- 15 Şubat 2009
- 1.057
- 21
- 358
- 41
narnisan faceye yazmış canım küçük prens doğum yapmışayyy heycanlandım satımız aynıydı
Benimlede ayniydi biz dogurmadik o dogurdu
Hayirlisi bakalim sira hangimizde.
ben bütün planlarımı salı gününe göre yaptım bekliyorum
artık sıra falan kalmdı herkes utanmadan önüme geçip doğurup durdularesefle kınıyorum kızlar bu kadar olmaz 40+6 bugün ve hiç umursamadan önüme geçip pırtlatıyosunuz.sanırım son doğum benim olcak bu gidişle. amaaaaan çok da lülüüüü
O kadar üstüne kitap yazdılar secret mecret iste evren sana versin diye biz doğuralım dedikçe geri tepiyoDemekki bu çekim olayı bizde işe yaramıyor bacım :76:
Neden sali bebisinle bulusmak icin sozlestinizmi
artık sıra falan kalmdı herkes utanmadan önüme geçip doğurup durdularesefle kınıyorum kızlar bu kadar olmaz 40+6 bugün ve hiç umursamadan önüme geçip pırtlatıyosunuz.sanırım son doğum benim olcak bu gidişle. amaaaaan çok da lülüüüü
ay valla içime doğuyo kesin salı gelcek benim kız hatta dr. söyledim hazır olun salı günü gelcem diye
Canım ben de senin gibiydim
En önde gidiyordum
Doğuramadım doğuramadım derken
40+1 de geldi oğluşum
Bugün 2 haftalık olduk bile
Darısı sana ve senin gibi bekleyenlere
narnisan faceye yazmış canım küçük prens doğum yapmışayyy heycanlandım satımız aynıydı
ay valla içime doğuyo kesin salı gelcek benim kız hatta dr. söyledim hazır olun salı günü gelcem diye
ya ben doğum yapanlara bişey sormak istiyorum.dün bebişim çok hareketliydi 4 5 saat hareket halindeydi bazen hareketleri taaa en aşağılarda hissettim sanki dışarı çıkmaya çalışıyo gibi acı da veriyodu.acaba kanala neyin mi girdikibugünde aksine daha az hareket ediyo ama belki akşama hareketlenir.
ya ben doğum yapanlara bişey sormak istiyorum.dün bebişim çok hareketliydi 4 5 saat hareket halindeydi bazen hareketleri taaa en aşağılarda hissettim sanki dışarı çıkmaya çalışıyo gibi acı da veriyodu.acaba kanala neyin mi girdikibugünde aksine daha az hareket ediyo ama belki akşama hareketlenir.
Selam canlarım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?