2010 Aralık Anneleri

Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?

Bir Müjdeeee Dahaaaa!!!
Beraser arkadaşımız bugün oğlunu kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Bir Müjdeeee Dahaaaa!!!
Beraser arkadaşımız bugün oğlunu kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Kız o doğurmuş gelmiş dün akşam, bugün eve çıkmışlar bile, gündüz bi ara buralardaydı, ben doğurdum eve geldim yazmış...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
bayadır giremedim ama hep aklımdaydınız
bende kavuştum meleğime çok şükür
küçücük dünyalar güzeli bi kızım var artık
10 gün önce napıyodum nasıl yaşıyodum bilmiyorum
sanki hayatımızda hep varmış gibi
onu gönderen rabbime şükürler olsun
Allah'ım acılarını göstermesin yavrularımızın

merhaba fıstıklar bizde çok şükür oğluşumuzu 2912.2010 tarihinde saat14.26 da kucagımıza aldık 54 cm 3110 gr olarak dogdu çokşükür saglıgımız yerinde darısı diger arkadaşlara

Gözünüz aydın canım,sende kavuştun meleğine demek.Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah..

Al benden de o kadar..Doğduğu an,o ilk saatler,ilk emişmemiz..Hatta ben biraz daha ileri giderek hamileliğimide çok özlüyorum yaaa...Sanki tüplerimi bağlatmışım gibi,bi daha çocuk sahibi olamıyacakmışım gibi bi burukluk var içimde

Bu arada senin kızını bende çok merak ediyorum ona göre..Yüz görümlüğü mü istiyonuz yoksa:44:

Müjdeeee!!!

Maşallah ya hapşurukumuzda pırtlattı sonunda :) Allah bebeğine sağlıklı sıhatli uzun ömür versin inşallah...

Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?

arsivist kaldı sanırım bi tek.Allah onada en kısa zamanda gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah.Bi de dilem vardı ama o doğurmuştur heralde diye düşünüyorum..

Seninde gözün aydın canım..Allah seninde bebeğine sağlıklı sıhatli uzun ömür nasip etsin..

Doğuramayanlarıda bitirdiğimize göre artık topik iyice boş kalacak anlaşılan.Buda ayrı bi hüzün

Bu arada benim bebişimin rengi çok sarıydı,görenler endişeli fakat ben çok rahattım.Bebek hemşiresi arkadaşım ille bi getir gösterelim deyip duruyordu.Bugün gittik,test yapıldı 13.2 çıktı.Dr.da şaşırdı arkadaşta :) Çok yüksek bekliyolardı,bende dedim ben bişe biliyorumda getirmiyorum diye :)
Neyse bu arada boyuna kilosuna falanda baktılar. 13. günümüzde 720gr almış benim fıstıkım

Kızlar bugün bebeğimi nasıl bırakacağım konusu aklımdan hiç çıkmadı.
Çalışan anneler ne yapağız ya
benim ya birini bulmam lazım
yada kreş avrupa yakasında levent çevresinde bir yer bulmam lazım.
Hadi buldum diyelim
ay ben yavrumu nasıl bırakıcam ya
offfffff
gece bile burun buruna yatırıyom
göğsümden indirmiyom bu kadar bağlanmışken
nasıl ayrılıcam yavrumdan
((

sanırım annem haftasnu gidecek
kızımla başbaşa kalıyoruz.
hem birbirimzi edaha çok kalıcaz
ama hem d ekorkuyorum
ya beceremezsem
ya herşeyin altından kalkamazsam
bu lohusalıktanmıdır nedir
baya alıngan da oldum
özellikle eşimin her lafı bana batıyo
tutmasam kendimi her seferinde gözyaşalrı yuvarlanıcak hemen
offff sinir oluyorum.
sizlerde bölemisiniz.

