2010 Aralık Anneleri

bizim isimlerimiz hazır valla ne olursa,diyoruzda her fırsatta,allahtan kimsenin öyle bi talebi yok,kayınvalidem çok iyi ya yaşlı zaten,bana hergün yiyecek bişeyler veriyor,ben çok severim kayınvalidemi,kayınpederim yok oda tek çok sever bizi,yan apt.da oturuyor,hiç bize gelmez bile rahatsız etçem diye balkondan konuşuyoruz ama sürekli,yemek veriyor bana balkondan hep :))))

evet canim ya oyleymis
daha dun banada ayni seyden bahsettiler
segirme oluyomus ve erkek bebeklerde olurmuskaydirigubbakcemile2
hadi hayirlisi

Evet bende geçen sormuştum, gece sırt üstü yatarken pıt diye bişey karnıma çarptı resmen o kadar belirgindi ki:ecrin_bebek: çok hoşuma gitti yaaa.. Arada sırada da seğirme oluyor. Ama erkek olmasıyla ilgisi yoktur yawkafamçokkarıştı

ne güzel herkes burdaa ersasu+, gizemli83+, GULSEMEDIHA, hapsuruk+, tooba, julyet
ama benim cikip islere devam etmem gerek simdi..bi elim iste bi elim burda olmuyor..
kendinize ve bebislere iyi bakin cici annelerrrr a.s.

hadi canım kolay gelsin sana, sevgiler..

Ay inşallah artık yüzün güler, daha sık gelmeye başladın gerçi daha iyisindir diye umuyorum:lepi:

esra gülme napsın kızacağız durumu buymuş baksana delikafaduldendelikafadulden

benimde durumum aynı öylede o yüzden o kadar çok güldümkaydirigubbakcemile3

Sende camları aç temiz hava al evin içinde gez, ufak tefek bişeyler yap. moralini sakın bozma gezemiyorum diye emi canım benim.

Pamdam çok kötü değilsin çok hamilesin kaydirigubbakcemile3 Geniş ailede Mürsel diyo ya eşimin kusuruna bakmayın kendisi karnından hamile diyekaydirigubbakcemile3

gizemli onun lastiğini nerden buluyorsunuz, terzi kendisi mi yapıyor? Bende yaptırayım iyi fikirmiş:lepi:

ay dur bide bebeişler doğsun isim takıntıları olacak o kaynanaların kaydirigubbakcemile3

Benimki şimdiden başladı isimleri seçti, hem kız hem erkek ne yapıcam bilmiyorum. Ben yüzlerine bişey söylemiyorum genelde kırmamak için ama aklıma yatmayan şeyi yapmıyorum. a.s

süpersin.. hiç canını sıkma buna. benimde eltim doğum yapmak üzere kızı olacak.. ooh ne güzzel iki kız kuzen takılırlar diye milletin canını sıkıyorum kendi canımı sıkacağıma.

"erasu" çok teşekürler hamileliğin verdiği sıkıntılar nediyle canım sıkılıo ama eşim hep destekçim. genelde öyle yapıyrm apartmandaki herkes beni deli falan sanıcak çünkü merdivenleri inip çıkıyrm spor olsun die

Ay inşallah artık yüzün güler, daha sık gelmeye başladın gerçi daha iyisindir diye umuyorum:lepi:

sağolasın canım. evet iki gündür daha iyi gibiyim. inşAllah o kötü günler daha gelmez. hafiften yiyorumda bişeyler. perşembe iş başı yapacam hayırlısıyla bakalım

aman ya alemler onlarda eşimin kız istediği falan yok ben ona kıllık olsun diye öle dedim

benim kayınvaldem hiç karışmaz böle şeylere ismine falanda asla karışmaz kadın bi laf etti içinde bıraktım zaten bi daha demedi bazen bende çok fena oluyorum önce sağlıklı olsun diyo şimdi herkes cinsiyet pek önemli değil diyolar...eşimede 70 kere sormama rağmen hep sağlıklı olsun aşkım diyo..ama geçen gün rüyasından beyazca pempe yanaklı sarışın topaç bi erkek çocuğu görmüş adamcığın gönlünde erkek yatıyo demek benimde gönlümde erkek yatıyo ama severken hep kızım diorum
kafayımı yedik ne delikafadulden

aman boşver kim ne derse desin sen yap kendince sporunu evde de koltuğun mindeirni çıkar halıya in çık step gibi maksat hareket olsun :)
cnm bende bu siteden yapmak istiyorum
bana da anlatsana
bi yapamadım ben​
cnm gir baby gaga ya bebeğin muhtemel doğum tarihini işaretle sonra çıkan tickera sağ tıkla resmin url sini kaydet de onu yapıştır profilindeki tciker yerine
sağolasın canım. evet iki gündür daha iyi gibiyim. inşAllah o kötü günler daha gelmez. hafiften yiyorumda bişeyler. perşembe iş başı yapacam hayırlısıyla bakalım
ay iş başı yapınca bi fena oluyo insan

benim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benim tabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da

Kızlar benim adım Şule, nickim biraz zor galiba ama değiştiremedim. Siz bana en iyisi adımla hitap edin

Ayrıca çok iyi yapıyorsun, kimseyi takma valla herşey bebişler için:lepi:

oohhhh maşallaaahhh çok sevindim bende keşke çalışsaydım diyorum çok sıkıldım evde yatmaktan, mecburen dışarı çıkardım o zamanlaelaelaelaelae

benim sevgili kocacım oğlum die sevio ama sanki kızım olacak benim tabi önce sağlıklı sıhatli akıllı fikirli olsun da
Benim kocamda oğlumuz olacak rüyamda gördüm diyo ama bende kızsa bebişim üzülmesin diye hem kızım hem oğlum diye seviyorum sırnaşık şey

bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya

bende 10+3 ya bişi sorcam arkadaşlar hepinize benim sat 27 şubat ama bebeğim satla uyumlu değil 12 haftalık olması gerekio sat'a göre ama 10 haftalık bi sorun olurmu ki ya

yok cnm ya dr. bir sorun yok dediyse yoktur bişey cnm,senin geç döllenme olmuş sanırım yani adetine 1-2 gün kala hamile kalmışsın diyebiliriz yada yumurtayla sperm birleşiyomuş ama döllenme olmuyormuş geç oluyormuş bu döllenme o yüzden satla uyumlu değilsin cnm,

aynen öle cnm geç döllenmedir sen sıkma canını bişicik olmaz doktor herşey yolunda diyosa korkma boşuna

bebişim sağlıklı olsunda hiç bişi önemli değil... bi de korkuyrm bu kontrole gittiğimde sorucam doktoruma benim bi tane yiğenim var ve kalbi delik doğdu acaba bende de öle bi ihtimal olabilir mi diee_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…