2010 Aralık Anneleri

nerdilcim bizdede biraz gaz poblemı var...1 fincan suya 1 çay kaşığı kımyon koyup kaynattım.günde 1 cay kaşıgı veriyom..şimdi daha iyi dene istersen...

cucum inanki çok üzüldüm allah yardımcın olsun..inşallah en yakın zamnada sağlığına kavuşursun ve bebişinle çoookkk güzel günler geçirirsin..sabret bu günleride atlatırsın..eee sonuçta 40hafta geçti gitti..

Tesekkür ederim fundacim.sizdeki sorun ne canim?

Bebesleri EMZIK tutmayan anneler,egehana 2.Gun vermislerdi,hala en iyi arkadasimiz:)uykuya geciste isime cok yariyor,sonra kendisi atiyor zaten.
Hastanede nuk klasik emzik veriyorlardi bebeklere,ben ucu sari silikondan tiksindigimi soyleyince Bunla alismasi daha kolay demislerdi.
Alisinca ertesi Gun avente gectim zaten.
Deneyin bi isterseniz..

GAZ sorunu icinde aksamlari sab simplex damla kullaniyoruz ,gunde iki defa Karin masaji,3-4defa Kiraz cekirdegi yastigi koyuyoruz,sol elimle Karnina bastirip sag elimle ayaklarini kaldiriyorum,ebe ogretmusti iyi geliyor susuyor ve ikiniyor.gunde bir defada cay veriyorum sutle beraber.
Malum benim oglum rezene icmiyor,onun yerine rezene,anason ve corek otu cayi aldik.
Ve kesinlikle sanci girince bebeginizi Hareket ettirin.
Gunumuz boyle geciyor,sab simplexten sonra Kolik cdmizi koyunca bikac Saat rahat ediyoruz:)
Sorunumuz gecti mi,tabiki hayir!
Daha cok minikler,alisacaklar..
Ama bunada sükür,Elbet gecer bi Gun..

Sagolun kizlar gercekten..kabus gibi bi 3haftayi devirdik
emme yada pompalama saati gelince korku dusuyor icime.
Pozitif dusunmek zorundayim dudaklarimi isirsamda..

2.buyume atagi 18-24.günler arasiymis,egehanin dundu sanirim,aksi gibi doyuramadim oglumu,doymak bilmedi,memeden cekince kiyamet koptu.
Benim gogus yine berbat haliyle..
Hayirlisi..

merhaba kızlar

cucum geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin inş.

geçmişe bakamadım cnlar doğuranlar olmuştur muhakkak göznüz aydın lsun inş.Sağlıkla sıhhatle büyüsünler kuzular

SElam kızlar Yeni yılınız kutlu olsun.Herkeste bir sorun giremez olduk doğru düzgün.
Cucum çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin benim tek göğüste problem var bende sürekli onu rahatlatmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun.Hemen iyileşirsin inşallah canım.
Kızlar öptüm hepinizi Gelirim yine :80:

Ahh ahhh bizim topiğimiz bu hallere mi düşecekti. Yetişemezdim okumaya,geçmiş bitmiyor diye erken uyanırdım. Şimdi bebişlerden başımızı kaldıramıyoruz. Azıcık büyüseler de eskisi gibi kaynatsak Hüzünlendiiiim.

Arkadaşlar merhaba,
Çocuklarınızın ve sizlerin fotoğrafları üzerinde güzel çalışmalar yapıp bunları buzdolabı süsü haline getiriyorum. İlgilenenler ve merak edenler Facebook üzerinden Mıknatıslı Fotoğraf Dünyası yazarak sayfama ulaşabilirler...

Son düzenleme:
ayyy bilgisayari acamadim bile su gune kadar
cokta mmerak ediyorum bebislerinizle neler yasiyosunuz kizlar
benimki yatagina yatirinca agliyo hep memede takilmak istiyo
sabah 5-6 gibi uyuyabiliyorum gecesi gunduzu yok
gunduz uyudugundada gelenden gidenden uyuyamiyorum
arada mamada vermek zorunda kaliyoruz
dr 15 dk sag 15dk sol gogsunu ver doymazsa
30 cclik mama ver demisti ama
mamaya alisip memeyi birakir diyede korkuyorum
bu arada benim dogumda bissuru basurum olmus inanamadim
gebelikteki hic bisey diilmis
bunlar kocamaaaan
sali kizimin dr kontrolu var
persembede benim
siz muayne oldunuzmu dogumdan sonra?
ay bebis annemdeyken yazabildim nihayet
yetismek mumkun diil hic:26:

serra hanımı yıkadım şimdi, nasılda rahatladı pıtırcığım, mışıl mışıl uyuyo şimdi. Ama ben yinede başında bekliyorum, kusar boğulur filan diye korkuyorum. Bunu yan yatırmak filan fayda etmiyo geceleri bi kusuyo hortumdan çıkar gibi. o an farkedip kaldırmasam boğulabilir. Bi yandan ayağımla beşiğini sallıyom diğer yandan elim laptopta. Alıştım aslında gece hayatına. 40 çıkınca bebek düzelir diyolar ama ben nasıl düzelecem bilmem.

