2010 Aralık Anneleri

Selam kızlar Geldik doktordan herşey süper suyumuz bile süper.Oğlumuzun keyfi süper gelen giden yok yani :)) Dokuz ay sonra nihayet net gösterdi oğlumuz yüzünü Cumartesi yine gitcezx bekleyiş devam etmekte

gozunuz aydin canim

kizlar bisey takildi aklima, son gunlerde acaba bebek ne kadar kilo aliyo?
gunu gecincede yine kilo almaya devam ediyomuki??

yaa kızlar bişi sorcam :26:normal doğum yapan arkadaşlar belirtiler kaç gün önce başladı:94: hiç bişey yokken birden bire doğum başlayabilirmi????? acilen cevaplarınızı bekliyorum :97:hayır bende en ufak bir belirti bile yok böyle giderse bu haftada doğuramıycam ve artık sinir yaptı:95: yazık kocişim evden kaçacak nerdeyse

gozunuz aydin canim

kizlar bisey takildi aklima, son gunlerde acaba bebek ne kadar kilo aliyo?
gunu gecincede yine kilo almaya devam ediyomuki??

ben de merak ediyorum ama benim doktor artık gelişimini takip etmiyoruz diyo. kilo falan bakmıyo... gerçi benimki küçük bi bebekti. kendini kurtardı artık diye bakmıyo sanırım. iri olsa belki takip edebilirdi yine...

Sağolun kızlar.Valla bu kadar gizemli bir oğlum var işte teyzeleri HAyırla sağlıkla gelsinler bakalım :))

Dilem nette günde 20-30 gram alıyor diyor ama kaldığı bütün süre boyunca alıyordur yani :)) Bizimki 250 gr almış 2 haftada. Ama tabi bebişten bebişe değişir.

Tellinaz Pelini hatırlatırım birden suyu geldi pırtlattı geldi maşallah

benim ilk doğumumda cuma günü nişanım geldi. akşamına düzensiz sancılar başladı. cumartesi öğlen doktora gittim. 1 cm açılma var, salı çarşamba doğar dedi. ama aynı gün yani cumartesi saat 20:00 gibi suyum geldi. ve 23:10 da doğum gerçekleşti. bu sefer bende de hiç belirti yok. yine aniden suyum gelecek ve sancılar dakikada 3-5 kere girecek diye bekliyorum. tek umudum bu yoksa benimki de doğmayacak yılbaşına kadar:)

sagol canim, hepimizin cok iyi anne olacagina eminim sadece alismak icin biraz zaman alacak

hic sorma bende tamam doguruyorum herhalde derken bosuna heyecan yapmisim, artik yarinki nstede doktorum son noktayi koyacak , tahminen acilma olmasabile once sunni sanciyi deneyecek olmazsa sezeryanla alacak, ben herhalde pazar aksami hastaneye girerim gibi geliyo

canım benim pazar günü çok hafif bi kanamam olmuştu .. 2 cm kadar açılmış .. salı sabaha karşı normal doğum yaptım tek belirti gece 00:30 gibi azıcık bi sancım olmuştu o kadar .. inşallah benim kadar az sancılı doğum yaparsınız .. ama 1 hafta hafif hafif sancılarla kendini belli eden kişiler de var .. bence kişiden kişiye değişiyor .. her zaman olmasa da annene benzeme olasılığı yüksek ..

ya kızlar iyice strese sokmak istemem ama yoklamada bi elin parmakları kadar mı kaldık bana mı öyle geliyo... doğurmayan kim varsa dökülsün lütfen. bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştim hiç...

hayırlısı olsun. biz de herşey yolunda giderse 31.aralık'a kadar bekleyecekmişiz. sonra o zamanki muayeneye göre suni sancı veya sezeryana karar verecek... galiba hakkaten kapanışı ben yapcam...

haber vermeden gitme sakın...

valla canim kisiden kisiye degisiyo, kimini sancisi basliyo, kiminin suyu geliyo kiminin nisani ama bunu malesef belli bi siralamasi yok, keske bi standarti olsada meraktan catlamasak
ben en son 14aralikta gittim ve 3.500 olmustu ve son muyanelerimizde hftada 200gr civari almisti, yine oyle devam ederse 4olacak herhlade
doktorum bebek buyudukce olcmek daha zor ve yaniltici oluyo demisti belki senin doktorda o yuzden bakmiyodur...

