Selam kizlar nasilsiniz?2011de tum dilekleriniz gercek olsun..
Ben cok fena günler geciriyorum maalesef!
Goguslerimdeki mastit azdi ve acillik oldum bu sabah..
Aksamlari 39 derece ates,titreme nobetlerim,bebegime bakamama..
Acilde sutumu sagdirdilar ve sonunda resmen yesil iltihap akti,
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
gogus catlaklarinin agrisina kurban olayim,keske hep catlasaydi
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
Emzirmek kabus gibi bana maalesef
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
Allah kimseye vermesin bu illeti..
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyodum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda buöyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben(( sızler bu donemden gectınız 35. haftamdayım sızce bu nedır ...bende hhayırlısıyla subat annesı olucam tabı erken gelmezse yardımlarınız beklıyorum sımdıden tesekkurler
yarın bu saatlerde ben de artık anne olucam inş. rabbim ben ve ben durumundaki herkese yardım etsin. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum, bol bol iş yapayım da yorulayım bari
allah kolaylık versin inş.şimdiden gözün aydın canım.yorulma..
Selam kızlar... 2011 bizlere mutluluk getirdi inşallah hep böle devam eder......
Benim nihayet son günüm oğlumda çok sabırlı çıktı hiç annesine benzemeyecek..:)) hala karnımda kısmetse yarın sabah 08:30 kucağımda olacak hayırlısıyla çok heycanlıyım kızlar.....
Güzel güzel bende atlatsam şu doğum macerasını allahım yardımcı ol nolur.. dualarınızı bekliyorum...
yarın bu saatlerde ben de artık anne olucam inş. rabbim ben ve ben durumundaki herkese yardım etsin. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum, bol bol iş yapayım da yorulayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?