2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım herşey üst üste gelmiş inşallah biran önce toparlarsın kendini...

canım sana da masalcığada geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınız kendinizi...

allah şifa versin canım. umarım bebişin atlatır biran önce sarılığını. Benimde oğluşum başta kıskandı gibi oldu biraz. sürekli beni seviyomusun diye sorup durdu. Seviyolar kardeşlerini ama dediğin gibi, bu dönemde heralde eskisinden biraz daha fazla ilgi göstermek lazım. Geçen gün bebişin altını değiştim, bezi atmaya giderken üstü açık kalmış, oğlum gelmiş örtüyo kardeşim üşümesin diyo daha 4 yaşında. okadar hoşuma gittiki bunu düşünmesi. Artık gözüm arkada kalmaz dedim..

maşaallah oğluşa, benimki de 4 yaşını dolduralı 4 ay oldu...zamanlamamız çok iyi bence kardeş için ne dersin... bizim abimiz de ağlasa hemen başlıyo karnı acıktı emzir demeye, azıcık ses gelse, kustu kustu çabuk bak diyo:) sahiplendiler baya deme ki. çok şanslı küçükler çok... sadece arada bebek taklidi yapıyo kardeşinin kıyafetlerini denemeye kalkıyo, bazen ben de dahil oluyorum bu oyuna bazen de hatırlatıyorum aslında abi olduğunu. normal ama bu davranışlar, benim abimin kızı annesini tekmeliyodu kardeşini emzirmesin diye. tekrardan altına bez bağlanır olmuştu. gerçi o daha küçüktü...

naber kızlar
kızım bugün gazdan baya huysuz. uykusu var ama uyuyamıyo yavrum.emiyo yatıo agazdan ıkınarak uyanıveriyo.
bende nurse harveyse başladım bugün bakalım işe yarayacakmı
herkeste bi gaz sıkıntısı.
offff gitsin şu gazlar bebişlerimizin popişinden yaaaaaaaaaa
nezman kurtulucz tamamen acepppp

canım sağlıcakla kurtulmuşsunuz ya, çok sevindim. Zaten biz KK ailesi olarak tanımadan birbirimizi rüyada görme konusunda rekor kırdık :)

canım kuyruk sokumunda nasıl bi rahatsızlık var benimde başıma geldi buna benzer bişey ilk doğumumda 6 gün suni sancı verildi bana ölü doğdu bebeğim suni sancılar çok fazla gelmiş kuyruk kemiğim eğilmiş üstünden 2 yıl geçti hala uzun süre oturamıyorum batıyo doktorlara gittim ilaçlar oturma simitleri hatta koca karılara kemiği çektirdim ama hala aynı durumda çok zorluyo biyerde yarım saatten fazla oturamıyorum inşallah tez zamanda iyileşirler

selam kızlar rahatsızlıkları olanlara gecmiş olsun. bebişlerle aranız nasıl herkeste bi sorun war sanırım.. bizdede süt sorunu war sutum yok sanırım goguslerim yumusacık hiç dolup akmıyo sıkınca geliyo ama yetmiyo heralde.. siz süt yapsın diye neler yapıyosunuz ne yiyosunuz. hurma su komposto humana stil tea içiyorum hala dogru duzgun sutum yok bişeyler tavsiye edin bana nolur

iyi akşamlar kızlar bugün nezleden dolayı dr.a gittik çok kötü değilmiş bebeğim şükür
doktorumuz tarttı bebişim 3750 olmuş 23 günde 1kg almış nerdeyse boyumuzda 52cm olmuş dr. gelişimi çok iyi biz bir ayda 600gr.a bile iyi diyoruz dedi

fenerbahcemre yok gerçekten bebişimi geldi onu kokluyordur belkide
umarım herkes iyidir
denizim bizede aynı gaz ilacını verdi doktorumuz başladım bakalım inşallah iyi gelir

teşekkürler canım evet işte kışın tek problemi bu ama ben kansızlık ve dirençsizlikten olduğunu düşünüyorum benden de bebişe geçti işte allahta dr. iyi dedi burun damlası yazdı bebişime bide hafif bi nezle için ilaç yazdı ilerlemesin çabuk geçsin diye,atlatıyor gibiyiz
canım sana da masalcığada geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsınız kendinizi...
canım çok teşekkür ederim çok dikkat edin valla kendinize daha çok güçsüsüz kan kaybımız çok soğuğa falan dikkat edin valla