:)) bu yazını okuyunca sabaha kadar uzuuun bi geçmiş hazırlayasım geldi :)) hakkaten ne günlerdi, asla anı yakalayamazdım, geçmişi okurdum okurdum, sonra tam o ana gelirdim bi bakardım sohpet edecek kimse kalmamış. Kendi kendime geçmişe cevaplar verirdim, onlarda arada kaynar giderdi:)

aman ya neymiş bu gaz illeti yavrum beşiğinde ıkınıp duruo valla kıyamıyorum..doktor om-x die bitkisel bi şurup verdi o biraz ii gelio sanki...
bide günde 3-4 kere rezeneyle anasonu karıştırıp içiyorum oda ii gelio gibi...
Rabbim tez zamanda gazsız günler nasip etsin tüm bebişlere...

herkese mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum...

Herkese mutlu seneler dilerim.. Bayadir giremiuordum siteye( dogum yapanlari tebrik eder bebislerini saglicakla buyutmelerini dilerim. Ben cok zor gunler geciriyorum . Dogum yaptim 26 gun oldu.
Ilk hafta rahim kasilmalarindan cektim dogum sancilarindan beterdi aglatti béni resmen sonra enfeksiyon hapi kullandim bu arada sutum gec geldigi icin ve az oldugu icin malesef biberon verdim kizima once même verdim sonra agladi ve ac oldugu kiloda katbettigi icin biberon takviye yaptim..
Ikinci hafta kulaklarim cenem bogazim cok fena agridi uyuyamadim geceleri eyvahhh dedim kabakulak geciriyorum hemen dr a gittim dr fena usutmussun dedi.. Ilac verdi uc gun icinde gecti ama arada yokluyor..
Ucuncu hafta gozlerimde alerji oldu acamadim gozlerimi arti kurulukta cikti. Bir hafta cektikten sonra gecen hafta goz aciline gittik esimle damla ilac verdi simdi kullaniyorum arada iyi geliyor ama gozumun ici ufak ufakkumlar olmus. Bir ay damla kullancam.
Iki gundurde hemoroid oldum soyleki afedersiniz kakami yaparken kan geliyor az da degil ve oturamiyorum cok canim yaniyor.. Dogumdan sonra olmadi uc hafta sonra hemoroid olmasi normalmi anlamadim???
Cok yoruldum yaaa dogum sancisi cektim dogum yaptim hic birseydi.. Hersey dogumdan sonra basladi.. Haaa unuttum ilk uc gun tansiyonum dustu kizimi dogru duzgun kucagima alamadim yorgunluktan((
cok uzun yazdim biliyorum ama aranizda hemoroidden sorunu olan varmi gecer mi bilmiyorum ne yapmak lazim??

iyi yıllar güzel anneler

kızımla biz nezle olduk dr.a gidicez birazdan,yazık yavrumun burunları tıkalı
damla yazıyorlarmış sanırım,şükür keyfi yerinde bugün

ekince ve hapşuruk kızlar benimde gebeliğin son 2ayında hemoroid başlamıştı ama hafifti
ağrılı kaşıntılı falan değildi dıştan belli oluyordu azcık
ama doğum yaptım ıkınmanında etkisiyle çok feci bişey olmuştu 3gün oturamıyordum gelen gidene dikişten diyordum artık
4.gün bebek kontrolümüzde kendi doğum dr.una söyledim krem yazdı 2gün bile olmadan geçti
proctolog gibi bişeydi adı
2-3günden sonra kullanmadım bile şimdi hiçbir şeyim yok ama ağrısı feciydi yürürken bile zorlanıyordum
zaten normal doğumların çoğunda olurmuş bence krem kullanın kızlar benim geçirdi

aman canım çok geçmiş olsun.üst üste gelmiş herşey..
tez atlatırsın inşallah.
benim de doğumdan sonra oldu hemeroid..bir fitil var.
onu kullandım hemen geçirdi 3 güne çok şaşırdım.
doktoruna sorup kullanabilirsin canım..
yoksa suda oturmak fala kar etmiyor pek.

