Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
ayyyy prensimm geliyoo senin kuzu haaa
yahu bizim günlerimiz aynıydıııııı..
ben de istiyorummmm sancıı yaa
gözün aydın cucum.çok şükür sağlıkla sıhhatle gelmiş yavrucuğun annesi..
yoklamada ben de burdayım. bugün temizlik yaptık daha önce giremedim...
prensim satış kokusu mu alıyorum yoksa... hayırlısı olsun inş...
mavrulam ve cucu gözünüz aydın kızlar.
Yok canım yaaa, periyodik bişey yok ama, bekliyorum bende gelsin diye. Doktor cuma ya kadar olmazsa gel dedi
yasemincim, eskilerle kafanı bulandırma.. şimdiki anne bebek ölüm oranları, eskiden olan doğumlardaki anne bebek ölüm oranlarının yanında devede kulak kalır.. bu tarz operasyonlar sayesinde ciddi oranda azaldı bu oranlar.. o nedenle riske atma. bir hekime daha görün eğer benzer şeyler söylerse en doğrusu sezaryen doğum olacaktır.. öyle korkulacak bir operasyon değil ayrıca..bende denemek istiyorum ama etrafımdakiler tepkili bakalım hele bi p.tesi olsun hayırlısıyla napcagıma karar vercem.. ya dusunuyorum eskilerde catısı dar kadınlar yokmuymus.. iri dogan bebekler yokmuymus nasıl doguruyolardı.. bu arada bi kac makale okudum catın dar diyen dr ların cogu beklemeden sezeryana almak icin diyebiliyomuslar. aslında 2 haftam var neden beklemiyoruz anlayamadım hem simdiden 1 bucuk 2 cm acıklıgımm warmıs off ne biliyim hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım
hayırlı olsun semacım.. oh maşallah benim kızın şimdiki hali kadar doğurmuşsunMerhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
kuzu hoşgeldin yeniden.. umarım benim gibi çabuk toparlamışsındır kendini ve umarım spinal olmuşsundur.. anı yaşamak çok güzel çünkü..merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
daha çok beklersin..Yok canım yaaa, periyodik bişey yok ama, bekliyorum bende gelsin diye. Doktor cuma ya kadar olmazsa gel dedi
Merhaba kızlar
Çok uzun zamandır giremiyorum kk'ya
Ama gelişmeleri face 'den takip ediyorum
Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum
Beklemede olanlara da Allah tez zamanda kurtarsın diyorum
Oğluşum gazlı biraz.
Bir gece uyursak diğer gece uyumuyoruz
Ama şuna dikkat ettim
Bebişin huzurlu olması için bizim yediğimize içtiğimize çok çok dikkat etmemiz lazım
Bir gün buzdabından tatlı yedim
O gece oğlum hep huzursuzdu
Bacaklarını karnına çekip durdu
Şimdi çok dikkat ediyorumm
Umarım herkes iyidir
Pandam, cucu'm doğum yapmış
Tebrik ediyorumm
daha çok beklersin..
hırslandırayımda seni doğur artık :)))
kesinlikle etkileniyorlar.. bende bir defa nohut yemiştim gecesinde ağlamaya üşenen yawrumun attığı çığlıkları unutamam
yaaa tuba demeeee.
ben bugün nohutttt yedimmm
umarı gaz olmaz bebişime
evet canım 6. gün düştü göbüşümüz,baş köşede duruyor :)) gaz sorunumuz yok şükür bazen uğraşıyo kendi kendine biraz ama başarıyor çıkarmayı,bizde destek yapıyoruz arada sırttan falangozun aydin sinemcim cabuk dusmus gobus
annende umarim iyi olur canim
neden tekrarliyor hastalik
masal naapio??
gaz sorunu falan yok diimi?
Sporstar geçmiş olsun annene, size de sabır diliyorum.
doğum yapan anneler, özellikle şunu hastaneye götürün, şöyle yapın böyle edin gibi değerli tavsiyelerinizi bekliyoruz. çantaları hazırladık ama özellikle ilk kez anne olanlar ( ben gibi :) şaşkın.bize yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?