2010 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....

allah bağışlasın,gözünüz aydın...maşallah tosuna

sizin de gözünüz aydın olsun,allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
doğumun zor olasına üzüldüm,allahın izniyle atlatmış olmanıza sevindim..
normal doğumu en fazla savunan biri olarak sezeryan olmak zorunda olmanda kötü olmuş...

Yok canım yaaa, periyodik bişey yok ama, bekliyorum bende gelsin diye. Doktor cuma ya kadar olmazsa gel dedi

yoklamada ben de burdayım. bugün temizlik yaptık daha önce giremedim...

prensim satış kokusu mu alıyorum yoksa... hayırlısı olsun inş...

mavrulam ve cucu gözünüz aydın kızlar.

Güzel annelerrr...

Emme problemimizi silikon uçla zor da olsa çözüyoruz. Henüz tamm kavramış olmasa da daha iyiye gidiyoruz. Bilgi vereyim dedim. Cucum ve mavrulam gelmiş gözünüz aydın kızlar... Cucum a müjdemi kendim vermiştim zaten :)

Öptüm herkesleri...

Yok canım yaaa, periyodik bişey yok ama, bekliyorum bende gelsin diye. Doktor cuma ya kadar olmazsa gel dedi

cnm dün gece bende de oldu o.gece 1,3 ve 5 te sancılndım.ama sonrası yok bu akşam saat 5 te ldu bir de periyodik bişey yok yanii
büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bakalım

Merhaba kızlar
Çok uzun zamandır giremiyorum kk'ya
Ama gelişmeleri face 'den takip ediyorum
Doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum
Beklemede olanlara da Allah tez zamanda kurtarsın diyorum
Oğluşum gazlı biraz.
Bir gece uyursak diğer gece uyumuyoruz
Ama şuna dikkat ettim
Bebişin huzurlu olması için bizim yediğimize içtiğimize çok çok dikkat etmemiz lazım
Bir gün buzdabından tatlı yedim
O gece oğlum hep huzursuzdu
Bacaklarını karnına çekip durdu
Şimdi çok dikkat ediyorumm

Umarım herkes iyidir
Pandam, cucu'm doğum yapmış
Tebrik ediyorumm

slm kızlar...
ii akşamlar...
ben geldim ...
ay bugün çok şükür rahatladık..
oğluşumun sarılığı 10'a düşmüş...
çok mutlu oldum yavaş yavaş atıo...
cucum doğum yapmış,mavrulam yapmış, pandam yapmış...
artık dökülüyoruz yavaş yavaş...
doğum yapanların gözü aydın olsun darısı olmayanların başına inşş..
,bende oğluşu uyutmuşken bi uğrayayım dedim...

yasemincim, eskilerle kafanı bulandırma.. şimdiki anne bebek ölüm oranları, eskiden olan doğumlardaki anne bebek ölüm oranlarının yanında devede kulak kalır.. bu tarz operasyonlar sayesinde ciddi oranda azaldı bu oranlar.. o nedenle riske atma. bir hekime daha görün eğer benzer şeyler söylerse en doğrusu sezaryen doğum olacaktır.. öyle korkulacak bir operasyon değil ayrıca..
Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
hayırlı olsun semacım.. oh maşallah benim kızın şimdiki hali kadar doğurmuşsun bende seni soracam soracam kalıyordu kesin doğurmuştur diyordum.. Yasir'in tanısıda hoşmuş ayrıca.. anlamı ne ola ki? bakmak gerek

kuzu hoşgeldin yeniden.. umarım benim gibi çabuk toparlamışsındır kendini ve umarım spinal olmuşsundur.. anı yaşamak çok güzel çünkü..
daha çok beklersin..

hırslandırayımda seni doğur artık :)))

kesinlikle etkileniyorlar.. bende bir defa nohut yemiştim gecesinde ağlamaya üşenen yawrumun attığı çığlıkları unutamam

naber kızlarrr
uzak kaldım kkdan tüm daoğum yapan annişler gibbii.
kızımla beraber vakimizin keyfini çıkarmaya çalışıyoruz.
herşey gzüel AlLAHA şükür
stüm de iyice düzene girdi.
zaten emince gzüel gzüel uyuyo bebişler.
şimdide uyuyo ama yakındır kalkması
kalkmasa da ben kaldırıyorum emzirmek için zaten.
o uyurken bende uymaay çalışıyorum artık.

