ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...
selam arkadaslar ancak firsat bualabildim 28-12-2010 tarinde saat 18:30 oglum merti normal olarak dogum yaptim 3400 gr dogdu boyunu olcmediler saglik acisindan uygun gormukleri icin olcmediler hastaneden birgun yattiktan sonra cikarttilar
ama oglum eve geldigi gece hic durmadi agladi cok zor nefes aliyordu emmekte gucluk cekiyordu.
dun sabah dr ve hemsiresi eve geldiler muayne etti dr hastaneye gotumemiz lazim bu hic normal degil dedi hastaneye aldilar mikrop kapmis ama nerden kaptigini bulamadilar
birazda sarilik baslangici varmis kuveze aldilar antibiyotik tedavisi goruyor durumu iyiye gidiyor lutfen dua edinde bi an evvel iyilesip evimize donsun suan agrilarim var sabahtan oglene kadar yanindaydim simdi evdeyim dinleniyorum goguslerim felaket egriyor sagip gonderiyorum.
Demekki bunların hepsi bu dönemlerde aynı modda.Bizim de pek huysuzluğumuz yok şimdilik.Ama kırkı çıkınca değişir falan diyorlar, korkuyorum.Ne yani çocuk ''aaa kırkım çıktı azıyım'' falan mı diyorAynen benimkide geceleri öyle uyanık bakıyor bazen ne istediğini de bilmiyor, bilmiyorum : ) emzirsem olmuyor, kucağıma alsam olmuyor yatırsam olmuyor o zamanlar da deli oluyorum işte.O kadar da olucak ama di mi? genel anlamda iyiyiz ama.Eliz'im karmakarışık biraz ben, biraz babası.Siyah saçlı, beyaz tenli , renkli gözlü : )
Aynı şeyleri düşünüyoruz valaha şu kış bitse de kızımla dışarı atsak kendimizi diyorum.Bugün yılbaşı ve benim saçım fönsüz yani
Ben 7 sene bol bol mıncıklaştım eşimle şu an için eksikliğini duymuyorum yaniiyiyim böyle : ) sende artık bir çözüm yolu bulucani ya da sal gitsin
Daha sonra çok ararsın bak : ) şimdilik bırak sana yardımcı olsun, nasıl olsa gidicek.Sende Annen yanındayken fırsat buldukça bırak bebişini azcık hava al.Valaha Annem yanımdayken dün ben biraz hava almaya çıktım birde çizme aldım, kendime doğum hedayesi : ) sanki dışarı çıkabileceğim de giyineceğim : )
Aaa canım çok geçmiş olsun.İnşaallah bir önce iyileşir bebeğin.İyiye de gidiyormuş durumu, Hay Allah nereden mikrop kapmış olabilir ki? Anne karnında mı kapmış?
Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?
Gözünüz aydın canım,sende kavuştun meleğine demek.Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin,hayırlı evlat olsun inşallah..
Al benden de o kadar..Doğduğu an,o ilk saatler,ilk emişmemiz..Hatta ben biraz daha ileri giderek hamileliğimide çok özlüyorum yaaa...Sanki tüplerimi bağlatmışım gibi,bi daha çocuk sahibi olamıyacakmışım gibi bi burukluk var içimde
Bu arada senin kızını bende çok merak ediyorum ona göre..Yüz görümlüğü mü istiyonuz yoksa:44:
Maşallah ya hapşurukumuzda pırtlattı sonunda :) Allah bebeğine sağlıklı sıhatli uzun ömür versin inşallah...
arsivist kaldı sanırım bi tek.Allah onada en kısa zamanda gönlünce bir doğum nasip etsin inşallah.Bi de dilem vardı ama o doğurmuştur heralde diye düşünüyorum..
Seninde gözün aydın canım..Allah seninde bebeğine sağlıklı sıhatli uzun ömür nasip etsin..
Doğuramayanlarıda bitirdiğimize göre artık topik iyice boş kalacak anlaşılan.Buda ayrı bi hüzün
herkese selamlarmerhaba güzel anneler ve hala anne adayları :)) neyse canınızı sıkmayın allah ne zaman hakkınızda hayırlısını yazdıysa öle alın kucaklarınıza inşallah
hapşurukk ta almış yavrusunu kucağına allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
denizim ben 3.gün annemi gönderdim evine kimse kalmamıştı yanımda ama bebğimle çok daha güzel ilgilendim hiç zorlanmazsın emin ol,ben hayatımda 6aylıktan önce bebek tutmamış biri olarak 2900lük bebeğimi öyle bi güzel koruyarak tutuyorsunki,herşeyinede yetiyorsun hiç merak etme sen
benim masalımda 20günlük oldu bugün koca kız oldu minnoşum
umarım hepiniz iyisinizdir,ben hala nezleyim ama daha iyiyim şimdilik
Al benden de o kadar..Doğduğu an,o ilk saatler,ilk emişmemiz..Hatta ben biraz daha ileri giderek hamileliğimide çok özlüyorum yaaa...Sanki tüplerimi bağlatmışım gibi,bi daha çocuk sahibi olamıyacakmışım gibi bi burukluk var içimde
Bu arada senin kızını bende çok merak ediyorum ona göre..Yüz görümlüğü mü istiyonuz yoksa:44:
şimdi çok zor geliyor değil mi? benim işyerinin kreşi var çok şükür bi ayağımda orda bu konuda seviniyorum onedenle..Kızlar bugün bebeğimi nasıl bırakacağım konusu aklımdan hiç çıkmadı.
