slm annişler naslsınız sizi takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorumopuyorumnanaktan
maşallahınız var
bişi sorucam arada kasıklarında seğirme hisseden var mı
bende oluyo şu sıralar
erkek bebeğe işaret diyo herkes
bide kasık ağrısı bende de var
umarım normaldir
evet canim ya oyleymis
daha dun banada ayni seyden bahsettiler
segirme oluyomus ve erkek bebeklerde olurmuskaydirigubbakcemile2
hadi hayirlisi
ne güzel herkes burdaa ersasu+, gizemli83+, GULSEMEDIHA, hapsuruk+, tooba, julyet
ama benim cikip islere devam etmem gerek simdi..bi elim iste bi elim burda olmuyor..
kendinize ve bebislere iyi bakin cici annelerrrr a.s.
benim kasık ağrılarım arada bir olurdu ama bu hafta belirgin bir şekilde sağ kasığımda hissediyorum. sol kasığımda hiç birşey yok. açıkçası kasık ağrılarının cinsiyete işaret ettiğine pek inanasım gelmiyo canım. kese içinde bebe. artık iyice büyüyolar. yer açılırken bizde hissediyoruz böyle. opuyorumnanaktan bi sitede artık yavaş yavaş çatlaklar için krem kullanmaya başlayabilirsiniz demiş 13. gebelik haftası için ama bende daha hiç bi şey yokki.:sm_confused: çıkmadı karnım sırt üstü yatınca bikarnım çok az çöküyo ve bi sertlik var. artık çıksın yaa. :CüvCüv:
bu hafta benim ilk trimestrım doluyo. :teytey: ikinci trimestr için gebeliğin balayı diyolar ya artık bundan sonra yüzüm güler inşAllah :Saruboceq:
esra gülme napsın kızacağız durumu buymuş baksana delikafaduldendelikafadulden
arkadaşlar ne güzel hepiniz çok güzel şehirlerde yaşıyosunuz bizde malesef eşim işi nedeniyle şırnaktayız... dilediğim zamanlarda çıkıp dolaşamıyrm ben şimdi 10+3 günlük hamileyim ve bu günlerde en az 2 saatte 1 10 dk yürümem lazım ama evden çıkmak bu aralar tehlikeli
kılzar benim canım bu cinsiyet muhabbetine çok sıkılıyor
hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde erkek olcak gibi bi his yerleşti içime
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
kayınvalidem eşimin teyzesi anannesi kızkardeşi yani sülalecek benim bebeğim hakkında yorum yaptılar erkek olacak kesin(!) diye
çok sinirim bozuldu
neymiş efenim görümcemin kızı varmış bu erkek olsun da çeşit olsunmuş
ya size ne ne hakla böle bişe diosunuz
çok sinir oldum
o günden beri hayırlısı olsun diorum ama bebeğimle konuşuoyrum kız ol annecim de hepsi morarsın diye
çok mu kötüyüm ben yaaaabilmiyorumkismile
evet bende bi tanesini öle yaptırcam hem uygun hemde değerlendirmiş oluruz eskileri
cnm ne zor ya öle uzakta yaşamak oralar güvenli değilse çıkma sakın dıları evde yürü dolaş allah korusun...
bide bişey sorucam o siteden tickerı nası yaptın bende yapıorum ama linki çıkmıo
ay dur bide bebeişler doğsun isim takıntıları olacak o kaynanaların kaydirigubbakcemile3
cnm senin tickerından yaptım umarım kızmazsın
kılzar benim canım bu cinsiyet muhabbetine çok sıkılıyor
hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde erkek olcak gibi bi his yerleşti içime
ama kimseye söylemedim
tabi millet durur muuuuu
kayınvalidem eşimin teyzesi anannesi kızkardeşi yani sülalecek benim bebeğim hakkında yorum yaptılar erkek olacak kesin(!) diye
çok sinirim bozuldu
neymiş efenim görümcemin kızı varmış bu erkek olsun da çeşit olsunmuş
ya size ne ne hakla böle bişe diosunuz
çok sinir oldum
o günden beri hayırlısı olsun diorum ama bebeğimle konuşuoyrum kız ol annecim de hepsi morarsın diye
çok mu kötüyüm ben yaaaabilmiyorumkismile
cnm senin tickerından yaptım umarım kızmazsın
Ay inşallah artık yüzün güler, daha sık gelmeye başladın gerçi daha iyisindir diye umuyorum:lepi:
aynen kızlar yaa. kaydirigubbakcemile3 hatta eşim kayın validemin yüzüne demişti ben kız istiyorum diye kadıncağız bozulmuştu. :roflol: hatta "prenses istiyorum" demişti. gebe kalmadan öncede "bana prenses yap" deyip duruyodu. adam gebe kalınca değişti. :1no2: "yok bence erkek olacak" "erkek olsun" deyip duruyo pis.. :dilcikar:
aman boşver kim ne derse desin sen yap kendince sporunu evde de koltuğun mindeirni çıkar halıya in çık step gibi maksat hareket olsun :)"erasu" çok teşekürler hamileliğin verdiği sıkıntılar nediyle canım sıkılıo ama eşim hep destekçim. genelde öyle yapıyrm apartmandaki herkes beni deli falan sanıcak çünkü merdivenleri inip çıkıyrm spor olsun die
cnm gir baby gaga ya bebeğin muhtemel doğum tarihini işaretle sonra çıkan tickera sağ tıkla resmin url sini kaydet de onu yapıştır profilindeki tciker yerinecnm bende bu siteden yapmak istiyorum
bana da anlatsana
bi yapamadım ben
ay iş başı yapınca bi fena oluyo insansağolasın canım. evet iki gündür daha iyi gibiyim. inşAllah o kötü günler daha gelmez. hafiften yiyorumda bişeyler. perşembe iş başı yapacam hayırlısıyla bakalım
benim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benimtabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da
gizemli83 sen nekadarlık hamilesin_?
"erasu" çok teşekürler hamileliğin verdiği sıkıntılar nediyle canım sıkılıo ama eşim hep destekçim. genelde öyle yapıyrm apartmandaki herkes beni deli falan sanıcak çünkü merdivenleri inip çıkıyrm spor olsun die
sağolasın canım. evet iki gündür daha iyi gibiyim. inşAllah o kötü günler daha gelmez. hafiften yiyorumda bişeyler. perşembe iş başı yapacam hayırlısıyla bakalım
Benim kocamda oğlumuz olacak rüyamda gördüm diyo ama bende kızsa bebişim üzülmesin diye hem kızım hem oğlum diye seviyorum sırnaşık şeybenim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benimtabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da
bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya
wallaha sevgili editör link atiim dicem aa yasak nolcak şimdi senin yetkin varsa sil ben link atınca varmı yetkin bide muhtemel doğum tarihini yaz banayapamadım:)
bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?