kızlar bebişleri tek göğsünüzden emzirmeniz yeterli oluyomu yoksa ikinciyede geçiyomusunuz bir beslenme esnasında.benim bu kız sürekli emmek memede kalmak istiyo. emzik gibi çekiştiriyo. yeterli olduğunu düşünüp alıyorum uyanıyo. acaba doymuyomu diyorum. dün akşam gititm sağdım tek göğsümü. gzüelce geliyo,çabucak doldu. 60 cc falan sağdım dahada geliodu boşa gider diye sağmadım. onu da verdim bi sonraki beslenmede güzelce yetti içti uyudu.göğüsler eskisi gibi ser değil omu beni yanıltıo. olmaa sağınca da gelmezdi dimi ama. niye böle huzursuzlanıyo bu bebişler ya. bzen yetmediğini düşünüp dieğr göğse geçiyorum hiç hayır demiyo benim zilli.sizde durumalr nasıl
hoşgeldin canım allah bağışlasın iyi doğmuş haftasına göre maşallah bebeğineMerhaba kizlaaar .. bu topigii bulduguma cok sevindimmm ..
Bende 1.Aralikta dogum yaptim kizim 32.hafta 4.Günlük erken dogumla dünyaya geldi ..
3.hafta hastanede kaldi bebegim ve 2.haftadir evimizde cok sükür ..
2.750.gramm dogmusdu 45.cm'di
simdi masallah 3.kg kusur oldu ..
Yakinda 40.imiz cikcacak annemle hazirliklari yapiyoruz yavas yavas ..
Artik bende aranizdayim sizlerdende tercübe edinecegime inaniyorum
sinemcim 13 günlükken gittiğimizde 650 gr almıştı. doktor iyi dedi.
bakalım biar ay sonunda ne olucak. evet gelio biliyorum da işte acaba mı dedim.
ıuamrım yetiodur
ayy sinemcim ayni olmusuz seninleiyi yıllar güzel anneler
kızımla biz nezle olduk dr.a gidicez birazdan,yazık yavrumun burunları tıkalı
damla yazıyorlarmış sanırım,şükür keyfi yerinde bugün
ekince ve hapşuruk kızlar benimde gebeliğin son 2ayında hemoroid başlamıştı ama hafifti
ağrılı kaşıntılı falan değildi dıştan belli oluyordu azcık
ama doğum yaptım ıkınmanında etkisiyle çok feci bişey olmuştu 3gün oturamıyordum gelen gidene dikişten diyordum artık
4.gün bebek kontrolümüzde kendi doğum dr.una söyledim krem yazdı 2gün bile olmadan geçti
proctolog gibi bişeydi adı
2-3günden sonra kullanmadım bile şimdi hiçbir şeyim yok ama ağrısı feciydi yürürken bile zorlanıyordum
zaten normal doğumların çoğunda olurmuş bence krem kullanın kızlar benim geçirdi
uçurumcum seni görüyorumda kpssde kaç puan aldın merak ettim...
sevmiyorum bozayı ama sutum olsun diye sevmedigim seyleri zorlada olsa yiyorum bugun aldırayım bide onu deniyim cok sagol canımcanım eğer seviyosan mutlaka boza iç en çok süt yapan şeylerden biridir boza
ben başka hiçbirşeye dikkat etmiyorum ama günde 1 bardak boza içiyorum
ve sütüm resmen akıyo kendiliğinden
mutlaka dene derim ben
inşallah en kısa zamanda çoğalır sütün
ya goguslerimin yumusak olmasını cok takmıyodum kw geldi gogsume bi el attı ayy senin sutun yok mama wer mama diyip duruyo gıcık oluyorum onu gordukce sinirden sutum kacıyodur eminimgeçmiş olsun canım çok talihsiz şeyler yaşamışsın hepsi geride kalmıştır inşallah.ben hamileyken çok çektim basurdan sonra kantoran yağı sürdüm tavsiye üzerine inanılmaz işe yaradı nasıl çok basurum vardı ağlıyordum resmen hepsi yok oldu bir dene istersen.
canım boza çok işe yarıyor bir de sade tahin helva,tuzsuz ayçekirdeği,dereotu,malt içeceği bir de göğüslerinin yumuşak olmasına bakma düzene girmiştir ondan yumuşaktır benimki de ilk günlerde taş gibiydi sancılar oluyordu hepsi geçti düzene girdi yumuşak ama sütüm bol maşallah.
