kucukprens .!.:Biliyorum onu, rusa mı gidiyosun
iyi akşamlar arkadaşlar,
ananas doğumu tetikliyormuş,haberiniz olsun..
yarın alıp deniycem bende,41.haftayı doldurmadan doğurmak istiyorum...:2:
kızlar nasılsınız bakalım..bizde bu gün dr. gittik nst çektik dr haftaya cuma görüşürüz dediofff yaaa bu gidişle en son ben doğuracam valla sıkıntıdan patlamak üzereyim bide anestezi uzmanıyla görüştüm epidural için ama kadın gece olursa ben gelemem mersinde oturuyorum dedi :95::95: mersinle burası 2 saat sürüyo yaa:95::95: napcam ben yaa dua ediyorum şimdide gece doğurmayayım diye:97:
mrb arkadaşlar.bende eski bi aralık annesi adayıyım ama malesef ozman kaybetmiştim bebeğimi şimdi temmuz annesi olcam inş.9. haftadayım kalp atışını duydmmm çok şükür allahıma.okudum biraz geçmişiii hepinzie maşşlah diyorummm az kaldı kızlarr biraz daha sabırrinş bende temmuzu bu defa sağ salim bebeğimle görürümmm... biz daha temmuz topiğinde 707. sayfadayız darısı sizler gibi 4000. sayfalara...allah bağışlasın hepinizzzin yavrusunuu...
kucukuprensim yok kiz nerde yaptikta ne ise yaradi kac gundur tik yok bide persembe gunu kontrolum vardi doktor hic bi bilgi vermedi kanala girdimi kac kg oldu hic bi bilgim yok sadece bi hafta icinde artik sancilarin baslar dedi
Ayrıca salçali ekmek iyidir yaw. Ben yemek yaparken soğanı salcayla kavurdugumda esimle ekmekleri hazırlarız biz :)) bı kısmı ekmek arasına gerisi yemeğe :))
teşekkürler canım ya bizim göbüşümüzde bugün düştü 6. günde ama 2gün falan yıkamayalım daha dedik ama düşen yere ne yapçaz bilmiyorum yarın hemşireye bi sorayım dedim bakalımsporstar denizim gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün cucu doğum yaptı mı
kızlar bebişlerin göbüşleri ne zaman düştü banyoyu ne zaman yaptırdınız
daha iyii açık kalsınnn ışıkkk hatta hal basmasına da iyii geliyormuşş , inanmasakta böyle şeylere genede açık tutuyorum bende
sarılığıı atlattık çokk şükürr
bir çocuk hiç uyanmazmıı benimkii gözlerinii açmıyorduu bilee
,teşekkürler canım ya bizim göbüşümüzde bugün düştü 6. günde ama 2gün falan yıkamayalım daha dedik ama düşen yere ne yapçaz bilmiyorum yarın hemşireye bi sorayım dedim bakalım
canım ya ne kadar zor bişeydir mutlaka sütün varken çaresizlik içinde kalmak demi
neyseki atlatmışsın,bende çok korkuyordum sarılık olupta uyandıramazsam diye
binlerce kere şükür iyiyiz
inşallah hepimizin bebişleri iyi olur,hiç hastalık görmezler
nasılsınız kızlarr
artık bu düzene alıştım sayılır ilk zamanlar hiç bişeye yetişemiyordum
internete falan giremiyordum yani
şimdi bi düzen oluştu daha rahatım herşey programlanmış gibi gidiyor
anneme biraz üzülüyorum buara rahatsızlığı yine tetiklendi
abimden dolayı annem psikolojik tedavi görüyordu yılardır
ağır olarak yani şizofreni tanısı konuldu
ama 4/4lük olmasa bile tedavisi olmuştu
işte çok fazla iyi veya kötü şeylerde kendini gösteriyor yine
buara yine kötü işte,bana çok iyide arada anlamsız davranışları ve konuşmaları oluyor
eskiden bildiğim için tekrar annemin hastalanmaya başladığını anlayabiliyorum
doktora gitmeye ikna edemiyoruz bakalım damla ilaçlarından başlıcaz gizlice içeceklerine
umarım eskisi gibi ilerlemez,üzülmek istemiyorum sütüm için ama elde değil bu,
inşallah iyi olur
,
cannımm annen ıcın allah acıl sıfalar versın allah yardımcınızolsunnn ıns..
bebıs olunca bende cok korkuyorum basaramazsam dıe alla hepımıın yardımcısı olsunnn..
yarın ıcın bana dua edınnn ne olurr bu gece nasıl uyucam yarın doktor ne dıcekk yaa:18::18:
beraser ne etti ki acep? hastaneye gidecekti bugün[/FONT][/B]
beraser en son öyle demişti ama 13.30da tekrar gideceğim yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. doğurmuş olmasın.. :)) Amanın kapanış sana kalacak yawrucağım bu gidişle :} pelinle denizim bile doğurdu ya en son onlardı :)) birde aynı gün ya da peşpeşemiydi :)) çılgınlar :))[/FONT][/B]
Hayır hayır, beraser beni satmaz, biz birlikte gidecektik doğuma!! O iki çılgın aynı gün doğurdu canım.. Kapanışı yapmak istemiyoruuummmm gerçekten
teşekkürler canım ya bizim göbüşümüzde bugün düştü 6. günde ama 2gün falan yıkamayalım daha dedik ama düşen yere ne yapçaz bilmiyorum yarın hemşireye bi sorayım dedim bakalım
canım ya ne kadar zor bişeydir mutlaka sütün varken çaresizlik içinde kalmak demi
neyseki atlatmışsın,bende çok korkuyordum sarılık olupta uyandıramazsam diye
binlerce kere şükür iyiyiz
inşallah hepimizin bebişleri iyi olur,hiç hastalık görmezler
nasılsınız kızlarr
artık bu düzene alıştım sayılır ilk zamanlar hiç bişeye yetişemiyordum
internete falan giremiyordum yani
şimdi bi düzen oluştu daha rahatım herşey programlanmış gibi gidiyor
anneme biraz üzülüyorum buara rahatsızlığı yine tetiklendi
abimden dolayı annem psikolojik tedavi görüyordu yılardır
ağır olarak yani şizofreni tanısı konuldu
ama 4/4lük olmasa bile tedavisi olmuştu
işte çok fazla iyi veya kötü şeylerde kendini gösteriyor yine
buara yine kötü işte,bana çok iyide arada anlamsız davranışları ve konuşmaları oluyor
eskiden bildiğim için tekrar annemin hastalanmaya başladığını anlayabiliyorum
doktora gitmeye ikna edemiyoruz bakalım damla ilaçlarından başlıcaz gizlice içeceklerine
umarım eskisi gibi ilerlemez,üzülmek istemiyorum sütüm için ama elde değil bu,
inşallah iyi olur
Sporstar geçmiş olsun annene, size de sabır diliyorum.
Beraser, beni satmayacağını biliyordumm!! O nst cihazı bozuk bence hiç mi karnın toplanmıyor, sertleşmiyor falan??
Haberok doğuma gitti diyosun ha? Hadi güzel haberle gelir inşallaahhh..
ay ilk kez topiği ben açıyorum günaydııııın.yoklamamı vereyim bende de tık yok yine.umarım bol açılmalı az sancılı ve sonu doğumlarla biten bi haftasonu olur.bizim kocişle dükkanı temizleyip ürünleri yerleştirmemeiz gerekiyo.o yüzden giremem heralde galiba sanırsam.neyse ayakta durup iş yaparsam belki direnen cadım pes eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?