2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar Ben anva kahvaltı falan sabah 5 anca uyudum galiba. Küçükprensimizde gelmiş hayırlısıyla.Darısı biz bekleyenlerin başına :))

artık sıra falan kalmdı herkes utanmadan önüme geçip doğurup durdularesefle kınıyorum kızlar bu kadar olmaz 40+6 bugün ve hiç umursamadan önüme geçip pırtlatıyosunuz.sanırım son doğum benim olcak bu gidişle.amaaaaan çok da lülüüüü

O kadar üstüne kitap yazdılar secret mecret iste evren sana versin diye biz doğuralım dedikçe geri tepiyo Demekki bu çekim olayı bizde işe yaramıyor bacım :76:

O kadar üstüne kitap yazdılar secret mecret iste evren sana versin diye biz doğuralım dedikçe geri tepiyo Demekki bu çekim olayı bizde işe yaramıyor bacım :76:

ayyy istiyorum olmuyo boşveriyorum yine olmuyo sağlığında bişey olmasında mecbur olacak (yaptım olacak gibi oldu ama)insan merak yapıyo bide insanlardan bıktım artık sanki onların çocuğu ya da onlar bakacakmış gibi zırt pırt soruolar hergün dükkanda görüyosunuz beni doğursam ne işim olur dükkanda demi neyse Allahım hayırlısını nasip etsin herşeyin.

Canım ben de senin gibiydim
En önde gidiyordum
Doğuramadım doğuramadım derken
40+1 de geldi oğluşum
Bugün 2 haftalık olduk bile
Darısı sana ve senin gibi bekleyenlere

Canım ben de senin gibiydim
En önde gidiyordum
Doğuramadım doğuramadım derken
40+1 de geldi oğluşum
Bugün 2 haftalık olduk bile
Darısı sana ve senin gibi bekleyenlere

ay bilmezmiyim pandamla sen hergün doğuramadım diye gelirdiniz ikiniz de çok şükür kavuştunuz.bende bi kaç güne kavuşurum heralde artık

narnisan faceye yazmış canım küçük prens doğum yapmış ayyy heycanlandım satımız aynıydı

hadi gözü aydın.Rabbim analı babalı büyütsün inş

ay valla içime doğuyo kesin salı gelcek benim kız hatta dr. söyledim hazır olun salı günü gelcem diye

ayy hadi inşşşşş
gelsinler biran önce yaaa
sabırsızlıkla bekliyoruz ailecek
bak seninle aynı zamanda olanla doğuruyoo diyolarr

yaa gelsinlerrrrr

ya ben doğum yapanlara bişey sormak istiyorum.dün bebişim çok hareketliydi 4 5 saat hareket halindeydi bazen hareketleri taaa en aşağılarda hissettim sanki dışarı çıkmaya çalışıyo gibi acı da veriyodu.acaba kanala neyin mi girdiki bugünde aksine daha az hareket ediyo ama belki akşama hareketlenir.

dediğin gibi sıra falan yok herkes pırtlatası gelince pırtlatıveriyoooo
in biz de en kısa zamanda pırtlatıveririz
doktorun ne diyor cnm
daha ne kadar beklenicek

Selam arkadaşlar :) Küçükprens doğummu yapmış,Allah analı babalı büyütsün inşallah.Nasıl bir doğum olmuş normal mi acaba haberi olan var mı ? Bu arada bence nerdil de doğurdu :) Neyse artık bende doğuracağım için kıskanmıyorum Salı günü Allahın izniyle spinal sezeryan olacağım mecburen.Bebeğim çok yukarda ve yan duruyor, suyu çok azaldı ,tansiyonum sürekli oynuyor ve ensemde tansiyondan dolayı inanılmaz bir ağrı var,doktor riske etmeyelim dedi bizde olur dedik Salı günü kavuşacaz nasipse darısı doğuramayan diğer annişlere :)Rabbim sağlıkla ,sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah(AMİN)

Son düzenleme:

cnmm doktorun demedimi ki doğum kanalına girdi falan diye??

Canım benimde öyle olduyordu ama bebeğim yyukardaydı...
Ayaklarını nerende hissettiğinde önemli kaburgalarına yakın mı değil mi?

slm
mavruşum dogum yaptınmı cnm haberini almadım ?
ben daha duruyorum bekliyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…