Canım benimde öyle olduyordu ama bebeğim yyukardaydı...
Ayaklarını nerende hissettiğinde önemli kaburgalarına yakın mı değil mi?
iyilik seni ve kuzuyu sormalıSelam canlarım nasılsınız
Selam arkadaşlar :) Küçükprens doğummu yapmış,Allah analı babalı büyütsün inşallah.Nasıl bir doğum olmuş normal mi acaba haberi olan var mı ? Bu arada bence nerdil de doğurdu :) Neyse artık bende doğuracağım için kıskanmıyorumSalı günü Allahın izniyle spinal sezeryan olacağım mecburen.Bebeğim çok yukarda ve yan duruyor, suyu çok azaldı ,tansiyonum sürekli oynuyor ve ensemde tansiyondan dolayı inanılmaz bir ağrı var,doktor riske etmeyelim dedi bizde olur dedik Salı günü kavuşacaz nasipse darısı doğuramayan diğer annişlere :)Rabbim sağlıkla ,sıhhatle yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah(AMİN)
yok canım ya en son girmemişti yarın bi aksilik olmazsa gidicem bakalım ne dicek son 6 günü artık sonra ne olur bilemiyorum çünkü günü komple dolmuş oluyo 42 hafta yani.cnmm doktorun demedimi ki doğum kanalına girdi falan diye??
mavrulam doğum yapmışsın :) Hayırlı uğurlu olsun ,Allah analı babalı büyütsün inşallah.Seninle aynı hastahanede doğum yapacam merak ettim anestezi uzmanı nasıl iyi mi sence sen bir zorluk çektin mi ?
slm
mavruşum dogum yaptınmı cnm haberini almadım ?
ben daha duruyorum bekliyorum bakalım hayırlısı
tEŞEKÜÜR ederim canım darısı başına inşallah..cnm gözün aydın bebişini almışsın kucağına çok şükür[/I][/B]
.
benim ilk kez dün oldu böyle acı verdi yani tuhaftı.ayaklarını kaburgalarımın bitiş hizasında ortalarda hissediyorum.
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapan güzel annelerimizi tebrik ediyorumm..bebislerinizle beraber saglikla huzurla kocaman ömürleriniz olsun insallah.. birazdan listeden bakicam kimler uykusuz gecelere gecis yapmis:)..
bende 12.12 de dogum yaptim..Oglumda bende epey zorlandik,sezaryenle dünyaya getirmek zorunda kaldim, ama cok sükür suan ikimizde iyiyiz..Dün evimize geldik,yeni yeni rayina oturtmaya calisiyoruz herseyi..
firsat buldukca gelicem insallah ve en yakin zamanda detaylar paylasicam..
DOGUMDAN KORKMAYIN,SADECE HAYIRLISINI DILEYIN..HERKESE HAYIRLI DOGUMLAR DILIYORUMMM
slm kızlar bende oğluşumun resmini ekledim resim topiğimize allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
küçükprens,gözünüz aydın..nasılsın? doğum nasıldı? bebiş nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?