Herkese mutlu seneler dilerim.. Bayadir giremiuordum siteye( dogum yapanlari tebrik eder bebislerini saglicakla buyutmelerini dilerim. Ben cok zor gunler geciriyorum . Dogum yaptim 26 gun oldu.
Ilk hafta rahim kasilmalarindan cektim dogum sancilarindan beterdi aglatti béni resmen sonra enfeksiyon hapi kullandim bu arada sutum gec geldigi icin ve az oldugu icin malesef biberon verdim kizima once même verdim sonra agladi ve ac oldugu kiloda katbettigi icin biberon takviye yaptim..
Ikinci hafta kulaklarim cenem bogazim cok fena agridi uyuyamadim geceleri eyvahhh dedim kabakulak geciriyorum hemen dr a gittim dr fena usutmussun dedi.. Ilac verdi uc gun icinde gecti ama arada yokluyor..
Ucuncu hafta gozlerimde alerji oldu acamadim gozlerimi arti kurulukta cikti. Bir hafta cektikten sonra gecen hafta goz aciline gittik esimle damla ilac verdi simdi kullaniyorum arada iyi geliyor ama gozumun ici ufak ufakkumlar olmus. Bir ay damla kullancam.
Iki gundurde hemoroid oldum soyleki afedersiniz kakami yaparken kan geliyor az da degil ve oturamiyorum cok canim yaniyor.. Dogumdan sonra olmadi uc hafta sonra hemoroid olmasi normalmi anlamadim???
Cok yoruldum yaaa dogum sancisi cektim dogum yaptim hic birseydi.. Hersey dogumdan sonra basladi.. Haaa unuttum ilk uc gun tansiyonum dustu kizimi dogru duzgun kucagima alamadim yorgunluktan((
cok uzun yazdim biliyorum ama aranizda hemoroidden sorunu olan varmi gecer mi bilmiyorum ne yapmak lazim??
iyi yıllar güzel anneler
kızımla biz nezle olduk dr.a gidicez birazdan,yazık yavrumun burunları tıkalı
damla yazıyorlarmış sanırım,şükür keyfi yerinde bugün
ekince ve hapşuruk kızlar benimde gebeliğin son 2ayında hemoroid başlamıştı ama hafifti
ağrılı kaşıntılı falan değildi dıştan belli oluyordu azcık
ama doğum yaptım ıkınmanında etkisiyle çok feci bişey olmuştu 3gün oturamıyordum gelen gidene dikişten diyordum artık
4.gün bebek kontrolümüzde kendi doğum dr.una söyledim krem yazdı 2gün bile olmadan geçti
proctolog gibi bişeydi adı
2-3günden sonra kullanmadım bile şimdi hiçbir şeyim yok ama ağrısı feciydi yürürken bile zorlanıyordum
zaten normal doğumların çoğunda olurmuş bence krem kullanın kızlar benim geçirdi
selamsız daldım biraz ama önce geçmişe bakıp bikaç cevap yazmak istedim. umarım herkes bebekleri ile iyidir. doğumdan sonra pek giremedim, malum ev kalabalık. inş yakında yalnız kalcaz, az daha uzarsa ben delircem yoksa. benim annem bana niye bu kadar kaynanalık yapıyo yaaaaaaa...
biz şu anda hastanedeyiz. sarılığımız 15.5 çıktı. bir gün fototerapi görcez. yarın çıkarız herhalde. neyseki yavrum güzel emiyo,çabuk atacağını düşünüyorum sarılığı. büyük oğlum ne uyanıyodu ne de emiyodu. 3 ay sürmüştü...
büyük oğlum demişken...:) büyük oğlum bi anda küçüldü tekrardan. çok eziyet etmiyo ama biraz ilgi çekmeye çalışıyo sanırım. kardeşine de hiç kıyamıyo yavrum. hiç ağlasın istemiyo...
sağol canım Allah razı olsun. bu arada sancılarımın arasında feci uyku bastırdığı bir seferinde çok az dalmışım yorgunluktan. sancı tekrar girip kendime geldiğimde aklımda esra_37 vardı. seni gördüm galiba rüyamda:)
mrb canlarr..
cucum sen geliyorsun aklıma gün içerisinde dua ediyorum hemen iyileş die.
bende de durum aynı oturamıyorum hala.
napalım diyorum benim sınavım da bu beyzam ii olsun da.
oturma simidi aldık bakalım ona oturuyorum bir de masaj yapıyoruz
umarım kuyruk sokumum iyileşir hemencik.
bugğn kakasını yapıcam die o kadar uğraştıki yavrum
içim parçalandı
kulak çubuğu ile zeytinyağı sürdüm poposuna birazcık
öyle yaptı da uyudu..
