2010 Aralık Anneleri

Selam canlarım nasılsınız
iyilik seni ve kuzuyu sormalı

hadi Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.nerdilden bende şüpheleniyorum doğurmuş olabilir.
cnmm doktorun demedimi ki doğum kanalına girdi falan diye??
yok canım ya en son girmemişti yarın bi aksilik olmazsa gidicem bakalım ne dicek son 6 günü artık sonra ne olur bilemiyorum çünkü günü komple dolmuş oluyo 42 hafta yani.
Canım benimde öyle olduyordu ama bebeğim yyukardaydı...
Ayaklarını nerende hissettiğinde önemli kaburgalarına yakın mı değil mi?

benim ilk kez dün oldu böyle acı verdi yani tuhaftı.ayaklarını kaburgalarımın bitiş hizasında ortalarda hissediyorum.

Sağol canım benim...
Anestezi uzmanı hayatımda gördüğüm en iyi insan ...
Ameliyat boyu saçımı okşadı gözyaşlarımı sildi...
Deniz hanımdı sanırım....Doktorum, hemşire, ebe herkes mükemmel...
Hiçbir ağrı hisssetmiyorsun, uyuşma geçince ağrılarda azalıyor...Üşütmemeye dikkat et ameliyattan önce beklerken üşüttüm gaz problemim oldu...Merak ettiğin birşey varsa hemen cevaplarım canım...
slm
mavruşum dogum yaptınmı cnm haberini almadım ?
ben daha duruyorum bekliyorum bakalım hayırlısı

Canım 11 inde mecburi sezeryan oldum...Gelmedi oğlum kanala da girmedi...
Hayırlısı ile gelir inşallah bebeğin canım ya...

cnm gözün aydın bebişini almışsın kucağına çok şükür[/I][/B]
tEŞEKÜÜR ederim canım darısı başına inşallah..

.
benim ilk kez dün oldu böyle acı verdi yani tuhaftı.ayaklarını kaburgalarımın bitiş hizasında ortalarda hissediyorum.

Canım benimde oradaydı ve hiç açılmam yoktu oğlum tembel aşşağıya işnmedi gitti

Canım benimde öyle olduyordu ama bebeğim yyukardaydı...
Ayaklarını nerende hissettiğinde önemli kaburgalarına yakın mı değil mi?

slm kızlar nasıldınız??Fenerbahcemre benimde öyle oluyordu doguma iki uç hafta kala başladı doguma kadar sürdü. Eğer kkarnin genisse veya bebeğin çok kilolu degilse hareketlerini doguma kadar hissedersin ..ben hiç hareketlerinde azalma hissetmedim suyun icinde bicil bicil tekmeliyor yumrukluyor:))) 3 kiloya yakın doğdu kızım. Ama maşallah yine hareketli. Bende bekledim doguma yakın azalmayı ama herkezde aynı olmuyor

Benimkinin kafa aşağıda zaten ama ayaklar hala yanda hareket ediyor bilmiyorum nolcak.Yarın nstm var bakalım bişi çıkcakmı.Birde yarın doktora benim varisleri diycem her yerim varis doldu korkum vulva da olmasından inşallah orda yoktur.Bu varisler doğumdan sonra geçer inşallah ya (

slm kızlar kücükprens ten bi haber varmı iysallah dogurmustur
buarada bugünkü yoklamadada BURDAYIMMM hala dogurmadım ama kasıklarımda ve belimde agrılarım var catımda agrıyo ama hala bizim oglandan ses yok

cok sevindim mavruşum gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inş
benim bebişiminde hareketleri azaldı ama hala hissediyorum
biraz yavaşladı sadece oynaması
yukardada aşagıdada hissediyorum acı veriyo artık kanala yerleşmeye çalışıyo sanırım

selam kızlar ben ekim annesiyim ama eylülde oldu oğlum baktımda msjlarınıza 3 ay öncesine döndüm ne güzel di heyecanlı ve biraz sıkıntılı sezeryan oldum ağrılarım hiç bitmeyecek sandım ,oğlum çok küçük doğdu hiç büyümüyecek sandım,memeyi tutamadı hiç tutamayacak sandım çok fazla gazı vardı nezaman bitecek dedim ,çok acemibir anneydim dünya başıma yıkıldı sandım ,geceleri uyutmuyordu hep böylemi olacak dedimvebir ürü şey ama hepsi geçti her gün bir sıkıntımız geçiyor yerini yenisi dolduruyor ama ben anneliği çok iyi öğrendim yapamam beceremem diyenler hi korkmasın herşey proğramlanmış gibi hamileliğinizin son günlerini doya doyayaşayın inanın çok özlüyor insan çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmeme rağmen özledim ALLAH hepinizin bebeğini kuçağına almayı nasip etsin bu arada ben 2010 ekim topiğindeyim ilerde sormak istediklerinizi sorabilirsiniz ben kadınlar kulübünde deneyimli annelerden çok şey öğrendim tecrübelerimizi diğer arkadaşlarda seve seve paylaşır

dr babayabenzetti, eşim ise bana :)) evdeyim, bebiş c.tesi günü gelecek kısmetse…

Şu pomps ilr süt sağma işini bana anlatın sinir oldum 15 dk da 1 tatlı kaşığı zor geliyor süt, gelen de sarımtrak olan değerli sütümüz sanırım…

Ah cucum ah, normal normal diye o kadar mızırdandık ama ikimizde sezeryanla kavuştuk meleklerimize. Sorun değil gerçi, sağlıklı sıhatli olmaları önemli...
Senden 3 gün sonra da ben doğum yaptım, gelmedi meleğim,o yüzden sezeryan oldu. egehan da hoşgeldi, Allah sizinle sağlıklı sıhatli uuzun ömürler versin. Maşallah kuzuna, en güzel tarihi de kaptınız, aferin kuzuya...

selam kızlarrr ne haberrr bır mujde de benden ... dun mınık prensım 39+0 da epıdural normal dogumla dunyaya geldı. 2950 gram ve 50 cm. masallah cok ıyıyız ıkımızde bugun evımıze geldık.. normal dogumdan korkmayınnnn derım ben sezeryandan tırsan bırı olarak atlattım cok sukur darısı tum bekleyen anne adaylarımızın basına allah yardımcınız olsunnn...

Kızlar Selaam ben daha doğurmadım telden bağlandım gecmise bakamıyorum yarın kontrolum var karar gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…