ayyy doğuralım biran önce cnmm yaa
böle beklemesi de zor oluyooo
slm, kizlar nbr?
benden iyilik, hastaneden bugun ciktim, yarin aksam tekrar girecem, o kadar ilaca tik bile demedim...
cati filmi cekindim hic bi sorun yokmus 5kiloya kadar normal dogum olabilirmis...
insallah yarin ilaclara bi tepki veririz yoksa sezeryan olacakmis....
neyse ben cikiyorum su an kardesimdeyiz bebek sevmeye geldik....
aksam tekrar girerim, insallah herkes cok iydir, gecmise donemedim sonra bi ara bakarim
opuldunuz...
haklisin canim telefonlarim susmuyo
dogurdunmu diye sormak icin herkes ariyo
sizin yuzunuzden sancim kaciyo diyorum bende
tellinaz dogurdu galba
dun sancisi vardi hala girmedi:130:
saolyasmincim gözün aydın kavuşmussun sonunda kuzuna
merhaba kızlar 21 12 2010 saat 9:20 de oğlum spinal sezeryanla dunyaya geldi 3500 gr 47cm.. ilk gunler sekeri dusuktu oglumun surekli hastaneye gittik geldik mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.. 5.gun gobegimiz dustu.. yaa surekli uyuyo oglum yine mi sekeri dustu acaba.. sizin bebekleriniz ne kadar uyuyo ? acaba bana mı cok uyuyo gibi geliyo cok moralim bozuluyo zaten sutum de yok napcam bilmiyorumsut için humana stil tea de iciyorum olmuyo siz neler yapıyosunuz. bişeler soyleyin moralim bozuluyo sutum gelmeyince oglumu besleyemeyince sıkıntıya giriyorum
mrb canım hayırlı olsun oğluş,süt için sıcak şekerli su iç benim öle hemen geldi sütüm,ende sezeryandan sonra hemen gelmedi sütüm annem hastanede bardak bardak içirdi bana,ogluş emmiyorsa sağma makinesi ile çek gögüsleri öle öle gelir inşallah,uykudan uyandır burnunu,ayağını felan sık uğraş zorlada olsa emsin ...
saol canım.yasmin unutmadan hurma ve derotu da acayip süt yapıyor,bol bol da su inşallah gelir hemen...
merhaba kızlar 21 12 2010 saat 9:20 de oğlum spinal sezeryanla dunyaya geldi 3500 gr 47cm.. ilk gunler sekeri dusuktu oglumun surekli hastaneye gittik geldik mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.. 5.gun gobegimiz dustu.. yaa surekli uyuyo oglum yine mi sekeri dustu acaba.. sizin bebekleriniz ne kadar uyuyo ? acaba bana mı cok uyuyo gibi geliyo cok moralim bozuluyo zaten sutum de yok napcam bilmiyorumsut için humana stil tea de iciyorum olmuyo siz neler yapıyosunuz. bişeler soyleyin moralim bozuluyo sutum gelmeyince oglumu besleyemeyince sıkıntıya giriyorum
ayy sakın alıştırma benım kız hastanede ılk gun mama almıs da mememi eliyle ittiriyordu sıpa biberon istermiş,1 gün aç kaldı da öyle aldı memeyi çok zorladıydı benımde hemen sütüm gelmemişti 1 gün ugrastım meme vercem diye..burnunu felan sık uyandır emzir ben ole yapıodum baslarda..saol canım.
hurma da yiyorum su da içiyorum ama sekerli su hiç denemedim onu da deniyim :) ogluşa uykusunda biberonla da olsa saagdıgım sutu veriyorum. biberona alıstırmıyım diyorum aama uykusunda memeyi almıyo napiyim aac kaldıgını dusunerek her yola basvuruyorum
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?