selam kızlar rahatsızlıkları olanlara gecmiş olsun. bebişlerle aranız nasıl herkeste bi sorun war sanırım.. bizdede süt sorunu war sutum yok sanırım goguslerim yumusacık hiç dolup akmıyo sıkınca geliyo ama yetmiyo heralde.. siz süt yapsın diye neler yapıyosunuz ne yiyosunuz. hurma su komposto humana stil tea içiyorum hala dogru duzgun sutum yok bişeyler tavsiye edin bana nolur
denizim teşekkür ederim canım allahtan hafif atlatıyor benimde geçmek üzere
canım nurse harveys çok iyi geldi bize günde 3kere bir çay kaşığı yazdı öle veriyorum
tabi yine arada ıkınmalar oluyor ama kıpkırmızı bozarmıyo çocuk enazından
bide biraz uğraş sonucunda çıkıyor
ayrıca ben rezene çayıda içiyorum onunda etkisi vardır mutlaka milupanın ya da humanın al derim
hepsi biraraya gelince daha etkili oluyor canım
Selam dicem kimsecikler yok :) qsu oralardamısın :)) Valla haklısınız miniklerle uğraşırken insan hiç bir yere bakamıyor :) Ben bir üniversite sınavına çalışırken bir de bitirme tezimi hazırlarken bu kadar paspal duruyordum :) halim içler acısıAman bugünleri bir daha ne zaman bulcam deyip koyveriyorum kendimi
Arkadaşlar ben sezeryan oldum korse kullanayım mı kullanmayım mı ikilem de kaldım.Bir zararı olur mu çünkü karnım çok büyük değil ama var epey ,korse kullanınca sıkılaşır gibime geliyor ama bir zararı olur diye korkuyorum.Bu arada ben doğum yapalı 2 hafta oldu ama hala ameliyat yerim sızlıyor bu normal mi okuyorum da sizler maşallah iyisiniz.Aslında soracak çok şey var ama kimsecikler yok sorularım arada kaynamasın :)))
slm canım bana doktor kullan dedı korkumden kullanamadım,ben bıraz nazlımıyım neyım hala pantolon gıymeye korkuyorum valla,sızlaması normal agrı kesıc kullanabılırsınıdoktorum gereksız yere kahramalık yapma dedı bana,ben 2 kutu parol bitirdim doktor hastaneden cıkarken yazdı,eger korseyı gıyebıleceksen kullan ben korktum dıkıslerım patlarsa dıye..Selam dicem kimsecikler yok :) qsu oralardamısın :)) Valla haklısınız miniklerle uğraşırken insan hiç bir yere bakamıyor :) Ben bir üniversite sınavına çalışırken bir de bitirme tezimi hazırlarken bu kadar paspal duruyordum :) halim içler acısıAman bugünleri bir daha ne zaman bulcam deyip koyveriyorum kendimi
Arkadaşlar ben sezeryan oldum korse kullanayım mı kullanmayım mı ikilem de kaldım.Bir zararı olur mu çünkü karnım çok büyük değil ama var epey ,korse kullanınca sıkılaşır gibime geliyor ama bir zararı olur diye korkuyorum.Bu arada ben doğum yapalı 2 hafta oldu ama hala ameliyat yerim sızlıyor bu normal mi okuyorum da sizler maşallah iyisiniz.Aslında soracak çok şey var ama kimsecikler yok sorularım arada kaynamasın :)))
slm kızlarr,bende kullandım onu 2 gun ıyı geldı sonra sonra gecti,zinco da öyle şimdi metsil e gectik,su gguvenli yatıs yastıklarından aldım sıcak su torbalı olandan o bıraz ıyı gıbı bakalım denıyoruz karnını sıcacık yapıo ole oluncada kızım uyuyor bıraz rahatlıo,Allah ım sen gaz sorunu olan bebeklere şifa ver Yarabbim!..bizimki sürekli ağlıyo gazı olunca,buyudukce daha da kotu oluyor gaz sancıları....
ayy canım senin sezeryanmı bide sezeryanda,erken doğumda gaz sancılarını çoğaltırmış
ben metsil kullandım,eh işte diyebileceğim bi ilaçtı,pek bayılmadık ama şimdilik nurse iyi geldi
birde sende rezene iç canım belki benim etkisini o arttırıyordur
günde 3-4 kere bi fincan içiyorum bebeğim çok rahat gibi bu aralar,inşallah bitsin şu gazlar gerçekten
3-4aya biter dedi dr.umuz bakalım hayırlısıyla atlatalım bu sancıları
serra hanımı yıkadım şimdi, nasılda rahatladı pıtırcığım, mışıl mışıl uyuyo şimdi. Ama ben yinede başında bekliyorum, kusar boğulur filan diye korkuyorum. Bunu yan yatırmak filan fayda etmiyo geceleri bi kusuyo hortumdan çıkar gibi. o an farkedip kaldırmasam boğulabilir. Bi yandan ayağımla beşiğini sallıyom diğer yandan elim laptopta. Alıştım aslında gece hayatına. 40 çıkınca bebek düzelir diyolar ama ben nasıl düzelecem bilmem.
selamsız daldım biraz ama önce geçmişe bakıp bikaç cevap yazmak istedim. umarım herkes bebekleri ile iyidir. doğumdan sonra pek giremedim, malum ev kalabalık. inş yakında yalnız kalcaz, az daha uzarsa ben delircem yoksa. benim annem bana niye bu kadar kaynanalık yapıyo yaaaaaaa...
biz şu anda hastanedeyiz. sarılığımız 15.5 çıktı. bir gün fototerapi görcez. yarın çıkarız herhalde. neyseki yavrum güzel emiyo,çabuk atacağını düşünüyorum sarılığı. büyük oğlum ne uyanıyodu ne de emiyodu. 3 ay sürmüştü...
büyük oğlum demişken...:) büyük oğlum bi anda küçüldü tekrardan. çok eziyet etmiyo ama biraz ilgi çekmeye çalışıyo sanırım. kardeşine de hiç kıyamıyo yavrum. hiç ağlasın istemiyo...
ya da 40'ından sonra azıyorlar..
benimki 40'ından sonra azanlardan:)) önceleri gerçekten prensesmiş bu aman ne hanımefendi olacak derdik.. şimdi ise yorumsuz... :)))
yawrum bi koşu gittin doğurdun geldin helal olsun.. ayrıca ideal anne olduğun gibi çocuklarının yaş aralığınıda ideal vermişsin.. çok takdir ettim.. senide bera'yı da.. e senin gibi annenin oğlu nasıl davranacaktı sanki
taha'ya geçmiş olsun.. 17'nin üstünü alırlar fototerapiye aslında ama heryerin uygulaması farklı demekki. neva'nın 13'e çıktığında ödüm kopmuştu fototerapilik olacak bu gidişle diye.. dayanamam heralde onu orda görünce.. hala biraz biraz sarılığımız var sütümün yaptığından endişe etmeye başladım artık..
umarım daha fazla çıkmaz yawrunun.. bir an önce şifa bulur..
ŞULECİM çok saol tatlım düşünmen yeter.annemler gelmişti ya onlar gelirken ihtiyaçlarımı söledim getirdlier canım ...yasiş malesef gidemedi hala burda...yani bu senede burda çıkmadı tayini..
Gurbetgelini Rabbim tez zamanda bebeğine şifalar versin bir an önce kucağına almayı nasip etsin tatalım..şimdi nasıl durumu_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?