Selam kızlarGeldik doktordan herşey süper suyumuz bile süper.Oğlumuzun keyfi süper gelen giden yok yani :)) Dokuz ay sonra nihayet net gösterdi oğlumuz yüzünü Cumartesi yine gitcezx bekleyiş devam etmekte
gozunuz aydin canim
kizlar bisey takildi aklima, son gunlerde acaba bebek ne kadar kilo aliyo?
gunu gecincede yine kilo almaya devam ediyomuki??
yaa kızlar bişi sorcam :26:normal doğum yapan arkadaşlar belirtiler kaç gün önce başladı:94: hiç bişey yokken birden bire doğum başlayabilirmi????? acilen cevaplarınızı bekliyorum :97:hayır bende en ufak bir belirti bile yok böyle giderse bu haftada doğuramıycam ve artık sinir yaptı:95: yazık kocişim evden kaçacak nerdeyse
geçen sancılardan bahsedince doğuracağını düşünmüştüm. demek sıpa senden ayrılmak istemiyo. hayırlısı olsun canım. ayrıca hiç merak etme, kimsenin senden iyi annelik yapabileceğini sanmıyorum. o kadar bekleyişin ve eziyetin ardından kötü bi anne olamazsın. imkansız:)
yaa kızlar bişi sorcam :26:normal doğum yapan arkadaşlar belirtiler kaç gün önce başladı:94: hiç bişey yokken birden bire doğum başlayabilirmi????? acilen cevaplarınızı bekliyorum :97:hayır bende en ufak bir belirti bile yok böyle giderse bu haftada doğuramıycam ve artık sinir yaptı:95: yazık kocişim evden kaçacak nerdeyse
sagol canim, hepimizin cok iyi anne olacagina eminim sadece alismak icin biraz zaman alacak
hic sorma bende tamam doguruyorum herhalde derken bosuna heyecan yapmisim, artik yarinki nstede doktorum son noktayi koyacak , tahminen acilma olmasabile once sunni sanciyi deneyecek olmazsa sezeryanla alacak, ben herhalde pazar aksami hastaneye girerim gibi geliyo
valla canim kisiden kisiye degisiyo, kimini sancisi basliyo, kiminin suyu geliyo kiminin nisani ama bunu malesef belli bi siralamasi yok, keske bi standarti olsada meraktan catlamasakyaa kızlar bişi sorcam :26:normal doğum yapan arkadaşlar belirtiler kaç gün önce başladı:94: hiç bişey yokken birden bire doğum başlayabilirmi????? acilen cevaplarınızı bekliyorum :97:hayır bende en ufak bir belirti bile yok böyle giderse bu haftada doğuramıycam ve artık sinir yaptı:95: yazık kocişim evden kaçacak nerdeyse
ben en son 14aralikta gittim ve 3.500 olmustu ve son muyanelerimizde hftada 200gr civari almisti, yine oyle devam ederse 4olacak herhladeben de merak ediyorum ama benim doktor artık gelişimini takip etmiyoruz diyo. kilo falan bakmıyo... gerçi benimki küçük bi bebekti. kendini kurtardı artık diye bakmıyo sanırım. iri olsa belki takip edebilirdi yine...
Sağolun kızlar.Valla bu kadar gizemli bir oğlum var işte teyzeleriHAyırla sağlıkla gelsinler bakalım :))
Dilem nette günde 20-30 gram alıyor diyor ama kaldığı bütün süre boyunca alıyordur yani :)) Bizimki 250 gr almış 2 haftada. Ama tabi bebişten bebişe değişir.
Tellinaz Pelini hatırlatırım birden suyu geldi pırtlattı geldi maşallah
hayırlısı olsun. biz de herşey yolunda giderse 31.aralık'a kadar bekleyecekmişiz. sonra o zamanki muayeneye göre suni sancı veya sezeryana karar verecek... galiba hakkaten kapanışı ben yapcam...
haber vermeden gitme sakın...
ayy kızlar bugün
23 günün birikimi çıktı..
salya sümüktüm valla.
kocam antalyaya gitti eğitime 1 haftalığına
giderken başladım ağlamaya...
ne doluymuşum meğer..
