:)))) yeni taktikler bulmam lazım böyle olmaz :))
tubacim fazla bekletme, bul taktik
ben nette bakarken, fransiz sitelerinde bisey buldum ama ne kadar dogru acaba gogus uclarini skmak, bebek emermis gibi, ocytocin diye bi horman salgilaniyomus ve bu hormonda zaten sunni sancida verilen hormonmus ??
günaydın hatunlar topiği ben açıyorum yine hemde bu saatte iyice tembel oldunuz.
prensim belkide almıştır bebişi kucağına hayırlı haberlerini bekliyorum.
bu arada yoklamada burdayım diyen nadir insanlardan olmaya devambebiş bugünde yooook.
şarj aletlerini ve fotoğraf makinasını unutma canım bir de doğum yaptığın hastaneye göre değişiyor sanırım ben acıbademde doğum yaptım ped den tut da humana çayına kadar herşeyi onlar verdi tüm götürdüklerimi geri getirdim..tek kullanımlık kilot almıştım hiç kullanışlı bişey değil normal kilot en iyisi
doğru.. oksitosin bayaa marifetli bir hormonumuzdur.. cinselliktede maharetleri vardır.. yani orgazmda etkili rol oynar.. ayrıca evet suni sancı diye verdikleri madde oksitosin. ayrıca kendisi rahim kasılmalarının faili olması sebebiyle emzirdikçe salgılanan bu hormon rahmin toparlamasına sebep olur.. o nedenle emzirmenin karnın toparlanmasına sebep olmasının nedeni de budur.. öyle faydalı bir hormondur işte.. candır..
haber verirdi o aslnda. herşey yolunda gitsinde geç haber versin aslında önemli olan o
selam kızlar. yarın çatı muayenem var:18: yalnız doktorum kan tahlili de istedi. son gittiğimde bebek hızlı büyümüş dedi. doğuma kadar da büyür dedi. sezeryan olma ihtimali oldu sanırım. ama net olarak çatıdan sonra karar verilecek heralde. onun için mi test istedi yoksa doğum zamanı gelen herkesten kan tahlili isteniyor mu? tecrübesi olan paylaşır mı
merhaba kızlar.............
14.12.2010 saat 10.50'da minik kuzum 3860 gr. 51 cm. olarak sezaryanla dünyaya geldi.
müthiş bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah...
doğuran tüm arkadaşların gözüaydın olsun
doğuracaklara da Allah yardım etsin.... ve unutmasınlar ki dünyanın en büyük mutluluğu var tüm sancıların, sıkıntıların sonunda.......
ay dayanamadim msg attim walla
insallah uyandirmam kizi
ama cevap vermedi henuz
benimde karnim sipsivri oluyo ve semsert
neden acabaaa:26:
kucukprensin sancisi baslamis
acilmada varmis bu gece gelir kuzusuuuuu
:)))) yeni taktikler bulmam lazım böyle olmaz :))
bana haftada iki defa dendi ama en kritik dönemdi araya bayram girdi. bende açıkçası hiç sevemedim nst'ye bağlanmayı.. çalışırken ayağımın altındaydı gidiyordum bayramdı izindi bahanem oldu.. zaten hareketleri çok iyiydi kuşumun suyumun azalmasına rağmen daha çok ona dikkat ediyordum.. hareketlerde bi değişiklik olsaydı hemen giderdim.. benim 5 küsürlerdeydi artık son sıralarda.. ama sen yinede git bence.. son sıralar kritik dönemler, ben kötü örneğim.. ha birde hareketler önemli takip et onları.. benim sıpa her saat başı oynadığından rahattım..
bende hareketlerini hep kontrol ediyorum tugbacim
nst benide bunaltti
gecen hafta 2 gunde bir baglaniyodum
resmen fenalik geldi
bide bazen bebis uyuyo diye tekrar bagliyolardi
simdi iyiyiz cok sukur
allaha emanetiz kizimla
bol bol dua ediyorum ve
doktorumada guveniyorum
:78:
çatı muayenesi dr insiyatifinde olan bişey genellikle tercihleri doğumdan önce yapıp ön bilgi sahibi olmak çatı dar yada engelli olabiliyomuş.böylelikle sezeryan mı normal mi karar veriyolar.ama kan tahlili neden bilmiyorum dediği gibi bebek hızla gelişti diye olabilir yada sende çok şişlik falan varmı onunla ilgili olabilir.keşke sorsaydın gerekçesini.şeker testi yapılmıştı demi sana ?gerçi bebek hızla gelişti diyolar ben iki hastaneye gidiyorum biri devlet biri özel birinde 36 haftalık çıkıyosa değerler diğerinde 38 hatta 39 haftalık çıkabiliyo aynı gün bu usg çok da doğruluk payı olan bişi değil.
küçükprens den haber var mı kızlar?
selam kızlar. yarın çatı muayenem var:18: yalnız doktorum kan tahlili de istedi. son gittiğimde bebek hızlı büyümüş dedi. doğuma kadar da büyür dedi. sezeryan olma ihtimali oldu sanırım. ama net olarak çatıdan sonra karar verilecek heralde. onun için mi test istedi yoksa doğum zamanı gelen herkesten kan tahlili isteniyor mu? tecrübesi olan paylaşır mı
toobacım konuyla çok alakasız ama sana acil ulaşmam lasım canım sormam gereken bir konu var özelden sana nasıl ulaşabileceğimi yazabilirmisin
narnisan faceye yazmış canım küçük prens doğum yapmışayyy heycanlandım satımız aynıydı
slm herkese,
umarım küçükprens hayırlısıyla almıştır oğluşu kucağına. en kısa zamanda haber vereceğini umuyorum. bu arada o da aramızdan ayrıldı diye yoklamayı aksatmıyoruz di mi? ben hala burdayım. sabırla bekliyorum...
canım hemograma bakmak istemiştir doktorun. malum doğumda çok kan kaybediyoruz. benim ilk hamileliğimde çok düşüktü kanım, sürekli istiyodu doktor tahlil. hatta doğum sırasında kan lazım olabilir demişti. bu sefer de bi dünya kan serumu aldım da onunla idare ediyorum işte. ilki kadar düşmedi... çatı muayeneni bi yapsın bakalım. sezeryan der ve içine sinmezse bi doktora daha danışırsın. hayırlısı olur umarım. zaten doğuma yakın bi anda bütün doktorlar ya bebekleri büyük görmeye başladılar ya da çatıları dar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?