merhaba kızlar. bir haftadır fena halde giribim zaten kronik faranjitim varıhlamur dışında çözümü olan varsa lütfen paylaşsın
merhaba kızlar ben dun dr a gittim.. nstde sancı cıktı bende tık yok.. 3 gundur pembe pembe akıntım oluyodu nişanım geliomus az az.. catı muayenesi yapıldı 1bucuk cm acılma war ama bebeğin kafası kanala oturmamıs oturmuyo kafa buyuk catı dar .. normal dogum olmaz dedi illa istersen p.tesi suni sancı weririm ama yine kanala girmeyebilir hem sancı ceker hem sezeryan olursun dedi.. napcam bilmiyorum normali cok istiyorum ama bu gidisle p.tesi sezeryan olcam galiba.. p.tesi normal içinde sezeryan içinde son gun deddi dr :18:
Selam tontişler ve taze anneler,
Bende burdayım yoklama için, doktordan geliyorum. Bişey olmazsa haftaya cuma görüşürüz dedi. Ama bişey olacaaaaakkkkk
yaa bilmiyorum kararsızım napcam.. dogmıycak gibi degil dedi ptesiye kadar normal gelirse olur dedi ama kanala girmezse suni sancıyla olabilirde olmayabilirde dedi olmazsa hem sancı cekip hem sezeryan olmus olursun dedi off kafam cok karısıkçatın darsa bence riske atma sezeryan ol çatın darsa çocuk sıkışmasın:18: için rahat etsin başka doktora da göster istersen:97:
yaa bilmiyorum kararsızım napcam.. dogmıycak gibi degil dedi ptesiye kadar normal gelirse olur dedi ama kanala girmezse suni sancıyla olabilirde olmayabilirde dedi olmazsa hem sancı cekip hem sezeryan olmus olursun dedi off kafam cok karısıkçatın darsa bence riske atma sezeryan ol çatın darsa çocuk sıkışmasın:18: için rahat etsin başka doktora da göster istersen:97:
yaa bilmiyorum kararsızım napcam.. dogmıycak gibi degil dedi ptesiye kadar normal gelirse olur dedi ama kanala girmezse suni sancıyla olabilirde olmayabilirde dedi olmazsa hem sancı cekip hem sezeryan olmus olursun dedi off kafam cok karısıkkesinlikle normal olmicaksa asla riske atmam zaten bi kesinlik yok diye kafamkarısık :26:
nasil bisey olacak suphelerinmi var sancinmi var yoksa suyunmu geldi
ayy cok merak ettim
dün 3 saat yürüyüş yaptım ayaklarım davul oldu ama ne sancısı sanki daha rahatladım hi,ç ağrım kalmadı
ay gece eşime dedim gel başka yöntem deneyelim diye kabul etmedibu arada bu yönteme kasım anneleri parise gittim diyor kızlar biz ne desekki
bende denemek istiyorum ama etrafımdakiler tepkili bakalım hele bi p.tesi olsun hayırlısıyla napcagıma karar vercem.. ya dusunuyorum eskilerde catısı dar kadınlar yokmuymus.. iri dogan bebekler yokmuymus nasıl doguruyolardı.. bu arada bi kac makale okudum catın dar diyen dr ların cogu beklemeden sezeryana almak icin diyebiliyomuslar. aslında 2 haftam var neden beklemiyoruz anlayamadım hem simdiden 1 bucuk 2 cm acıklıgımm warmıs off ne biliyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalımbenim de çatım dar değil de bebek iridoktor bana da perşembe suni sancı verecek olmazsa sezeryan dedi durumumuz aynı canım ben suni sancı deniycem en azından neden denemedim demem sezeryan da zor ne yapıcaz Allah bize yardım etsin
Selam kızlar nasılsınız bende geldim.Doğum haberini aldım Faceden GÜLSEMEDİHA doğum yapmış gözü aydın. Başka varmı doğuran :)) Küçükprensim doğurmadınmı kız büyük bir umutla açtım topiği haber vardır diye ama
bende denemek istiyorum ama etrafımdakiler tepkili bakalım hele bi p.tesi olsun hayırlısıyla napcagıma karar vercem.. ya dusunuyorum eskilerde catısı dar kadınlar yokmuymus.. iri dogan bebekler yokmuymus nasıl doguruyolardı.. bu arada bi kac makale okudum catın dar diyen dr ların cogu beklemeden sezeryana almak icin diyebiliyomuslar. aslında 2 haftam var neden beklemiyoruz anlayamadım hem simdiden 1 bucuk 2 cm acıklıgımm warmıs off ne biliyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım
Yok be canım doğuramadım ama o gelen nişanmış doktor her an olabilirde olmayabilirde diyoo, püüüffff..
Bizde kamer genç gibi çiçekleri suladım diyelim, hem hergün parise gidemeyeceğimize göre daha inandırıcı olur
haklısın canım dr p.tesiye kadar gun verdi ptesiye kadarda nasıl baska dr a goruncemki neyse olmadı p.tesi sabah baska dr a gorunurum o da aynı seyleri soylerse sezeryana taamam derim ama demezse suni sancı isterim yuzdukyuzduk kuyrugunu geldik ama bu kuyruk kısmı zorluymus yahuCanım içine sinmiyorsa başka bir doktora daha çatı muyanesi ol istersen.Aklında kalmamış olur hemde için rahatlamış olur.Benim doktorumda öyle bişey deseydi bende ikinci bir doktora görüncektim.
HAyırlısı olsun artık canım.Ben artık doğurcam demiycem zaten :))))
kucukprens nişanın gelmiş sanırım benimde 3 gundur nişan gelio az az ilk senin dediğin gibi sarımsı gelmisti sonra hafif pembemsi geldi ani bi batma sancı girdiginde geldigini farkettim sanırım rahim acıldıgı zaman benim ole oldu 3 4 defa geldi 1 bucuk 2 cm acılma olmus.. belki seninde rahim acılmaya baslamıstır hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?