23 gündür kalçamdaki ağrıya oturamama rağmen
hem mutluydum sanki..
bugün boşalıverdim böööööö..
kocişim de çiçek göndermiş arkasından yaa
bir de ona ağla...
"ben gitmedim sizinleyim" yazmış bir de...
aman gene ağlıcam...
ah uyunabilse, aman sag tarafa veya sirt ustu yatmayim derken, uyku kacip gidiyo ben gece oturup gundus yatiyorumdoğuramayanlaaarrrr heeeyyyy
uyuyuuunn uyuyyuunn:)
ayy kızlar bugün
salya sümüktüm valla.
ne doluymuşum meğer..
hem mutluydum sanki..
bir de ona ağla...
aman gene ağlıcam...
ayy kızlar bugün
salya sümüktüm valla.
ne doluymuşum meğer..
hem mutluydum sanki..
bir de ona ağla...
aman gene ağlıcam...
evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....
kızlar slm ben geldimm..geç oldu ama..15.12.2010 saat 14,30 da doğum yaptım...alperen adını verdiğimiz 3kilo 100 gr 49cm boyunda gayet sağlıklı bi oğluşuz oldu..geçmişe hiç bakamadım..doğuranlara gözü aydın diorum bekleyenlerin darısı başına diorum.ve ii geceler diliorum herkese..
selam kizlar
herkes uyuyo galba
bende eve yeni geldim
dun sabah kontrole gittim
nstde ilk defa 70lik sancim cikti
oda benim gun icinde bi kac kere yasadigim sanciydi iste
cok meshuuuuur cati muaynesinide olduk
korkulcak bisi diilmis bosuna tedirgin olmusum
yapi olarak normal doguma cok musaitmisim sukurki
herhangi bi engel yokmus
ve rahim yumusamis
hatta dr istesem seni simdi 3-4 saatte dogurturum dedi
haftaya saliya randevu yaziyorum ama daha once gelme ihtimalin var dedi
yuruyus yap ililk suyla banyo yap ve karninada su tut dedi
bide parise gitmek serbest dedi
artik dogumu tetikleyebiliriz dedi
bence ben bi haftaya kalmaz dogururm gibi hissediyorum
hayirlisi bakalim:97:
nerdil dogum yapmis hayirli olsun bu arada...
kafayi siyircam,yada siyirdimda denebilir, bende hala tik yok, bugun sabah gelip gecen agrilar oylesineymis,nst'de hafif hafif kiprasma var ama dogum icin hala cok yetersiz(suni sanci bile ise yaramaz bosuna agri cekersin dedi), rahim disdan hafif acilmis ama daha iceri dogru acilma baslamamis, ebe muayene ederken eger aciklik azda olsaydi plasentani biraz oynatirdik dedi(nasil oluyosa artik)
neyse sonra doktorumu aradim cumaya yine nst dedi, ve artik cuma gunu hala bisey yoksa onumuzdeki haftaya biseyler dezneriz dedi bana sanki oyle geliyoki sonumuz sezeryan masasinda bitecek
isin en komik tarafi gun gectikce inmesi gereken bebis iyici cigerlerime yukseldi, kaburgalarimda cok fena agrilar var, kesin yolu sasirdi
Bu arada Aralık günü çocuğunu sıcaktan isilik yapan eşime ve kendime kocaman bir alkış istiyorumm
ya kızlar iyice strese sokmak istemem ama yoklamada bi elin parmakları kadar mı kaldık bana mı öyle geliyo... doğurmayan kim varsa dökülsün lütfen. bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştim hiç...
ayy kızlar bugün
salya sümüktüm valla.
ne doluymuşum meğer..
hem mutluydum sanki..
bir de ona ağla...
aman gene ağlıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?