2010 Aralık Anneleri

ayy canım yazık miniğine ya,bende benimki kızardıkça üzülüyorum bide öle çığlık çığlğa olsa offff inşallah en kısa zamanda geçer evet üşütmeme olayını tüm büyüklerimiz der canım özellikler ayaklarını ve memeleri sütünde üşürmüş ve bebeğe sancı yaparmış diyorlar hep doğruymuş demek,az daha sabır işte
slm kizlar oglusum hala hastanede daha ne zaman cikacagi belli degil
dualarinizi esirgemeyin
canım inşallah çıkıcak kısa zamanda aklıma her geldiğinizde dua ediyorum gerçekten,sende al kollarına inşallah

annen bilerek yapmış kesin onu gönderme diye :)))
benimkide 2gündür hasta diye koynumu istiyor sürekli ben hemen beşiğine koyuyordum
şimdi beşiğinde basıyor yaygarayı
kendi kendime nazar değdirdim masalıma yazık ama hasta ya iyileşince geçer belki

koynuma serilmiş derin dalmayı bekliyor benim veled.. annesinin diğer eli boş durmuyor nette dolaşıyor :))
benimkide kv'de sanki daha iyi duruyor.. dün gece aşırı gazı vardı çığlık atarak ağladı birsürü yawrum.. ben yatıştıramadım kv'de de duruyodu.. üzülüyo insan haliyle.. bazen diyorum bana hala evcilik oynuyomuşum gibi geliyor ya, yawrumu çok benimsedim ama kendimi anne gibi hissetmiyorum hala. tuhaf duygulardayım.. benim kız da beni annesi gibi hissetmiypr mu acaba diye :S ama ben onu yawrum gibi hissediyorum benim sorunum kendimle..

amaan hala ruhsal açıdan toparlayamadım kendimi.. iç dünyamda tutarsızlık diz boyu..

durumu iyiye gidiyor ama cigerinin birinde balgam varmis onun icin antibiyotik veriyorlar
tam bi tedavisini bulamadilar surekli tahlil yapiyorlar
artik kiloda aliyor gogusumu tutamiyor cok yoruluyormus
makineyle sagip goturuyorum surekli cok uzuluyorum

sporstar o cıglık atınca benımde ağalayasım gelıyor valla,su 3 aya bı gelsek dıyorum ınsallah tam sevılmelık zamanları olacak...

tobacım şaşırdım şimdi sen yazınca..
sarılık atlatınca geri gelebilir mi
biz hafif geçirdik ama benim kız sarı
sarılık olursa bi daha anlyamayız da ha:)

he yaw senin işin zor:)) ben vücudunun başka yerleriyle kıyaslayarak anlıyorum gün ışığında.. Neva'nın elleri bembeyaz yüzüyle çok farklı.. yalnız benimkinin sarılığı hiçbirzaman tam gitmediki geri dönsün.. gittikçe azaldı.. sanmıyorum biten sarılığın geri geleceğini açıkçası.. mantıklıda değil sanki.. o nedenle benim sıpayı acaba benim süt mü sararttı diyorum.. süt kaynaklı olabiliyor çünkü

benımıde annemde kuzu gıbı oluyor bazen kıskanıyorum valla,onun cocugu gıbı oluyo,acaba anneleri mi karıstırıyr kızım halbuki geceleri sabahlayan benim:90:

canım benim az daha sabır gececek ınsallah,bu gunlerde gerıde kalacak..mınıgını hayırlısı ıle alıcan kucagına...anne sutu en ıyı ılacmıs hıc degılse anne sutu ıcıyor ınsallah en kısa zamanda ıyılesecek...

canım allah şifa versin bebeğine...

ay sarılık dedinde benim en korkulu rüyam tubacım...
benim oğlum sarılık oldu 2 gün küvözde yatıı...
ben o iki gün boyunca hüngür hüngür ağladım..
kuzumu öyle görmek çok içimi sızlattı ki topuk kanı alınırken bile ağlamıştım...
elinde damar yolu, ağzında ogs,bacağında ritimleri takip eden bi alet...
yavrum ağlar sürekli..
ay Rabbim kimseye yaşatmasın...
sarılığı yükselecekte tekradan yatırcaklar die çok korktum..
3güne bi kan verdik tahlil yeptırdık..
en son 1 hafta önce gittik ve doktor çok az kalmış tahlile bile gerek yok dedi..nasıl sevindim anlatama...
simdi çok az gözlerinde kaldı onlarda gidio şükürler olsun....