bisürü doğum olu galiba
artık topiğin doğuranalrına yetişmek mümkün değil
herkesi çook tebrik ediyorummm
listeye ekelyemedikelrim kuzura bakamsınnn
çünkü eklenmio dediğim gibi
sonra görüşürüz hatunalr

kızlar bebilerinizin doğum atrihini doğduğu tafrihimi
yoksa ocakmı yzdıarcaksınız.
biz bitürlü karar veremiyoruz.

daha çok beklersin..

hırslandırayımda seni doğur artık :)))

kesinlikle etkileniyorlar.. bende bir defa nohut yemiştim gecesinde ağlamaya üşenen yawrumun attığı çığlıkları unutamam

şşşşttttt, biz birlikte doğurucaz bi kerem. gaza getirmeyin arkadaşımı.

ayrıca hangi akıllı akıl etmiş lohusa olan evde nohut pişirmeyi merak ettim. sorsan herşeyi bilirler ama... yasak canım özellikle baklagiller. yazık kuzuya ya... ayrıca çorapsız dolaşmıyosun. ayaklarını sıcak tutman çok önemli. bebeğin de karnını sıcak tutmak lazım...

yaaa tuba demeeee.
ben bugün nohutttt yedimmm
umarı gaz olmaz bebişime

nohutun gazını aldıysan sorun olmuyor canım.. önceden biraz haşlayıp sora pişirmelisin yani birde sonradan öğrendim biraz kimyon koymakta yemeklerin gazını alıyormuş.. bunları uygulamamıştım ben.. bunları yapmaya çalış..

gozun aydin sinemcim cabuk dusmus gobus
annende umarim iyi olur canim
neden tekrarliyor hastalik
masal naapio??
gaz sorunu falan yok diimi?
evet canım 6. gün düştü göbüşümüz,baş köşede duruyor :)) gaz sorunumuz yok şükür bazen uğraşıyo kendi kendine biraz ama başarıyor çıkarmayı,bizde destek yapıyoruz arada sırttan falan
ama öle uyutmucak sancılarımız yok maşallah
annem hastalığı belki bilirsin canım tam anlamıyla tedavisi olan birşey değil
herşey tetikleyebiliyor geçen sene anneannem vefat etti zaten ondan sonra başladı yine tekrar bozulmaya
şimdide benim doğum olayı iyice tetikledi,işte nasıl becerebilcemmi gibi yoğun düşünceler
yok abim göremedi keşke yaşasaydı gibi düşünceler işte daha da bozulmasına sebep oldu
işte,inşallah ilerlemez,gizlice ilacından vercez bisüre toparlar biraz
sen iyisin demi,suyun düzeliyordu nasıl varmı gelişme
Sporstar geçmiş olsun annene, size de sabır diliyorum.

prensim teşekkürler canım
canım nişan gelmiş sancılarda varmış ama periyodik değilmiş ama
şimdi nasılsın varmı bi durum,senin çok yakın bak,bugün yarın gelir prensimiz

kızlar ya şimdi farkettim
doğurmayanlar yoklaması alıyormuşsunuz,çok hoşuma gitti :))
çok iyi çözüm valla,ogün kendinden haber çıkmayan kesin bebişine kavuşmuştur

doğum yapan anneler, özellikle şunu hastaneye götürün, şöyle yapın böyle edin gibi değerli tavsiyelerinizi bekliyoruz. çantaları hazırladık ama özellikle ilk kez anne olanlar ( ben gibi :) şaşkın.bize yardımcı olun

şarj aletlerini ve fotoğraf makinasını unutma canım bir de doğum yaptığın hastaneye göre değişiyor sanırım ben acıbademde doğum yaptım ped den tut da humana çayına kadar herşeyi onlar verdi tüm götürdüklerimi geri getirdim..tek kullanımlık kilot almıştım hiç kullanışlı bişey değil normal kilot en iyisi

bebişleriniz hayırlı olsun hanımlar güle güle büyütün inşallah..bende kısmetse 2011 nisan annesi olcam bu ara topiiğinize sızdım kusura bakmayındoğum heycanınızı paylasmak cok güzel insallah hepiniz yavrularınızı bian önce kucagınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…