çok düzenli olmamakla birlikte sancılarım başladı sanırım. 10 dakika ile yarım saat arası değişiyo sancı araları...kendimi yollara vurdum bugün. onun etkisi mi bilmiyorum ama bi süredir yatıyorum ve devam ediyo. az sonra yine sıcak suya oturmayı düşünüyorum. her sancıyı da dakikasıyla yazıyorum. oğlumda da yazmıştım, hoş bi hatıra oluyo:)
aaa, canım geçmişe bakarken gördüm. Sancıların devam ediyo mu? Hadi inşallah bi avazda kurtulursun. Bebiş haberlerini bekliyoruz...
berasercim,nerelerdesin gülüm??? Sancılar ne alemde,suniye gerek kalmadan kendi sancılarınla doğurursun inşallah..Bizi habersiz bırakma emi...
çok düzenli olmamakla birlikte sancılarım başladı sanırım. 10 dakika ile yarım saat arası değişiyo sancı araları...kendimi yollara vurdum bugün. onun etkisi mi bilmiyorum ama bi süredir yatıyorum ve devam ediyo. az sonra yine sıcak suya oturmayı düşünüyorum. her sancıyı da dakikasıyla yazıyorum. oğlumda da yazmıştım, hoş bi hatıra oluyo:)
insallah dogru alarmdir canim
benimde sancimsi biseylerim var ama hadi hayirlisi bakalim
sesimi cikarmiyorum
milleti ayaklandirmamak icin
umariom dogru alarmdir ikimizinkide
inş. canım, benimki artık doğru da olsa yanlış da olsa yarın sabah hastaneye yatacağız:) en azından suni sancı alsam bile kendi sancılarımla başlamış olur diye seviniyorum. benim canım çok tatlı yalnız sancı girdiği anda herkesi hazır ol vaziyetine geçiriyorum. ses çıkarmamak mümkün değil. inş senin sancıların da hayırlısıyla sıklaşır ve şiddetlenir. bu gece ikimiz de bağıra bağıra hastaneye gideriz inş. nasıl dua olduysa bu da:)
walla benim ilk dogumum oldugundan bu duan tuylerimi urpertti:18:
adet sancisinin biraz siddetlisi gibi ama duzenli degil
hayir olsun bakalim
2 gun daha dursalar 2011 bebegi olcakl;ardi
ama sen her turlu yarin doguruyosun demek canim
allah yardimcin olsun
bebek icinde senin icinde saglikli ve kolay bi dogum olsun insallah canim
elfrknda dogurdumu acaba nisani gelmisti en son
haklisin walla sancilasnmaya heves etmekte ilginckorkuttuysam özür dilerim. çok garip bişey zaten insanın sancım olsun diye bekleşmesi. hele sancı geldiğinde ben kıvranırken eşim oh oh, çok güzel çok güzel diyip duruyo. gülsem mi, ağlasam mı:) sağol canım duaların için. aynı şekilde senin için de en güzeli olur inş. biz kesin kararlıyız 2010 bebeği olmaya:) bu arada elfrkn benim de aklıma geldi. bence doğurdu o da:) arsivist, kardln54, sen ve ben kaldık. ben yarın gidiyorum, kalanlar da pazartesi doğuracak galiba.
kızlar yardım edin ya hala sütüm gelmedisizlerin hemen geldimi
hastaneye gidiyorum. dua edin
hay Allah razı olsun sizden. ben de "herkes (haklı olarak) bebeklerin derdine düştü, sancım var diyorum kimse farketmiyo, eskiden olsa bikaç kişi heyecanlanırdı en azından" diye düşünmeye başlamıştım:) sona kalmanın zararları işte... sancılarım devam ediyo çok şükür. ama hala çok düzenli değil. neyseki çok seyrek de değil en fazla yarım saat sürüyo araları. sıcak suya oturdum biraz. son hazırlıklarla uğraşıyorum. daha doğrusu napsam diye dolanıyorum ortalıkta. bu arada normalde çok hareketli olan bebeğimin hareketleri biraz yavaşladı sanki. eskisi gibi taklalar atmıyo ama hareketsiz de değil çok şükür. bi ara biraz endişelendim, hastaneye gitsem mi diye düşündüm ama hemen kıpırdamaya başladı...haber veririm inş...
eveeet doğurdum geldim, evdeyiz, iyiyiz çok şükür. detaylar sonra:)
insallah dogru alarmdir canim
benimde sancimsi biseylerim var ama hadi hayirlisi bakalim
sesimi cikarmiyorum
milleti ayaklandirmamak icin
umariom dogru alarmdir ikimizinkide
kızlar yardım edin ya hala sütüm gelmedisizlerin hemen geldimi
cnm bendede öyle ne yiyiyosun mesela ne yemiosun ben n eyersem gaz tapıyo napcam bilmiyorum
canım ya arada bir bizim de oluyor ben de kahroluyorum.
yalnız yediklerime içtiklerime dikkat ettiğimden
beri daha rahat sanki yavrum..
tabi gene oluyor gazı ama önceden uyuyamıyordu da.
