2010 Aralık Anneleri

merhaba kızlar. bir haftadır fena halde giribim zaten kronik faranjitim var ıhlamur dışında çözümü olan varsa lütfen paylaşsın

geçmiş olsun canım ben gripken papatya kurusu aldım bir çorba kaşığını yarım lt kaynar suya katıp buharını çektim bebeğe hiç zararı olmaz nefesini açar rahatlatır öksürük varsa bilmiyorum ama çook geçmiş olsun

merhaba kızlar ben dun dr a gittim.. nstde sancı cıktı bende tık yok.. 3 gundur pembe pembe akıntım oluyodu nişanım geliomus az az.. catı muayenesi yapıldı 1bucuk cm acılma war ama bebeğin kafası kanala oturmamıs oturmuyo kafa buyuk catı dar .. normal dogum olmaz dedi illa istersen p.tesi suni sancı weririm ama yine kanala girmeyebilir hem sancı ceker hem sezeryan olursun dedi.. napcam bilmiyorum normali cok istiyorum ama bu gidisle p.tesi sezeryan olcam galiba.. p.tesi normal içinde sezeryan içinde son gun deddi dr :18:

Kızlar hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz İnşallah
küçükprens 40.haftaya girmişsin heran gelebilir bebeğin yürüyüş yap hurma falan ye gelsin artık

slm şekerler bende burdayım daha doğurmadım pek doğuracak gibi bi halimde yok gerçi dün gece bi enerji geldi gece saat 2 de kalkıp tüm evi temizledim ama genede tık yok ama fırsattan istifade ev tertemiz oldu

çatın darsa bence riske atma sezeryan ol çatın darsa çocuk sıkışmasın:18: için rahat etsin başka doktora da göster istersen:97:

çatın darsa bence riske atma sezeryan ol çatın darsa çocuk sıkışmasın:18: için rahat etsin başka doktora da göster istersen:97:
yaa bilmiyorum kararsızım napcam.. dogmıycak gibi degil dedi ptesiye kadar normal gelirse olur dedi ama kanala girmezse suni sancıyla olabilirde olmayabilirde dedi olmazsa hem sancı cekip hem sezeryan olmus olursun dedi off kafam cok karısık kesinlikle normal olmicaksa asla riske atmam zaten bi kesinlik yok diye kafamkarısık :26:

yaa bilmiyorum kararsızım napcam.. dogmıycak gibi degil dedi ptesiye kadar normal gelirse olur dedi ama kanala girmezse suni sancıyla olabilirde olmayabilirde dedi olmazsa hem sancı cekip hem sezeryan olmus olursun dedi off kafam cok karısık kesinlikle normal olmicaksa asla riske atmam zaten bi kesinlik yok diye kafamkarısık :26:

dün 3 saat yürüyüş yaptım ayaklarım davul oldu ama ne sancısı sanki daha rahatladım hi,ç ağrım kalmadı
ay gece eşime dedim gel başka yöntem deneyelim diye kabul etmedi bu arada bu yönteme kasım anneleri parise gittim diyor kızlar biz ne desekki

benim de çatım dar değil de bebek iri doktor bana da perşembe suni sancı verecek olmazsa sezeryan dedi durumumuz aynı canım ben suni sancı deniycem en azından neden denemedim demem sezeryan da zor ne yapıcaz Allah bize yardım etsin

Bizde kamer genç gibi çiçekleri suladım diyelim, hem hergün parise gidemeyeceğimize göre daha inandırıcı olur

bende denemek istiyorum ama etrafımdakiler tepkili bakalım hele bi p.tesi olsun hayırlısıyla napcagıma karar vercem.. ya dusunuyorum eskilerde catısı dar kadınlar yokmuymus.. iri dogan bebekler yokmuymus nasıl doguruyolardı.. bu arada bi kac makale okudum catın dar diyen dr ların cogu beklemeden sezeryana almak icin diyebiliyomuslar. aslında 2 haftam var neden beklemiyoruz anlayamadım hem simdiden 1 bucuk 2 cm acıklıgımm warmıs off ne biliyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım

Selam kızlar nasılsınız bende geldim.Doğum haberini aldım Faceden GÜLSEMEDİHA doğum yapmış gözü aydın. Başka varmı doğuran :)) Küçükprensim doğurmadınmı kız büyük bir umutla açtım topiği haber vardır diye ama

Yok be canım doğuramadım ama o gelen nişanmış doktor her an olabilirde olmayabilirde diyoo, püüüffff..

Canım içine sinmiyorsa başka bir doktora daha çatı muyanesi ol istersen.Aklında kalmamış olur hemde için rahatlamış olur.Benim doktorumda öyle bişey deseydi bende ikinci bir doktora görüncektim.

Yok be canım doğuramadım ama o gelen nişanmış doktor her an olabilirde olmayabilirde diyoo, püüüffff..

HAyırlısı olsun artık canım.Ben artık doğurcam demiycem zaten :))))

haklısın canım dr p.tesiye kadar gun verdi ptesiye kadarda nasıl baska dr a goruncemki neyse olmadı p.tesi sabah baska dr a gorunurum o da aynı seyleri soylerse sezeryana taamam derim ama demezse suni sancı isterim yuzdukyuzduk kuyrugunu geldik ama bu kuyruk kısmı zorluymus yahu

kucukprens nişanın gelmiş sanırım benimde 3 gundur nişan gelio az az ilk senin dediğin gibi sarımsı gelmisti sonra hafif pembemsi geldi ani bi batma sancı girdiginde geldigini farkettim sanırım rahim acıldıgı zaman benim ole oldu 3 4 defa geldi 1 bucuk 2 cm acılma olmus.. belki seninde rahim acılmaya baslamıstır hee

Bence de başlamıştır açılma ama çünkü sancılarımda var ama düzenli değil düzenli olunca mı gidicez doktora acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…