2010 Aralık Anneleri

Kızlar hepinizin Yeni Yılı Kutlu Olsunnnn...

Sağlıklı, mutlu, huzurlu, bebiklerimiz ve eşlerimizin hep yanımızda olduğu, sevgi dolu bir yıl geçirmek dileğiyle....

cucum geçmiş olsun çok üzüldüm canım yeni yıl ilk önce sağlık getirsin ve hep mutlu günler..

cucum cok geçmiş olsun bende çok çektim gögüslerimden ama seninki cidden cok daha kötüymüş çekyemen anlayamaz gerçekten çok zor bi durum allah yardımcın olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle doğuran arkadaşlarda hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi

burcum,
çok geçmiş olsun.. çok üzüldüm.. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle

canım çook geçmiş olsun.
üzüldüm gerçekten
ama olumlu düşünmeye çalış .
bugünlerde geçicek inşallah.
bebeğinin güzelce sana acı ermeden emeceği günelr yakındır
Allah şifa versin inşallah

Kızlar merabalar oncelıkle hepınızın yenıyılını kutlarım.kızlar bende 3 gundur şeffaf renk akıntı vardı su gıbı sadece camasırımı ısltıyodu ama rahatsız oluyodum ıslaklıktan..bugun o akıntı sümüksü bi kıvamda gelmeye basladı.aranızda buöyle bıseyle karsılasan varmı.acaba bu erken dogumun habercısı olabılırmı.korkmaya basladım ben(( sızler bu donemden gectınız 35. haftamdayım sızce bu nedır ...bende hhayırlısıyla subat annesı olucam tabı erken gelmezse yardımlarınız beklıyorum sımdıden tesekkurler

ben henüz doğum yapmadım ama tariflerin sanki suyun geliyor gibi. birden geleceği gibi bu şekilde de gelebileceğini duymuştum hemen doktorunuzu arayın ya da daha iyisi gidin.

hapşuruk,

pelincim hayırlı olsun bebeğin.. Allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin.. zor bir doğum olmuş umarım tez zamanda toparlarsın

cucum gecmıs olsun ya,Allah yardımcın olsun... bol bol dua et ınsallah gecer hayırlısı ıle bende cok cok gogus uclarım daha tam ıyılesmedı senı cok ıyı anlıyorum...ama gecıcek sakın moralını bozma..unutma hepsı gececek...

hapsurukcum hayırlı olsun,Allah analı babalı buyutsuun ınsallah...

Cucu geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyi olursun..

Selam kızlar... 2011 bizlere mutluluk getirdi inşallah hep böle devam eder......
Benim nihayet son günüm oğlumda çok sabırlı çıktı hiç annesine benzemeyecek..:)) hala karnımda kısmetse yarın sabah 08:30 kucağımda olacak hayırlısıyla çok heycanlıyım kızlar.....
Güzel güzel bende atlatsam şu doğum macerasını allahım yardımcı ol nolur.. dualarınızı bekliyorum...

yarın bu saatlerde ben de artık anne olucam inş. rabbim ben ve ben durumundaki herkese yardım etsin. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum, bol bol iş yapayım da yorulayım bari

allah kolaylık versin inş.şimdiden gözün aydın canım.yorulma..

Merhaba kizlar,tek tek alinti yapamiyorum ama guzel dileklerde bulunan tum guzel kalpli arkadaslarima tesekkür ediyorum,iyiki varsiniz..
Henuz atlatamadim,bikac Gun daha surermis etkiyi görmek.
Haftaici belli olacak durumum!
Allah kimseye yasatmasin boyle birseyi..

Dogum yapmayan varmi?
Bebeklerimiz ne durumda?
Herkes iyimi?

DENİZİM sen de sormuştun şu anne memesine en çok benzeyen emzik hangisiydi acaba?

inşallah sağ salim kurtulup meleklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız...

Son düzenleme:
mrb canlarr..

cucum sen geliyorsun aklıma gün içerisinde dua ediyorum hemen iyileş die.

bende de durum aynı oturamıyorum hala.
napalım diyorum benim sınavım da bu beyzam ii olsun da.
oturma simidi aldık bakalım ona oturuyorum bir de masaj yapıyoruz
umarım kuyruk sokumum iyileşir hemencik.

bugğn kakasını yapıcam die o kadar uğraştıki yavrum
içim parçalandı
kulak çubuğu ile zeytinyağı sürdüm poposuna birazcık
öyle yaptı da uyudu..
canım yaa..

selam bizdede kaka problemi var katı değil ama zorlanıyo ağlıyo sürekli ondan giremiyorum çok gaz problemimiz var kızlar... biraz zor geçiyo ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…