anne kız size de gemiş olsun canım..
kışın doğum yapmanın sakıncası da bu herhalde.
gerçi yazın hep isilik oluyomuş bebekler.
her mevsimin ayrı derdi var.
masal kuzu anlamıyordur da şimdi noluyor die.

sağol canım Allah razı olsun. bu arada sancılarımın arasında feci uyku bastırdığı bir seferinde çok az dalmışım yorgunluktan. sancı tekrar girip kendime geldiğimde aklımda esra_37 vardı. seni gördüm galiba rüyamda:)

beraser ne zaman gittin ne zaman geldiniz merakla bekliyoruz ayrıntıları! maşşallah size...

sağol canım darısı başına. sen de bu saatlerde almışsındır herhalde kuzuyu kucağına. Allah bağışlasın inş...

cnmmm hayırlı olsun allah analı babaşı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin hadi kokla durmadan kuzunu öpü öpüver ağzından oyyyyy

sağol canım öperim tabi öpülmez mi hiç:)

sağol canım Allah razı olsun:)

pek hemencecik olmadı aslında ama oldu bitti işte. çok şükür... teşekkür ederim, hepimizin yavrularını korusun Rabbim...

hakkaten şaka gibi oldu, ben de ümidi kesmeye başlamıştım. sabah suni sancı veya sezeryan için yatış yapcam diye hazırlık yapıyodum. Annem benim, onun duası geçti demek bak gece gece koştuk hastaneye. Allah razı olsun. gerçi bi ses değil bikaç ses oldu ama olsun...

teşekkür ederim efenim...

Müjdeeee!!!
Hapşuruk arkadaşımız bugün normal doğumla kızını kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

hapşurukcum çok sevindim. Allah size bağışlasın inş. bak ikimiz de bağıra bağıra gideriz bu gece inş demiştim. ben hakkaten bağıra bağıra gittim, hatta hastaneyi inlettim. sabaha karşı doğuma son anda yetişen annemler arabadan inince sokakta duymuşlar sesimi:) umarımm sen benim kadar bağırmamışsındır:)

Bir Müjdeeee Dahaaaa!!!
Beraser arkadaşımız bugün oğlunu kucağına almış, şimdi konuştum. İkisi de iyilermiş, elhamdülillah!

Allah razı olsun canım. sesini duyduğuma o kadar çok sevindim ki:)

canım tekrar hayırlı olsun. sütün çok mu az. mümkün olduğunca mama vermemeye çalış. benim de ilk iki gün az gibiydi. humana içtim günde 2 fincan. bulgur, soğan, süt vs derken baya doldu göğüslerim. umarım senin de artar bi an önce. bu hemoroid belasını ben liseden beri çekiyorum, alıştım artık onunla yaşamaya. ilk doğumumda özellikle baya büyüdü. ama bana sıkıntı vermiyo. varlığı ile yokluğu bir. ilk zamanlarda çok rahatsız ediciydi. çok kabız olmamaya çalış. doktor kontrolüm bugündü benim de. bi problem yok çok şükür. dikişlerime falan baktı. aslında kesiğim yok ama benim sıpa doğarken başını geri atmış, 3 tane dikişim var.

canım çok geçmiş olsun. çok kötü denk gelmiş hepsi üstüste. umarım bi an önce geçer hepsi de yavrunun tadını çıkarırsın artık. yukarıda da yazdım benim var hemoroidim yıllardır ama günlük hayatımı etkilemiyo...

o fitil ne acaba. bana da fitil yazmış doktor kas gevşetici ama kullanmadım:) oldum olası sevmem fitil olayını. yalnız ilk iki gün kasıklarımda baya sancı çektim aynı doğum sancısı gibi. onun için yazmış diye düşündüm. devam etmedi neyseki, yavaş yavaş ısınmaya çalışıyodum yoksa fitile...

selamsız daldım biraz ama önce geçmişe bakıp bikaç cevap yazmak istedim. umarım herkes bebekleri ile iyidir. doğumdan sonra pek giremedim, malum ev kalabalık. inş yakında yalnız kalcaz, az daha uzarsa ben delircem yoksa. benim annem bana niye bu kadar kaynanalık yapıyo yaaaaaaa...

biz şu anda hastanedeyiz. sarılığımız 15.5 çıktı. bir gün fototerapi görcez. yarın çıkarız herhalde. neyseki yavrum güzel emiyo,çabuk atacağını düşünüyorum sarılığı. büyük oğlum ne uyanıyodu ne de emiyodu. 3 ay sürmüştü...

büyük oğlum demişken...:) büyük oğlum bi anda küçüldü tekrardan. çok eziyet etmiyo ama biraz ilgi çekmeye çalışıyo sanırım. kardeşine de hiç kıyamıyo yavrum. hiç ağlasın istemiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…