2010 Aralık Anneleri

Öyle valla bir taraftan hemen doğurmak istiyorum diğer taraf biraz heyecan korku :)) Sağlıkla sıhatle alsaydık hayırlısıyla. Zaten en zorlayan kısmı bu son zaman beklemeriymiş

Öyle valla bir taraftan hemen doğurmak istiyorum diğer taraf biraz heyecan korku :)) Sağlıkla sıhatle alsaydık hayırlısıyla. Zaten en zorlayan kısmı bu son zaman beklemeriymiş

aynen oyle inşallah hayırlısıyla saglıklı sıhhatli bi şekilde alalım kucagımızada.benim suanki tek dusuncem normal olurmu? . ama bebeğimizi dogurup saglıkla kucagımıza aldıktan sonra normalmiş sezeryanmıs cokta umursuycagımızı sanmıyorum yiinede kafa kurcalıyo işte :)

duzenli olunca gidilcekte isin kotu tarafı ben sancılarımı hissetmiyorum arada alttan şiddetli batma hiissediyorum o kadar :26:

peki nts de kaça vurdu, benim eskiden 80 e vuruyodu hissetmiyordum ama bugün 40 daki sancıları bile hissettim hastanedeyken Hissetmemen çok güzel valla ben hissediyorum bugün hatta cozutmaya başladı iyice!!!

peki nts de kaça vurdu, benim eskiden 80 e vuruyodu hissetmiyordum ama bugün 40 daki sancıları bile hissettim hastanedeyken Hissetmemen çok güzel valla ben hissediyorum bugün hatta cozutmaya başladı iyice!!!
bi tane 100luk cıkmıstı 2 3 tane 60 gerisi 40 tan dusuktu ama hiçbirini hissetmedim benimde sancılarım sıklasıp iyice artsa belki bebekte kanala girerdi :S genelde herkes bebek sancıyla kanala girer diyo ne bilim hakkımızda hayırlısı bi şekilde dogcak oyle ya da boyle

Benim anlamadığım senin bebek kanala girmediyse nasıl açılman oldu ki senin Bence gayet girmiş kanala, daha napcaktı çocuk

Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....

tamam işte yaa inmiş senin kide parmakların kalın mı yoksa
valla ne yalan soyliyim parmaklarım hiç bu kadar kalın olmamıstı su 5 gundur ellerim ayaklarım takoz gibi.. dr hemen idrar tahlili istedi protein falan olsaydı hemen sezeryana alcaktı cıkmadı bişey ama ellerim ayaklarım cok sis bakıp bakıp guluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…