2010 Aralık Anneleri

selam kızlar
bir an önce şu günler geçsin istiyorum oğlumun gaz sancıları beni çok üzüyor o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama yine gaz gaz..kıvranıyor yavrum e ben de bişey yapamıyorum üzülüyorum..nurse harveys diye bi şurup kullanıyoruz ama işe yaramadı..

canım taneli şeyler yemiyorum...
karnıbahar falan da yemiyorum
süt içemiyorum yalnız pınarın gaz yapmaan sütü varmış
ondan alıp içecem ama bulamadım burdaki markette.
ah ah aşure zamanı onu bile yemedim
kimisi etkiler kimisi etkilemez diyor ama
benim gözlemlediğim bende gaz varsa
yavrumda da var
helva ekmek yediğimde hem sütüm oluyor oluk oluk
hem de yavrum sakin sakin bırt yapıyor
3ay yemiyvereyim nolcak.

eneeemm 1 aylık olduk
aşımızı olduk geldik.
1 ayda 1 kilo almış 3cm uzamış.

Son düzenleme:
beraser canım doğru alarm bence o zaten bugün kollarındadır bebişin hadi sağlıklıa al kollarına inşallah (ayy beraser sana bunu yazana kadar doğurmuşsun bile allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin

hapşuruk canım seninde bence doğru gibi valla inşallah sağlıklıa atlatırsın sende

şehriuzun ayy bu kadınlar delirtmek içinmi yaratılmış gelinlerini,hiç dinleme hiç kafana takma tatlım,bebek bu kuscak tabi,hangi biri kusmuyorki
işte tek korkutan uykuda duymazsak diye valla,benim 2kere çok oldu 1kere az oldu şimdilik daha yok canım inşallah hiç biri kusmaz bidaha valla

beraserrrrr canımm ya çok sevindim,hadi gözünüz aydın.Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Durdun durdun hemencecik doğurdun geldin.ŞAştım kaldım valla:) Ayrıntıları merakla bekliyorum..
Hadi darısı bekleyenlerin başına..

hastaneye gidiyorum. dua edin
eveeet doğurdum geldim, evdeyiz, iyiyiz çok şükür. detaylar sonra:)

Nasıl yaaniii!! Dün seninle face de arkadaş olduktan sonra annemle fotoğrafına bakıyorduk, daha doğuramadı anne dedim. Annem yüzüne bakıp böyle tüm içtenliğiyle "Ahh kızımmm Allah bi sesde kurtarsın inşaallaah" diye dua etti sana canım. Yani şaka gibi yazmışsın doğurdum geldim falan inanamadım şimdi sahiden doğurdun muuuuuu

kızlar yardım edin ya hala sütüm gelmedi sizlerin hemen geldimi

Öncelikle stres yapma rahat ol, elbet gelir.
Benim iki gün su gibi geldi sütüm sonradan beyazlaştı, belki seninkide öyledir.

Funda canim gecmis olsun tatlim

qadife canim gözünüz aydin,massallah melegine

beraser canim Allah yardimcin olsun,sag salim gelsin minigin insallah

cucum geçmişte yazmışsın başınız sağolsun, hayat işte doğanlar ölenler. Allah sıralı ölüm versin

Aynen bende kuru bakliyat karnıbahar lahana falan yemiyorum. Hatta asitli meyve bile yemiyorum gaz yapmasın diye. Ama aşure içtim çok artırdı sütümü. Bizimkiler yaparken kaynatıp sularını süzdüler bakliyatın, içinde de incir kayısı falan vardı hem gaz yapmadı hemde iyi süt yaptı bende.

merhaba fıstıklar bizde çok şükür oğluşumuzu 2912.2010 tarihinde saat14.26 da kucagımıza aldık 54 cm 3110 gr olarak dogdu çokşükür saglıgımız yerinde darısı diger arkadaşlara

merhaba fıstıklar bizde çok şükür oğluşumuzu 2912.2010 tarihinde saat14.26 da kucagımıza aldık 54 cm 3110 gr olarak dogdu çokşükür saglıgımız yerinde darısı diger arkadaşlara

Gözünüz aydınnn, evinize bereket bolluk getirsin bebeğiniz. Sağlıklı uzun mutlu bir ömrü olsun inşallaaahh!!

