2010 Aralık Anneleri

gözün aydin canimmmm :sm_cool:
massallah melegineeee,yesin teyzesi onuuuu kipir kipirdi demek
13.hafta degil fistigimmm suan 13ü bitiriyorsun 1 günün var yerimseniben
kocaman oldunuz massallah :lepi:

evet canım büyümüş maşallah. canım benim doktor öyle diyo ben de öyle diyom, netteki sitelerde 13 bitiyo aslında.

ay maaşallah ya böle ikili test sonuçları gelir inşallah hep rabbim hepimize sağlıklı bebelşer nasip etsin

demek minik utanmış saklamış kendini e yakın zamanda da cinsiyet beelli olur

Teşekkürler canım, inşallah herkesin böyle olur, daha 2li test çıkmadı ama ense kalınlığından çok korkuyodum, içim rahatladı, bahsetmiştim burda, yeğenim down sendromlu ondan tedirginliği hep yaşıyom. Allah evlatlarımıza sağlık versin.

19 haziranda diğer kontrolüm, bakalım cinsiyetini göstericek mi, ben pek umutlu değilim, oğlan 5. ayda zor göstermişti.

belki bu bebeğin nazlı olmaz annesi hemen gösterir kendini ne dersin aman sağlıklı olsunda dimi ama

sadece netteki siteler degil canim,+ kisim zaten diger haftaya ait..
13 biticek senin yerimseniben
doktorun rakamsal olarak kagit üzerindekini söylüyordur canim
ayy kocaman oldular yaa massallah

canım beni fazla zayıf bulmuştu zaten, baştan beri şişmanlatmaya çalışıyo! 1,5 kilo alman lazım demişti, yarım kilo almadım diye heralde sırnaşık şey

Özelde yaptırdım 2liyi 60 lira, bana çok uygun geldi çünkü 2006'da oğlum için yaptırdığımda medical park'a 100 küsur vermiştik. Doktorum bana özellikle tok gel demişti canım, aç gitme sen.

Benim gittiği özel hastane 150 lira.Doktorum istediğin yerde yaptırıp bana getirebilirsin dedi.Hemen karar vermem gerek.

ya ben olumsuz çıkarsa içim rahat etmez kendi hastanemde tekrar yaptırım diye güvenemiyorum başka bi yere bi kere başıma geldi çünkü çapada yaptırdım orda tsh baktırdım referans aralığı bile güncel değil yani ne bileyim sonra tekrar para verdim içim rahat etmedi şimdi bide tüp bebek bi ton para verdik buda sağlam olsun diye geçio içimden

kizlar iyi aksamlar sizlere..
kocis gelicek biraz disari cikicaz hava güzel yine sükür..
öpüyoruzzzz siziii opuyorumnanaktan

Evet canım, güvenilir yerde yaptırmak gerek.Allaha emanet olsun bebekler..:Saruboceq:

slm kızlar ikili test hakkındaki bilgileri öğrendiğim ii oldu ama benim şanssızlığım burda özel hastane yok mecburen devlet hastanesine gidecem tahlil sonuçları nezaman çıkar allah bilir oooooooofffff ooofffffffff hamile kalmak mesele değilde bulunduğun yer bukadar mı mesele olur yabilmiyorumkismile

cnm şükret hiç doktora gitme ihtimali olmayan var...en azından hamilesin boşver geç olsun temiz olsun....

ben medicalpark göztepede yaptırıcam doktorum orda mecburen 245 dediler bana bayağıda varmış yani

ah medical var ya 4 yıl önce bursa medicalde 100 bilmem kaç para vermiştim, şimdi 60'a yaptırdım. Muayene ücreti uygun ama tahlillerde acısını çıkarıyolar.

belki bu bebeğin nazlı olmaz annesi hemen gösterir kendini ne dersin aman sağlıklı olsunda dimi ama

ay bilemiyorum ama ilk defa cinsiyeti için heyecanlanlandım, aklıma bile gelmiyodu. Sağlıklı olsun kız erkek hiiç farketmez, eşim dalga geçiyo bi oğlan daha gelirse bittin sen diye. 3'e bir kalıcakmışım!

sadece netteki siteler degil canim,+ kisim zaten diger haftaya ait..
13 biticek senin yerimseniben
doktorun rakamsal olarak kagit üzerindekini söylüyordur canim
ayy kocaman oldular yaa massallah

aman aman cucucum, o daha iyi, valla 5 gün fazla göründü, zaten geç döllenmeden küçük görünüyodu şimdi sat'a göre 1 hafta fark var. görüntüsü kocaman bebek gibi, zaten 3. sonra bütün olarak göremiycez sığmıyolar ekrana malum. Senin test ne zaman canım?

ya aslında şimdiki kız olsa ne güzel sıralı olur dimi bi oğlun bi kızın olmuş olur süper walla çnce sağlıklı olsun sonra bi kız olsun

kizlar iyi aksamlar sizlere..
kocis gelicek biraz disari cikicaz hava güzel yine sükür..
öpüyoruzzzz siziii opuyorumnanaktan

bye canım, bizim de havamız güzel şimdi, tutturduk nihayet!

inşallah kızlar bebeğimizde sağlıklı olur hiç ikili testi olumsuz olan olmaz inşallah

Amiin canım aminn:Saruboceq:

canım ben de dağ ilçesindeyin bakma bursa falan diyorum da bildiğin köyden bozma biyer. Ama ile gitme şansım var Allahtan. Özele gitme şansımız olmasa devlete gidicektik mecburen, ablam medikalci ,devlet hastanelerinin cihazlarının hep daha kaliteli olduğunu söyler mesela. Allah sağlık versin canım. Tahlil sonuçları 2-3 güne çıkıyo, ben çalıştığım için bi de uzakta olduğum için hemen gösteremiycem, doktorum da 1 hafta yok bakalım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

ya aslında şimdiki kız olsa ne güzel sıralı olur dimi bi oğlun bi kızın olmuş olur süper walla çnce sağlıklı olsun sonra bi kız olsun

Ay valla içimden geçiyo ama hemen dur önce sağlık diyom, kız olursa ben onu takıcı tokacıdan çıkarmam, erkek olursa oğlumla arkadaş gibi büyürler. Oğlanın küçüklerini giyer tabi bi dekaydirigubbakcemile3

amin inşş. canım şırnakta merkezdeyim ama bi tek devlet hastanesi var oraya gidiyrz mecburen

Evet canım çıktı göbüşümüz gerçi bizim biraz karnımız büyük çünkü bende 3 tane miyom var bu nedenle karnımız olağandan büyük ama olsun tek bebeğimin canı saolsunda başka birşey istemem

Amin canım benim :)

amin inşş. canım şırnakta merkezdeyim ama bi tek devlet hastanesi var oraya gidiyrz mecburen

canım olsun devlet hastelerine gidiyoduk eskiden hep di mi? Sen içini ferah tut, geçmişe şöyle bi baktım da senin geç döllenme galiba canım? Benim de öyle, doktor normal diyosa endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…