2010 Aralık Anneleri

iyi akşamlar arkadaşlar,
ananas doğumu tetikliyormuş,haberiniz olsun..
yarın alıp deniycem bende,41.haftayı doldurmadan doğurmak istiyorum...:2:

hadi bakalım sen ye işe yararsa bende alayım

Evet sende benden önce doğurma sakın İnşallah hayırlısıyla vakti zamanında doğurursun epidural uzmanında yetişir sana

Çok sevindim adına arkadaşım, inşallah cümlemiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

kucukuprensim yok kiz nerde yaptikta ne ise yaradi kac gundur tik yok bide persembe gunu kontrolum vardi doktor hic bi bilgi vermedi kanala girdimi kac kg oldu hic bi bilgim yok sadece bi hafta icinde artik sancilarin baslar dedi

Bir hafta mı dedi, bende üstüme alayım bari. Başlasın artık şu sancılar merak ediyorum nasıl olduğunu

Ayrıca salçali ekmek iyidir yaw. Ben yemek yaparken soğanı salcayla kavurdugumda esimle ekmekleri hazırlarız biz :)) bı kısmı ekmek arasına gerisi yemeğe :))

Yemek içini bizde yeriz eşimle, domates biber soğan olanını. Gerçi bi ev salçası olacak köy ekmeğine süreceksin o yenir ama bu kutu salçalarını kavurmadan yemek olmuyo beaaaaa!!

Ben trt ye akar, herkese selam ederimmmmmm..

sporstar denizim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün cucu doğum yaptı mı
kızlar bebişlerin göbüşleri ne zaman düştü banyoyu ne zaman yaptırdınız
teşekkürler canım ya bizim göbüşümüzde bugün düştü 6. günde ama 2gün falan yıkamayalım daha dedik ama düşen yere ne yapçaz bilmiyorum yarın hemşireye bi sorayım dedim bakalım
canım ya ne kadar zor bişeydir mutlaka sütün varken çaresizlik içinde kalmak demi
neyseki atlatmışsın,bende çok korkuyordum sarılık olupta uyandıramazsam diye
binlerce kere şükür iyiyiz
inşallah hepimizin bebişleri iyi olur,hiç hastalık görmezler

nasılsınız kızlarr
artık bu düzene alıştım sayılır ilk zamanlar hiç bişeye yetişemiyordum
internete falan giremiyordum yani
şimdi bi düzen oluştu daha rahatım herşey programlanmış gibi gidiyor

anneme biraz üzülüyorum buara rahatsızlığı yine tetiklendi
abimden dolayı annem psikolojik tedavi görüyordu yılardır
ağır olarak yani şizofreni tanısı konuldu
ama 4/4lük olmasa bile tedavisi olmuştu
işte çok fazla iyi veya kötü şeylerde kendini gösteriyor yine
buara yine kötü işte,bana çok iyide arada anlamsız davranışları ve konuşmaları oluyor
eskiden bildiğim için tekrar annemin hastalanmaya başladığını anlayabiliyorum
doktora gitmeye ikna edemiyoruz bakalım damla ilaçlarından başlıcaz gizlice içeceklerine
umarım eskisi gibi ilerlemez,üzülmek istemiyorum sütüm için ama elde değil bu,
inşallah iyi olur

,

cannımm annen ıcın allah acıl sıfalar versın allah yardımcınızolsunnn ıns..

bebıs olunca bende cok korkuyorum basaramazsam dıe alla hepımıın yardımcısı olsunnn..
yarın ıcın bana dua edınnn ne olurr bu gece nasıl uyucam yarın doktor ne dıcekk yaa:18::18:

teşekkürler canım
başarırsın canım korkma hiç,inşallah yarın güzel haberlerle gel

beraser ne etti ki acep? hastaneye gidecekti bugün[/FONT][/B]

Hayır hayır, beraser beni satmaz, biz birlikte gidecektik doğuma!! O iki çılgın aynı gün doğurdu canım.. Kapanışı yapmak istemiyoruuummmm gerçekten

prensim doğru bilmiş, satmam ben onu:) kapanışsa kapanış, onu da beraber yaparız... öğleden sonra tekrar gittik doktora. suyumuz falan iyiymiş, geriden geliyodu ya biraz. artık sorun değil dedi doktor ve artık büyümesini takip etmiyorum normal doğumu bekliyorum dedi. daha önce en son 24'ü olmazsa suni sancı veririz demişti. bugün 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi. anne için de bebek için de en sağlıklısı doğumun kendiliğinden başlaması dedi. bu da doktorum için "sezeryan yapar o" diye moralimi bozup beni strese sokanlara kapak olsun. sonuç olarak bizim termin giderek ileri atıyo yani:) 30-31'ine kadar bekleyebiliriz dedi. 2011'e kalmayacak ama azimliyim aralık annesi olcam. kalp atışları gayet iyi çok şükür. bu arada başı yerleşmiş, zorlamaya başlamış artık dedi:) gelelim meşhur nst cihazımıza:) 21'i görmezsem kırcam demiştim. yarım saate yakın yattım. 20leri bile göremedim ya. 10lara düştük iyi mi??? neyse cihazı kırmaya cesaret edemedim tabi ama en azından 20ye takılıp kalmamış onu anlamış olduk...

hastaneden sonra çarşıya çıktık biraz yorulmuşum. gelince yemek yiyip yattım biraz bilgisayar başında uyuyakalmışım. ancak yazabildim. bu arada çarşının altını üstüne getirdim mavi çikolatalı badem şekeri bulamadım bebek şekerlerimiz için. 1 beyaz 1 mavi koyacaktım. beyaz aldım ama mavi yok, işte ilçede oturmanın zararları. olmazsa 2sini de beyaz koycam artık. bitireyim de resmini koyayım ya çok güzel oldular...

bu arada haberok kesin doğuma gitti. dün geceden beri girmemiş. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş...

gozun aydin sinemcim cabuk dusmus gobus
annende umarim iyi olur canim
neden tekrarliyor hastalik
masal naapio??
gaz sorunu falan yok diimi?