canım ekim kasım annelerinde okumuştum yarım bardak ılık suya yarım bardak şeker koyup şerbet gibi yapıp içiyorlarmış sütleri çoğalsın diye
ben herşeyi yiyorum canım gaz falan ayırt etmeden nohut gibi bakliyatlar ve bana meyve suyu iç demişti hemşirelerimiz kayısı iyi olur demişlerdi hergün 2-3 bardak içiyorum,diğerleride bildiğimiz ev yemekleri işte mercimek falan da çok ye aklıma gelen bukadar umarım çoğalır sütün cnm

cok saol canım ben bebişime gaz yapmasın diye yemiyodum gaz yapan seyleri ama artık yicem sut daha onemli gazı bi turlu cıkartırız napalım baslıcam yemeye insallah hemen farkeder su sekerli serbeti deniyim bi insallah faydasını gorurum

yasmincim daha önce de yazmıştım,sanırım okuyamadın..sütünü arttırmak için vita malt eczaneden alabilir veya ülker maltana malt içeceği büyük marketlerde bulabilirsin...

merhaba canım en güzel süt yapan şey incir hoşafı felaket süt yapıyor hiç bişey yemesen bile incir hoşafı iç

yasmincim daha önce de yazmıştım,sanırım okuyamadın..sütünü arttırmak için vita malt eczaneden alabilir veya ülker maltana malt içeceği büyük marketlerde bulabilirsin...
okuyamamısım canım hemen farkediyomu gercekten bide zararı faalan yok di mi ? eger zararı yoksa hemen yarın aldıriyim içiyim cok saol canım

merhaba canım en güzel süt yapan şey incir hoşafı felaket süt yapıyor hiç bişey yemesen bile incir hoşafı iç
bugun anneme incirle dut hosafı yaptırdım içmeye baslıcam insallah fayda eder canım saolun

ben günlük
incir hoşafı ve
siyah kan üzümü var onun hoşafı
1 çay bardağı pekmez
hipp lohusa çayı
bunları kesin içiyorum
hatta geceleri oğlum emdikten sonra tekrar
1 büyük su bardağı hoşaf suyu içiyorumki sabaha
süt olsun diye
bunları yapmadığım zamanlar hemen belli oluyor
sütüm az oluyor ve yetmiyor

ama canım ne diyosun1 ay sonra geçmezse gene gel dedi doktor.
bana iltihap var dedi bakalım iltihap geçince iyileşecek mi...
cerrahi bişeyler önermiş miydi doktor?
oturamamak kötü ya ben otururken acıyor oturduktan sonra bişey hissetmiyorum.

canim allah seninde bebisini anali babali saglikla buyutmek nasip etsin
ben cok bagirmadim son 1 saat bagirdim birascik
cok sukur hersey yolunda gitti
20dkda ciktik dogumhaneden
esimde girdi doguma
hatta ebeyle birlikte karnima bastirdi bebek cikarken
cok guzeldi cokta zordu tabi
basur meselesi cok fena
bende diyorumki popom niye agriyo
persembe kontrolde soriym bari

iş zaten doğumhaneye girinceye kadar, ondan sonrası kolay:) benim eşim de ilk doğuma girmişti ve tek ıkınmada doğurmuştum ondan aldığım güçle. bunda da girecekti anlaşmıştık doktorla, ama doktor son anda yan çizdi ve almadı. çok yalvardım o halimle girsin diye ama işimizi zorlaştırır dedi. kaç ıkınmada doğuramadım onun yüzünden, halbuki girseydi işimizi kolaylaştıracaktı.

canım eğer seviyosan mutlaka boza iç en çok süt yapan şeylerden biridir boza
ben başka hiçbirşeye dikkat etmiyorum ama günde 1 bardak boza içiyorum
ve sütüm resmen akıyo kendiliğinden
mutlaka dene derim ben
inşallah en kısa zamanda çoğalır sütün

geçmiş olsun canım çok talihsiz şeyler yaşamışsın hepsi geride kalmıştır inşallah.ben hamileyken çok çektim basurdan sonra kantoran yağı sürdüm tavsiye üzerine inanılmaz işe yaradı nasıl çok basurum vardı ağlıyordum resmen hepsi yok oldu bir dene istersen.

canım boza çok işe yarıyor bir de sade tahin helva,tuzsuz ayçekirdeği,dereotu,malt içeceği bir de göğüslerinin yumuşak olmasına bakma düzene girmiştir ondan yumuşaktır benimki de ilk günlerde taş gibiydi sancılar oluyordu hepsi geçti düzene girdi yumuşak ama sütüm bol maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…