2010 Aralık Anneleri

benimkii kasımda doğunca kasımm yazdırdıkk

karabiberim . canım nihayet oğluşun dünyaya gelmiş. allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlım. özleden yazmıştım ama özelin dolmuş kız. sanırım boşaltmayada vaktin kalmıyor artık
paşan ismiyle uzunn uzun yaşasın inşallah. seni çok öpüyorum

gunaydin kizlar
birazdan nstye baglancam tekrar
bbu gecede sancilanmadimmmm
hala tik yok
nisan falanda yalan oldu
o kadarda heveslenmistim dogurcam diye
kvdeyim hala
yanima kiyafet bile almadim doguma gidicem diye
ne kadar eminmnisim kendimden

sen ve benden başka yoklama veren yok bugün. ikimiz mi kaldık ne
hadi senin günün var daha ama benim günüm de kalmadı...

son kez yoklamamı veriyorum... 41+0 hala doğurmadım......

sabah nstye girdim. hafif dalgalanmalar var. en azından eskisi gibi dümdüz değil ama pek kayda değer bi rakam da yok... dün gece banyoda sıcak su doldurup oturdum baya. onun etkisi mi bilmiyorum. sabahtan beri sancılarım var. düzenli değil ve ben emin olamıyorum. doğum sancısı tipinde ama o kadar ümidimi kesmişim ki üşüttüm mü acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. nst de 40 civarlarında çıkınca kesin üşütmeden diyorum cumaya kadar bekleyecektik ama suyum azalmaya meyillenmiş. perşembeye çekti doktor...ben de zaten perşembe istiyodum. olur da doğum uzar falan doktorla birlikte girmeyelim yeni yıla diye...

sonuç: yarın sabah aç olarak hastaneye yatıyorum. muayene sonucu suni sancı ile bi ümit görürse doktor suni sancı verecek. 4-6 saat sürer dedi. ama açılma vs yoksa (ki bebek de yukarıda hala) veya suni sancı işe yaramazsa sezeryana alacak. normal olursa eğer epidural kesinlikle önermiyo. tek avantajım 2. doğum olması gibi görünüyo şu anda. umarım muayenede de en az 3-4 cm bi açılma çıkar...

dua edin benim için. korkuyorum biraz. (biraz mı, ödüm kopuyo) önceki doğumda da suni sancı almıştım ama en azından doğum eylemi başlamıştı. bunda sıfırdan alcam ve bu bana daha korkutucu geliyo. umarım yarına kadar sancılarım sıklaşır ve şiddetlenir. bu gidişle Aralık'ın son bebeği olacak gibi görünen oğlum için de dua edin lütfen...şimdiden teşekkürler...hepinizi çok seviyorum...

allah yar ve yardımcın olsun.. ben de seninle aynı durumda ptesi yatış yapıcam. bebek yukarıda, sancı yok, çatım pek de müsait görünmüyor. yine de doktorum bi çatı muayenesi yapacak ama anlaşılan sezeryana doğru gidiyoruz. ben daha önce ameliyat oldum hiç bilmeden gitmiştim ama şimdi anstezi, ayılma süreci hepsini biliyorum ve korkuyorum:18: allah yardımcımız olsun hangisi hakkımızda hayırlı ise öyle olsun:97:

doğuramayan arkadaşlar tellinazda doğurdu valla,hadi artık sizdende bekliyoruz
tellinazcığımda dün 4te doğum yapmış 3kg 50cm miş bebeği
işte emmeyi falan öğreniyormuş bebişcik
allah bağışlasın inşallah

selamlar, tellinaz doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
lolova canım geçmiş olsun, çocuklar hastalandığı zaman çaresiz hissediyor insan, büyük oğlum hastalandığında ve derdini anlatamadığında ne yapacağmı bilemezdim, bizim bi de ilaç içmemek gibi ciddi bi sorunmuz vardı, o yüzden habire iğne yapıldı her hastalıkta. bu sene ağızdan ilaç aldı ilk.
beraser, hapşuruk ve artivist sizler doğurmadınız sanırım, sezeryan ya da normal ben ikisini de yaşadım, kendinizi korkutmayın, ikisi de kolay oldu benim. hangisi gerekliyse o olur, ben normal diye tutturdum ama şartlar sezeryanı gerektirdi. sezeryan sonrası bakıma dikkat etmek lazım. şimdiden kolay doğumlar diliyorum, başka doğurmayan varmı bilmiyorum ancak son sayfaya bakabildim

canim allah yardimcin olsun
hakkinda hayirlisi olan ne ise onu nasip etsin insallah
moralini yuksek tut
iyi dusun iyi olsun

masallah tellinazada
darisi basimiza insallah
biz beklemeye devam ediyoruz bakalim
en gec pzt dogumu baslaticaz dedi dr bugun

haklisin canim sezeryan veya normal
hangisi hayirliysa o olacak insallah
bekliyoruz bakalim:97:

Tellinaz da doğurmuş, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Darısı da diğer arkadaşlara inşallaaaahhh!!

Lolova, geçmiş olsun hem yavrularına hem sana Allah tez elden acil şifa versin canım..

