2010 Aralık Anneleri

kızlarr gaz için öneri

ne yaptıysak geçirmemişti

dün doktorumuz yazdı nurse harveys diye bitkisel şurup

eczanelerde var dünden beri bebeğim koca insanlar gibi gazını çıkarıyor görseniz çok komik

canım ben süt yapması için kuru incir tüketiyorum ilk kızımda bi arkadasım önermişti kızımı 13 aylıken sütten kestm(mecburiyetten)o zamana kadar gögüslerim sütten dolup tasıyodu şimdi oglumdada basladım yine allaha sükür sütümüz yogun tavsiye ederim

sporstarcım geçmiş olsun tatlım bebişine.
Allah şifa versin en yakın zmanda.

yasmina bence ol bol sıvı tüket. bende hiç aç kalmamaya çalışıyorum
olca meyvesuyu
ayva süt yapıomuş nerdeyse her gün yiyorum.
eşim boza almış tadını sevmedim ama içicm
alamdığım kiloları u gidişle sütsevdsına alıcam

kzıım dün baya huysuzdu.
bzide nurse harveys gaz şurubuna başladık
gaz çıkarıyo ama yine de uykudan ıkınarak uyanmalar var
tabi eskisi kadar kuvvetli değil sanki.
dün susumuyo
yani ara ara huysuzlanıp ağlıyo
bişi oldu sandık
acaba dedim en son sütümmü yetmio.
ben d eemin olmak için kalktım sağdım.
gayet güzeel geldi 1 saat önce emzirmeme rağmen.
sağdığımı da bi sonraki kalkışında içirdim. ancak yetti
yani tek göğüsten emem yeterliymiş.
hemde hepsini sağamdık baktık 50 ccyi geçti 60 cc falandı
bıraktık gfazlası artmasın die
ama kalktığında hepsini içti
gzüelcede uyudu
uamrım bebişlerimzi gazsız gzüel uykulu günelr geçirirler.

denizim teşekkür ederim canım allahtan hafif atlatıyor benimde geçmek üzere
canım nurse harveys çok iyi geldi bize günde 3kere bir çay kaşığı yazdı öle veriyorum
tabi yine arada ıkınmalar oluyor ama kıpkırmızı bozarmıyo çocuk enazından
bide biraz uğraş sonucunda çıkıyor
ayrıca ben rezene çayıda içiyorum onunda etkisi vardır mutlaka milupanın ya da humanın al derim
hepsi biraraya gelince daha etkili oluyor canım

slm kızlarr,bende kullandım onu 2 gun ıyı geldı sonra sonra gecti,zinco da öyle şimdi metsil e gectik,su gguvenli yatıs yastıklarından aldım sıcak su torbalı olandan o bıraz ıyı gıbı bakalım denıyoruz karnını sıcacık yapıo ole oluncada kızım uyuyor bıraz rahatlıo,Allah ım sen gaz sorunu olan bebeklere şifa ver Yarabbim!..bizimki sürekli ağlıyo gazı olunca,buyudukce daha da kotu oluyor gaz sancıları....

Selam dicem kimsecikler yok :) qsu oralardamısın :)) Valla haklısınız miniklerle uğraşırken insan hiç bir yere bakamıyor :) Ben bir üniversite sınavına çalışırken bir de bitirme tezimi hazırlarken bu kadar paspal duruyordum :) halim içler acısı Aman bugünleri bir daha ne zaman bulcam deyip koyveriyorum kendimi

Arkadaşlar ben sezeryan oldum korse kullanayım mı kullanmayım mı ikilem de kaldım.Bir zararı olur mu çünkü karnım çok büyük değil ama var epey ,korse kullanınca sıkılaşır gibime geliyor ama bir zararı olur diye korkuyorum.Bu arada ben doğum yapalı 2 hafta oldu ama hala ameliyat yerim sızlıyor bu normal mi okuyorum da sizler maşallah iyisiniz.Aslında soracak çok şey var ama kimsecikler yok sorularım arada kaynamasın :)))

slm kızlar...
ay bugün oğluş resmen benimle dalga geçti ..
gece saat başı uyandı....sonrada 7den itibaren uyumadı...
sıpa resmen dalga geçio..
uyutuyorum 2dk sonra bi bakıyrm gözler açık nie uyandın diyincede anlıyomuş gibi güldü...
şimdide uyuyo çok şükür..
bende rezene ve anasonu karıştırıp içiyorum aktardan aldım valla...
çok iğrenç bi tadı var ama oğlum için seve seve...
bugün bide oğluşu kucağımda uyutuoyrum kuzum uyududa o arada bi gaz çıkardı...yavrum kendisi bile korktu gazından

gülmekten çatladım yaa...