kuru incirden hosaf yaptırdım onu içip inciri yemeye basladım dun sanki azda olsa farketti gibi devam edicem inşallah işe yarar. su sut problemini bi halledebilsem anneligin tadını cıkarcam sutu dusunmekten bebgim doyuyomu die dusunmekten keyfini cıkaramıyorumcanım ben süt yapması için kuru incir tüketiyorum ilk kızımda bi arkadasım önermişti kızımı 13 aylıken sütten kestm(mecburiyetten)o zamana kadar gögüslerim sütten dolup tasıyodu şimdi oglumdada basladım yine allaha sükür sütümüz yoguntavsiye ederim
sevmiyorum bozayı ama sutum olsun diye sevmedigim seyleri zorlada olsa yiyorum bugun aldırayım bide onu deniyim cok sagol canım
ya goguslerimin yumusak olmasını cok takmıyodum kw geldi gogsume bi el attı ayy senin sutun yok mama wer mama diyip duruyo gıcık oluyorum onu gordukce sinirden sutum kacıyodur eminim2 3 saatte bir emziriyorum 45 dk 1 saat falan suruyo emzirmem acıkınca aglıyo emince susuyo doyyuyodur heralde bi kac gun içinde bi saglıkocagına gidip tartılalım diyorum anlarız doyuyomu doymuyomu
kuru incirden hosaf yaptırdım onu içip inciri yemeye basladım dun sanki azda olsa farketti gibi devam edicem inşallah işe yarar. su sut problemini bi halledebilsem anneligin tadını cıkarcam sutu dusunmekten bebgim doyuyomu die dusunmekten keyfini cıkaramıyorum
günaydın kızlarr
hapşurukcum gecicek merak etme canım benim için doğum acısından zor bir acıydı valla
kızlar bebeğimin huyu değişti ya melek gibi sakin bebeğim gitti
yerine minik bi canavar geldi,sanırım birazda rahatsızlıktan dolayı
gece 3te bir uyandık oda zaten 1de uyumuştuk taaaa şimdi sabah 10-30da yattı
emzriyorum,altını alıyorum yok kırpmıyor bile
göğsümde yatıyorum dalıcak gibi oluyor buseferde gaz sancısı geliyor offf yine uyanıyor
böle böle sabahı ettik,
birde anlamadığım gündüzde öle çok uyumuyor,bütün uyku saattleri dağınık bir şekilde
gün içinde bölünmüş durumda
20gündür duymadığım ağlama seslerini duyuyorum masalımın ya
beşiğini beğenmiyor ille ya memede ya göğsümde uzanarak yatçak
içine bişey girdi bebişim benim bebeğim böle değildi :)))
misafirlerimde gelicek öğlen yanlarına kıvrılır yatarım artık
kimsecikler yok
bende bebisin uyku duzenini oturtmaya ugrasiyorum
gunduzleri guzel uyuyo ama bakalim bu gece nasil olcak
babasi uyanmasin diye besigini oturma odasina tasiyoruz
anane bi koltuktA ben bi koltukta sevde hanimin uykularini
bekliyoruz
:111:
ay tatlım düşündüğün için teşekürler...
hiç çalışmadığım halde kendimce ii bi puan aldım 76
beni genel kültür batırdı...
bidee tabi mum ışığı eşliğinde sınav yapınca anca bukadar oldu
Ya kizlar burdaki yorumlari okuyunca acaba benim kizimdami bi anormallik var
diyecegim neredeyse :26:
Benimki yatagindan baska yerde uyumuyor ..
emzirirken filan fal ta$i gibi gözleri acik gözlerimin icine bakiyor , bi yumsa gözlerini uyusa diye bakiyorum ama yok .. Gündüzleri anca topu topuna 30 ile 45.dakikka arasi uyuyor
geceleri de masallahi var bi iki kere aglar gibi oluyor oda tam aglamakta degil yani
emzigini düsürünce az huysuzlaniyor sonra verince susup misil misil devam uyuyor ..
benim kizin gündüze alerjisi var demek ne ev isi yapabiliyorum ne baska bisey ..
o 30.dakikkada evimi temizliyim .. kirlilerimi yikiyayim yoksa ayaklarimi uzatip dinleneyimmi hic bilemedim :44: hanim efendi simdiden basladi beni parmaginda oynatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?