gözün aydin canimmmm :sm_cool:
massallah melegineeee,yesin teyzesi onuuuu kipir kipirdi demek
13.hafta degil fistigimmm suan 13ü bitiriyorsun 1 günün var yerimseniben
kocaman oldunuz massallah :lepi:
ay maaşallah ya böle ikili test sonuçları gelir inşallah hep rabbim hepimize sağlıklı bebelşer nasip etsin
demek minik utanmış saklamış kendini e yakın zamanda da cinsiyet beelli olur
ben medicalpark göztepede yaptırıcam doktorum orda mecburen 245 dediler bana bayağıda varmış yani
evet canım büyümüş maşallah. canım benim doktor öyle diyo ben de öyle diyom, netteki sitelerde 13 bitiyo aslında.
Teşekkürler canım, inşallah herkesin böyle olur, daha 2li test çıkmadı ama ense kalınlığından çok korkuyodum, içim rahatladı, bahsetmiştim burda, yeğenim down sendromlu ondan tedirginliği hep yaşıyom. Allah evlatlarımıza sağlık versin.
19 haziranda diğer kontrolüm, bakalım cinsiyetini göstericek mi, ben pek umutlu değilim, oğlan 5. ayda zor göstermişti.
evet canım büyümüş maşallah. canım benim doktor öyle diyo ben de öyle diyom, netteki sitelerde 13 bitiyo aslında.
Teşekkürler canım, inşallah herkesin böyle olur, daha 2li test çıkmadı ama ense kalınlığından çok korkuyodum, içim rahatladı, bahsetmiştim burda, yeğenim down sendromlu ondan tedirginliği hep yaşıyom. Allah evlatlarımıza sağlık versin.
19 haziranda diğer kontrolüm, bakalım cinsiyetini göstericek mi, ben pek umutlu değilim, oğlan 5. ayda zor göstermişti.
Benimde bugün randevum vardı.Hiç kilo almadım canım.Doktorumda çok güzel dedi.52 kiloyum.Sana neden öyle dedi kifisfisfis 12+ 4 düm bende..He bide bende 2 li test yaptırcam.Özelde mi yaptırdın, ücret konusu nasıl canım.KAn tahlilini yaptırıken aç gitmek gerekmiyor sanırım.
Benim gittiği özel hastane 150 lira.Doktorum istediğin yerde yaptırıp bana getirebilirsin dedi.Hemen karar vermem gerek.
ya ben olumsuz çıkarsa içim rahat etmez kendi hastanemde tekrar yaptırım diye güvenemiyorum başka bi yere bi kere başıma geldi çünkü çapada yaptırdım orda tsh baktırdım referans aralığı bile güncel değil yani ne bileyim sonra tekrar para verdim içim rahat etmedi şimdi bide tüp bebek bi ton para verdik buda sağlam olsun diye geçio içimden
slm kızlar ikili test hakkındaki bilgileri öğrendiğim ii oldu ama benim şanssızlığım burda özel hastane yok mecburen devlet hastanesine gidecem tahlil sonuçları nezaman çıkar allah bilir oooooooofffff ooofffffffff hamile kalmak mesele değilde bulunduğun yer bukadar mı mesele olur yabilmiyorumkismile
ben medicalpark göztepede yaptırıcam doktorum orda mecburen 245 dediler bana bayağıda varmış yani
belki bu bebeğin nazlı olmaz annesi hemen gösterir kendini ne dersin aman sağlıklı olsunda dimi ama
sadece netteki siteler degil canim,+ kisim zaten diger haftaya ait..
13 biticek senin yerimseniben
doktorun rakamsal olarak kagit üzerindekini söylüyordur canim
ayy kocaman oldular yaa massallah
cnm şükret hiç doktora gitme ihtimali olmayan var...en azından hamilesin boşver geç olsun temiz olsun....
ah medical var ya 4 yıl önce bursa medicalde 100 bilmem kaç para vermiştim, şimdi 60'a yaptırdım. Muayene ücreti uygun ama tahlillerde acısını çıkarıyolar.
ay bilemiyorum ama ilk defa cinsiyeti için heyecanlanlandım, aklıma bile gelmiyodu. Sağlıklı olsun kız erkek hiiç farketmez, eşim dalga geçiyo bi oğlan daha gelirse bittin sen diye. 3'e bir kalıcakmışım!
kizlar iyi aksamlar sizlere..
kocis gelicek biraz disari cikicaz hava güzel yine sükür..
öpüyoruzzzz siziii opuyorumnanaktan
inşallah kızlar bebeğimizde sağlıklı olur hiç ikili testi olumsuz olan olmaz inşallah
slm kızlar ikili test hakkındaki bilgileri öğrendiğim ii oldu ama benim şanssızlığım burda özel hastane yok mecburen devlet hastanesine gidecem tahlil sonuçları nezaman çıkar allah bilir oooooooofffff ooofffffffff hamile kalmak mesele değilde bulunduğun yer bukadar mı mesele olur yabilmiyorumkismile
ya aslında şimdiki kız olsa ne güzel sıralı olur dimi bi oğlun bi kızın olmuş olur süper walla çnce sağlıklı olsun sonra bi kız olsun
bye canım, bizim de havamız güzel şimdi, tutturduk nihayet!
Amiin canım aminn:Saruboceq:
canım ben de dağ ilçesindeyin bakma bursa falan diyorum da bildiğin köyden bozma biyer. Ama ile gitme şansım var Allahtan. Özele gitme şansımız olmasa devlete gidicektik mecburen, ablam medikalci ,devlet hastanelerinin cihazlarının hep daha kaliteli olduğunu söyler mesela. Allah sağlık versin canım. Tahlil sonuçları 2-3 güne çıkıyo, ben çalıştığım için bi de uzakta olduğum için hemen gösteremiycem, doktorum da 1 hafta yok bakalım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırım, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ay canım ya senin heyecanın bana geçti.ne kadar güzel anlatmışsın.3 hafta sonra bende dr gidecem 2 li test için.bende bebişi görmek için sabırsızlanıyorum.göbüş çıktı mı arkadaşım.:CüvCüv:
ayyyy canım öyle gzüel anlatmışsın ki
şimdi daha çok sabırsızlandım.
senin adına çok sevindim.
sağlıkla büyüsünler minişlerimiz.
birer mucize onlar canım.
kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla alacağımız günler de gelsinn inşallah.
amin inşş. canım şırnakta merkezdeyim ama bi tek devlet hastanesi var oraya gidiyrz mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?