gaz yapan şeyleri ben de yemiyorum 4 ay falan dikkat
etmeye çalışıcam böle
umarım faydası olur yavruma.
maşallah meleğine şu güzel kilo nun açılımını sorim sana kaç günde ne kadar kilo almış benim bebeğim 21 gün içinde 650 gr almış doktorum çok değil ama azda değil normal dedi ama daha çok emişin annesi dedi o yüzden sana sorim dedimmerhaba kızlar
bugün oğlum doğalı tam 1 ay oldu..doktora gittik aşısı vardı bir de kalça çıkığı için usg.çok güzel kilo almışız boyumuz uzamış çok beğendi doktor.gazlı bir bebek evet dedi ama 1 ay daha ilaç veremem dedi zinco ya da nurse harveys kullan dedi 3 ay çekeceksiniz dedi.oğlum hep memede uymayı sevdiği için emzik verebilirmiyim dedim evet dedi denedim ama almıyor emzik ağzından atıyor
ben sana yazayım onun için doktora gittim sabah hem gaz hem kusma var bizde kusmanın derecesi önemliymiş kustuğu miktar çoksa o zaman sıkıntı varmış misal bi çay bardağı vss bana şunu önerdi emdikten sonra gazını hemen çıkartmayın dedi 15-20 dk sonra gaz çıkarın dedi çünki benimki gaz çıkarırken kusuyo birde cnm yastığı yüksek olacakmış kusmayı önlemek içinoff kızlar selam herkese
moralim yin bozuk
bizim velet emdiğini çıkarıyor ya napcammmm ??
endişelenme cnm sütün gelcek ben sütüm gelene kadar sağdım bol bol çünki benim bebiş memeyi almadı bi süre sütüm çoğalsın die o şekil yaptım ilk zamanlar uyuyo bebekler fazla değil cnm eğer sarılığı yoksa korkma zaten 20 günlükten sonra merak etme uyusa die gözüne bakcaksın:)))merhaba kızlar 21 12 2010 saat 9:20 de oğlum spinal sezeryanla dunyaya geldi 3500 gr 47cm.. ilk gunler sekeri dusuktu oglumun surekli hastaneye gittik geldik mama takviyesi yapmak zorunda kaldık.. 5.gun gobegimiz dustu.. yaa surekli uyuyo oglum yine mi sekeri dustu acaba.. sizin bebekleriniz ne kadar uyuyo ? acaba bana mı cok uyuyo gibi geliyo cok moralim bozuluyo zaten sutum de yok napcam bilmiyorumsut için humana stil tea de iciyorum olmuyo siz neler yapıyosunuz. bişeler soyleyin moralim bozuluyo sutum gelmeyince oglumu besleyemeyince sıkıntıya giriyorum
Ya kizlar gecmise donemiyorum
oglum kokumuza alismis,ya esimin ya Benim gogsumde uyuyor,birakinca yaygara kopuyor,ben yataklari bosa almisim,ozellkle sepet Besigi:44:
simdide emdi,kucagimda tek gozuyle bana bakiyor hala ordamiyim diye
elimde tlfon ancak yazabiliyorum
yaaa bendede aynı öyle yapıyor dün koluma yatırdım uzandım sarıldım yavrum öyle uyudu yoksa bağırıyo.ama maalesef yatabildiğim 5 dk ancadır k.v gelip alıştırma öle dedi herzamanki gibi karıştı anlıcağınız çok zoruma gidio benim yaa ben bebeğimle yatamıcakmıyım sarılıp sıcak sıcak.ama hep böyle laf söylenince bütün hevesiniz kaçıyo allah benim gibi bunları yaşayanlara sabır versinn
burxkan. canim gecmis olsun,insallah toparlar minigin.
Yasmin. canim gözünüz aydin canim,sut icin oncelikle kesinlikle sutum yok gelmiyor dusuncesini atman gerek canim,sen ne kadar kendinden emin olursan o kadar geliyor sut..
Cok su icmek,hafif sutlu tatlilar,elma,hurma,incir,kuru uzum ve en onemlisi sicak kompres yapmak iyi geliyor canim..
hayırlı olsun cnm allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsinkızlar biz geldikkızım maşallah o kadar güzelki ve anne olmakda süper bişimiş geçmişe bakamadım doğuranların gözü aydın doğuramayanları allah bi sncıda kurtarsın.... ben dün 16-10 da norml doğum yaptım şu anda oturamıyorum işallah iyileşir iyileşmez sizlerleyim...
bizdede aynı durum var bide burnundan gelio benim kusunca bazennezle oluyorum,olmak istemiyorum,bebeğimi emzirip koyuyorum beşiğine hemen koklayamıyorum bile
buarada bebişimin gaz sancıları var yazık 2-3keredir gazını çıkarmak için kendini sıkarken kustu birinde baya kusmuştu çok korktuk hatta tıkanıyo gibi oldu, okadar çok çıkaramayınca, hemen ters çevirdik rahatladı çıkınca ama korkuttu bizi sizlerde de oluyormu anneler gaz sancılarından kusmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?