hayirlisi artik, dogumda gorecez bakalim icerde fazladan kalmanin nimetlerinden faydalanmismi sipamiz

ben ben ben:)pazartesi gündüz temizlik bile yaptık annemle.
akşam 7de doktoruma gittim bu gece doğurcan dedi..
içimden hıı ne demezsin dedim
eve geldim yemek duş meyve faslı vs...
gece 10da belim ağrımaya başladı ve gece 2.30da doğurdum canım...

hic bu haftalara kadar gelecegimi dusunmemistim, dalga konusu oldum kizkardeslerim her gun ariyo hala rekor kirmaya devammi diye, artik telefona bile bakmak istemiyorum, arayana biz yazi bekliyoruz karda kista niye dogsun oglum icersi sicacikken diyorum
yarin ne olacagini bi ogrensem rahatlicem, herhan hersey olabilir bekleyisi beni dahada tedirgin ediyo:18:

ayy kızlar bugün
23 günün birikimi çıktı..
salya sümüktüm valla.
kocam antalyaya gitti eğitime 1 haftalığına
giderken başladım ağlamaya...
ne doluymuşum meğer..
23 gündür kalçamdaki ağrıya oturamama rağmen
hem mutluydum sanki..
bugün boşalıverdim böööööö..
kocişim de çiçek göndermiş arkasından yaa
bir de ona ağla...
"ben gitmedim sizinleyim" yazmış bir de...
aman gene ağlıcam...

bosver, birak aksin aglamak bi yerde rahatlatir
kocisinin jestide supermis valla
doğuramayanlaaarrrr heeeyyyy
uyuyuuunn uyuyyuunn:)
ah uyunabilse, aman sag tarafa veya sirt ustu yatmayim derken, uyku kacip gidiyo ben gece oturup gundus yatiyorum

Tez zamanda kavuşun koçişinle canım. Duygusallık had safhada diyorsun yani bizde öyle olursak karı koca ağlarız karşıklı artık napalım

canım benim en belirgin 1gün önce o çok hareketliliği gitmişti diyelim 2-3saatte bir 2-3kere hareket ediyordu
birde son bikaç gün tam bacak aralarımın olduğu yer doluydu baya oturunca bile zorlanıyordum
geriye doğru yayılarak oturabiliyordum anca bebek kanala girmiş o yüzden
başkada bir belirti olmamıştı
canım senin direk doğumun gelecektir belki hiçbişey olmadan

ayy bende ilk 2gün annem niye dediğim gibi yapmıyor mutfaktaki işleri diye ağlamıştım
şimdide var öle duygusallık ama şuan filmlerde çıkıyor acısı
benim eşimde şubat 4te 2aylığına meksiya gidiyor saatlerimiz hiç uymuyor
9saat geride oranın saati ben gece emzirmelerimde görüşebilcez anca

evettt...sonunda bebişimi kucağıma aldım 20 aralık da normal doğum la geldi bebişim.3160gr 47 cm...darısı diğer arkadaslara...cok mutluyummm çok....

gözünüz aydın cnm.Rabbim bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin inş

cnmmm bu gidişle sen bizden önce doğuracaksın herlade

annesi şimdiden başlamış senin oğlan yaramazlıklara..gelir inş en kısa cnm yaa kuzunn

Bu arada Aralık günü çocuğunu sıcaktan isilik yapan eşime ve kendime kocaman bir alkış istiyorumm

süpersiniz prensim yaaa

ya kızlar iyice strese sokmak istemem ama yoklamada bi elin parmakları kadar mı kaldık bana mı öyle geliyo... doğurmayan kim varsa dökülsün lütfen. bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştim hiç...

gerçekten yaaa çok az kişi kaldık.uff gelsinler artık

ayyy kıyamammm yaaaa :2:
kocişinde jesti süper bu arada

kızlar bugn doktordaydık yine
nstmiz de sancılarımız çıktı
bebğimizin biraz suyu azalmış ama durumu gayet ii çok şükür
alttan muayne de yaptı yumuşama varmış.
beklicez paşamızın keyfi gelene kadar artık
pazartesi yine randevumuz var
tabi o zamana kadar doğum gerçekleşmezse

bir de gez,dolaş,alışveriş yap
ama günde 3 kere yarımşar saat sol tarafına yat bebeğin hareketlerini takip et dedi
bir de ev ödevi verdi parise gidin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…