2010 Aralık Anneleri

slm, kizlar nbr?

benden iyilik, hastaneden bugun ciktim, yarin aksam tekrar girecem, o kadar ilaca tik bile demedim...

cati filmi cekindim hic bi sorun yokmus 5kiloya kadar normal dogum olabilirmis...

insallah yarin ilaclara bi tepki veririz yoksa sezeryan olacakmis....
neyse ben cikiyorum su an kardesimdeyiz bebek sevmeye geldik....

aksam tekrar girerim, insallah herkes cok iydir, gecmise donemedim sonra bi ara bakarim

opuldunuz...

cnm Allah yardımcın olsun inş kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin Rabbim

haklisin canim telefonlarim susmuyo
dogurdunmu diye sormak icin herkes ariyo
sizin yuzunuzden sancim kaciyo diyorum bende
tellinaz dogurdu galba
dun sancisi vardi hala girmedi:130:

inş doğurmuştur cnm ya

walla kesinlikle haklısın kendin zaten beklemedesin
herkes sürekli sordukça ee hadi artık gelsin diyorsun
sabırsızlığın iyice artıveriyor

mrb canım hayırlı olsun oğluş,süt için sıcak şekerli su iç benim öle hemen geldi sütüm,ende sezeryandan sonra hemen gelmedi sütüm annem hastanede bardak bardak içirdi bana,ogluş emmiyorsa sağma makinesi ile çek gögüsleri öle öle gelir inşallah,uykudan uyandır burnunu,ayağını felan sık uğraş zorlada olsa emsin ...

yasmin unutmadan hurma ve derotu da acayip süt yapıyor,bol bol da su inşallah gelir hemen...

yasmin unutmadan hurma ve derotu da acayip süt yapıyor,bol bol da su inşallah gelir hemen...
saol canım.
hurma da yiyorum su da içiyorum ama sekerli su hiç denemedim onu da deniyim :) ogluşa uykusunda biberonla da olsa saagdıgım sutu veriyorum. biberona alıstırmıyım diyorum aama uykusunda memeyi almıyo napiyim aac kaldıgını dusunerek her yola basvuruyorum
:)

bugün doktor kontrolümüz vardı. oğlum yukarıda aşağıya inmeye hiiç niyeti yok. iri bi bebek başı da büyük bu saatten sonra inmesi zor dedi doktorum ve ilk defa sezeryanı zikretti neyse sağlık olsun dedik biz de ama yine son güne kadar beklicez. ptesi hazır bi şekilde ve aç olarak gel dedi:18: son kontrolümüzü yapıcaz, son çatı muayenesi yapılacak ordan da bu gidişle sezeryana! doğum yapacak herkesin hakkında hayırlısı olsun.

doğuran anneler ya da doğumu bekleyenler ne zaman bebek kanala girdi? sezeryan olma ihtimali içten içe beni üzdü. keşke herşey yolunda olsaydı ve normal doğum yapsaydım

yasmincim,sütünün çoğalması için vitamalt veya ülker maltana alkolsüz malt içeceği denemeni öneririm,eczanelerde veya migros vb.büyük marketlerde bulabilirsin...
umarım işe yarar canım,kullananlar çok memnun...

ayy sakın alıştırma benım kız hastanede ılk gun mama almıs da mememi eliyle ittiriyordu sıpa biberon istermiş,1 gün aç kaldı da öyle aldı memeyi çok zorladıydı benımde hemen sütüm gelmemişti 1 gün ugrastım meme vercem diye..burnunu felan sık uyandır emzir ben ole yapıodum baslarda..

kızlar bize bugün doktor biberonla bişi vermeyin dedi.
ne verirsen kaşıkla.
yoksa biberona alışıp meme almazmış.
biberonun akışı daha kuvveli ya ondan sanrıım.

tellinaz kesssin dogurdu
benimde bugun muayneden sonra pembe bi akintim oldu
muaynede canim yanmisti ama hala sanci falan yok
boyle giderse 2011 bebegi olcak bizim keci:101:

Selam kizlar nasilsiniz?
Olup bitenleri faceden takip etmeye calisiyorum ancak..
Esimin anneannesi vefat etti,oglumun birden gaz sancilari basladi,benim Gogus problemlerim ve 40 dereceye varan Ates nobetlerim derken kkyada ugramak hayal oldu..:26:
Insallah herkes iyidir,kimler hala dogum yapmadi?

Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ediyorum

Ya kizlar gecmise donemiyorum
oglum kokumuza alismis,ya esimin ya Benim gogsumde uyuyor,birakinca yaygara kopuyor,ben yataklari bosa almisim,ozellkle sepet Besigi:44:
simdide emdi,kucagimda tek gozuyle bana bakiyor hala ordamiyim diye
elimde tlfon ancak yazabiliyorum

burxkan. canim gecmis olsun,insallah toparlar minigin.

Yasmin. canim gözünüz aydin canim,sut icin oncelikle kesinlikle sutum yok gelmiyor dusuncesini atman gerek canim,sen ne kadar kendinden emin olursan o kadar geliyor sut..
Cok su icmek,hafif sutlu tatlilar,elma,hurma,incir,kuru uzum ve en onemlisi sicak kompres yapmak iyi geliyor canim..

selam kızlar... meğer hamileyken nekadar rahatmışız.. gecem gündüzüm karıştı, bu gece acile gittik oğluşumun bademciği şişmiş, bebişimin de nefesi hırlıyo yarın çocuk doktoruna gösterin dediler acilde. Allahım çocuklarıma gelecek hastalık bana gelsin. 1 haftadır gripim, çocuklarım için ayakta kalmaya çalışıyorum ama onların hasta olması yıktı beni iyice. Sütüm gitmesin diye iştahım olmadığı halde yemeye çalışıyorum, şuan saat sabahın 5 i ve başlarında bekliyorum. Uyku gözümden akıyo, biri ateşli diğeri hırıldıyo. Naapıcamı şaşırdım yaa.

İlk GÜNAYDIN benden olsun.Minik prensesim emmeye kalktı,bu arada altını değiştirdik uyku biraz dağıldı.Birazda kusunca üzerini deüğiştirdik,uyku tamamen kaçtı.Bizde geldik accık okuyalım dedik.:)
Dün akşam banyo yaptırıdım minnoşumu,göbek baya bi sallandı,az önce baktık ki kopmuş çok şükür ama biraz da kanamış.Bi problem olmaz inşallah..

lolovacım çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin,inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz hepiniz..

cucum sanada Allah kolaylık versin,kokunuza alıştı mı yandınız valla..Benim 5.5 yaşındaki oğlum hala bizimle yatıyor Bi odada 4 kişiyiz artık

Doğuramayan hatunlar hadi artık sizde elinizi çabuk tutun,aralık ayı bitiyo,topikten uzaklaştırılabilirsiniz Şaka bir yana Allah yardımcınız olsun,gönlünüzden geçen hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah..Sizde meleklerinize sağlıkla kavuşun inşallah..Bu arada facete takip daha kolay oluyor,doğum yaparsanız orayada yazın ki bilelim..

Neyse benim meleğim uyudu,bende gidim uyuyayım accık

LOLOVA canim gecmis olsun,insallah en kisa zamanda gecer canim

HABEROK canim gobisten korkma,bizim 1 hafta kanadi.ebemiz göbek icin bi pudra verdi,her alt acmada onu doktuk,ve gazli bez koyduk giysilerine temas etmesin diye,cok sükür gecti.pudrayi doktoruna yada eczaneye sorabilirsin ama göbisi giysisine temas ettirmemeye calis cunku kanayan yer Kabuk oluyor ve yapisip yine kaniyor..
Yataginda yatiyor pasam ama önce yarim saatten fazla gogsumuzde uykuya dalmak istiyor.kipirdasak kiyamet kopuyor..
Geceleri yanimda yatirmam zaten Allah korusun korkarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…