kızlar bebilerinizin doğum atrihini doğduğu tafrihimi
yoksa ocakmı yzdıarcaksınız.
biz bitürlü karar veremiyoruz.
bebişleriniz hayırlı olsun hanımlar güle güle büyütün inşallah..bende kısmetse 2011 nisan annesi olcam bu ara topiiğinize sızdım kusura bakmayındoğum heycanınızı paylasmak cok güzel insallah hepiniz yavrularınızı bian önce kucagınıza alırsınız.
gece 2de ne temizligi kizslm şekerler bende burdayım daha doğurmadım pek doğuracak gibi bi halimde yokgerçi dün gece bi enerji geldi gece saat 2 de kalkıp tüm evi temizledim ama genede tık yok ama fırsattan istifade ev tertemiz oldu
ahanda nisani gelmiiiiiiiiiisssssssssBu arada pembe pembe akıntım oluyor benimm, sanırım açılıyorumm. Sancım da var sürekli yatıyorummmm...
mavrulam allah anali babali buyutmek nasip etsinMerhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
gozun aydin cucummerhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
bende iyiym sinemcim sali cati muaynemiz var bakalimevet canım 6. gün düştü göbüşümüz,baş köşede duruyor :)) gaz sorunumuz yok şükür bazen uğraşıyo kendi kendine biraz ama başarıyor çıkarmayı,bizde destek yapıyoruz arada sırttan falan
ama öle uyutmucak sancılarımız yok maşallah
annem hastalığı belki bilirsin canım tam anlamıyla tedavisi olan birşey değil
herşey tetikleyebiliyor geçen sene anneannem vefat etti zaten ondan sonra başladı yine tekrar bozulmaya
şimdide benim doğum olayı iyice tetikledi,işte nasıl becerebilcemmi gibi yoğun düşünceler
yok abim göremedi keşke yaşasaydı gibi düşünceler işte daha da bozulmasına sebep oldu
işte,inşallah ilerlemez,gizlice ilacından vercez bisüre toparlar biraz
sen iyisin demi,suyun düzeliyordu nasıl varmı gelişme
Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
merhaba kızlar.............
14.12.2010 saat 10.50'da minik kuzum 3860 gr. 51 cm. olarak sezaryanla dünyaya geldi.
müthiş bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
doğuran tüm arkadaşların gözüaydın olsun
doğuracaklara da Allah yardım etsin.... ve unutmasınlar ki dünyanın en büyük mutluluğu var tüm sancıların, sıkıntıların sonunda.......
selam sekerler ben geldimmmm
bugun son kez carsi pazar gezdim kvyle
indirimler baslamis dayanamadim napiym
dinlene dinlene alisveris yaptim
simdi evime geldimm
bu arada benim eski doktor gorumcemi arayip
beni sormus oda baska dra gittigimi soylemis
adamda 2 gunde bir kontrol edilmeli
suyu biterse cok tehlikeli demis:18:
icime kurt dustu accik ama ben bebisin hareketlerini surekli kontrol ediyorum
allaha emanet yavrumda bende
gece 2de ne temizligi kiz
isin gucunmu yok yahu
yat dinlen enerji topla bol bol
merhaba kızlar.............
14.12.2010 saat 10.50'da minik kuzum 3860 gr. 51 cm. olarak sezaryanla dünyaya geldi.
müthiş bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
doğuran tüm arkadaşların gözüaydın olsun
doğuracaklara da Allah yardım etsin.... ve unutmasınlar ki dünyanın en büyük mutluluğu var tüm sancıların, sıkıntıların sonunda.......
oh oh bol bol gez bebişler gelince bu kadar rahat çıkamıycaz nasıl olsabu arada diğer dr. söylediğini kafana takma bi sorun olsa kendi dr. riske atarmı hiç en nihayetinde o doktorsa buda doktor yanii:94::94:
dün gece eşim saolsun gece 1.30 da geldi biraz alkol almışbira bile içemez arkadaşlarına ayıp olmasın diye rakı içmiş gece boyu çıkardı önce onun kirlettiği yerleri temizleyeyim diye başladım ama sonra bi baktım bütün ev bal dök yala olmuş yanii
takmamaya calisiyorum canim
allaha emanetiz aslinda ama insan her ihtimali dusunuyo iste
yazik sanaaaa hamile hamile pesini temizlemissin tocanin
icme bi daha deseydin
bu arada kucukprensi merak ettim
yoksa dogumami gitti yahu?
msg atsam uyandirmiym bide kiz uyuyosa:26:
ay normalde içmez... içemez daha doğrusu dün liseden arkadaşlarıyla buluştu ayıp olmasın diye içmiş yazık kız kocama bira bile içemez mide sorunu var ondan yani mide alkolü kabul etmiyo direk çıkarıyo
küçük prens doğuma gitmiş olsaydı kesin haber verirdi diye düşünüyorum hemen hepimizin numarası var elbet birine msj atar en azından :92::92: hem o beni satmaz
ay dayanamadim msg attim walla
insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz
benimde karnim sipsivri oluyo ve semsert
neden acabaaa:26:
kucukprensin sancisi baslamis
acilmada varmis bu gece gelir kuzusuuuuu
ay dayanamadim msg attim walla
insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz
benimde karnim sipsivri oluyo ve semsert
neden acabaaa:26:
geliyo wallaay bebiş geliyooooallah bi avazda kurtarsın işallah küçük prensde beni sattı heralde en son ben doğurcam bu gidişle...pelinn bari sen bekle beni bu gidişle ocak annelerine takılcam hee
aynen oyle canimoh oh bi kuzu daha geliyo
benimde karnim cok sivrilesip sertlesiyo, onlar normal kasilmalarmis, benim devamli oyle, hatta bazen resmen ev catisi gibi sivriliyo..
geliyo walla
allah yardimcisi olsun insallah kolayca dogurur
hastaneye gitmemis henuz doktor evde rahat edersin demis
geliyo bebis
darisi basimiza canim
benim zaten 1 ocak gorunuyo tarihim
ama belli olmaz tabi
hadi sende dogur bakalim saliya kadar
kucukprense dedim bu hafta sen dogur
haftaya ben diye
haftaya cumada ben doguriym bari
aynen oyle canim
esim bile sok oldu napio bu die
cikisi ariyo heralde
bugun islaklikta vardi ama
suyum gelse farkederim heralde:44:
bizim cikislarda sorun var galiba bi turlu yolu bulamiyolar
oyle oldumu bendede oldu islaklik ama birden idrar torbasina baski yatigindan farkinda olmadan idrar gelebiliyomus, ama tabii suyunda olabilir, genelde birden gelse bile bazen yavas yavasta gelebiliyomus...
yaww bu dogumun bi standardi yokmu, herkeste farkli !! hep ayni olsa ona gore ne oldugunu bilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?