ayy canım yazık miniğine ya,bende benimki kızardıkça üzülüyorum bide öle çığlık çığlğa olsa offff inşallah en kısa zamanda geçer evet üşütmeme olayını tüm büyüklerimiz der canım özellikler ayaklarını ve memeleri sütünde üşürmüş ve bebeğe sancı yaparmış diyorlar hep doğruymuş demek,az daha sabır işteewet ya bılmıyordum bunu ama gaz sancısına hıc bır sey fayda etmıyor cıglık cıglıga dolasıyoruz duyan da bebege bı sey yapıoz sanıcakrezene de ıcıyorum sutum cok ıyıce cogalıyo bı seyler ıcınce, hıc bır sey ıcesım gelmıyo,karnım yanım her yanım ıslak ıslak dolanıyorum...tan 25 gunluktu nurse harveys yazmıstı doktor sen yazınca geldı aklıma,ama en guzel yolu bebeıgı de kendını de usutmeyeceksın valla..o zaman azalıyo bızım sıkıntımız..
canım inşallah çıkıcak kısa zamanda aklıma her geldiğinizde dua ediyorum gerçekten,sende al kollarına inşallahslm kizlar oglusum hala hastanede daha ne zaman cikacagi belli degil
dualarinizi esirgemeyin
kalabalığız gibi herkes uyuttu herhalde bbeişleri
gazın mı derdin var yaw.geçsin şu 3 ay..
kızlar ben yalnız kalsam falan sızlanıp duruyorum ya size
benim beyzacık annemin kucağında uyumaya alıştı bu ara
acep annem bilerek mi yapıyor
ay bilmiyorum yaaa
kalabalığız gibi herkes uyuttu herhalde bbeişleri
ay bilmiyorum yaaa
ŞULECİM çok saol tatlım düşünmen yeter.annemler gelmişti ya onlar gelirken ihtiyaçlarımı söledim getirdlier canım ...yasiş malesef gidemedi hala burda...yani bu senede burda çıkmadı tayini..
Gurbetgelini Rabbim tez zamanda bebeğine şifalar versin bir an önce kucağına almayı nasip etsin tatalım..şimdi nasıl durumu_?
tobacım şaşırdım şimdi sen yazınca..
sarılık atlatınca geri gelebilir mi
biz hafif geçirdik ama benim kız sarı
sarılık olursa bi daha anlyamayız da ha:)
benımıde annemde kuzu gıbı oluyor bazen kıskanıyorum valla,onun cocugu gıbı oluyo,acaba anneleri mi karıstırıyr kızım halbuki geceleri sabahlayan benim:90:kalabalığız gibi herkes uyuttu herhalde bbeişleri
ay bilmiyorum yaaa
durumu iyiye gidiyor ama cigerinin birinde balgam varmis onun icin antibiyotik veriyorlar
tam bi tedavisini bulamadilar surekli tahlil yapiyorlar
artik kiloda aliyor gogusumu tutamiyor cok yoruluyormus
makineyle sagip goturuyorum surekli cok uzuluyorum
durumu iyiye gidiyor ama cigerinin birinde balgam varmis onun icin antibiyotik veriyorlar
tam bi tedavisini bulamadilar surekli tahlil yapiyorlar
artik kiloda aliyor gogusumu tutamiyor cok yoruluyormus
makineyle sagip goturuyorum surekli cok uzuluyorum
benımıde annemde kuzu gıbı oluyor bazen kıskanıyorum valla,onun cocugu gıbı oluyo,acaba anneleri mi karıstırıyr kızım halbuki geceleri sabahlayan benim:90:
kızlar bebişleri tek göğsünüzden emzirmeniz yeterli oluyomu yoksa ikinciyede geçiyomusunuz bir beslenme esnasında.benim bu kız sürekli emmek memede kalmak istiyo. emzik gibi çekiştiriyo. yeterli olduğunu düşünüp alıyorum uyanıyo. acaba doymuyomu diyorum. dün akşam gititm sağdım tek göğsümü. gzüelce geliyo,çabucak doldu. 60 cc falan sağdım dahada geliodu boşa gider diye sağmadım. onu da verdim bi sonraki beslenmede güzelce yetti içti uyudu.göğüsler eskisi gibi ser değil omu beni yanıltıo. olmaa sağınca da gelmezdi dimi ama. niye böle huzursuzlanıyo bu bebişler ya. bzen yetmediğini düşünüp dieğr göğse geçiyorum hiç hayır demiyo benim zilli.sizde durumalr nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?