hiç sıkma tatlım canını sen yaparsın..valla benim annemlerde gitti dün ilk defa babasıyla oğluşumu banyo yaptırdım önce ananesiyle babannesi yaptırıyodu...beceremem die çok korktum ama gayte güzel yıkadık oğluşu ağlamadı bile...o yüzden stres yapma...

hayırlı olsun cnm benim annelik çok güzel bi duygu allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin hepimiza amin cnm ya

günaydın kızlar. nasılsınız.bu sabah doktora gittik çok şükür bişeyi yokmuş bebişin. hırıltı burun tıkanmasından olmuş meğer. Doktor gaz için ilaç verdi, kusması içinde düz yatırma azcık eğimli yatır kafası yüksek olsun dedi, bide sık sık az az emzir birden çok süt veme fazlasını çıkarıyo dedi.
dün gece sabah 6 ya kadar uyumamış olmamıza rağmen bebişimin bişeyi olmadığını öğrenince enerjiyle doldum. Annelik hem çok zor hemde çok güzel...

kızlar bugün 31aralık ve ben aralık annesi olamıyorum....
5 ocak sabah sekizde melek kızıma kavuşucam innşallah... bebişim bi türlü kanala inmedi( çünkü boynunda 2 kez kordon dolamış ve inemiyomuş,dünkü kontrolde doğuma dair rahimde hiç bir hazırlık yok dedi doktorum... biraz tedirginiz,kordon olayı normal doğumda riskliymiş maalesef sezeryan olucam... Nete hergün giremiyorum,çünkü annemdeyim... Lütfen bebişime ve bana dua edin...
Bu arada 40ını dolduranlara hayırlı olsun,yeni doğum yapanlara da
Allah analı bablı büyütsün inşallah diyorum...
ve hepinizi çok öpüyorum:79::79::79:

kızlar bu hamilelik cetvelini bebeğin yaş takip cetveline nasıl çeviriyoruz. biyerlerde vardır cevabı ama göremedim.

geçmiş olsun canım,hayırlısıyla bide ben kucağıma alabilseydim,çok imreniyorum size ya....
bi ben kaldım galiba...

aa canım ne güzel bi yaş küçük sayılacak kızın, malum bayanların yaş takıntısı 1 ayı bile hesaplarız :)
inşallah sende bebişte sorunsuz atlatırsınız doğumu.sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alman dileğiyle. Bende sezeryanla doğum yaptım, normal doğumdan daha kolay sadece iyileşmesi 1 hafta daha uzun sürüyo.Hem sezeryanda enfeksiyon riski daha az. İyi yönlerini düşün canını sıkma. Dualarımız seninle canım.

geçmiş olsun canım,hayırlısıyla bide ben kucağıma alabilseydim,çok imreniyorum size ya....
bi ben kaldım galiba...

ay canım yaa azıcık kaldı seninde bence bu günlerin tadını çıkar, alışveriş merkezlerine git ne biliyim gez toz, sezeryandan sonra baya bi istirahat edicen tabi bebeklede dolaşamayacağın, birine bıraksan en çok 2 saat uzak kalabileceğin için özgürlüğün tadını çıkar :) Ben doğumdan 2 hafta önce başladım doğuracağım güne kadar 1 gün evde durmadım, nasılsa yatmaktan bıkacağım diye :) şimdide yatmayı özlüyorum gerçi sağolsun bebiş, annesinin ram uykusuna filan dalmasına izin vermiyo...

kızlarrr sütüm geldii ama şimdide kızım alsın diye ugraşıyoruz... olsun geldi ya gerisi kolay

merhaba kızlar ben 2011 mart topiğindenim
sizlere tecrübelerinize dayanarak iki sorum olcak
1.sütüm yeni geldi diyenlere,süt gelene kadar bebişleri neyle besledinizve sütün gelmemesi ne kadar sürüyor??
2.bebek deterjanı olarak omo baby nasıl sizce?ben yaşadığım şehirde büyük marketlerde bile dalin sıvı bulamadım.yoksa ına karar vermiştim.ama onu alamıycam.ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…