canım yaa..
teşekkürler canım evet işte kışın tek problemi bu ama ben kansızlık ve dirençsizlikten olduğunu düşünüyorum benden de bebişe geçti işte allahta dr. iyi dedi burun damlası yazdı bebişime bide hafif bi nezle için ilaç yazdı ilerlemesin çabuk geçsin diye,atlatıyor gibiyiz
aman canım çok geçmiş olsun.üst üste gelmiş herşey..
tez atlatırsın inşallah.
benim de doğumdan sonra oldu hemeroid..bir fitil var.
onu kullandım hemen geçirdi 3 güne çok şaşırdım.
doktoruna sorup kullanabilirsin canım..
yoksa suda oturmak fala kar etmiyor pek.
anne kız size de gemiş olsun canım..
kışın doğum yapmanın sakıncası da bu herhalde.
gerçi yazın hep isilik oluyomuş bebekler.
her mevsimin ayrı derdi var.
masal kuzu anlamıyordur da şimdi noluyor die.
canım çok teşekkür ederim çok dikkat edin valla kendinize daha çok güçsüsüz kan kaybımız çok soğuğa falan dikkat edin vallacanım sana da masalcığada geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınız kendinizi...
selam kızlar rahatsızlıkları olanlara gecmiş olsun. bebişlerle aranız nasıl herkeste bi sorun war sanırım.. bizdede süt sorunu war sutum yok sanırım goguslerim yumusacık hiç dolup akmıyo sıkınca geliyo ama yetmiyo heralde.. siz süt yapsın diye neler yapıyosunuz ne yiyosunuz. hurma su komposto humana stil tea içiyorum hala dogru duzgun sutum yok bişeyler tavsiye edin bana nolur
cok saol canım ben bebişime gaz yapmasın diye yemiyodum gaz yapan seyleri ama artık yicem sut daha onemli gazı bi turlu cıkartırız napalım baslıcam yemeye insallah hemen farkeder su sekerli serbeti deniyim bi insallah faydasını gorurumiyi akşamlar kızlar bugün nezleden dolayı dr.a gittik çok kötü değilmiş bebeğim şükür
doktorumuz tarttı bebişim 3750 olmuş 23 günde 1kg almış nerdeyse boyumuzda 52cm olmuş dr. gelişimi çok iyi biz bir ayda 600gr.a bile iyi diyoruz dedi
fenerbahcemre yok gerçekten bebişimi geldi onu kokluyordur belkide
umarım herkes iyidir
denizim bizede aynı gaz ilacını verdi doktorumuz başladım bakalım inşallah iyi gelir
teşekkürler canım evet işte kışın tek problemi bu ama ben kansızlık ve dirençsizlikten olduğunu düşünüyorum benden de bebişe geçti işte allahta dr. iyi dedi burun damlası yazdı bebişime bide hafif bi nezle için ilaç yazdı ilerlemesin çabuk geçsin diye,atlatıyor gibiyiz
canım çok teşekkür ederim çok dikkat edin valla kendinize daha çok güçsüsüz kan kaybımız çok soğuğa falan dikkat edin valla
canım ekim kasım annelerinde okumuştum yarım bardak ılık suya yarım bardak şeker koyup şerbet gibi yapıp içiyorlarmış sütleri çoğalsın diye
ben herşeyi yiyorum canım gaz falan ayırt etmeden nohut gibi bakliyatlar ve bana meyve suyu iç demişti hemşirelerimiz kayısı iyi olur demişlerdi hergün 2-3 bardak içiyorum,diğerleride bildiğimiz ev yemekleri işte mercimek falan da çok ye aklıma gelen bukadar umarım çoğalır sütün cnm
selam kızlar rahatsızlıkları olanlara gecmiş olsun. bebişlerle aranız nasıl herkeste bi sorun war sanırım.. bizdede süt sorunu war sutum yok sanırım goguslerim yumusacık hiç dolup akmıyo sıkınca geliyo ama yetmiyo heralde.. siz süt yapsın diye neler yapıyosunuz ne yiyosunuz. hurma su komposto humana stil tea içiyorum hala dogru duzgun sutum yok bişeyler tavsiye edin bana nolur
okuyamamısım canım hemen farkediyomu gercekten bide zararı faalan yok di mi ? eger zararı yoksa hemen yarın aldıriyim içiyim cok saol canımyasmincim daha önce de yazmıştım,sanırım okuyamadın..sütünü arttırmak için vita malt eczaneden alabilir veya ülker maltana malt içeceği büyük marketlerde bulabilirsin...
