2010 Aralık Anneleri

canım senin dediğin şeyleri birebir bende yaşıyorum son 1 haftadır anlamadım gitti...

buarada daha emeceği varsa bende 2. memeye geçiyorum canım,özellikle 15.dakikayı geçtiyse fırsat bulduysam değiştiriyorum,kendisi bırakana kadar veriyorum

Merhaba kizlaaar .. bu topigii bulduguma cok sevindimmm ..

Bende 1.Aralikta dogum yaptim kizim 32.hafta 4.Günlük erken dogumla dünyaya geldi ..
3.hafta hastanede kaldi bebegim ve 2.haftadir evimizde cok sükür ..
2.750.gramm dogmusdu 45.cm'di
simdi masallah 3.kg kusur oldu ..

Yakinda 40.imiz cikcacak annemle hazirliklari yapiyoruz yavas yavas ..
Artik bende aranizdayim sizlerdende tercübe edinecegime inaniyorum

sinemcim 13 günlükken gittiğimizde 650 gr almıştı. doktor iyi dedi.
bakalım biar ay sonunda ne olucak. evet gelio biliyorum da işte acaba mı dedim.
ıuamrım yetiodur

hoşgeldin canım allah bağışlasın iyi doğmuş haftasına göre maşallah bebeğine
bizlerde artık bebişlerimizle ilgili şeyleri paylaşıyoruz iyi oldu geldiğin
sinemcim 13 günlükken gittiğimizde 650 gr almıştı. doktor iyi dedi.
bakalım biar ay sonunda ne olucak. evet gelio biliyorum da işte acaba mı dedim.
ıuamrım yetiodur

yok canım yetiyo maşallah baksana sen bu ayarda git hiç bozma
önemli olan kilo almaları doktorlar onu baz alıyo

kimsecikler yok
bende bebisin uyku duzenini oturtmaya ugrasiyorum
gunduzleri guzel uyuyo ama bakalim bu gece nasil olcak
babasi uyanmasin diye besigini oturma odasina tasiyoruz
anane bi koltuktA ben bi koltukta sevde hanimin uykularini
bekliyoruz
:111:

dogum hikayemi yazdim nihayet
tabi okumaya firsat bulursaniz bebislerden:)

ayy sinemcim ayni olmusuz seninle
icim rahatladi simdi
demekki persembe banada bi krem falan verir
kabus gibi bu yoksa

Son düzenleme:
uçurumcum seni görüyorumda kpssde kaç puan aldın merak ettim...

ay tatlım düşündüğün için teşekürler...
hiç çalışmadığım halde kendimce ii bi puan aldım 76
beni genel kültür batırdı...
bidee tabi mum ışığı eşliğinde sınav yapınca anca bukadar oldu

sevmiyorum bozayı ama sutum olsun diye sevmedigim seyleri zorlada olsa yiyorum bugun aldırayım bide onu deniyim cok sagol canım

ya goguslerimin yumusak olmasını cok takmıyodum kw geldi gogsume bi el attı ayy senin sutun yok mama wer mama diyip duruyo gıcık oluyorum onu gordukce sinirden sutum kacıyodur eminim 2 3 saatte bir emziriyorum 45 dk 1 saat falan suruyo emzirmem acıkınca aglıyo emince susuyo doyyuyodur heralde bi kac gun içinde bi saglıkocagına gidip tartılalım diyorum anlarız doyuyomu doymuyomu

kuru incirden hosaf yaptırdım onu içip inciri yemeye basladım dun sanki azda olsa farketti gibi devam edicem inşallah işe yarar. su sut problemini bi halledebilsem anneligin tadını cıkarcam sutu dusunmekten bebgim doyuyomu die dusunmekten keyfini cıkaramıyorum

guzelim bence sen çok stres yapmışsın. bebeğin emdikten sonra sustuğuna göre doyuyor. sağlık ocağına gidip tartılınca kilo aldığını görüp rahat edeceksin. stres sütün baş düşmanı.yetiyor mu yetmiyor mu diye stres yapma,kv 'yi de salla gitsinonların işleri güçleri gelini nasıl depresyona sokarız başka bir şey değil

günaydın kızlarr

hapşurukcum gecicek merak etme canım benim için doğum acısından zor bir acıydı valla

kızlar bebeğimin huyu değişti ya melek gibi sakin bebeğim gitti
yerine minik bi canavar geldi,sanırım birazda rahatsızlıktan dolayı
gece 3te bir uyandık oda zaten 1de uyumuştuk taaaa şimdi sabah 10-30da yattı
emzriyorum,altını alıyorum yok kırpmıyor bile
göğsümde yatıyorum dalıcak gibi oluyor buseferde gaz sancısı geliyor offf yine uyanıyor
böle böle sabahı ettik,
birde anlamadığım gündüzde öle çok uyumuyor,bütün uyku saattleri dağınık bir şekilde
gün içinde bölünmüş durumda
20gündür duymadığım ağlama seslerini duyuyorum masalımın ya
beşiğini beğenmiyor ille ya memede ya göğsümde uzanarak yatçak
içine bişey girdi bebişim benim bebeğim böle değildi :)))
misafirlerimde gelicek öğlen yanlarına kıvrılır yatarım artık

