2010 Aralık Anneleri

küçükprens
heyecanlandım bak şimdi...
pembe pembe geliyomuş...
doktorun öyle olursa da gel demedi mi?
aman dikkatli davran cnm benim...
yalnız değilsin inşallah...
güzel haberlerini bekliyoruz...

Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....

Canımmm hoşgeldin gözün aydın Aklımız hem sende.HAyırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.Maşallah oğluşuna tosuncuk Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Canımmm hoşgeldin gözün aydın Aklımız hem sende.HAyırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.Maşallah oğluşuna tosuncuk Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Sağol canım sporstar ile görüşüyordum oda benle aynı gün doğum yapmış...
.Çok gülel gidiyor ya sürekli emiyor...Obur bir oğlum var :)
Bu duygu herşeye değer....

Sağol canım sporstar ile görüşüyordum oda benle aynı gün doğum yapmış...
.Çok gülel gidiyor ya sürekli emiyor...Obur bir oğlum var :)
Bu duygu herşeye değer....

İyi aman maşallah canım Bizde hala beklemedeyiz :)))

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..

bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz.. Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..

DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM

Ayyy cucu da doğum yapmış....
Allah analı babalı büyütsün canım...
Aynen doğumda korkacak hiçbir şey çok...Ben belden uyuşturmalıu oldum çok kolay ve rahat ağrı da olmuyor...Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepiniz için...

Sağol canım sende inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumun adı Yasir Efe oldu....

Adıyla yaşaın canım.

Gözünüz aydın canım. Allah analı bablı büyütsün.Öptük ikinize annesi.

canım gozun aydın masallah hersey yolundaymıs cok sevindim.. darısı bizim gibi hala doguramayanların basına

Kızlar öptüm hepinizi Ben gidim azzcık uyuyum gelirim yine :87:

Hoşgeldinizz Güzelimmm, ikinizde iyisiniz ya gerisi boş. Maşallaaahh sizeee canımm

tellinaz+,nnehir,nuryasemin,y.a.s.m.i.n,sevgii:),İsİs+,funah,Gurbet_gelini,

Selam kızlarrrr :))

Selaamm

Bu arada pembe pembe akıntım oluyor benimm, sanırım açılıyorumm. Sancım da var sürekli yatıyorummmm...

ayyyy prensimm geliyoo senin kuzu haaa
yahu bizim günlerimiz aynıydıııııı..
ben de istiyorummmm sancıı yaa

gözün aydın cucum.çok şükür sağlıkla sıhhatle gelmiş yavrucuğun annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…