benimkii kasımda doğunca kasımm yazdırdıkk
gunaydin kizlar
birazdan nstye baglancam tekrar
bbu gecede sancilanmadimmmm
hala tik yok
nisan falanda yalan oldu
o kadarda heveslenmistim dogurcam diye
kvdeyim hala
yanima kiyafet bile almadim doguma gidicem diye
ne kadar eminmnisim kendimden
son kez yoklamamı veriyorum... 41+0 hala doğurmadım......
sabah nstye girdim. hafif dalgalanmalar var. en azından eskisi gibi dümdüz değil ama pek kayda değer bi rakam da yok... dün gece banyoda sıcak su doldurup oturdum baya. onun etkisi mi bilmiyorum. sabahtan beri sancılarım var. düzenli değil ve ben emin olamıyorum. doğum sancısı tipinde ama o kadar ümidimi kesmişim ki üşüttüm mü acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. nst de 40 civarlarında çıkınca kesin üşütmeden diyorumcumaya kadar bekleyecektik ama suyum azalmaya meyillenmiş. perşembeye çekti doktor...ben de zaten perşembe istiyodum. olur da doğum uzar falan doktorla birlikte girmeyelim yeni yıla diye...
sonuç: yarın sabah aç olarak hastaneye yatıyorum. muayene sonucu suni sancı ile bi ümit görürse doktor suni sancı verecek. 4-6 saat sürer dedi. ama açılma vs yoksa (ki bebek de yukarıda hala) veya suni sancı işe yaramazsa sezeryana alacak. normal olursa eğer epidural kesinlikle önermiyo. tek avantajım 2. doğum olması gibi görünüyo şu anda. umarım muayenede de en az 3-4 cm bi açılma çıkar...
dua edin benim için. korkuyorum biraz. (biraz mı, ödüm kopuyo) önceki doğumda da suni sancı almıştım ama en azından doğum eylemi başlamıştı. bunda sıfırdan alcam ve bu bana daha korkutucu geliyo. umarım yarına kadar sancılarım sıklaşır ve şiddetlenir. bu gidişle Aralık'ın son bebeği olacak gibi görünen oğlum için de dua edin lütfen...şimdiden teşekkürler...hepinizi çok seviyorum...
canim allah yardimcin olsunson kez yoklamamı veriyorum... 41+0 hala doğurmadım......
sabah nstye girdim. hafif dalgalanmalar var. en azından eskisi gibi dümdüz değil ama pek kayda değer bi rakam da yok... dün gece banyoda sıcak su doldurup oturdum baya. onun etkisi mi bilmiyorum. sabahtan beri sancılarım var. düzenli değil ve ben emin olamıyorum. doğum sancısı tipinde ama o kadar ümidimi kesmişim ki üşüttüm mü acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. nst de 40 civarlarında çıkınca kesin üşütmeden diyorumcumaya kadar bekleyecektik ama suyum azalmaya meyillenmiş. perşembeye çekti doktor...ben de zaten perşembe istiyodum. olur da doğum uzar falan doktorla birlikte girmeyelim yeni yıla diye...
sonuç: yarın sabah aç olarak hastaneye yatıyorum. muayene sonucu suni sancı ile bi ümit görürse doktor suni sancı verecek. 4-6 saat sürer dedi. ama açılma vs yoksa (ki bebek de yukarıda hala) veya suni sancı işe yaramazsa sezeryana alacak. normal olursa eğer epidural kesinlikle önermiyo. tek avantajım 2. doğum olması gibi görünüyo şu anda. umarım muayenede de en az 3-4 cm bi açılma çıkar...
dua edin benim için. korkuyorum biraz. (biraz mı, ödüm kopuyo) önceki doğumda da suni sancı almıştım ama en azından doğum eylemi başlamıştı. bunda sıfırdan alcam ve bu bana daha korkutucu geliyo. umarım yarına kadar sancılarım sıklaşır ve şiddetlenir. bu gidişle Aralık'ın son bebeği olacak gibi görünen oğlum için de dua edin lütfen...şimdiden teşekkürler...hepinizi çok seviyorum...
masallah tellinazadadoğuramayan arkadaşlar tellinazda doğurdu valla,hadi artık sizdende bekliyoruz
tellinazcığımda dün 4te doğum yapmış 3kg 50cm miş bebeği
işte emmeyi falan öğreniyormuş bebişcik
allah bağışlasın inşallah
selamlar, tellinaz doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
lolova canım geçmiş olsun, çocuklar hastalandığı zaman çaresiz hissediyor insan, büyük oğlum hastalandığında ve derdini anlatamadığında ne yapacağmı bilemezdim, bizim bi de ilaç içmemek gibi ciddi bi sorunmuz vardı, o yüzden habire iğne yapıldı her hastalıkta. bu sene ağızdan ilaç aldı ilk.
