2010 Aralık Anneleri

aaa, canım geçmişe bakarken gördüm. Sancıların devam ediyo mu? Hadi inşallah bi avazda kurtulursun. Bebiş haberlerini bekliyoruz...

cucu saol canım,pudraya gerek kalmayacak inşallah.Göbek düşünce kanamış sanırım,bi dahada kan görmedim,ellemiyorum zaten hiç göbeğe:)

arsivist canım sezeryandan hiç korkma.Her iki doğumuda yaşamış biri olarak sezeryan hiçbirşeymiş diyorum ama genel anestezi değil,spinali öneriyorum.Yinede Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah..

tellinazda doğum yapmış,Allah yavrusunu sağlıkla büyütmesini nasip etsin..Darısı kalanların başına :)

sporstar canım sizede çok geçmiş olsun,kızına bulaştırmadan atlatırsınız inşallah..

carnacım sende bu sakin günlerin tadını çıkar.:) (inşallah olmaz ama) bi kaç güne sizde başlayabilirsiniz nöbet tutmaya :)

funah sanada geçmiş olsun canım.İlk defa duydum bende,inşallah krem işe yararda biran önce iyileşirsin..

qadife sizinde gözünüz aydın canım,Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah..

berasercim,nerelerdesin gülüm??? Sancılar ne alemde,suniye gerek kalmadan kendi sancılarınla doğurursun inşallah..Bizi habersiz bırakma emi...

aaa, canım geçmişe bakarken gördüm. Sancıların devam ediyo mu? Hadi inşallah bi avazda kurtulursun. Bebiş haberlerini bekliyoruz...

berasercim,nerelerdesin gülüm??? Sancılar ne alemde,suniye gerek kalmadan kendi sancılarınla doğurursun inşallah..Bizi habersiz bırakma emi...

hay Allah razı olsun sizden. ben de "herkes (haklı olarak) bebeklerin derdine düştü, sancım var diyorum kimse farketmiyo, eskiden olsa bikaç kişi heyecanlanırdı en azından" diye düşünmeye başlamıştım:) sona kalmanın zararları işte... sancılarım devam ediyo çok şükür. ama hala çok düzenli değil. neyseki çok seyrek de değil en fazla yarım saat sürüyo araları. sıcak suya oturdum biraz. son hazırlıklarla uğraşıyorum. daha doğrusu napsam diye dolanıyorum ortalıkta. bu arada normalde çok hareketli olan bebeğimin hareketleri biraz yavaşladı sanki. eskisi gibi taklalar atmıyo ama hareketsiz de değil çok şükür. bi ara biraz endişelendim, hastaneye gitsem mi diye düşündüm ama hemen kıpırdamaya başladı...haber veririm inş...

insallah dogru alarmdir canim
benimde sancimsi biseylerim var ama hadi hayirlisi bakalim
sesimi cikarmiyorum
milleti ayaklandirmamak icin
umariom dogru alarmdir ikimizinkide

sesimi cikarmiyorum

inş. canım, benimki artık doğru da olsa yanlış da olsa yarın sabah hastaneye yatacağız:) en azından suni sancı alsam bile kendi sancılarımla başlamış olur diye seviniyorum. benim canım çok tatlı yalnız sancı girdiği anda herkesi hazır ol vaziyetine geçiriyorum. ses çıkarmamak mümkün değil. inş senin sancıların da hayırlısıyla sıklaşır ve şiddetlenir. bu gece ikimiz de bağıra bağıra hastaneye gideriz inş. nasıl dua olduysa bu da:)

walla benim ilk dogumum oldugundan bu duan tuylerimi urpertti:18:
adet sancisinin biraz siddetlisi gibi ama duzenli degil
hayir olsun bakalim
2 gun daha dursalar 2011 bebegi olcakl;ardi
ama sen her turlu yarin doguruyosun demek canim
allah yardimcin olsun
bebek icinde senin icinde saglikli ve kolay bi dogum olsun insallah canim
elfrknda dogurdumu acaba nisani gelmisti en son

korkuttuysam özür dilerim. çok garip bişey zaten insanın sancım olsun diye bekleşmesi. hele sancı geldiğinde ben kıvranırken eşim oh oh, çok güzel çok güzel diyip duruyo. gülsem mi, ağlasam mı:) sağol canım duaların için. aynı şekilde senin için de en güzeli olur inş. biz kesin kararlıyız 2010 bebeği olmaya:) bu arada elfrkn benim de aklıma geldi. bence doğurdu o da:) arsivist, kardln54, sen ve ben kaldık. ben yarın gidiyorum, kalanlar da pazartesi doğuracak galiba.