benımıde annemde kuzu gıbı oluyor bazen kıskanıyorum valla,onun cocugu gıbı oluyo,acaba anneleri mi karıstırıyr kızım halbuki geceleri sabahlayan benim:90:

sizin yine iyi hastanede kontrole götürdüğümüzde annemi kızımın annesi sandılar bende süs biberi niyetindeydim...

bugün show tv de bakıcı dehşetini izledim hala etkisindeyim minicik yavrulara nasıl eziyet ediyor adi bakıcılar.annem baksın istiyorum işe başlayınca iyi bir bakıcı nerden bulucam ki hem birsürü para..

bu arada kızlar herkes burdayken soleyım,pişik sorunu olanlar zeytinyağı kullansın,çok faydalı oluyor,şu roll-on kutuları var ya onların ıcını boşaltıp çok ıyı yıkayıp,içine zeytinyağı koyuyorsunuz,sonraa her altını açtığınızda elinizi batırmadan onu sürüyorsunuz çok rahat oluyor,tavsiye edrim...

buradan ayrı kaldık ne zamandır..

face'i takip etmek daha kolay oluyor

biz Neva'yla bu pazar ve pazartesi günü 27 şubattan beri ilk defa ayrıldık.. istanbula günü birlik gidip geri geldim.. tabii Neva'sız üstelik sadece bir imza atmak için:84: sözleşmemin yenilenmesi için gitmem gerekiyormuş.. imza atıp otobüse atlayıp geri döndüm hemen.. giderken çok zorlandım.. Allahtan 24 saatten az kaldık ayrı ama o bile çok zordu.. baba geliboluda anne istanbulda kuzu ankarada.. anam ne ağladım yolda.. ağlamak için anne olmam mı gerekiyormuş ne.. gebe kalalı beri herşeye ağlar oldum ama buna ağlanırdı zaten..

gurbet gelini,

arkadaşım Allah yardımcın olsun.. yaşadıklarına çok üzülüyorum.. umarım bu sorunlar ilk ve son olur da sorunsuz büyütürsün bebeğini..

neyse hanımlar ben kaçar...
oğluşum uyurken yemeklerimi yapayım..
öptüm hepinize gaz sancısız günler ve geceler....

insallah arkadaslar o gunleri sabirsizlikla bekliyorum
doya doya kucagima alip emzirmek istiyorum

kızlar bebişleri tek göğsünüzden emzirmeniz yeterli oluyomu yoksa ikinciyede geçiyomusunuz bir beslenme esnasında.benim bu kız sürekli emmek memede kalmak istiyo. emzik gibi çekiştiriyo. yeterli olduğunu düşünüp alıyorum uyanıyo. acaba doymuyomu diyorum. dün akşam gititm sağdım tek göğsümü. gzüelce geliyo,çabucak doldu. 60 cc falan sağdım dahada geliodu boşa gider diye sağmadım. onu da verdim bi sonraki beslenmede güzelce yetti içti uyudu.göğüsler eskisi gibi ser değil omu beni yanıltıo. olmaa sağınca da gelmezdi dimi ama. niye böle huzursuzlanıyo bu bebişler ya. bzen yetmediğini düşünüp dieğr göğse geçiyorum hiç hayır demiyo benim zilli.sizde durumalr nasıl

gurbetgelini geçmiş olsun bebişine canım.
inşallah en yakın zmanda iyileşir.
Alla şifa versin

denizcim bazen oluyo benim oğlan bi memeyle yetinio bazen oluyo ikisinede geçio ama çoğunlukla tek meme

canım benim bazen yarım saat emdiği bile oluyor çok zaman bırakır diye göğüs değiştiremiyorum
ama süt oluyor yani,hiç sağmadım kaç cc olduğunu bilmiyorum kakada çok yapıyor gün içinde
23 günde 1kg ya yakın almış dr çok iyi dedi
bebekler bazen doyduklarını anlamıyorlar o yüzden huysuzlanıyorlardır
sütünün yetip yetmediğini ve kalitesini 1ayın sonunda bebeğin gelişimine göre doktorun yorumlar canım
bana ilk gittiğimde öle demişti dr. annem sütün kalitesini ölçtürmemiz gerekiyormu demişti
doktorumuzda onu bebeğin kilo alımına göre yaparız demişti
kilo alımı standartsa yetiyordur canım sütün
çabuk öğrenmek istersen sağlık ocağına git ölçümünü yapsınlar bebişin doktorlada bi konuş canım ona göre yorum yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…