beraser, hapşuruk ve artivist sizler doğurmadınız sanırım, sezeryan ya da normal ben ikisini de yaşadım, kendinizi korkutmayın, ikisi de kolay oldu benim. hangisi gerekliyse o olur, ben normal diye tutturdum ama şartlar sezeryanı gerektirdi. sezeryan sonrası bakıma dikkat etmek lazım. şimdiden kolay doğumlar diliyorum, başka doğurmayan varmı bilmiyorum ancak son sayfaya bakabildim
selamlar, tellinaz doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
lolova canım geçmiş olsun, çocuklar hastalandığı zaman çaresiz hissediyor insan, büyük oğlum hastalandığında ve derdini anlatamadığında ne yapacağmı bilemezdim, bizim bi de ilaç içmemek gibi ciddi bi sorunmuz vardı, o yüzden habire iğne yapıldı her hastalıkta. bu sene ağızdan ilaç aldı ilk.
beraser, hapşuruk ve artivist sizler doğurmadınız sanırım, sezeryan ya da normal ben ikisini de yaşadım, kendinizi korkutmayın, ikisi de kolay oldu benim. hangisi gerekliyse o olur, ben normal diye tutturdum ama şartlar sezeryanı gerektirdi. sezeryan sonrası bakıma dikkat etmek lazım. şimdiden kolay doğumlar diliyorum, başka doğurmayan varmı bilmiyorum ancak son sayfaya bakabildim
Bizde de oluyor maalesefnezle oluyorum,olmak istemiyorum,bebeğimi emzirip koyuyorum beşiğine hemen koklayamıyorum bile
buarada bebişimin gaz sancıları var yazık 2-3keredir gazını çıkarmak için kendini sıkarken kustu birinde baya kusmuştu çok korktuk hatta tıkanıyo gibi oldu, okadar çok çıkaramayınca, hemen ters çevirdik rahatladı çıkınca ama korkuttu bizi sizlerde de oluyormu anneler gaz sancılarından kusmalar
Bizde de oluyor maalesefbugun ogleden sonra emdiginin tamamini cikardi.gaz sancisinin siddetine bagli olarak kusmanin fazla olmasi dogalmis,puskurme seklinde kusarsa hemen doktora basvurmak lazim.bogulursa diye ben de endise ediyorum.gece uykumda hik dese kalkip bakiyorum.baska zaman olsa gozumu acamam,annelik boyleymis
nezle oluyorum,olmak istemiyorum,bebeğimi emzirip koyuyorum beşiğine hemen koklayamıyorum bile
buarada bebişimin gaz sancıları var yazık 2-3keredir gazını çıkarmak için kendini sıkarken kustu birinde baya kusmuştu çok korktuk hatta tıkanıyo gibi oldu, okadar çok çıkaramayınca, hemen ters çevirdik rahatladı çıkınca ama korkuttu bizi sizlerde de oluyormu anneler gaz sancılarından kusmalar
çok teşekkür ederim arkadaşlar. sizlerde dikkatli olun valla havaların insana naapacağı belli olmuyo. istanbulda okadar durduk 10 saat yolculuk yaptık evimize geldik sapasağlam, eve geldiğimizin 3. günü oturduğumuz yerde hasta olduk. Çok zor ya biz hadineysede bebiş daha çok ufak 20 günlük o hırıldadıkça benim içim acıyo. 4 yaşındakioğlumun da 3 gündür bademcikten yemek yediği yok. tam herşey halloldu gittik doğumu yaptık sağlıklı geldik diye sevinirken, ailece altüst olduk.
allah yar ve yardımcın olsun.. ben de seninle aynı durumda ptesi yatış yapıcam. bebek yukarıda, sancı yok, çatım pek de müsait görünmüyor. yine de doktorum bi çatı muayenesi yapacak ama anlaşılan sezeryana doğru gidiyoruz. ben daha önce ameliyat oldum hiç bilmeden gitmiştim ama şimdi anstezi, ayılma süreci hepsini biliyorum ve korkuyorum:18: allah yardımcımız olsun hangisi hakkımızda hayırlı ise öyle olsun:97:
canim allah yardimcin olsun
hakkinda hayirlisi olan ne ise onu nasip etsin insallah
moralini yuksek tut
iyi dusun iyi olsun
Beraser, dualarımız seninle inşallah çook rahat ve kolay olur doğumun teyzemiz. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Oğlum ilk banyosunu yaptı, senin yolladığın badiyi giydi uyuyor teyzesi teşekkür ederiz
kızlar biz geldikkızım maşallah o kadar güzelki ve anne olmakda süper bişimiş geçmişe bakamadım doğuranların gözü aydın doğuramayanları allah bi sncıda kurtarsın.... ben dün 16-10 da norml doğum yaptım şu anda oturamıyorum işallah iyileşir iyileşmez sizlerleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?