2010 Aralık Anneleri

ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...

Daha sonra çok ararsın bak : ) şimdilik bırak sana yardımcı olsun, nasıl olsa gidicek.Sende Annen yanındayken fırsat buldukça bırak bebişini azcık hava al.Valaha Annem yanımdayken dün ben biraz hava almaya çıktım birde çizme aldım, kendime doğum hedayesi : ) sanki dışarı çıkabileceğim de giyineceğim : )

Aaa canım çok geçmiş olsun.İnşaallah bir önce iyileşir bebeğin.İyiye de gidiyormuş durumu, Hay Allah nereden mikrop kapmış olabilir ki? Anne karnında mı kapmış?

yok canım ya geçende pelin dedi bana 40ından önce nasılsa öyle gidiyormuş diye nedense ben hareketli ama sakin uslu bir bebek bekliyorum benimkinden
ya da umut mu ediyorum desem (inşallah öyle olur diyelim)
ayy canım maşallah elize çok güzel bir kız olucak kesin ya gözleri için değişir diyorlar seninki baya baya renklimi yani şimdi bizimkide bulanık gibi böyle ama koyu gibide,inşallah babasına benzer gözleri

ayy ne fönü canım pijamalarla oturuyorum resmen

ya bizde 7senedir beraberiz ilk defa böle olduk ya resmen 40yıldır evliler gibiyiz bebeğim bi eşimde bi bende,insan 2 dk beraber vakit geçirir onuda 2gündür farkettim yani biz hiç beraber bişeyler yapmıyoruz diye

sagol cnm
anne karnindada olabilir dogduktan sonrada olabilir diyo doktorlar emin degiller

Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Ayy çok sevindimm, canım yaa, ne mutludur şimdi... Demek onun akşamki sancılarıda doğum sancılarıymış. Eeee kim kaldı doğurmayan? Kimse kalmadı heralde dimi?

herkese selamlar
bebisimomzumda oyle yaziyorum
cok sukur dunyaya saglikla geldi
artik 3 kisilik bi aileyiz
dogum zordu ama cokta guzeldi
genis zamanda anlatcam insallah
optummm

ehe :) aklıma karpuz kabuğu düşürme :))

şimdi çok zor geliyor değil mi? benim işyerinin kreşi var çok şükür bi ayağımda orda bu konuda seviniyorum onedenle..

40'ındn sonra azma durumu bende geliyorum diyor :)) hanımefendi kızım coşma emareleri gösteriyor ya bakalım hayırlısı..
walla biz gezme konusunda 40'ımızı beklemedik.. daha 14 günlüktü bebem şehir dışına bile çıktık.. her hafta avm'lerdeyiz:)) misafirliğe de çıktık.. gezmeye erken başladı sıpam.. sende toparlayınca kendini sıkma çık canım.. lohusalık bu sonuçta bunalırsın

sağolun kızlar
umarım hallederim
annem gidiyo pazar günü
kızımla başbaşayız artık
gaz sancısız güzel günelr bekliyodur bizi inşallah

Selam kizlar nasilsiniz?2011de tum dilekleriniz gercek olsun..
Ben cok fena günler geciriyorum maalesef!
Goguslerimdeki mastit azdi ve acillik oldum bu sabah..
Aksamlari 39 derece ates,titreme nobetlerim,bebegime bakamama..
Acilde sutumu sagdirdilar ve sonunda resmen yesil iltihap akti,
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
gogus catlaklarinin agrisina kurban olayim,keske hep catlasaydi
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
Emzirmek kabus gibi bana maalesef
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
Allah kimseye vermesin bu illeti..

Son düzenleme:

canım benim çok çok geçmiş olsun... inşallah en kısa zamanda geçer...

geçmişe dönemiyorum doğum yapan bütün arkadaşlar allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi inşallah...

Son düzenleme:
doğum yapan arkadaşlarımı kutluyorum sağlıklı bir ömür diliyorum gaz sancısı için ne kullanıyosunuz ben colinox kullanıyorum iyi geliyor kızım bir aylık oldu çok şükür

cucum geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda şifanı versin inş..
bende gaz ilacı olarak om-x die bitkisel bi şurup verdi doktorum onu kullanıyrz sanki işe yarıo gibi...

Tatlım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah:26:

hapşuruk doğm yapmış, allah analı babalı büyütsün.
tarih de süper artık 1.1.2010 yazdırsın bencee
yeni yılın ilk bebeklerinde bizden kimse yok di mii?

Son düzenleme:

cucum çok üzüldüm, en kısa zamanda geçsin de oğluşunla anneliğin tadını çıkar canıım.

Canım benim, Allah en kısa zamanda şifanı versin inşallah. Çok üzüldüm ama bugünler de geçecek, polyannacılık oynamaya devam, pozitif düşün arkadaşım, bir an önce iyileşeceksin ve inşallah hastaneye yatmana gerek kalmayacak. Belki doğumlarımız istediğimiz gibi olmadı, doğumdan sonrada zor günler yaşadık ve yaşıyoruz ama en fazla 1 ay daha sürecek bu sıkıntılar, sonra bebeklerimizle çok güzel günler geçiricez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…