aa canım ne güzel bi yaş küçük sayılacak kızın, malum bayanların yaş takıntısı 1 ayı bile hesaplarız :)
inşallah sende bebişte sorunsuz atlatırsınız doğumu.sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alman dileğiyle. Bende sezeryanla doğum yaptım, normal doğumdan daha kolay sadece iyileşmesi 1 hafta daha uzun sürüyo.Hem sezeryanda enfeksiyon riski daha az. İyi yönlerini düşün canını sıkma. Dualarımız seninle canım.
ay canım yaa azıcık kaldı seninde bence bu günlerin tadını çıkar, alışveriş merkezlerine git ne biliyim gez toz, sezeryandan sonra baya bi istirahat edicen tabi bebeklede dolaşamayacağın, birine bıraksan en çok 2 saat uzak kalabileceğin için özgürlüğün tadını çıkar :) Ben doğumdan 2 hafta önce başladım doğuracağım güne kadar 1 gün evde durmadım, nasılsa yatmaktan bıkacağım diye :) şimdide yatmayı özlüyorum gerçi sağolsun bebiş, annesinin ram uykusuna filan dalmasına izin vermiyo...
sanırım annem haftasnu gidecek
kızımla başbaşa kalıyoruz.
hem birbirimzi edaha çok kalıcaz
ama hem d ekorkuyorum
ya beceremezsem
ya herşeyin altından kalkamazsam
bu lohusalıktanmıdır nedir
baya alıngan da oldum
özellikle eşimin her lafı bana batıyo
tutmasam kendimi her seferinde gözyaşalrı yuvarlanıcak hemen
offff sinir oluyorum.
sizlerde bölemisiniz.
Merhaba kızlar
ne güzel hemen hemen herkesler doğurmuş Allah yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...
ya kızlar ben çok mutsuzum.... göğüs uçlarım çok fena artık dayanacak gücüm kalmadı..
ilk etapta kızım çok emiyordu.. ben bilinçsizce emzrdim. 1 saat 1.5 saat boyunca ee haliyle göğüs uçlarım paramparça oldu... lansinoh kullandım hiç fayda etmedi. dr.uma gittim kadın şok oldu bu ne hal dedi.. biraz ara ver emzirme sütü sağıp kaşıkla içir dedi bi fito diye bi krem yazdı... bu krem iyi geldi ama yarum kaşıkla doymuyordu... haliyle hep emzirdim..
bi çevremdekiler deli etti beni sürekli açtır emzir diye diye psikolojimi bozdular...
bugün 17. günümüz ama ben kzım uyanacak süt isteyecek diye ödüm kopuyor...
şuanda bile göğüs ağrımdan dolayı yerimde duramıyorum..
anneliğimin tadını çıkaramadım... yavrumla en güzel anlarımız işkenceye dönüştü....
bayağı uzattım ma kusura bakmayın ancak içimi size dökebildim. beni en iyi sizler anlarsınız
ahh canım ne kadar ocakta da doğursanda sen bir aralık annesi sayılırsın bizim için farketmez bizesat'a göre 2 ocak 2011 di doğum tarihimiz ama bebeğim 1 hafta önden gidiyordu hep aralık annesi olucam diye hesap ederek 2010 aralık anneleri sayfasını takip ettim. ama bikaç saat içinde bu ihtimal ortadan kalkıyor. doğum yapan anneler her ne kadar aralık annesi olmasam da sizden sayılırım benim için de dua edin olur mu?
evet canım mutlaka ben müsaitken sen eliz lal la ilgileniyorsun sen müsaitkende ben masalla,elbet birgün buluşuruz :))Ahh canım ya sen ne hassas ne bir insansın : ) Benim de Annem yarın gidiyor.Bende biraz tedirginim aslında , yanlız bakacağım.Ama şimdi de zaten altını falan hep ben değiştiriyorum.Sadece yanında birilerinin olması iyi oluyor.Ne yapalım bu tempoya da alışıcaz, mecburuz : )Korkma sakın !!
Hapşuruk da doğum yapmış en sonunda Güle Güle sağlıkla büyüt bebişini.
Estamp senin de gözün aydın.Allah Anallı Babalı büyütsün.
SİNEM canım nasılsın?Karşılaşamıyoruz seninle bu aralar.Msn'de de yakalayamıyoruz birbirimizi.Zaten ben 10 gündür hayat dan koptum : ) Masal nasıl? Huysuzluk yapıyorr mu? Ben yeni yeni alışmaya başladım valaha.Geceleri beni fitil ediyor gıccık : ) 3 saat uyuyorsa 3 saat uyanık : ) Seninki geceleri nasıl?
