Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?
Bir Müjdeeee Dahaaaa!!!
Beraser arkadaşımız bugün oğlunu kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
merhaba fıstıklar bizde çok şükür oğluşumuzu 2912.2010 tarihinde saat14.26 da kucagımıza aldık 54 cm 3110 gr olarak dogdu çokşükür saglıgımız yerinde darısı diger arkadaşlara
eveeet!yeni yılın ilk günü biz kırkımızı uçuruyoruz
senin sarı güzel nasıl? büyümüştür bayaa.. sizinde kırkınıza az kaldı sanırsam canım. ama benim hala aklım ilk günümüzde.. ne güzel bir gündü o tadı damağımda kaldı :)))
Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bayadır giremedim ama hep aklımdaydınız
bende kavuştum meleğime çok şükür
küçücük dünyalar güzeli bi kızım var artık
10 gün önce napıyodum nasıl yaşıyodum bilmiyorum
sanki hayatımızda hep varmış gibi
onu gönderen rabbime şükürler olsun
Allah'ım acılarını göstermesin yavrularımızın
sanırım annem haftasnu gidecek
kızımla başbaşa kalıyoruz.
hem birbirimzi edaha çok kalıcaz
ama hem d ekorkuyorum
ya beceremezsem
ya herşeyin altından kalkamazsam
bu lohusalıktanmıdır nedir
baya alıngan da oldum
özellikle eşimin her lafı bana batıyo
tutmasam kendimi her seferinde gözyaşalrı yuvarlanıcak hemen
offff sinir oluyorum.
sizlerde bölemisiniz.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bayadır giremedim ama hep aklımdaydınız
bende kavuştum meleğime çok şükür
küçücük dünyalar güzeli bi kızım var artık
10 gün önce napıyodum nasıl yaşıyodum bilmiyorum
sanki hayatımızda hep varmış gibi
onu gönderen rabbime şükürler olsun
Allah'ım acılarını göstermesin yavrularımızın
günaydın kızlar. nasılsınız.bu sabah doktora gittik çok şükür bişeyi yokmuş bebişin. hırıltı burun tıkanmasından olmuş meğer. Doktor gaz için ilaç verdi, kusması içinde düz yatırma azcık eğimli yatır kafası yüksek olsun dedi, bide sık sık az az emzir birden çok süt veme fazlasını çıkarıyo dedi.
dün gece sabah 6 ya kadar uyumamış olmamıza rağmen bebişimin bişeyi olmadığını öğrenince enerjiyle doldum. Annelik hem çok zor hemde çok güzel...
kızlar bugün 31aralık ve ben aralık annesi olamıyorum....
5 ocak sabah sekizde melek kızıma kavuşucam innşallah... bebişim bi türlü kanala inmedi( çünkü boynunda 2 kez kordon dolamış ve inemiyomuş,dünkü kontrolde doğuma dair rahimde hiç bir hazırlık yok dedi doktorum... biraz tedirginiz,kordon olayı normal doğumda riskliymiş maalesef sezeryan olucam... Nete hergün giremiyorum,çünkü annemdeyim... Lütfen bebişime ve bana dua edin...
Bu arada 40ını dolduranlara hayırlı olsun,yeni doğum yapanlara da
Allah analı bablı büyütsün inşallah diyorum...
ve hepinizi çok öpüyorum:79::79::79:
geçmiş olsun canım,hayırlısıyla bide ben kucağıma alabilseydim,çok imreniyorum size ya....
bi ben kaldım galiba...
kızlarrr sütüm geldiiama şimdide kızım alsın diye ugraşıyoruz... olsun geldi ya gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?