Sporstar geçmiş olsun annene, size de sabır diliyorum.

Beraser, beni satmayacağını biliyordumm!! O nst cihazı bozuk bence hiç mi karnın toplanmıyor, sertleşmiyor falan??

Haberok doğuma gitti diyosun ha? Hadi güzel haberle gelir inşallaahhh..

toplanıyo canım ya nasıl sertleşiyo bazen. zaten onu söyleyince dedi doktor kafasıyla zorluyo diye. normalmiş ama o yatağa yatınca benim sıpa bi duruluyo, bi gevşiyo. eşim de eve demi alsak o yataktan demeye başladı:)

erkencisin kucukprens???
herkes dizimi izlio yahu?
kabak yelleri
yarin kvye gidiyorum ben sekerler
aksama gelirim artik

kızlar doğum yapan arkadaşalrı tebrik ediyorum.
nete girmek biraz zor oluo .
bi emzir bi uyut derken.
ayyy göğüslerim feci doluuuu
kzım da çok emiyo aslında her ağladığında veriyorum
ama sanırım fazla gelio
iyiki pompayı almışım
şimdi sağıyorum.
baya rahatsız ediooo

neyse tecrübeelri anlatmak istiyroummm
ama vakit yok şuaraalr.
uyku da uyumuyoruum enrden geliosa bu enerji birden yorulucam sanırım

buarada listeyi yapamıyorum artık
daha fazla kişinin ekelnemsine ziin evrilmioo
isterseniz yeni bi liste topiği daha yapın hatunalrrr.
hepinizi çok öptümm

tekrar slm kizlar....

yoklamaya kaldigim yerden devam ediyorum, dogurmadim ve galiba bu gidisle biraz daha beklicem

nst'de biraz sancim cikti ama yetersiz ve oglus hala inmemis, rahim agzi hala kapali...
pazartesi tekrar nst var artik pazartesi bi karar aliriz herhalde..
rahim agzinda bi yumusama olmadikca suni sancida vermek istemiyo doktorum, cok sancin olur ve belki ise bile yaramayabilir demisti!!!
bugun ebeye nst sonucunu sordum ve malesef hic umut bile veremicem dedi
bol yuruyus ayakta durmak filan iyi geliyomus, yuruyus isi yatar burda heryer buz tutmus halde..

ay ilk kez topiği ben açıyorum günaydııııın.yoklamamı vereyim bende de tık yok yine.umarım bol açılmalı az sancılı ve sonu doğumlarla biten bi haftasonu olur.bizim kocişle dükkanı temizleyip ürünleri yerleştirmemeiz gerekiyo.o yüzden giremem heralde galiba sanırsam.neyse ayakta durup iş yaparsam belki direnen cadım pes eder.

merhaba kızlar,
öncelikle doğum yapan güzel anneleri tebrik ederim,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Doğumu bekleyen anne adayları, umarım vakti gelince sağlıcakla alırsınız minik yavrularınızı kollarınıza.
Oğlum 1 aralıkta spinal sezeryanla doğdu. Pek vaktim olmuyor girip yazılanları okumaya eskisi gibi,sadece son sayfaya bakıp çıkıyorum,sarılık olan bebeklerimiz varmış, çok üzüldüm.biz çok şükür atlattık ışın tedavisine gerek kalmadan.Ben kuru kayısı hoşafı içtim,tadı pekte hoş değil açıkcası ama sarılığa birebir dediler.
Belki tesadüf olabilir ama biz öyle atlattık.Suyunu ve kayısı yiyerek.Çaresizlikten bende bilemedim neyapacağımı,insan çok üzülüyor yavrusunun hasta olmasına.

merhaba kızlar. bir haftadır fena halde giribim zaten kronik faranjitim var ıhlamur dışında çözümü olan varsa lütfen paylaşsın

sabah yoklamasında bende burdayım ne agrı ne sızı hiçbişey yok
amin dualarının için kalanlarımız iysallah bu haftasonu bi avazda dogurruk

Selam tontişler ve taze anneler,
Bende burdayım yoklama için, doktordan geliyorum. Bişey olmazsa haftaya cuma görüşürüz dedi. Ama bişey olacaaaaakkkkk

Ben dün yoklamamı vermemiştim.Bugün vereyim , doğurmadım, doğurmak isteyen kim ki zaten ? ben istemediğim için doğurmuyorum

Çatı muyanaesi yine yapılmadı
Nst'ye girilmedi
Kızım 3450 gram olmuş doktor 3500 doğar dedi ( bende iri bebek olacakmış, hadi sezaryan yapalım dedim ''yemedi'' )
Herhangi bir sorun yoksa, bizde haftaya cuma günü gideceğiz.

Küçükprens bence sen Cuma'ya kalmazsın.Kalma ya doğur Allah Allah ya.Sizi gördükçe bende mi 39+ ları görücem diyorum : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…