2010 Aralık Anneleri

bugüne kadar sabrettik, çok fenayız dimi sempatiksalakcinni Ya bitek eşimin bilmesi bi yandan iyi bi yandan kötü.Kimseye naz yapamıyorum, bulantım oldu belli etmedim, iş yapıldı zorladım yaptım.Halbuki yoruluyorum ama bişi desem anlıcak k. validem.Neyseki şimdi 1,5 ay sonra görüşücez.Ozamana kadar göremicekler.Kendi ailemde yakında değil.Süpriz yapmak istedik, , inşallah sevinirlerkaydirigubbakcemile2

sevinmezler mi ya delirirler sevinçten ama ilk bi sitem edicekler bu zaman kadar neden sölemediniz diye

Senin durumun başkaymış canım..Benim annemde yok, kaybettik yıllar önce.Ben rahatsızlandım ama eşim yardım etti.Sorunlu bir gebelikte geçirmiyorum çok şükür.Ağır olsaydım k.validemler öğrenirdi.

sevinmezler mi ya delirirler sevinçten ama ilk bi sitem edicekler bu zaman kadar neden sölemediniz diye
Etsinler, sorun değil..Ben düşük falan olursa milleten eşten dosttan teselli duymak istemediğim için söylemek istemedim.Zaten insan çok üzülür, bide abuk subuk konuşuluyor, bidaha denersin yok olmuyormu falan.Hiç sevmem böle üzücü muhabbetleri.

ay ayne ya bende hiç sevmiyorum zamanında slm vermeyenler bile teselli etmey arıyo sinir şeyler

aman amana maaşallah boşver geç bilsinler garanti olsun

ay ayne ya bende hiç sevmiyorum zamanında slm vermeyenler bile teselli etmey arıyo sinir şeyler
Bu durumlardan seviniyorlarmı , üzülüyorlarmı anlamıyorum.Patavatsız insan çok.K. valide sitem ederse, 'bişey olursa sende üzülme 'diye sölemedik dicem.Çok duygusaldır kendisi, harap eder öle bişi olsa..

bu kadar olur bende kendinden geçen çielklerimi bi taşım kaynatıp reçel mi yapsam diodum yalnız 1,5 su bardağı un mu 6 kaşık un mu iki tane un yazıo

bu arada tickerı yapmışsın cnm

çileklerini atmadan yetiştim demek kaydirigubbakcemile5
6 kaşık un 1.5 bardak şeker
hemen düzeltiyim bari
uyardığın için saol cnm
çilek bebeklerimiz için çok yararlı
değerlendirmek lazım
senşn sayende yaptım cnm ticker ı

canim en dogrusunu sen yaptin aslinda...
bende sirf bu durum icin söylemek istemedim ama tedaviyle olunca ister istemez duyuldu..
dediginiz gibi selam vermeyen insanlar sirtimi oksasin istemedim,üzüntüm kendime yeter öyle bir durumda dedim..
baskalarinin üzütüleriyle sevinen cok insan var maalesef...
Allah bizi öylelerinden korusunnn :Saruboceq:

Valaha sabrınıza hayran kaldım.Ben kan sonucunu öğrendikten sonra bağdat da ki sağır sultan bile duydu.Gerçi ben doğru düzgün kimseye sölemedim herkes birbirine söylemiş.Bir gün kuaföre gittim ''aaa hamileymişsin '' falan dediler, onlara bile gitmiş haber yani : )

a.s a.s sen canim?

ya bende basliym artik diyorum
cunku 14 yasinda boyum hizla uzadigi icin basenlerimde hemen catlaklar olmustu
hala duruyolar tabi buda cildimin catlamaya musait oldugunun en onemli gostergesieyvahedigeldismile
hangi urunu kullansam diye arastiriyorum
mustela ve body shop iyi diye biliyorumbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
aynen valla..
benimde esim daha kan testinde cikinca aradi herkesi,arkadaslarini falan

tatlim kullanmaya baslamak gerekiyor zaten..
mustelayi cok begenenleri duydum..
gizemlide onu kullanacak..
body shop tan hangi kremi öneriyorlar?

kızlarrrr selam, doktordan geldim, ense kalınlığını ölçtü doktorum, 1.52 mm, normal dedi, 2li test için kan verdim 3 güne çıkarmış ama sonuçlar çıktığında doktrum izinli oluyomuş haftaya göstericem sonuçları. Bebişim kocaman olmuş bi ölçüm yaptırmadı doktora ellerini kapatıyo falan... 12 haftalıktı ya, 12 hafta 5 günlük dedi doktorum. yani 13. haftama giriyomuşum meğer. 1 kilo almışım, az buldu, elevite devam zayıfsın dedi yine, 1 ay sonra demire başlatıcak.

gözün aydin canimmmm :sm_cool:
massallah melegineeee,yesin teyzesi onuuuu kipir kipirdi demek
13.hafta degil fistigimmm suan 13ü bitiriyorsun 1 günün var yerimseniben
kocaman oldunuz massallah :lepi:

mantıklı :))
bnm sayemde mi ben ne yaptım ki sana lisk atiim dedim ama yasak diye atamadım baktım kendin yapmışsın
amin cnm
hahaaaa alemsiniz walla bendeaillere kimseye sölemeyin dedim ama nerdeeeeeee

başla başla mustela alıcam bende faydasını gören çok duydum

ay maaşallah ya böle ikili test sonuçları gelir inşallah hep rabbim hepimize sağlıklı bebelşer nasip etsin

demek minik utanmış saklamış kendini e yakın zamanda da cinsiyet beelli olur

Benimde bugün randevum vardı.Hiç kilo almadım canım.Doktorumda çok güzel dedi.52 kiloyum.Sana neden öyle dedi kifisfisfis 12+ 4 düm bende..He bide bende 2 li test yaptırcam.Özelde mi yaptırdın, ücret konusu nasıl canım.KAn tahlilini yaptırıken aç gitmek gerekmiyor sanırım.

ben medicalpark göztepede yaptırıcam doktorum orda mecburen 245 dediler bana bayağıda varmış yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…