2010 Aralık Anneleri

bu arada doğuran herkesin yavrusunu Rabbim analı babalı büyütsün,sağlıkla
doğuramayanlara da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip olsun

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler ve hala anne adayları :)) neyse canınızı sıkmayın allah ne zaman hakkınızda hayırlısını yazdıysa öle alın kucaklarınıza inşallah

hapşurukk ta almış yavrusunu kucağına allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

denizim ben 3.gün annemi gönderdim evine kimse kalmamıştı yanımda ama bebğimle çok daha güzel ilgilendim hiç zorlanmazsın emin ol,ben hayatımda 6aylıktan önce bebek tutmamış biri olarak 2900lük bebeğimi öyle bi güzel koruyarak tutuyorsunki,herşeyinede yetiyorsun hiç merak etme sen

benim masalımda 20günlük oldu bugün koca kız oldu minnoşum

umarım hepiniz iyisinizdir,ben hala nezleyim ama daha iyiyim şimdilik

canım çok sağol iyi dileklerin için,bebişin sağlıklıymış ya:)) maaşallah,gece gündüz olayını ayırt etmeyi öğrenince anneciğiyle kucak kucağa uyurlar

Ahh canım ya sen ne hassas ne bir insansın : ) Benim de Annem yarın gidiyor.Bende biraz tedirginim aslında , yanlız bakacağım.Ama şimdi de zaten altını falan hep ben değiştiriyorum.Sadece yanında birilerinin olması iyi oluyor.Ne yapalım bu tempoya da alışıcaz, mecburuz : )Korkma sakın !!

Hapşuruk da doğum yapmış en sonunda Güle Güle sağlıkla büyüt bebişini.

Estamp senin de gözün aydın.Allah Anallı Babalı büyütsün.

SİNEM canım nasılsın?Karşılaşamıyoruz seninle bu aralar.Msn'de de yakalayamıyoruz birbirimizi.Zaten ben 10 gündür hayat dan koptum : ) Masal nasıl? Huysuzluk yapıyorr mu? Ben yeni yeni alışmaya başladım valaha.Geceleri beni fitil ediyor gıccık : ) 3 saat uyuyorsa 3 saat uyanık : ) Seninki geceleri nasıl?

Bu arada herkese; Sağlıklı, huzurlu, mutlu, umutlu eşlerinizle ve bebişlerinize bir sene geçirmenizi diliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

ne güzel hemen hemen herkesler doğurmuş Allah yavrularını sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah...

ben artık pek buralara uğrayamıyorum...

ya kızlar ben çok mutsuzum.... göğüs uçlarım çok fena artık dayanacak gücüm kalmadı..

ilk etapta kızım çok emiyordu.. ben bilinçsizce emzrdim. 1 saat 1.5 saat boyunca ee haliyle göğüs uçlarım paramparça oldu... lansinoh kullandım hiç fayda etmedi. dr.uma gittim kadın şok oldu bu ne hal dedi.. biraz ara ver emzirme sütü sağıp kaşıkla içir dedi bi fito diye bi krem yazdı... bu krem iyi geldi ama yarum kaşıkla doymuyordu... haliyle hep emzirdim..

bi çevremdekiler deli etti beni sürekli açtır emzir diye diye psikolojimi bozdular...

bugün 17. günümüz ama ben kzım uyanacak süt isteyecek diye ödüm kopuyor...
şuanda bile göğüs ağrımdan dolayı yerimde duramıyorum..

anneliğimin tadını çıkaramadım... yavrumla en güzel anlarımız işkenceye dönüştü....
bayağı uzattım ma kusura bakmayın ancak içimi size dökebildim. beni en iyi sizler anlarsınız

Canım yaa çok kötüdür göğüs çatlaması.Benimde çatladı.Kızım emiyor, o yatınca sağıyorum.Sağmazsam akıyor ve sırtım ağrıyor.Bende krem kullanıyorum ama fayda etmedi.Ama senin ki kadar doktorluk değil.Mecburen emzirme süreleri kısaltacaksın ki iyileşsin.Çevreni de takma.Allahım yaa bu dönemlerde amma çok akıl hocaları oluyor insanın etrafında.

ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...

mrh kızlar oglumdan fırsat bulup sonunda girebildim kk bugün 10 günlük oldu bebişim 6.gün göbüsümüz düstü allaha sükür bi saglık sorunumuz yok güzel güzel emiyoruz 2 gündür de basbasa kaldık ablam yanımızdaydı gitti
sanırım dogum yapmayan aralık anneside kalmadı dogum yapan arkadasların gözüaydın güle güle saglıcakla büyütsünler yavrucukarını
buarada herkese saglıklı mutlu ve sevdikleriyle nice mutlu yıllar diliyorum hepinizi cok seviyorum iii yıllar

sat'a göre 2 ocak 2011 di doğum tarihimiz ama bebeğim 1 hafta önden gidiyordu hep aralık annesi olucam diye hesap ederek 2010 aralık anneleri sayfasını takip ettim. ama bikaç saat içinde bu ihtimal ortadan kalkıyor. doğum yapan anneler her ne kadar aralık annesi olmasam da sizden sayılırım benim için de dua edin olur mu?