Bu arada herkese; Sağlıklı, huzurlu, mutlu, umutlu eşlerinizle ve bebişlerinize bir sene geçirmenizi diliyorum.
canım sen yinede sür kremleri benimde aynen hiçbir işe yaramamıştı 1-2kere minik minik etim bile kopmuştu çok kötü ağrıyordu sonra geçiverdi birden belki 10gün falan sürdü artık krem bile kullanmıyorum,ama geçmesinden kremin etkisi olmuştur mutlakaCanım yaa çok kötüdür göğüs çatlaması.Benimde çatladı.Kızım emiyor, o yatınca sağıyorum.Sağmazsam akıyor ve sırtım ağrıyor.Bende krem kullanıyorum ama fayda etmedi.Ama senin ki kadar doktorluk değil.Mecburen emzirme süreleri kısaltacaksın ki iyileşsin.Çevreni de takma.Allahım yaa bu dönemlerde amma çok akıl hocaları oluyor insanın etrafında.
ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...
ahh canım ne kadar ocakta da doğursanda sen bir aralık annesi sayılırsın bizim için farketmez bize
inşallah sağ salim miniğini kucaklarsın
selam arkadaslar ancak firsat bualabildim 28-12-2010 tarinde saat 18:30 oglum merti normal olarak dogum yaptim 3400 gr dogdu boyunu olcmediler saglik acisindan uygun gormukleri icin olcmediler hastaneden birgun yattiktan sonra cikarttilar
ama oglum eve geldigi gece hic durmadi agladi cok zor nefes aliyordu emmekte gucluk cekiyordu.
dun sabah dr ve hemsiresi eve geldiler muayne etti dr hastaneye gotumemiz lazim bu hic normal degil dedi hastaneye aldilar mikrop kapmis ama nerden kaptigini bulamadilar
birazda sarilik baslangici varmis kuveze aldilar antibiyotik tedavisi goruyor durumu iyiye gidiyor lutfen dua edinde bi an evvel iyilesip evimize donsun suan agrilarim var sabahtan oglene kadar yanindaydim simdi evdeyim dinleniyorum goguslerim felaket egriyor sagip gonderiyorum.
evet canım mutlaka ben müsaitken sen eliz lal la ilgileniyorsun sen müsaitkende ben masalla,elbet birgün buluşuruz :))
canım bizim huysuzluğumuz hiç yok şükür daha ağladığını 2-3 kere duyduk masalın hatta bazen mıyklanırsa ağlar gibi aaa sesi çok güzelmiş diyoruz ama uykusuzluk bizimde aynen öyle
geceleri 3-4kere emmeye kalkıyoruz alt değiştirme falan derken topu topu 2-3 saat anca uyuyoruz
gündüzde emiyo emdikten sonra uyumuyor gözleri açık öle bakınıyoruz,oyun oynuyoruz
bir süredir gece gündüz kavramlarımız oturdu ama ilk 2 hafta aynen seninki gibi emmeye uyanıyo sonra 2saat uyanık bakınıyo,o uyanık olduğu sürece bende uyuyamıyordum tabi 100kere meme veriyordum belki biara uyur kalır diye ama nafile
ama işte hepsi bir düzene giriyor canım kendiliğinden
yalnız kendimi teyze gibi hissetmeye başladım doğumdan beri,eşimle bile mıncık mıncık olan ben böle fırsat bulursak öle mıncıklaşıyoruz okadar oda sayılır şuara
ayy korkuyorum yani rutin bi yaşama gekmekten şu 40ımız çıksada atsak kendimizi sokaklara,ayy havalar soğuk olmasa ben çıkardımda
eliz lal nasıl canım kime benziyor,bizimkini bana benzetiyorlar :))
canım sen yinede sür kremleri benimde aynen hiçbir işe yaramamıştı 1-2kere minik minik etim bile kopmuştu çok kötü ağrıyordu sonra geçiverdi birden belki 10gün falan sürdü artık krem bile kullanmıyorum,ama geçmesinden kremin etkisi olmuştur mutlaka
valla ben demiştim canım ama tabi uslubunca,
yapacak iş yok artık anne daha gelen giden de pek olmuyor olsa da hallederim dedim
sende git babam yalnız kaldı ben yine yapamadığım şeylerde çağırırm dedim
öle kalma olayımız bitti sonra onlar öle babamla bebeği görmeye geldiler işte sık sık ama kalmadan
ama nezle oldum aradım yine kalsana bende hasta oldum diye sağolsun 3-4 gündür kaldı bugün yine yolladımbabamı bahane ediyorum babamda tek yazık sen git artık diye iyi oluyo
canım ya çok geçmiş olsun face tede yazdım inşallah mertin yakında kollarında olucak
Offf canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bir an önce evinize geçmeyi nasip etsin. Moralini yüksek tut,Allah beterinden saklasın. Dualarımız seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?