2010 Aralık Anneleri

kızlar bebilerinizin doğum atrihini doğduğu tafrihimi
yoksa ocakmı yzdıarcaksınız.
biz bitürlü karar veremiyoruz.

cnm ayın 25 inden sonra gelirse ocak yazdıralım diyoruz biz
ama onun öncesinde gelirse doğduğu tarihi yazdıracağız inş

seninde bebisin hayirli olsun
biz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik darisi sana
bide dogursaydik rahatliycaktik

merhaba kızlar.............

14.12.2010 saat 10.50'da minik kuzum 3860 gr. 51 cm. olarak sezaryanla dünyaya geldi.

müthiş bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...

doğuran tüm arkadaşların gözüaydın olsun

doğuracaklara da Allah yardım etsin.... ve unutmasınlar ki dünyanın en büyük mutluluğu var tüm sancıların, sıkıntıların sonunda.......

Tüm aralık annelerine ve bebeklerine kocaman sevgiler...Doğuran annelerine ve bebeklerine Allah sağlık versin..Vakti gelen annelerede kolay doğum diliyorum..Bende nisan annesi olacağım inşallah..Maşallah bebeklerin kilosu çok iyi..Özellikle bebeğin kilo almasını sağlayan bir şeyler yediniz mi?Darısı bizlerin başına:)

selam sekerler ben geldimmmm
bugun son kez carsi pazar gezdim kvyle
indirimler baslamis dayanamadim napiym
dinlene dinlene alisveris yaptim
simdi evime geldimm
bu arada benim eski doktor gorumcemi arayip
beni sormus oda baska dra gittigimi soylemis
adamda 2 gunde bir kontrol edilmeli
suyu biterse cok tehlikeli demis:18:
icime kurt dustu accik ama ben bebisin hareketlerini surekli kontrol ediyorum
allaha emanet yavrumda bende
slm şekerler bende burdayım daha doğurmadım pek doğuracak gibi bi halimde yok gerçi dün gece bi enerji geldi gece saat 2 de kalkıp tüm evi temizledim ama genede tık yok ama fırsattan istifade ev tertemiz oldu
gece 2de ne temizligi kiz
isin gucunmu yok yahu
yat dinlen enerji topla bol bol

Bu arada pembe pembe akıntım oluyor benimm, sanırım açılıyorumm. Sancım da var sürekli yatıyorummmm...
ahanda nisani gelmiiiiiiiiiisssssssss
Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....
mavrulam allah anali babali buyutmek nasip etsin
masallah oglusuna

gozun aydin cucum
zorlanmaniza uzuldum ama saglikla kucagina aldin ya
cok sukur! masallah oglusuna canim

bende iyiym sinemcim sali cati muaynemiz var bakalim
kanala girmismi merak ediyorummm
suyuna bi doktor iyi yeterli diyo
oburune kalsa hergun gel bakalim diyo
bende dr degistirdim ama arada kafama takiliyo
ya riske atiyosam bebegimi diye:44:

Merhaba kızlar nasılsınız...Ben doğurdum tam 1 hafta önce....
Ancak haber verebildim kusura bakmaytın...3840 kg doğdu oğlum sezeryan ile aldılar çünkü doğmadıç...
Çok özledim sizi çok....

oy oy oy yavrularimiz birer birer geliyo, kuzulari yerim ben, allah hepsinin bahtini acik eylesin....

kucukprens, yoksa prens yoldami, nisanda gelmis, artik en fazla bi kac gune gelir yavru kus....

bana gelince 40+1ve yine tik yok, bugun yine nst'ye gittim bebis cok iyi allaha sukur ama en son usg'de kafasi yola girmek uzeryken bu sefer (en yoklamasiyla bakti ebe) kafasi sag tarafta yani galiba hic gelmeye niyeti yok sonumuz sezeryanmi olacak ne anlamadim gitti!!

