Selam kizlar nasilsiniz?2011de tum dilekleriniz gercek olsun..
Ben cok fena günler geciriyorum maalesef!
Goguslerimdeki mastit azdi ve acillik oldum bu sabah..
Aksamlari 39 derece ates,titreme nobetlerim,bebegime bakamama..
Acilde sutumu sagdirdilar ve sonunda resmen yesil iltihap akti,
Yogun bir antibiyotik tedavisine basladik,3-4gun icinde yine atesim cikarsa hastaneye yatiracaklar
40 hafta hic sorunum olmamisti cok sükür,yasanabilecek belkide en guzel gebeliklerden biriydi,
ufak capli sorunlarin hep ustesinden geldim ama ne zaman dogum basladi,hersey tersine gitti.
24 Saat dogum,dogum aninda ve sonrasinda komplikasyonlar,emzirme sorunu,bu mastit belasi ve hepsinin sonucu olan depresif hallerim..
gogus catlaklarinin agrisina kurban olayim,keske hep catlasaydi
iltihapli gogsum rahatladik bir Golf topu kadar sis ucu..emzirirken ben agliyordum,bebegim agliyordu,esim agliyordu..
Emzirmek kabus gibi bana maalesef
insallah en kisa zamanda gecer ve bende sizin gibi bebegimin tadini cikarabilirim,39 derece atesle tek yapabildigim ona goz ucuyla bakabilmek cunku..
Allah kimseye vermesin bu illeti..
Ahh ahhh bizim topiğimiz bu hallere mi düşecekti. Yetişemezdim okumaya,geçmiş bitmiyor diye erken uyanırdım. Şimdi bebişlerden başımızı kaldıramıyoruz. Azıcık büyüseler de eskisi gibi kaynatsak Hüzünlendiiiim.
herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum...
Herkese mutlu seneler dilerim.. Bayadir giremiuordum siteye( dogum yapanlari tebrik eder bebislerini saglicakla buyutmelerini dilerim. Ben cok zor gunler geciriyorum . Dogum yaptim 26 gun oldu.
Ilk hafta rahim kasilmalarindan cektim dogum sancilarindan beterdi aglatti béni resmen sonra enfeksiyon hapi kullandim bu arada sutum gec geldigi icin ve az oldugu icin malesef biberon verdim kizima once même verdim sonra agladi ve ac oldugu kiloda katbettigi icin biberon takviye yaptim..
Ikinci hafta kulaklarim cenem bogazim cok fena agridi uyuyamadim geceleri eyvahhh dedim kabakulak geciriyorum hemen dr a gittim dr fena usutmussun dedi.. Ilac verdi uc gun icinde gecti ama arada yokluyor..
Ucuncu hafta gozlerimde alerji oldu acamadim gozlerimi arti kurulukta cikti. Bir hafta cektikten sonra gecen hafta goz aciline gittik esimle damla ilac verdi simdi kullaniyorum arada iyi geliyor ama gozumun ici ufak ufakkumlar olmus. Bir ay damla kullancam.
Iki gundurde hemoroid oldum soyleki afedersiniz kakami yaparken kan geliyor az da degil ve oturamiyorum cok canim yaniyor.. Dogumdan sonra olmadi uc hafta sonra hemoroid olmasi normalmi anlamadim???
Cok yoruldum yaaa dogum sancisi cektim dogum yaptim hic birseydi.. Hersey dogumdan sonra basladi.. Haaa unuttum ilk uc gun tansiyonum dustu kizimi dogru duzgun kucagima alamadim yorgunluktan((
cok uzun yazdim biliyorum ama aranizda hemoroidden sorunu olan varmi gecer mi bilmiyorum ne yapmak lazim??
iyi yıllar güzel anneler
kızımla biz nezle olduk dr.a gidicez birazdan,yazık yavrumun burunları tıkalı
damla yazıyorlarmış sanırım,şükür keyfi yerinde bugün
ekince ve hapşuruk kızlar benimde gebeliğin son 2ayında hemoroid başlamıştı ama hafifti
ağrılı kaşıntılı falan değildi dıştan belli oluyordu azcık
ama doğum yaptım ıkınmanında etkisiyle çok feci bişey olmuştu 3gün oturamıyordum gelen gidene dikişten diyordum artık
4.gün bebek kontrolümüzde kendi doğum dr.una söyledim krem yazdı 2gün bile olmadan geçti
proctolog gibi bişeydi adı
2-3günden sonra kullanmadım bile şimdi hiçbir şeyim yok ama ağrısı feciydi yürürken bile zorlanıyordum
zaten normal doğumların çoğunda olurmuş bence krem kullanın kızlar benim geçirdi
Ahh canımm bu ne hız, ben geçmişi okuyana kadar doğurmuşun, bende geçmişten alıntılar yapıyodum bi baktım son sayfaya doğurmuşsun bile, Maşallah bebeğine de sana da.. Allah uzun ömürler versin, sağlıklı sıhatli keyifli annesiyle babasıyla kardeşiyle geçireceği uzun bi ömrü olsun inşallah...