ahh canım ne kadar ocakta da doğursanda sen bir aralık annesi sayılırsın bizim için farketmez bize
inşallah sağ salim miniğini kucaklarsın
estamp sende öyle canım sağ salim alın yavrularınızı kollarınza inşallah
evet canım mutlaka ben müsaitken sen eliz lal la ilgileniyorsun sen müsaitkende ben masalla,elbet birgün buluşuruz :))
canım bizim huysuzluğumuz hiç yok şükür daha ağladığını 2-3 kere duyduk masalın hatta bazen mıyklanırsa ağlar gibi aaa sesi çok güzelmiş diyoruz ama uykusuzluk bizimde aynen öyle
geceleri 3-4kere emmeye kalkıyoruz alt değiştirme falan derken topu topu 2-3 saat anca uyuyoruz
gündüzde emiyo emdikten sonra uyumuyor gözleri açık öle bakınıyoruz,oyun oynuyoruz
bir süredir gece gündüz kavramlarımız oturdu ama ilk 2 hafta aynen seninki gibi emmeye uyanıyo sonra 2saat uyanık bakınıyo,o uyanık olduğu sürece bende uyuyamıyordum tabi 100kere meme veriyordum belki biara uyur kalır diye ama nafile
ama işte hepsi bir düzene giriyor canım kendiliğinden
yalnız kendimi teyze gibi hissetmeye başladım doğumdan beri,eşimle bile mıncık mıncık olan ben böle fırsat bulursak öle mıncıklaşıyoruz okadar oda sayılır şuara
ayy korkuyorum yani rutin bi yaşama gekmekten şu 40ımız çıksada atsak kendimizi sokaklara,ayy havalar soğuk olmasa ben çıkardımda
eliz lal nasıl canım kime benziyor,bizimkini bana benzetiyorlar :))
canım sen yinede sür kremleri benimde aynen hiçbir işe yaramamıştı 1-2kere minik minik etim bile kopmuştu çok kötü ağrıyordu sonra geçiverdi birden belki 10gün falan sürdü artık krem bile kullanmıyorum,ama geçmesinden kremin etkisi olmuştur mutlaka
ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...

valla ben demiştim canım ama tabi uslubunca,
yapacak iş yok artık anne daha gelen giden de pek olmuyor olsa da hallederim dedim
sende git babam yalnız kaldı ben yine yapamadığım şeylerde çağırırm dedim
öle kalma olayımız bitti sonra onlar öle babamla bebeği görmeye geldiler işte sık sık ama kalmadan
ama nezle oldum aradım yine kalsana bende hasta oldum diye sağolsun 3-4 gündür kaldı bugün yine yolladım babamı bahane ediyorum babamda tek yazık sen git artık diye iyi oluyo

Ne güzel çok şükür bebek muhabbetlerine başladık benim kızımda 20 günlükken grip bulaştırdım çok üzüldüm burnu çok tıkandı nefes alamadı çok şükür geçti şimdi dünde çok kustu üst değiştirmekten bir hal oldum bugün dikkat ettim sıcak tuttum kusmadı demekki üşütmüştü.Aslında ev çok sıcak fazla sarmıyım demiştim ama sarmak daha iyi sanırım.

selam arkadaslar ancak firsat bualabildim 28-12-2010 tarinde saat 18:30 oglum merti normal olarak dogum yaptim 3400 gr dogdu boyunu olcmediler saglik acisindan uygun gormukleri icin olcmediler hastaneden birgun yattiktan sonra cikarttilar
ama oglum eve geldigi gece hic durmadi agladi cok zor nefes aliyordu emmekte gucluk cekiyordu.
dun sabah dr ve hemsiresi eve geldiler muayne etti dr hastaneye gotumemiz lazim bu hic normal degil dedi hastaneye aldilar mikrop kapmis ama nerden kaptigini bulamadilar
birazda sarilik baslangici varmis kuveze aldilar antibiyotik tedavisi goruyor durumu iyiye gidiyor lutfen dua edinde bi an evvel iyilesip evimize donsun suan agrilarim var sabahtan oglene kadar yanindaydim simdi evdeyim dinleniyorum goguslerim felaket egriyor sagip gonderiyorum.

Offf canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bir an önce evinize geçmeyi nasip etsin. Moralini yüksek tut,Allah beterinden saklasın. Dualarımız seninle...

Demekki bunların hepsi bu dönemlerde aynı modda.Bizim de pek huysuzluğumuz yok şimdilik.Ama kırkı çıkınca değişir falan diyorlar, korkuyorum.Ne yani çocuk ''aaa kırkım çıktı azıyım'' falan mı diyor Aynen benimkide geceleri öyle uyanık bakıyor bazen ne istediğini de bilmiyor, bilmiyorum : ) emzirsem olmuyor, kucağıma alsam olmuyor yatırsam olmuyor o zamanlar da deli oluyorum işte.O kadar da olucak ama di mi? genel anlamda iyiyiz ama.Eliz'im karmakarışık biraz ben, biraz babası.Siyah saçlı, beyaz tenli , renkli gözlü : )

Aynı şeyleri düşünüyoruz valaha şu kış bitse de kızımla dışarı atsak kendimizi diyorum.Bugün yılbaşı ve benim saçım fönsüz yani

Ben 7 sene bol bol mıncıklaştım eşimle şu an için eksikliğini duymuyorum yani iyiyim böyle : ) sende artık bir çözüm yolu bulucani ya da sal gitsin

canım ya çok geçmiş olsun face tede yazdım inşallah mertin yakında kollarında olucak

Offf canım çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bir an önce evinize geçmeyi nasip etsin. Moralini yüksek tut,Allah beterinden saklasın. Dualarımız seninle...

sagolun kizlar desteklerinize ihtiyacim var cok uzuluyorum bebegimi o halde gordukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…