oh oh bol bol gez bebişler gelince bu kadar rahat çıkamıycaz nasıl olsa bu arada diğer dr. söylediğini kafana takma bi sorun olsa kendi dr. riske atarmı hiç en nihayetinde o doktorsa buda doktor yanii:94::94:
dün gece eşim saolsun gece 1.30 da geldi biraz alkol almış bira bile içemez arkadaşlarına ayıp olmasın diye rakı içmiş gece boyu çıkardı önce onun kirlettiği yerleri temizleyeyim diye başladım ama sonra bi baktım bütün ev bal dök yala olmuş yanii

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla :))

takmamaya calisiyorum canim
allaha emanetiz aslinda ama insan her ihtimali dusunuyo iste
yazik sanaaaa hamile hamile pesini temizlemissin tocanin
icme bi daha deseydin
bu arada kucukprensi merak ettim
yoksa dogumami gitti yahu?
msg atsam uyandirmiym bide kiz uyuyosa:26:

ay normalde içmez... içemez daha doğrusu dün liseden arkadaşlarıyla buluştu ayıp olmasın diye içmiş yazık kız kocama bira bile içemez mide sorunu var ondan yani mide alkolü kabul etmiyo direk çıkarıyo
küçük prens doğuma gitmiş olsaydı kesin haber verirdi diye düşünüyorum hemen hepimizin numarası var elbet birine msj atar en azından :92::92: hem o beni satmaz

küçükprensi ben de merak ettim ama haber veririm demişti. acil bi durum olmamıştır umarım...

bu arada bebek şekerlerimizi ve kıyafetlerimizden bikaçını ekledim diğer topiğe...

ay dayanamadim msg attim walla
insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz
benimde karnim sipsivri oluyo ve semsert
neden acabaaa:26:

insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz

sertlik kaç saniye sürüyo takip et bakalım kasılma olabilir bazen sancı olmadan sadece kasılma oluyomuş

kucukprensin sancisi baslamis
acilmada varmis bu gece gelir kuzusuuuuu

ay bebiş geliyoooo allah bi avazda kurtarsın işallah küçük prensde beni sattı heralde en son ben doğurcam bu gidişle...pelinn bari sen bekle beni bu gidişle ocak annelerine takılcam hee

insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz

oh oh bi kuzu daha geliyo

benimde karnim cok sivrilesip sertlesiyo, onlar normal kasilmalarmis, benim devamli oyle, hatta bazen resmen ev catisi gibi sivriliyo..

ay bebiş geliyoooo allah bi avazda kurtarsın işallah küçük prensde beni sattı heralde en son ben doğurcam bu gidişle...pelinn bari sen bekle beni bu gidişle ocak annelerine takılcam hee
geliyo walla
allah yardimcisi olsun insallah kolayca dogurur
hastaneye gitmemis henuz doktor evde rahat edersin demis
geliyo bebis
darisi basimiza canim
benim zaten 1 ocak gorunuyo tarihim
ama belli olmaz tabi
hadi sende dogur bakalim saliya kadar
kucukprense dedim bu hafta sen dogur
haftaya ben diye
haftaya cumada ben doguriym bari

oh oh bi kuzu daha geliyo

benimde karnim cok sivrilesip sertlesiyo, onlar normal kasilmalarmis, benim devamli oyle, hatta bazen resmen ev catisi gibi sivriliyo..
aynen oyle canim
esim bile sok oldu napio bu die
cikisi ariyo heralde
bugun islaklikta vardi ama
suyum gelse farkederim heralde:44:

bizim cikislarda sorun var galiba bi turlu yolu bulamiyolar
oyle oldumu bendede oldu islaklik ama birden idrar torbasina baski yatigindan farkinda olmadan idrar gelebiliyomus, ama tabii suyunda olabilir, genelde birden gelse bile bazen yavas yavasta gelebiliyomus...

yaww bu dogumun bi standardi yokmu, herkeste farkli !! hep ayni olsa ona gore ne oldugunu bilirdik

aynen canim yaaa
acabalarla yasiyoruz yani
ben biraz uzanip hareketlerini dinliym bakiym zillosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…