canım doktorum 1 aydan sonra korse kullanmaya başlayabilirsin dedi... normaldir canım sızlaması sonuçta kaç kat kesi yapıdı... ama fazla zorlama kendini...

slm canım bana doktor kullan dedı korkumden kullanamadım,ben bıraz nazlımıyım neyım hala pantolon gıymeye korkuyorum valla,sızlaması normal agrı kesıc kullanabılırsınıdoktorum gereksız yere kahramalık yapma dedı bana,ben 2 kutu parol bitirdim doktor hastaneden cıkarken yazdı,eger korseyı gıyebıleceksen kullan ben korktum dıkıslerım patlarsa dıye..

bu arada GULBEN ya senı arayacagım kactır arayamadım,ben gelıyorum 15 de burdan bı sey ıstıyormusun?varsa ara benı gelırken getıreyım tamam mı?he bı de yasemın gıttı mı onu bı yaz bana merak ettım...

Son düzenleme:

ayy canım senin sezeryanmı bide sezeryanda,erken doğumda gaz sancılarını çoğaltırmış
ben metsil kullandım,eh işte diyebileceğim bi ilaçtı,pek bayılmadık ama şimdilik nurse iyi geldi
birde sende rezene iç canım belki benim etkisini o arttırıyordur
günde 3-4 kere bi fincan içiyorum bebeğim çok rahat gibi bu aralar,inşallah bitsin şu gazlar gerçekten
3-4aya biter dedi dr.umuz bakalım hayırlısıyla atlatalım bu sancıları

ewet ya bılmıyordum bunu ama gaz sancısına hıc bır sey fayda etmıyor cıglık cıglıga dolasıyoruz duyan da bebege bı sey yapıoz sanıcakrezene de ıcıyorum sutum cok ıyıce cogalıyo bı seyler ıcınce, hıc bır sey ıcesım gelmıyo,karnım yanım her yanım ıslak ıslak dolanıyorum...tan 25 gunluktu nurse harveys yazmıstı doktor sen yazınca geldı aklıma,ama en guzel yolu bebeıgı de kendını de usutmeyeceksın valla..o zaman azalıyo bızım sıkıntımız..

ŞULECİM çok saol tatlım düşünmen yeter.annemler gelmişti ya onlar gelirken ihtiyaçlarımı söledim getirdlier canım ...yasiş malesef gidemedi hala burda...yani bu senede burda çıkmadı tayini..

Gurbetgelini Rabbim tez zamanda bebeğine şifalar versin bir an önce kucağına almayı nasip etsin tatalım..şimdi nasıl durumu_?

nida23 ,qsu teşekkür ederim cevaplar için :) En iyisi 1 ay sonra kullanmaya başlamak :)

ya da 40'ından sonra azıyorlar..
benimki 40'ından sonra azanlardan:)) önceleri gerçekten prensesmiş bu aman ne hanımefendi olacak derdik.. şimdi ise yorumsuz... :)))

yawrum bi koşu gittin doğurdun geldin helal olsun.. ayrıca ideal anne olduğun gibi çocuklarının yaş aralığınıda ideal vermişsin.. çok takdir ettim.. senide bera'yı da.. e senin gibi annenin oğlu nasıl davranacaktı sanki

taha'ya geçmiş olsun.. 17'nin üstünü alırlar fototerapiye aslında ama heryerin uygulaması farklı demekki. neva'nın 13'e çıktığında ödüm kopmuştu fototerapilik olacak bu gidişle diye.. dayanamam heralde onu orda görünce.. hala biraz biraz sarılığımız var sütümün yaptığından endişe etmeye başladım artık..

umarım daha fazla çıkmaz yawrunun.. bir an önce şifa bulur..

Son düzenleme:
kalabalığız gibi herkes uyuttu herhalde bbeişleri

gazın mı derdin var yaw.geçsin şu 3 ay..

kızlar ben yalnız kalsam falan sızlanıp duruyorum ya size
benim beyzacık annemin kucağında uyumaya alıştı bu ara
acep annem bilerek mi yapıyor

ay bilmiyorum yaaa

tobacım şaşırdım şimdi sen yazınca..
sarılık atlatınca geri gelebilir mi
biz hafif geçirdik ama benim kız sarı
sarılık olursa bi daha anlyamayız da ha:)

anamm hayırlısı olsun bakalım,olsun sen yınede bı sey cıkarsa ekstra sole oldu mu?artık gelınce gorusuruz yasemınle gelırız sana bızım kırkımız cıkıyo artık,
gurbet gelını Allah yardımcın olsun ınsallah hemen ıyılesır,benım kızımda hep agzı acık uyuyo bende korkuyorum,yakında doktora goturcem ınsallah bı sey cıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…