Beraser, dualarımız seninle inşallah çook rahat ve kolay olur doğumun teyzemiz. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Oğlum ilk banyosunu yaptı, senin yolladığın badiyi giydi uyuyor teyzesi teşekkür ederiz

Hapşurukk, bekle bari yeniyılda doğsun belki o gecenin ilk bebeği olur sizi televizyonlarda izleriz

Son düzenleme:
bu gidisle oyle olacak prenscim walla:97:
yalniz hani nisanim geldi demistim ya
acaba nisan degilmiydi diyorum simdide
bugun pembe bi akintim oldu ama dunku vajinal muayneden mi
kaynaklandi yoksa gercek nisan bumu diye kararsiz kaldim simdide

kızlar biz geldik kızım maşallah o kadar güzelki ve anne olmakda süper bişimiş geçmişe bakamadım doğuranların gözü aydın doğuramayanları allah bi sncıda kurtarsın.... ben dün 16-10 da norml doğum yaptım şu anda oturamıyorum işallah iyileşir iyileşmez sizlerleyim...

nezle oluyorum,olmak istemiyorum,bebeğimi emzirip koyuyorum beşiğine hemen koklayamıyorum bile

buarada bebişimin gaz sancıları var yazık 2-3keredir gazını çıkarmak için kendini sıkarken kustu birinde baya kusmuştu çok korktuk hatta tıkanıyo gibi oldu, okadar çok çıkaramayınca, hemen ters çevirdik rahatladı çıkınca ama korkuttu bizi sizlerde de oluyormu anneler gaz sancılarından kusmalar

çok teşekkürler hayırlısı tabi hangisi hakkımızda hayırlı ise öyle olsun

Bizde de oluyor maalesefbugun ogleden sonra emdiginin tamamini cikardi.gaz sancisinin siddetine bagli olarak kusmanin fazla olmasi dogalmis,puskurme seklinde kusarsa hemen doktora basvurmak lazim.bogulursa diye ben de endise ediyorum.gece uykumda hik dese kalkip bakiyorum.baska zaman olsa gozumu acamam,annelik boyleymis

bende hemşireye sorduğumda gazdan demişti ama ben üşüttükmü çocuğu diye düşünmüştüm şimdi sende teyid edince emin oldum gazdan olduğuna,
yazık böle sıkıyor kendini dilini dışarıya çıkarıyor sıkmaktan kıpkırmızı oluyor bazende kendi kendine nasıl gazını çıkarıyor şaşkınlıkla bakıyorum yani,bende 3gündür geceleri 1saat bile uyumuyorumdur dün ilk defa 1den 4e kadar uyumuşum sanırım yada bilincimi kaybettim çünkü 1de uyuduğumu hatırlıyorum birde 4te uyandığımı kesin bebeğim mıyklamıştır duyup duymadığımı emzirip emzirmediğimi bile hatırlamıyorum,çünkü 2saatte kendiliğinden uyanıyor masalım kesin emzirmişimdirde ama bir tek nokta bile hatırlamıyorum
artık bedenlerimiz zayıf düşüyor,şu bikaç ayı atlatsak toparlarızda,bikaç ayada kim öle kim kala bakalım

çok teşekkür ederim arkadaşlar. sizlerde dikkatli olun valla havaların insana naapacağı belli olmuyo. istanbulda okadar durduk 10 saat yolculuk yaptık evimize geldik sapasağlam, eve geldiğimizin 3. günü oturduğumuz yerde hasta olduk. Çok zor ya biz hadineysede bebiş daha çok ufak 20 günlük o hırıldadıkça benim içim acıyo. 4 yaşındakioğlumun da 3 gündür bademcikten yemek yediği yok. tam herşey halloldu gittik doğumu yaptık sağlıklı geldik diye sevinirken, ailece altüst olduk.

canım bencede doğrusunu yapıyosun. Bende nezle oldum, millet anneden bebeğe bulaşmaz, süt içiyo korunuyo filan dediler ama beşimin şimdi nefesi tıkalı. Kesinlikle dikkat et...

canıım sizdemi hastamısınızz offff çok geçmiş olsun
bende netten araştırıyordum şimdi eşime maske aldırıyorum yoldaydı zaten
birde bol bol sıvı tüketin ve de meyve
benimde burnum musluk gibi oldu valla inşallah bebğime geçmez yanaşmamaya çalışıyorum
emzirirkende bebeğin yüzüne karşı soluma cnm nefesinden geçmesin
ayy çok geçmiş sun cnm ailecek inşallah atlatın hemen,bizde

amin canım inş... çatım konusunda pek bi fikrim yok ama daha önce normal doğum yaptım ve buna güveniyorum. bi de neyseki bebeğim çok iri değil.

sağol canım, moral verdin...

canim allah yardimcin olsun
hakkinda hayirlisi olan ne ise onu nasip etsin insallah
moralini yuksek tut
iyi dusun iyi olsun

sağol canım, hepimiz için hayırlısı olsun...

ağlatacak ama senin sıpa beni, maşaallah ona... aynı badiden biz de aldık. doğsa da giydirsek. dualarınıza çok ihtiyacım var. Allah razı olsun:)

gözün aydın canım. darısı başımıza...

selam kızlar Bakim dedim kim napıyor.Biz bibirimize alışmaya çalışıyoruz.
Hala oturamıyorum o yüzdn fazla bakamıyorum sizlere.Birrde göğüs uçlarım gidici napcaz bilmem krem mrem hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…