eneeemm 1 aylık olduk
aşımızı olduk geldik.
1 ayda 1 kilo almış 3cm uzamış.
maşallahhh kuzuya yha benim 21 günde 650 gr almış yapıştırayım mı acep göğsüme ama benimki çok kusuyo ki emdiği dışa gidio( ben ne yersem gaz yapıyo helvayı denim ama tahinde olur demii hatta pekmez tahinn

aynen cnm hiç yaşayamıyorum anneliğimi o kadar bekledim bide ben bu bebeği offff offffff. benimde korkum uykuda duymamak emzikle yatırma cnm sabah ben öle yatırmıştım kusası gelmiş ağzıda emzik var burnundan geldi iyki yanındaydım kuzumun nefessiz kaldı yavrum bi an çok korktum yhaa((

eveeet doğurdum geldim, evdeyiz, iyiyiz çok şükür. detaylar sonra:)

aslansın!

way canına senin annen korkutuyor beni :)) şaka bi yana istanbul'a döndüğümde elini öpüp feyizlenmek istiyorum :)) :97:

aslansın!

way canına senin annen korkutuyor beni :)) şaka bi yana istanbul'a döndüğümde elini öpüp feyizlenmek istiyorum :)) :97:

küçükprensin annesinin öyle sözleri var ki ağzım açık kalıyorum hayranlıktan.

toobacım 40ıza son 2 dimi:)

kızlarrr sütüm geldii ama şimdide kızım alsın diye ugraşıyoruz... olsun geldi ya gerisi kolay

artık kimse kalmadı ama sen yine de bekle oğlum şurda 1 güncük kaldı yeniyıla
doğum yapan tüm arkadaşalrın gözleri aydın olsun. bol bol sütünüz olsun, bebekleriniz sağlıklı, huzurlu, gazsız olsun. darısı da biz henüz doğurmayanlara olsun

eveeet! yeni yılın ilk günü biz kırkımızı uçuruyoruz
senin sarı güzel nasıl? büyümüştür bayaa.. sizinde kırkınıza az kaldı sanırsam canım. ama benim hala aklım ilk günümüzde.. ne güzel bir gündü o tadı damağımda kaldı :)))

Son düzenleme:
kızlarrr sütüm geldii ama şimdide kızım alsın diye ugraşıyoruz... olsun geldi ya gerisi kolay

maşallah maşallah.. kızına sütünle şööyle bi ziyafet çektir bakalım çocuk zafiyet geçirmeden :))

funah,
anam bir aylık olmuşsunuz ya siz şimdi farkettim.. aşıyıda olmuşsunuz oh maşallh..

kızlar hapşuruktan haber yok galiba. En son dün gece beraserle birlikte onun da hafif sancıları vardı. Yoksa doğurdu mu acaba?nAyyy hadi hayırlı haberler alırız inşallah ondanda...

gözün aydın canım.hemen benim sütüm gelmeye başladığındaki sevincim geldi aklıma..
kızım da ne sevinmişti ben kadar.

sarı kuzum büyüyor teyzesi..abla bile oldu dün kuzenim de doğurunca
ay deme ya..yok mu o ilk yok hakikaten ya öyle bir gün..
şaşkınım ağlayamamıştı bile doğru düzgün şaşkınlıktan..
ben de 40 uçurmak istiyorum artık yaa..10 gün kaldı neyseki nasipse.

aslansın!

Ay korkma annem diye demiyorum böyle çok saf temiz kalpli biridir. Şimdi oğluşla konuşuyor,
"Allah seni çok sevsin, sen Allah ını çok sev" bende amin üstüne amin diyorummm Bekleriz bu arada

Anne gibi yar olmaz, Allah onları başımızdan eksik etmesin. Şimdi kıymetlerini daha çok anlıyor insan, dinlesek keşke hep sözlerini..

Ayy çook sevindimmm, yarasın inşallah kuzuna

demek yeni yılın ilk günüüü, artık görebilecekmiyiz kuzuyuuu

kızlar hapşuruktan haber yok galiba. En son dün gece beraserle birlikte onun da hafif sancıları vardı. Yoksa doğurdu mu acaba?nAyyy hadi hayırlı haberler alırız inşallah ondanda...

ya arıycam cep telefonumu bulamıyoruuummm dur çekilişten numarayı bulup evden arayayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…