şu hormonlar bir düzene girsin artık ya,yetti valla:84: dün oğluşu doktora götürdük. 18 günde 1 kilo almış. Doktor oo gelişimi şöyle güzel böyle iyi derken birden bu çocuk çok mu sarı demeye başladı.Ailede guatr var mı,yok o var mı bu var mı sorularının ardından bir analiz listesi çıkardı aklınız dururEşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak diye buna denir Eve gelene kadar ağladım,bir yandan ağlıyorum diye kendime kızdım,ağlamaya devam tabii...çok arada kaldım.oğlan yiyor içiyor gazı çıkınca süper keyifli bir bebek. o tahlilleri vermek için bebeğimi delik deşik edecekler,içim el vermiyor ama tahlilleri yaptırmazsak sürekli acaba bir şey var mı diye içimi kemirir mi?:44::44::44:çok kararsız kaldım kızlar:44::44:

annemizin kokusunu doyasıya çekmek istiyor demek ki bebiş o pis gaz sancısını doğumdan sonra 2 gün yaşadım ben. en sonunda hemşirelere yalvar yakar tekrar lavman yaptırdım da kendime geldim,bu miniklerimiz ne yapsın:26:

O uyku düzeni bizdede öyle canım gündüz 10 dakika emse mışıl mışıl uyuyor gece gözlar faltaşı saatlerce emiyoruzz ama uyumuyor oğluş derdi analarıa bunların

kızlar moralim çok bozuk yaa, kızımın göbeği 6.gün düşmüştü, hiç bi sorunumuz yoktu,az önce üstünü değiştirirken gördüm ki göbeği kanamış Napcam şaşırdım, annem bişey olmaz, çok ıkındıysa yada ağladıysa olmuştur dedi ama hiç ağlatmadım bu gece, ama gazdan dolayı ıkınıyo. Bi de dün banyo yaptırmıştık ondan mı oldu acaba diye düşündüm, tam kurulayamadıkmıki? Off anne olmak ne zormuş...

Bi de kafasında kabuk oluşmuş, ben konak sanmıştım, annem dün geldi yanıma konak başın ön kısmında olur hemde böyle kabuk şeklinde olmaz dedi, bi yere filan mı çarptınız dedi, aklım çıktı, çarpmadık ama kayınvalidemler burdayken gece bi kaç saat onların odada kalıyodu, ne kadar karşı olsamda bebeği vermiyolardı,ayy insanın aklına herşey geliyo, onlar filan mı yaptı, düşürdüler mi, çarptılar mı, aklımda bi sürü soru. Dünden beri onu takıyodum kafama bugün de göbeğimiz çıktı(((((

ne demek canım:))maşallah olumsuz şartlara göre iyi almışsın... bölüm neydi canım

Ya kizlar burdaki yorumlari okuyunca acaba benim kizimdami bi anormallik var
diyecegim neredeyse :26:

Benimki yatagindan baska yerde uyumuyor ..
emzirirken filan fal ta$i gibi gözleri acik gözlerimin icine bakiyor , bi yumsa gözlerini uyusa diye bakiyorum ama yok .. Gündüzleri anca topu topuna 30 ile 45.dakikka arasi uyuyor
geceleri de masallahi var bi iki kere aglar gibi oluyor oda tam aglamakta degil yani
emzigini düsürünce az huysuzlaniyor sonra verince susup misil misil devam uyuyor ..

benim kizin gündüze alerjisi var demek ne ev isi yapabiliyorum ne baska bisey ..
o 30.dakikkada evimi temizliyim .. kirlilerimi yikiyayim yoksa ayaklarimi uzatip dinleneyimmi hic bilemedim :44: hanim efendi simdiden basladi beni parmaginda oynatmaya

kızlar biraz fena canım bizimki de parmağında oynatıyo valla... bizimki de yatağından başka bir yerde uyumuyo canım maşallah de nazar değmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…