haklisin walla sancilasnmaya heves etmekte ilginc
ozur dilemene gerek yok sekerim
korkunun ecele faydasi yok zaten
dogurcaz bi sekilde
saglikli olsunlar bizde saglikli olalimda sanciyi cekecez bi sekilde
benimder son gunum pzt
bakalim kalirmiyiz pztye
vajinal muaynede cok musait oldugumu ve cok rahat dogurabilacegimi
soyledi dr ben o yuzden pek korkmuyodum ama
insallah kolay olur bakalim

bize doktor acd3 vermişti ve yanında ferrum damla.
ama araştırdım da genelde ferrumu 4 aylıktan sora kullanmış hep bebkle
bize niye şimidedn verdi
ee test faalnda yapamdı hiç vermek için
kan için ya
sorayım bari.

kızlar yardım edin ya hala sütüm gelmedi sizlerin hemen geldimi

Benimki 3 gunde geldi.inatla emzirdim,sakin yilma mutlaka geliyor.sut yapicilari bol bol tuket:bol su,bugdayli gidalar(ben boza iciyorum),musli,humana still tea ve malt icecekleri.gelmez gelmiyor diyenlere kulagini tika.ben dogumun 3.gunu birine sinirlenip dusa girdim.ciktigimda hem sinirim gecmisti hem de goguslerimden sut fiskiriyordu.oncesinde tik yoktu mamayla besledikbebegimi

Funda canim gecmis olsun tatlim

qadife canim gözünüz aydin,massallah melegine

beraser canim Allah yardimcin olsun,sag salim gelsin minigin insallah

hastaneye gidiyorum. dua edin

eveeet doğurdum geldim, evdeyiz, iyiyiz çok şükür. detaylar sonra:)

Ahh canımm bu ne hız, ben geçmişi okuyana kadar doğurmuşun, bende geçmişten alıntılar yapıyodum bi baktım son sayfaya doğurmuşsun bile, Maşallah bebeğine de sana da.. Allah uzun ömürler versin, sağlıklı sıhatli keyifli annesiyle babasıyla kardeşiyle geçireceği uzun bi ömrü olsun inşallah...

sesimi cikarmiyorum

Canım hadi doğuramayanlar listesinden beraser de elendi, sıra sende, gerçi sen ocakta doğmasını istiyosun sanırım, inşallah herşey gönlünce olur...

kızlar yardım edin ya hala sütüm gelmedi sizlerin hemen geldimi

canım benim sezeryan olduğu için neredeyse 48 saat aç kaldım, o yüzden sütüm de çok azdı. Belki yoktu bile, bilemiyorum ama sürekli emzirmeye çalıştım, şimdi iyiyiz maşallah, hatta kızların dediği gibi duştan sonra şapır şapır akıyo. Duş alma imkanın varsa bi duş al yoksa da göğüslerine sıcağa yakın ılıklıkta kompress yap, bir an önce gelir inşallah. Bi de benim sütüm yok diye düşünme, hep pozitif düşün, bu da çok önemli gerçekten...

cnm bendede öyle ne yiyiyosun mesela ne yemiosun ben n eyersem gaz tapıyo napcam bilmiyorum
maşallah meleğine şu güzel kilo nun açılımını sorim sana kaç günde ne kadar kilo almış benim bebeğim 21 gün içinde 650 gr almış doktorum çok değil ama azda değil normal dedi ama daha çok emişin annesi dedi o yüzden sana sorim dedim

off kızlar selam herkese
moralim yin bozuk
bizim velet emdiğini çıkarıyor ya napcammmm ??
ben sana yazayım onun için doktora gittim sabah hem gaz hem kusma var bizde kusmanın derecesi önemliymiş kustuğu miktar çoksa o zaman sıkıntı varmış misal bi çay bardağı vss bana şunu önerdi emdikten sonra gazını hemen çıkartmayın dedi 15-20 dk sonra gaz çıkarın dedi çünki benimki gaz çıkarırken kusuyo birde cnm yastığı yüksek olacakmış kusmayı önlemek için
endişelenme cnm sütün gelcek ben sütüm gelene kadar sağdım bol bol çünki benim bebiş memeyi almadı bi süre sütüm çoğalsın die o şekil yaptım ilk zamanlar uyuyo bebekler fazla değil cnm eğer sarılığı yoksa korkma zaten 20 günlükten sonra merak etme uyusa die gözüne bakcaksın:)))

hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin
bizdede aynı durum var bide burnundan gelio benim kusunca bazen(( senin gene azmış bizimki daha çok kusuyor korkudan elim ayağım titriyo zaten bunca derdim yokmuş gibi k.v bu çocuk hep sendemi kusuyo demiyomu cinlerim tepeme çıkıyo
eveeet doğurdum geldim, evdeyiz, iyiyiz çok şükür. detaylar sonra:)

cnmmm hayırlı olsun allah analı babaşı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin hadi kokla durmadan kuzunu öpü öpüver ağzından oyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…