2010 Aralık Anneleri

slm kızlar çoktandır yokum bazı problemlerden dolayı yoksa sizi güldürüp moral vermeyi çok isterdim inşallah herkes ve bebekleri iyidir okuyamadım geçmişi daha hala doğum hikayemi yazamadım vaktim olmadı ( topiği açınca gülümsedim içimden şunu yazmak geçdi hala doğuramadınızmı sona kalanlar:))) valla ben hep içimde kalsaydı keşke diyorum kıskanıyorumda azcık herkezden bebişimi. hımm unutmadan yeni topik açarsanız bizi bana özelden bildirebilirmi nerde oldunuzu bileyim.hepiniz allaha emanet olun yakın zamanda döncem aranıza

aman ben gene şükredeyim..2 ay uzunmuş canım
allahım sabrını verir tabi de
ama iyi açıdan bakıyorsun yine
gece kalkışların zor gelmicek

siz beni öldüreceksiniz ya paris diye diye..
parisi unutalı epey oldu...

ewet cnm öle teselli oluyorum işte,
bizimkide parise gidemeden meksikaya gidicek sanırım

offf yaaa hayır şu sürekli arayıpda doğurmadınmı diyenlerden bıktığım için bi an önce doğurmak istiyorum :97: doğurur doğurmaz belediyeden anons yaptırcam valla ay hayır bide beni karnım burnumda gördükleri halde sen doğurmadınmı diyolar yaa bende hayır doğurdum ama dışarı çıkınca üşümesin diye tekrar karnıma koyuyorum diyom napimm sinir ediyolar sanki görmüyolar karnımı :95:
ewet cnm öle teselli oluyorum işte,
bizimkide parise gidemeden meksikaya gidicek sanırım

hahahaa oda bişimi bizimkide parise gitmeden ingiltereye gitcek 6 ay zaten 5. aydan beri kardeş olduk

merhaba kızlar,
oğluşumuz zor bir doğum ile 21.12.2010 sabaha karşı 05.27 de 40+4 te 3600 gr, 53 cm dünyaya geldi...hastaneden bugün çıktık,herşey yolunda allaha şükür...tüm bekleyen arkadaşlara allah kolay doğumlar gösterir inşallah...

Aman bizim doktor bize demedi paris falan hoş aksinide demedi zaten ama ben zaten cesaret edemem ya HAyır o an geleceği tutupta bizim paris yolcuğumuz uzun süre rötar yapar diye korkuyorum o yüzden hiç oralı bile olmuyorum

elfrkn, gozunuz aydin sende bizden once dogurursun kesin

bende bu aksam parisemi gitsem yoksa ciceklerimi sulasam ne yapsam acep

Geçen aklıma geldin canım.NAsılsın habersiz bırakma bizi biz doğuramayanlar olarak hala beklemdeyiz :))

Gözün aydon canım Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza :))

uzatmalı hamile oldun desene :)) bencede anons işi süper olur doğunca ne sorcaklar bakalım
yazık bizim kocişlere ya benim 20ocakta falan 40ım bitiyor ama olaki iyileşmesi uzun sürerse paris maris yok yani napalım 4ünde sıcaK bi öpücükle yollarım artık :))

hayırlı uğurlu olsun cnm allah bağışlasın miniğinii

presence Allah sağlıklı hayırlı bir ömür nasip eder inşallah.

doğuramayanlar çenenize vurmuş bakıyorumda
dilemcim dr yumurtlamayla ilgili gecikme olacağından pek önemsemiyo bebişin herşeyi yolunda suyu kalp ritmi falan bi problem yok benim regl periodum düzensizdi daha doğrusu düzensiz değil bir hafta on gün geç olurum ilk olduğumdan beri.dolayısıyla gecikme yokmuş gibi görünüyomuş usg de.ilk usg me göre 40+2 bugün sata göre 41+3. bilmiyorum ne olacak sonumuz annem aradı git suni sancı falan versinler yeter artık diyo
ay siz yine kimseyi görmüyosunuz benim gibi dükkanda oturduğum için gelen soruyo giden soruyo.bi de daha çıkarmadınmı diyolar gıcıklar sanki fırına börek attım da çıkarcam uyuzlar.
Allah'a emanet yavrum ne yapayım bi kaç gün daha beklicez açıklık olsa suni sancı alırdım ama hiç açıklık yok.nişan yk su gelmiyo sancı yok...

Gelmeyince gelmiyorlar dimi :))) Bende yarın sahili baştan uca turluycam hazır havada güzelken belki paşamızı ikna ederiz :94:

gelmiyolar canım, sahili de turlasan, dünyayı da turlasan nafile... son parlak fikir görümcemden geldi. yarın gelecek yanımıza. büyük oğlumla oynaşmalarını görünce çıkarmış bebiş de, hemen gel dedim....:)

bu arada görümceme acele etme doğum başlarsa haber veririz. zaten 1,5 saatlik yol dememize rağmen gelme konusunda ısrarcı. son günlerin heyecanını yaşamak istiyormuş. ne heyecanı ya stres var sadece stres. neyse gelsin bakalım. o da payına düşeni alır bu stresten elbet...

Bizimde yarın dayımız geliyor belki onu görünce gelir

gözün aydın cnm.darısı başımıza

Kızlarrrrrrrrr
Oğlumun sarılığı düştü 8.6 şuanda
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar
bol bol emzirin
hiç bir şekilde uyanmıyorlarsa altını açın hemen uyanıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…