bugun anneme incirle dut hosafı yaptırdım içmeye baslıcam insallah fayda eder canım saolunmerhaba canım en güzel süt yapan şey incir hoşafı felaket süt yapıyor hiç bişey yemesen bile incir hoşafı iç
canım kuyruk sokumunda nasıl bi rahatsızlık var benimde başıma geldi buna benzer bişey ilk doğumumda 6 gün suni sancı verildi bana ölü doğdu bebeğim suni sancılar çok fazla gelmiş kuyruk kemiğim eğilmiş üstünden 2 yıl geçti hala uzun süre oturamıyorum batıyo doktorlara gittim ilaçlar oturma simitleri hatta koca karılara kemiği çektirdim ama hala aynı durumda çok zorluyo biyerde yarım saatten fazla oturamıyorum inşallah tez zamanda iyileşirler
canım tekrar hayırlı olsun. sütün çok mu az. mümkün olduğunca mama vermemeye çalış. benim de ilk iki gün az gibiydi. humana içtim günde 2 fincan. bulgur, soğan, süt vs derken baya doldu göğüslerim. umarım senin de artar bi an önce. bu hemoroid belasını ben liseden beri çekiyorum, alıştım artık onunla yaşamaya. ilk doğumumda özellikle baya büyüdü. ama bana sıkıntı vermiyo. varlığı ile yokluğu bir. ilk zamanlarda çok rahatsız ediciydi. çok kabız olmamaya çalış. doktor kontrolüm bugündü benim de. bi problem yok çok şükür. dikişlerime falan baktı. aslında kesiğim yok ama benim sıpa doğarken başını geri atmış, 3 tane dikişim var.
canım çok geçmiş olsun. çok kötü denk gelmiş hepsi üstüste. umarım bi an önce geçer hepsi de yavrunun tadını çıkarırsın artık. yukarıda da yazdım benim var hemoroidim yıllardır ama günlük hayatımı etkilemiyo...
o fitil ne acaba. bana da fitil yazmış doktor kas gevşetici ama kullanmadım:) oldum olası sevmem fitil olayını. yalnız ilk iki gün kasıklarımda baya sancı çektim aynı doğum sancısı gibi. onun için yazmış diye düşündüm. devam etmedi neyseki, yavaş yavaş ısınmaya çalışıyodum yoksa fitile...
canim allah seninde bebisini anali babali saglikla buyutmek nasip etsin
ben cok bagirmadim son 1 saat bagirdim birascik
cok sukur hersey yolunda gitti
20dkda ciktik dogumhaneden
esimde girdi doguma
hatta ebeyle birlikte karnima bastirdi bebek cikarken
cok guzeldi cokta zordu tabi
basur meselesi cok fena
bende diyorumki popom niye agriyo
persembe kontrolde soriym bari
Herkese mutlu seneler dilerim.. Bayadir giremiuordum siteye( dogum yapanlari tebrik eder bebislerini saglicakla buyutmelerini dilerim. Ben cok zor gunler geciriyorum . Dogum yaptim 26 gun oldu.
Ilk hafta rahim kasilmalarindan cektim dogum sancilarindan beterdi aglatti béni resmen sonra enfeksiyon hapi kullandim bu arada sutum gec geldigi icin ve az oldugu icin malesef biberon verdim kizima once même verdim sonra agladi ve ac oldugu kiloda katbettigi icin biberon takviye yaptim..
Ikinci hafta kulaklarim cenem bogazim cok fena agridi uyuyamadim geceleri eyvahhh dedim kabakulak geciriyorum hemen dr a gittim dr fena usutmussun dedi.. Ilac verdi uc gun icinde gecti ama arada yokluyor..
Ucuncu hafta gozlerimde alerji oldu acamadim gozlerimi arti kurulukta cikti. Bir hafta cektikten sonra gecen hafta goz aciline gittik esimle damla ilac verdi simdi kullaniyorum arada iyi geliyor ama gozumun ici ufak ufakkumlar olmus. Bir ay damla kullancam.
Iki gundurde hemoroid oldum soyleki afedersiniz kakami yaparken kan geliyor az da degil ve oturamiyorum cok canim yaniyor.. Dogumdan sonra olmadi uc hafta sonra hemoroid olmasi normalmi anlamadim???
Cok yoruldum yaaa dogum sancisi cektim dogum yaptim hic birseydi.. Hersey dogumdan sonra basladi.. Haaa unuttum ilk uc gun tansiyonum dustu kizimi dogru duzgun kucagima alamadim yorgunluktan((
cok uzun yazdim biliyorum ama aranizda hemoroidden sorunu olan varmi gecer mi bilmiyorum ne yapmak lazim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?