- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
haklısın canım dr p.tesiye kadar gun verdi ptesiye kadarda nasıl baska dr a goruncemki neyse olmadı p.tesi sabah baska dr a gorunurum o da aynı seyleri soylerse sezeryana taamam derim ama demezse suni sancı isterim yuzdukyuzduk kuyrugunu geldik ama bu kuyruk kısmı zorluymus yahu
duzenli olunca gidilcekte isin kotu tarafı ben sancılarımı hissetmiyorum arada alttan şiddetli batma hiissediyorum o kadar :26:Bence de başlamıştır açılma ama çünkü sancılarımda var ama düzenli değil düzenli olunca mı gidicez doktora acaba??
Öyle valla bir taraftan hemen doğurmak istiyorum diğer taraf biraz heyecan korku :)) Sağlıkla sıhatle alsaydık hayırlısıyla. Zaten en zorlayan kısmı bu son zaman beklemeriymiş
duzenli olunca gidilcekte isin kotu tarafı ben sancılarımı hissetmiyorum arada alttan şiddetli batma hiissediyorum o kadar :26:
bi tane 100luk cıkmıstı 2 3 tane 60 gerisi 40 tan dusuktu ama hiçbirini hissetmedim benimde sancılarım sıklasıp iyice artsa belki bebekte kanala girerdi :S genelde herkes bebek sancıyla kanala girer diyo ne bilim hakkımızda hayırlısı bi şekilde dogcak oyle ya da boylepeki nts de kaça vurdu, benim eskiden 80 e vuruyodu hissetmiyordum ama bugün 40 daki sancıları bile hissettim hastanedeykenHissetmemen çok güzel valla ben hissediyorum bugün hatta cozutmaya başladı iyice!!!
bi tane 100luk cıkmıstı 2 3 tane 60 gerisi 40 tan dusuktu ama hiçbirini hissetmedim benimde sancılarım sıklasıp iyice artsa belki bebekte kanala girerdi :S genelde herkes bebek sancıyla kanala girer diyo ne bilim hakkımızda hayırlısı bi şekilde dogcak oyle ya da boyle
off ben ne biliyim yaa :S karnım cok yukarda hala :S karnımın asagı dusmesi lazımmıs .. senşn karnının son durumu neBenim anlamadığım senin bebek kanala girmediyse nasıl açılman oldu ki seninBence gayet girmiş kanala, daha napcaktı çocuk
Bu arada pembe pembe akıntım oluyor benimm, sanırım açılıyorumm. Sancım da var sürekli yatıyorummmm...
off ben ne biliyim yaa :S karnım cok yukarda hala :S karnımın asagı dusmesi lazımmıs .. senşn karnının son durumu ne
cucu canim nasilsin toparlanabildinmi
bebis nasil anlatsana biraz
Karnım aşağıda benim ama neye göre dersen göğüs altından elini koyarsan 4 parmak aşağıda. Denesene bi.
hani cucu nerde cucuu
neden yatiyorsun neyi bekliyorsun kesin doguruyorsun
ayy ben olsaydim simdiye coktan hastanedeydim
3 parmak rahat sıgıyo ama 4.parmak yarımKarnım aşağıda benim ama neye göre dersen göğüs altından elini koyarsan 4 parmak aşağıda. Denesene bi.
hani cucu nerde cucuu
3 parmak rahat sıgıyo ama 4.parmak yarım
bu arada akıntın koyulasırsa sancıda sıklasırsa heemn hastaneyeeee
Doktor sancın periyodikleşirse, suyun gelirse veya bebek hareketlerinde azalma olursa gel dedi. Orda acı çekeceğime evimde çekerim bu sancıları
valla ne yalan soyliyim parmaklarım hiç bu kadar kalın olmamıstıtamam işte yaa inmiş senin kide parmakların kalın mı yoksa
biriside senin gibi beklemis arabada bebegin kafasi cikmis
allah korusun gidene kadar dogurursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?