ayy canım gozunaydınMerhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
Canımmm hoşgeldin gözün aydınAklımız hem sende.HAyırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.Maşallah oğluşuna tosuncuk Sen nasılsın nasıl gidiyor.
İyiyiz yasmi n sağol.Herşey yolunda çok şükür çok mükemmel bir duygu...
Sağol canım sporstar ile görüşüyordum oda benle aynı gün doğum yapmış...
.Çok gülel gidiyor ya sürekli emiyor...Obur bir oğlum var :)
Bu duygu herşeye değer....
Sağol canım sende inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumun adı Yasir Efe oldu....Gözlerin aydın canım, maşallah kuzunaaNe güzel yaa çoğunuz kucağınıza aldınız yavrularınızı
Sağol canım sende inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına bu arada oğlumun adı Yasir Efe oldu....
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
canım gozun aydın masallah hersey yolundaymıs cok sevindim.. darısı bizim gibi hala doguramayanların basınamerhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
hosgeldiniz nasılsınız bakalım annesi oğluşuntellinaz+,nnehir,nuryasemin,y.a.s.m.i.n,sevgii:),İsİs+,funah,Gurbet_gelini,
Selam kızlarrrr :))
tellinaz+,nnehir,nuryasemin,y.a.s.m.i.n,sevgii:),İsİs+,funah,Gurbet_gelini,
tellinaz+,nnehir,nuryasemin,y.a.s.m.i.n,sevgii:),İsİs+,funah,Gurbet_gelini,
Bu arada pembe pembe akıntım oluyor benimm, sanırım açılıyorumm. Sancım da var sürekli yatıyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?