2010 Aralık Anneleri

a.s a.s sen canim?

ben çatlak kremine daha başlamadım çünkü doğru dürüst göbüş yok ama dalinin vucut yağını aldım hem sıvı olanı hem jel olanı banyodan sonra onu sürüyorum tüm vucuda almak istediğim krem 75 tl ve anca 3 hafta dayanır herhalde mustela varya ondan almak istiyorum o yüzden onu ileride alıcam siz ne yapıosunuz ,

bide ben dalini çocuklar için üretiliyo diye daha az katkı maddesi olduğu için tercih ettim

canimm bende henüz yag kullaniyorum..
icinde her türlü yag var,hamileler icin..memnunum suan..
zaten en önemlileri badem,kakao,zeytin,susam ve bugday yagiymis..
bunlari alip sprey seklinde kullananlarda var,daha ekonomik aslinda ama ben bulamiyorum burda yaglaribenneyaptımki
gelecek ay tatile gidicem zaten,bi sürü günas kremi,yagi kullanicam,yeterince nemli olur vücudum ama tatilden sonra Lierac serisini kullanicam bence..dogum öncesi serisini simdiden alirim,dogum sonrasinida artik insallah aralik ayinda :1rolleyes:
Mustelayi kullananlarda cok memnunlar..
avent,roc,mothercare de güzelmis...
hatta ve hatta bebak aci badem kreminden cok memnun olanlarda var..
o maalesef burda yok,olsa denerdim,türkiyeden alabilirim

merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı.Bebiş baya büyümüş.6 cm olmuş..kıpırdı, yüzünü bile çevirip baktı bize.bu hafta 2 li testimi yaptırcam.Herşey güzel çıkar inşallah..

merhaba arkadaşlar, bugün randevum vardı.Bebiş baya büyümüş.6 cm olmuş..kıpırdı, yüzünü bile çevirip baktı bize.bu hafta 2 li testimi yaptırcam.Herşey güzel çıkar inşallah..

canimm gözün aydinnn kaydirigubbakcemile5
massallah bebegineee,demek cilve bile yapti size
insallah testte sorunsuz cikar,burda topluca halay cekeriz :teytey:

Bebak acıbadem sütünü ben makyaj temizliğinde kullanıyorum.çok memnunum.yumuşacık oluyor.Şimdide acıbadem sütü kremini alıp başlıcam sürmeye..şimdilik duş sonrası bebe yağı kulanıyorum.

canimm gözün aydinnn kaydirigubbakcemile5
massallah bebegineee,demek cilve bile yapti size
insallah testte sorunsuz cikar,burda topluca halay cekeriz :teytey:
İnşallah canım..bu arada ben 12 . haftadayım..Doktorum cinsiyet tahminide yaptı :) Aralık annelerinin ilk tahmini benden olsun.Tabi 1 ay sonra kesin belli olucakmış..İlk tahmin kız bebek geliyor :ecrin_bebek:

kizlar suan size yazarken yüzüstü yattim yatagima..
cok garip bi his ama sanki göbisim kipir kipir oluyor arada..
acayip bi his ve alisik olmadigim bisey bu
annem diyor artik yavas yavas hissedersin diye,
demek bu muymus yaaa:1rolleyes:
harika bi hiss,yüzüstü yatarken bu kadar hissetmemistim :asigim:
deneyen var miiii?

İnşallah canım..bu arada ben 12 . haftadayım..Doktorum cinsiyet tahminide yaptı :) Aralık annelerinin ilk tahmini benden olsun.Tabi 1 ay sonra kesin belli olucakmış..İlk tahmin kız bebek geliyor :ecrin_bebek:

aaaaaaaaaa süperrrrr bi haber buuu :sm_cool:
ayy yerim ben onu yaaa,massallah bin kere
bakalim bende 12+5 te gidicemm ne cikacak cok merak ediyorumm opuyorumnanaktan

ben çok korkuyorum çatlak olmasından ya çünkü selülitimde yok çatlaığımda yok üzülüyorum vücudum fena olcak diye mustelanın serisini alcam bende bakalım bi karnım çıksa neler alcamda....

aaaaaaaaaa süperrrrr bi haber buuu :sm_cool:
ayy yerim ben onu yaaa,massallah bin kere
bakalim bende 12+5 te gidicemm ne cikacak cok merak ediyorumm opuyorumnanaktan

Benim şu anda 12+ 4 , bebek bacaklarını açarsa gözüküyormuş.Doktorum bir an bacaklarını açtı dedi, ozaman söyledi.Tabi değişebilirmiş..1 ay sonra netleşicek.Birde ben hep yalnız gidiyorum, doktorumda farketti, aileden kimse gelmiyor hep yalnızsın dedi.Bende kimseniin haberi yok daha dedi.cinsiyet belli olunca söylicem dedim.doktorumda biraz bakıp görmek için uğraştı.hihoyyyt

cnm süpersin ya yaşasın ya çok sevindim demek prenses gelio he yaşasın
e artık alamaya başlarsın cicileri pembiş pembiş

ben çok korkuyorum çatlak olmasından ya çünkü selülitimde yok çatlaığımda yok üzülüyorum vücudum fena olcak diye mustelanın serisini alcam bende bakalım bi karnım çıksa neler alcamda....
aynen canim korkuyorum..ama bazilarinin 8.aya kadar catlamiyormus..tam sevinirken son ay fena yirtiliyormus akannehir
insallah catlamayizzz :Saruboceq:

Tam kesinleşsin, 1 ay sonra başlarım almaya..Aileler çok şaşırcak, Acaba artık söylesekmi, 1 ay daha dayansak mı bilemedim.fisfisfis

tatlimm öyleymis evet...
ama dedigin gibi en kesin 1 ay sonra..cünkü bebis erkekse pipisini bacaklarinin arasina alip kiz saniliyormus,yada kizsa göbek bagi pipi gibi durabiliyormus..
ayyy cok heyecanli cookkk
ama varya helal size..nasil sabrediyorsunuz?
biz bebis kipirdasa haberleri oluyor herkesin bilmiyorumkismile

bizde sölemicektik ben sabır ederimde ama tüp bebekte kayınpeder destek oldu saolsun adamcağız merak etti sormadı bile saygısından söledik bizde e bnm annem hiç kalkmadığım zamanlarda bana baktı mecburen söledik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…