ayy bende ilk 2gün annem niye dediğim gibi yapmıyor mutfaktaki işleri diye ağlamıştım
şimdide var öle duygusallık ama şuan filmlerde çıkıyor acısı
benim eşimde şubat 4te 2aylığına meksiya gidiyor saatlerimiz hiç uymuyor
9saat geride oranın saati ben gece emzirmelerimde görüşebilcez anca
kızlar bugn doktordaydık yine
nstmiz de sancılarımız çıktı
bebğimizin biraz suyu azalmış ama durumu gayet ii çok şükür
alttan muayne de yaptı yumuşama varmış.
beklicez paşamızın keyfi gelene kadar artık
pazartesi yine randevumuz var
tabi o zamana kadar doğum gerçekleşmezse
bir de gez,dolaş,alışveriş yap
ama günde 3 kere yarımşar saat sol tarafına yat bebeğin hareketlerini takip et dedi
bir de ev ödevi verdi parise gidin diye
aman ben gene şükredeyim..2 ay uzunmuş canım
allahım sabrını verir tabi de
ama iyi açıdan bakıyorsun yine
gece kalkışların zor gelmicek
siz beni öldüreceksiniz ya paris diye diye..
parisi unutalı epey oldu...
offf yaaa hayır şu sürekli arayıpda doğurmadınmı diyenlerden bıktığım için bi an önce doğurmak istiyorum :97: doğurur doğurmaz belediyeden anons yaptırcam vallacanım benim en belirgin 1gün önce o çok hareketliliği gitmişti diyelim 2-3saatte bir 2-3kere hareket ediyordu
birde son bikaç gün tam bacak aralarımın olduğu yer doluydu baya oturunca bile zorlanıyordum
geriye doğru yayılarak oturabiliyordum anca bebek kanala girmiş o yüzden
başkada bir belirti olmamıştı
canım senin direk doğumun gelecektir belki hiçbişey olmadan
ewet cnm öle teselli oluyorum işte,
bizimkide parise gidemeden meksikaya gidicek sanırım
slm kızlar çoktandır yokum bazı problemlerden dolayı yoksa sizi güldürüp moral vermeyi çok isterdim inşallah herkes ve bebekleri iyidir okuyamadım geçmişi daha hala doğum hikayemi yazamadım vaktim olmadı( topiği açınca gülümsedim içimden şunu yazmak geçdi hala doğuramadınızmı sona kalanlar:))) valla ben hep içimde kalsaydı keşke diyorum kıskanıyorumda azcık herkezden bebişimi. hımm unutmadan yeni topik açarsanız bizi bana özelden bildirebilirmi nerde oldunuzu bileyim.hepiniz allaha emanet olun yakın zamanda döncem aranıza
merhaba kızlar,
oğluşumuz zor bir doğum ile 21.12.2010 sabaha karşı 05.27 de 40+4 te 3600 gr, 53 cm dünyaya geldi...hastaneden bugün çıktık,herşey yolunda allaha şükür...tüm bekleyen arkadaşlara allah kolay doğumlar gösterir inşallah...
offf yaaa hayır şu sürekli arayıpda doğurmadınmı diyenlerden bıktığım için bi an önce doğurmak istiyorum :97: doğurur doğurmaz belediyeden anons yaptırcam vallaay hayır bide beni karnım burnumda gördükleri halde sen doğurmadınmı diyolar yaa bende hayır doğurdum ama dışarı çıkınca üşümesin diye tekrar karnıma koyuyorum diyom napimm sinir ediyolar sanki görmüyolar karnımı :95:
hahahaa oda bişimi bizimkide parise gitmeden ingiltereye gitcek 6 ayzaten 5. aydan beri kardeş olduk
merhaba kızlar,
oğluşumuz zor bir doğum ile 21.12.2010 sabaha karşı 05.27 de 40+4 te 3600 gr, 53 cm dünyaya geldi...hastaneden bugün çıktık,herşey yolunda allaha şükür...tüm bekleyen arkadaşlara allah kolay doğumlar gösterir inşallah...
paris, viyana, londra hepsi hikayeymiş, o kadarını diyeyim ben size...
Gelmeyince gelmiyorlar dimi :))) Bende yarın sahili baştan uca turluycam hazır havada güzelken belki paşamızı ikna ederiz :94:
gelmiyolar canım, sahili de turlasan, dünyayı da turlasan nafile... son parlak fikir görümcemden geldi. yarın gelecek yanımıza. büyük oğlumla oynaşmalarını görünce çıkarmış bebiş de, hemen gel dedim....:)
bu arada görümceme acele etme doğum başlarsa haber veririz. zaten 1,5 saatlik yol dememize rağmen gelme konusunda ısrarcı. son günlerin heyecanını yaşamak istiyormuş. ne heyecanı ya stres var sadece stres. neyse gelsin bakalım. o da payına düşeni alır bu stresten elbet...
merhaba kızlar,
slm hatunlar nasılsınız?
Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)
Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?