2010 Aralık Anneleri

Kızlar dün akşam o kadar sevinç sonrasında yine kanamam oldu gece tekrar hastaneye gittik ciddi boyutta değil ama yine o Progestan denilen ilaçtan verdi doktorum aslında çok çabuk tesir gösteren iyi bir ilaç ama ben fazla ilaç kullanmadığım için bende çok çabuk yan etsini gösteriyor ve uyuşukluk uyku halinde oluyorum eşim bile bu ilacı kullanmamı istemiyor ama mecburuz.
Sabah tekrar doktora gittim 2'li test yapıldı cinsiyetimizi öğrendik %99 Erkek dedi doktor Eşim hep kız diye ümit etti ama olsun tek sağlığı yerinde olsunda şimdiden oğluşum diye dolanmaya başladı bile.
Allah'ım isteyen bakabilecek olan her kadına evlat nasip etsin.

canım geçmiş olsun. 2'li yapılmış, inşallah sonuçları güzel olur. benimde bugün yapıldı. kaçıncı haftadasın? Cisiyeti çabuk öğrenmişsin, maşallah canım, tebrikler . Erkek çocuk büyütmek ayrı bişey, hareketli ve acayip anneci oluyolar, benimki annecim annecim der babasını sürekli bana şikayet eder, nazı da bana tabi. Kareli gömlekler alırsın şimdi sen ona minik minik :dance:

Benim de biraz göbişim çıktı. dışardan gören anlamaz daha tabi. Hamile pantolonu almıycam çünkü var! Ama ablama göndermiştim yurtdışına, o da bana göndericek şimdi kendininkileri de ekleyip tabi! Ama bu arada yazlık bi pantolon bakıcam, terzide yaptırılıyo hamile pantolonu ama burda onu becerecek terzi yok, 2 tane terzi var ikisi de paça kesmeyi bile zor yapıyo.

canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyetini ne kadr güzel
biz seninle aynıydık yanlış hatırlamıosam
bakalım cumaya kontrolüm var biz görebilcez mi bebeğimizin cinsiyetini

Normalde bugün 11+2 yiz 2'li testte 11+5 çıktı. Doktor ense kalınlığı için iyi dedi ama kan sonucunu 2.haziranda alcaz. Doktor okadar incelediki bizim velet çok hareketli maaşallah. Promosyonu var diyince anlamadık nasıl yani dedim. Erkek diyince bi tuhaf oldum. hemen babamı aradım çünkü hiç erkek kardeşim yok babama bir erkek torun geliyor deyince nara patlatmaya başladı

canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyetini ne kadr güzel
biz seninle aynıydık yanlış hatırlamıosam
bakalım cumaya kontrolüm var biz görebilcez mi bebeğimizin cinsiyetini

Evet canım aramızda 1 gün vardı. Ya muhteşem birşey İnşallah sende kotrol sonrası güzel mutlu haberlerle gelirsin :)

promosyon! süpermiş valla,:roflol: esprili doktorun ne güzel, doğumda da güldürür o. Benim oğlanın doktoru doğumda espri yapa yapa doğurtmuştu oğlanı. Öğretmen olduğumu biliyodu, hiç ıkınamıyosun zayıf not verdim deyince en son o gazla doğurdum oğlanı!kaydirigubbakcemile3

amin cnm demek bu erkek bebek gelio he maaşallah allah anzardan saklasın inşallah bizimkide belli olur bnmde ikili test 8 haziranda bakalım nası geçicek

babacık alıştı demek oğlu olmasına

Valla bizde ailecek espirili olunca suratsız doktorları bile güldürdük 5 tane doktor değiştirdim en sonunda birini bulduk memnunuz bu doktorda arkadaşımın doktoruydu çok suratsızdır dedıler ama hiçde öyle olmadı benım benim kocayla aramızdaki diyologları duyunca gulmekten kendını alamıyor :)) bide bebek saolsun geriliyo hareketlerıyle dalga geçince daha bir hoşuna gitti yani
Ammaaan Hayatın her anından zevk alın kızlar şuan hala kanamam var geçmiyor ama umutdumu hiç bir zaman tüketmeyeceğim

kızlar epeydir girememişim ama eskileri okudum,şükür cinsiyetler bile belli olmaya başlamış kız,erkek hiç önemli değil inşallah,sağlıklı bebişlerimiz olur... ben kan sulandırıcı iğne yapıcakmışım,hergün 9 ay boyunca,önceden 2 düşüğüm olduğu için...
moralim bozuk,çok yorgunum,bebişime bişey olcak diye ödüm kopuyo,kabus görüyorum sürekli,cumartesi kontrolüm var,sabırsızım... noldu bana ,yaaa galiba depresyona giriyorum beeeeennnn...:1no2:

Canımgeçmiş olsun doktoruna Limon suyu Taze taze içmeyi sorsan? biliyosun kanı o da sulandırır.

kızlar slm.bişey sormak istiyorum.benim 3 gündür sol kasığımda iğne batması gibi ağrım oluyo.gün içindede bi çok kez tekrarlıyo.böyle birşey sizdede oldumu ?

kızlar slm.bişey sormak istiyorum.benim 3 gündür sol kasığımda iğne batması gibi ağrım oluyo.gün içindede bi çok kez tekrarlıyo.böyle birşey sizdede oldumu ?

a.s bende iğne batması gibi deilde bi anda adet sancısı gibi ssol kasığımda oldu..uzun sürmedi 2 kez oldu bölee..

Canım ben sürekli bu ağrıyı çekiyorum. Detaylı ultrasona ve tam israr tetkiki yapıldımı ?
bende 3 tane miyom var birde idrarda kum iltihap çıktı ama doktorna muhakkak sor bitanem ihmal etmegerçi bende var diye sende de olcak diye birşey yok bazılarında rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olduğunu söyler hatta hafta hafta hamilelik takibini internetten yaparsan orada da bazı yazılarda bu sancıların olduğunu görebilirsin

canım geçmiş olsun ben de bi kaç gündür girememeştim. dikkat et kendine

ilaçlarını ihmal etme cnm benimde 1 hafta sonra 2 li test yapılacak 2 li testte belli oluyor o zaman cinsiyeti bakalım benimkide belli olurmu sağlıklı olsun da gerisi önemli değil cnm

nedennnnnnn ????? Nolduuuuu ???

hayatimda hersey surekli ayni
evden disariyada fazla cikamiyorum hos ciksamda
kucuk bi carsimiz var ordan baska gezilecek yerde yok
keske turkiyede olsaydim oranin havasi bile yetiyor turkbayragi
hic sevmiyorum burayi
kendimi bagli gibi hissediyorum
hic ozgur bi ulke degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…