beraser ne zaman gittin ne zaman geldinizmerakla bekliyoruz ayrıntıları! maşşallah size...
yarın bu saatlerde ben de artık anne olucam inş. rabbim ben ve ben durumundaki herkese yardım etsin. sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inş. bu gece nasıl uyurum bilmiyorum, bol bol iş yapayım da yorulayım bari
cnmmm hayırlı olsun allah analı babaşı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin hadi kokla durmadan kuzunu öpü öpüver ağzından oyyyyy
beraser canım doğru alarm bence o zaten bugün kollarındadır bebişin hadi sağlıklıa al kollarına inşallah (ayy beraser sana bunu yazana kadar doğurmuşsun bile allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin
beraserrrrr canımm ya çok sevindim,hadi gözünüz aydın.Rabbim sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Durdun durdun hemencecik doğurdun geldin.ŞAştım kaldım valla:) Ayrıntıları merakla bekliyorum..
Hadi darısı bekleyenlerin başına..
Nasıl yaaniii!!Dün seninle face de arkadaş olduktan sonra annemle fotoğrafına bakıyorduk, daha doğuramadı anne dedim. Annem yüzüne bakıp böyle tüm içtenliğiyle "Ahh kızımmm Allah bi sesde kurtarsın inşaallaah" diye dua etti sana canım. Yani şaka gibi yazmışsın doğurdum geldim falan inanamadım şimdi sahiden doğurdun muuuuuu :52
aslansın!
Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
Bir Müjdeeee Dahaaaa!!!
Beraser arkadaşımız bugün oğlunu kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!
ayyy bilgisayari acamadim bile su gune kadar
cokta mmerak ediyorum bebislerinizle neler yasiyosunuz kizlar
benimki yatagina yatirinca agliyo hep memede takilmak istiyo
sabah 5-6 gibi uyuyabiliyorum gecesi gunduzu yok
gunduz uyudugundada gelenden gidenden uyuyamiyorum
arada mamada vermek zorunda kaliyoruz
dr 15 dk sag 15dk sol gogsunu ver doymazsa
30 cclik mama ver demisti ama
mamaya alisip memeyi birakir diyede korkuyorum
bu arada benim dogumda bissuru basurum olmus inanamadim
gebelikteki hic bisey diilmis
bunlar kocamaaaan
sali kizimin dr kontrolu var
persembede benim
siz muayne oldunuzmu dogumdan sonra?
ay bebis annemdeyken yazabildim nihayet
yetismek mumkun diil hic:26:
Herkese mutlu seneler dilerim.. Bayadir giremiuordum siteye( dogum yapanlari tebrik eder bebislerini saglicakla buyutmelerini dilerim. Ben cok zor gunler geciriyorum . Dogum yaptim 26 gun oldu.
Ilk hafta rahim kasilmalarindan cektim dogum sancilarindan beterdi aglatti béni resmen sonra enfeksiyon hapi kullandim bu arada sutum gec geldigi icin ve az oldugu icin malesef biberon verdim kizima once même verdim sonra agladi ve ac oldugu kiloda katbettigi icin biberon takviye yaptim..
Ikinci hafta kulaklarim cenem bogazim cok fena agridi uyuyamadim geceleri eyvahhh dedim kabakulak geciriyorum hemen dr a gittim dr fena usutmussun dedi.. Ilac verdi uc gun icinde gecti ama arada yokluyor..
Ucuncu hafta gozlerimde alerji oldu acamadim gozlerimi arti kurulukta cikti. Bir hafta cektikten sonra gecen hafta goz aciline gittik esimle damla ilac verdi simdi kullaniyorum arada iyi geliyor ama gozumun ici ufak ufakkumlar olmus. Bir ay damla kullancam.
Iki gundurde hemoroid oldum soyleki afedersiniz kakami yaparken kan geliyor az da degil ve oturamiyorum cok canim yaniyor.. Dogumdan sonra olmadi uc hafta sonra hemoroid olmasi normalmi anlamadim???
Cok yoruldum yaaa dogum sancisi cektim dogum yaptim hic birseydi.. Hersey dogumdan sonra basladi.. Haaa unuttum ilk uc gun tansiyonum dustu kizimi dogru duzgun kucagima alamadim yorgunluktan((
cok uzun yazdim biliyorum ama aranizda hemoroidden sorunu olan varmi gecer mi bilmiyorum ne yapmak lazim??
aman canım çok geçmiş olsun.üst üste gelmiş herşey..
tez atlatırsın inşallah.
benim de doğumdan sonra oldu hemeroid..bir fitil var.
onu kullandım hemen geçirdi 3 güne çok şaşırdım.
doktoruna sorup kullanabilirsin canım..
yoksa suda oturmak fala kar etmiyor pek.
anne kız size de gemiş olsun canım..
kışın doğum yapmanın sakıncası da bu herhalde.
gerçi yazın hep isilik oluyomuş bebekler.
her mevsimin ayrı derdi var.
masal kuzu anlamıyordur da şimdi noluyor die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?