Çalışan anneler ne yapağız ya
benim ya birini bulmam lazım
yada kreş avrupa yakasında levent çevresinde bir yer bulmam lazım.
Hadi buldum diyelim
ay ben yavrumu nasıl bırakıcam ya
offfffff
gece bile burun buruna yatırıyom
göğsümden indirmiyom bu kadar bağlanmışken
nasıl ayrılıcam yavrumdan
((
Demekki bunların hepsi bu dönemlerde aynı modda.Bizim de pek huysuzluğumuz yok şimdilik.Ama kırkı çıkınca değişir falan diyorlar, korkuyorum.Ne yani çocuk ''aaa kırkım çıktı azıyım'' falan mı diyorAynen benimkide geceleri öyle uyanık bakıyor bazen ne istediğini de bilmiyor, bilmiyorum : ) emzirsem olmuyor, kucağıma alsam olmuyor yatırsam olmuyor o zamanlar da deli oluyorum işte.O kadar da olucak ama di mi? genel anlamda iyiyiz ama.Eliz'im karmakarışık biraz ben, biraz babası.Siyah saçlı, beyaz tenli , renkli gözlü : )
Aynı şeyleri düşünüyoruz valaha şu kış bitse de kızımla dışarı atsak kendimizi diyorum.Bugün yılbaşı ve benim saçım fönsüz yani
Ben 7 sene bol bol mıncıklaştım eşimle şu an için eksikliğini duymuyorum yaniiyiyim böyle : ) sende artık bir çözüm yolu bulucani ya da sal gitsin
merhaba güzel anneler ve hala anne adayları :)) neyse canınızı sıkmayın allah ne zaman hakkınızda hayırlısını yazdıysa öle alın kucaklarınıza inşallah
hapşurukk ta almış yavrusunu kucağına allah bağışlasın analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah
denizim ben 3.gün annemi gönderdim evine kimse kalmamıştı yanımda ama bebğimle çok daha güzel ilgilendim hiç zorlanmazsın emin ol,ben hayatımda 6aylıktan önce bebek tutmamış biri olarak 2900lük bebeğimi öyle bi güzel koruyarak tutuyorsunki,herşeyinede yetiyorsun hiç merak etme sen
benim masalımda 20günlük oldu bugün koca kız oldu minnoşum
umarım hepiniz iyisinizdir,ben hala nezleyim ama daha iyiyim şimdilik
Ahh canım ya sen ne hassas ne bir insansın : ) Benim de Annem yarın gidiyor.Bende biraz tedirginim aslında , yanlız bakacağım.Ama şimdi de zaten altını falan hep ben değiştiriyorum.Sadece yanında birilerinin olması iyi oluyor.Ne yapalım bu tempoya da alışıcaz, mecburuz : )Korkma sakın !!
Hapşuruk da doğum yapmış en sonunda Güle Güle sağlıkla büyüt bebişini.
Estamp senin de gözün aydın.Allah Anallı Babalı büyütsün.
SİNEM canım nasılsın?Karşılaşamıyoruz seninle bu aralar.Msn'de de yakalayamıyoruz birbirimizi.Zaten ben 10 gündür hayat dan koptum : ) Masal nasıl? Huysuzluk yapıyorr mu? Ben yeni yeni alışmaya başladım valaha.Geceleri beni fitil ediyor gıccık : ) 3 saat uyuyorsa 3 saat uyanık : ) Seninki geceleri nasıl?
Bu arada herkese; Sağlıklı, huzurlu, mutlu, umutlu eşlerinizle ve bebişlerinize bir sene geçirmenizi diliyorum.
hiç sıkma tatlım canını sen yaparsın..valla benim annemlerde gitti dün ilk defa babasıyla oğluşumu banyo yaptırdım önce ananesiyle babannesi yaptırıyodu...beceremem die çok korktum ama gayte güzel yıkadık oğluşu ağlamadı bile...o yüzden stres yapma...
Selam kizlar nasilsiniz?2011de tum dilekleriniz gercek olsun..
Ben cok fena günler geciriyorum maalesef!
Goguslerimdeki mastit azdi ve acillik oldum bu sabah..
Aksamlari 39 derece ates,titreme nobetlerim,bebegime bakamama..
Acilde sutumu sagdirdilar ve sonunda resmen yesil iltihap akti,
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
gogus catlaklarinin agrisina kurban olayim,keske hep catlasaydi
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
Emzirmek kabus gibi bana maalesef
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
Allah kimseye vermesin bu illeti..
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?