem kullanmaya başlayabilirsiniz demiş 13. gebelik haftası için ama bende daha hiç bi şey yokki.:sm_confused: çıkmadı karnım sırt üstü yatınca bikarnım çok az çöküyo ve bi sertlik var. artık çıksın yaa.
bu hafta benim ilk trimestrım doluyo. :teytey: ikinci trimestr için gebeliğin balayı diyolar ya artık bundan sonra yüzüm güler inşAllah :Saruboceq:
aa erkek mi olurmuş öle olunca seğirmeden kastın böle damarında birden tazikle kan akıyo gibi oluyomuş hissise bende de oluyo böle aniden pıt pıt oluyo
kasık ağrısı için endişelenme çok şiddetli olmamak şartıyla normal bunlar
aynen dediğin gbi cnm
pıt pıt yapıyo
erkek bebek erken hissettirirmiş diyolar bakalım
sağlıklı olsunlar da opuyorumnanaktan
kızlar günaydın nasılsınız bacılar
gunaydin gizemli
biz bulantili ve akintiliyizsempatiksalakcinni
sen nasilsin?
selam guzel anne adaylari
simasl hosgeldin seninle sat tarihimiz ayni
kizlar benimde kontrolum yarin insallah icerde hersey normaldir
sanirsam bendede gobus cikti beni goren cikmis diyo esimde oyle diyo
normalde yoktu o yuzden sanirim
Günaydın güzelimmma.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizlar ben hamile pantolonu giyiyorum artik:kedi:
eskiler olmuyo dar seylerde giyecegime
hamile pantolonu almistim onlari giyiyorum bi rahat bi rahat anlatamamkaydirigubbakcemile3
ay cinsiyet belli oluncada konuşalım bu dediklerimizi bakalım tutucak mı
kılzar benim canım bu cinsiyet muhabbetine çok sıkılıyor
hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde erkek olcak gibi bi his yerleşti içime
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
kayınvalidem eşimin teyzesi anannesi kızkardeşi yani sülalecek benim bebeğim hakkında yorum yaptılar erkek olacak kesin(!) diye
çok sinirim bozuldu
neymiş efenim görümcemin kızı varmış bu erkek olsun da çeşit olsunmuş
ya size ne ne hakla böle bişe diosunuz
çok sinir oldum
o günden beri hayırlısı olsun diorum ama bebeğimle konuşuoyrum kız ol annecim de hepsi morarsın diye
çok mu kötüyüm ben yaaaabilmiyorumkismile
evet bende bi tanesini öle yaptırcam hem uygun hemde değerlendirmiş oluruz eskilerien güzelini yapmışsın valla benim de kotlarım çok dar
kendimi suçlu hissediyorum giydiğim zaman
ama ben hamile pantolonu almayı düşünmüyorum
giymediğim bi kaç kotum vardı
annem terzide hamile pantolonu yaptıracak
kemer kısmını söküp lastik yapıyolar
hem ucuz hem de hamile pantolonlarından daha şık oluyo
sizinde varsa kenarda yaptırın derim
cnm ne zor ya öle uzakta yaşamak oralar güvenli değilse çıkma sakın dıları evde yürü dolaş allah korusun...arkadaşlar ne güzel hepiniz çok güzel şehirlerde yaşıyosunuz bizde malesef eşim işi nedeniyle şırnaktayız... dilediğim zamanlarda çıkıp dolaşamıyrm ben şimdi 10+3 günlük hamileyim ve bu günlerde en az 2 saatte 1 10 dk yürümem lazım ama evden çıkmak bu aralar tehlikeli
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
kayınvalidem eşimin teyzesi anannesi kızkardeşi yani sülalecek benim bebeğim hakkında yorum yaptılar erkek olacak kesin(!) diye
çok sinirim bozuldu
çok sinir oldum
o günden beri hayırlısı olsun diorum ama bebeğimle konuşuoyrum kız ol annecim de hepsi morarsın diye
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
çok sinirim bozuldu
çok sinir oldum
bende aynı sinir oluyorum şöle olcak böle olcak diyenlere benimde herkes erkek dedi bende bozdum kayınvaldemi oğlunun oğlu olsun diyemi erkek diyip duruyosun bi sor bakalım oğluna oğlun kız istiyo dedim nası ii demişmiyim
ay cnmmm sağlıklı olsun bide erkek olsun süpper olcak walla ama kısmet tabi
cnm o dediğimiz ağrı değil seyirme böle pıt pıt bişey yani ağrı acı veren bişey değil...
ay sen bayağı ilermlemişsin dediğin gibi çatlak için krem olmasa bile ben dalinin vücut yağını aldım onu sürüyorum hep hem çocuklar için olduğundan katkı maddesi azdır diye onu seçtim...
bende aynı sinir oluyorum şöle olcak böle olcak diyenlere benimde herkes erkek dedi bende bozdum kayınvaldemi oğlunun oğlu olsun diyemi erkek diyip duruyosun bi sor bakalım oğluna oğlun kız istiyo dedim nası ii demişmiyim
şekerim çok iyiy demişsin
ben de ded,im benim eşim de kız istio ama o da bu aralar erkek olcak herlade dio
ay dur bide bebeişler doğsun isim takıntıları olacak o kaynanaların kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?