günaydın anneler,canım sıcak şekerli su iç söyle 3-4 bardak,dereotu ve hurmanında faydası oluyo,moralini de yüksek tut moral cok etkiliyor sütü,aklını taktıysan ona...önce bi sakinleşmeye calıs,insan lohusayken herseye takılıo aklı ..İnşallah gelir,bi de bu sütü artırıcı caylar var onlardan dene ıstersen..
Benim kızımda aynen anlattığın gibi yapıyor, hatta okurken çok güldüm, yaa ben kötü bi anneyim sanırım çünkü bebeğim öle kızarıp bozarıp ıkınırken çok komik geliyo ve gülüyorum, kızım ağlıyo ben fıkır fıkır ama napimmKızlar benim bebeğim günde 4-5 defa kakasını yapıyor.Ama yapmadan önce çok zorlanıyo, ıkınıp sıkınıyo,kıpkırmızı oluyor.Ayaklarını filan havaya kaldırıyor.Normal mi bu,sizde de oluyor mu.Hiç yapamamasından daha iyi tabi ama her defasında sanki yıllardır kabızmış gibi oluyo yavrum.
Canım nasılsın? Merak ettim seni yaa, zaten geçmişe dönemiyorum, en son göğüslerinle ilgili probleminin olduğunu okumuştum çok üzülmüştüm, inşallah iyileşmişsindir :94:Selam tatli anneler nasilsiniz?
Kizlar pc acamiyorum hic,telefondanda Adam akilli bi Facebook aciliyor,
bu sayfayi acipta iki kelime yazmak cok zor.
Giremiyorum yani ama sizden koptum sanmayin..
Saglik sorunlarim ve Gelen giden fasli bi bitseydi..
6ay kimseyi Kabul etmicem artik zten:)
herkes iyidir insallah,ya bebisler nasil?
Bizim gaz sorunu duzene giriyor gibi,uyklarda duzene girse artik..
Birazdan doktora gidicez,3.genel kontrolu var oglusun..
Evden cikmak bi merasim zaten
kendinize iyi bakin,opuldunuz
Benim kızımda banyodan sonra rahatlıyo, sakinleşiyo, o yüzden hem gece banyo yaptırıyorum. Gerçi çok şükür bizim uyku problemimiz yok da uykuya dalma problemimiz var, uyuyamayınca ağlıyo kıpkırmızı oluyo, meme bile almıyo sinirinden. Ama uykuya dalınca genelde 4 e kadar uyuyo, tabi bizim uyku saatimiz 12-12.30 filan. biraz daha öne çekebilsek o saati güzel olacak da bi türlü olmuyo işte...günaydın tatlı annişler
bebeğimi uyuttum kahvaltıdan önce bakım bi dedim
genelde herkesin şikayetleri aynı
uykuuuuu
hergün banyo yaptırasım var bebeğimi
banyo yaptırınca mükemmel uyuyo ya :)
öptüm hepinizi herkese kolay gelsin
Canım benim sütüm yok diye düşünme, pozitif düşünmek süt konusunda gerçekten çok önemli, kendini psikolojik olarak rahatlat öncelikle. Sezeryan olmama rağmen benim süt problemim olmadı çünkü hiç ya sütüm gelmezse diye düşünmedim, sürekli benim sütüm var diyodum, halbuki başlarda benim de yokmuşherkese merhaba. bebeğim 10 günlük oldu. ama sütüm yokyani yetmiyor çocuğum hep aç mecbur mama veriyoruz vicdanım sızlıyor en temel vazifemi yerine getirememenin üzüntüüsnü yaşıyorum. ilk günler sarılık olunca doktor yeterince beslenemiyor dedi ki kilo da kaybetti mecbur mamaya başladık şimdi 3 satte bir mama veriyorum doktor bir mama bir meme ver dedi ama yetmiyor aç kalıyor göz göre aç mı bırakıyım? ne uykusuzluk ne yorgunluk hiç umrumda değil. yeter ki sütüm olsa
hey gidi aralik anneleri hey:106:
buralar bu kadar bos kalirmiydi bir zamanlar
tşk.. çayı içiyorum, devamlı su ve az şekerli hoşaf içiyorum, soğan yiyorum yani elimden gelen herşeyi yapıyorum. inş gelir inş!
Kızlarla face de konuştuk ama buraya da yazayım, gaz yapan yiyecekleri bol kimyonla yerseniz sorun olmuyor
kekikte ise yariyo sekerim
bu arada facete takilip bizi unutmayin
giren var giremeyen var arkadasim
Kızlar face e yazamadım malum profilimizde yazdıklarımızın bir kısmı görünüyor. Bugün 1 aylık oldu oğlum. Acaba herkesler parise gitmek için 40 ı bekledi mi?Yoğun baskı altındayım da bu aralar :)
Kızlar face e yazamadım malum profilimizde yazdıklarımızın bir kısmı görünüyor. Bugün 1 aylık oldu oğlum. Acaba herkesler parise gitmek için 40 ı bekledi mi?Yoğun baskı altındayım da bu aralar :)
bekle kiz 10 gun dahaKızlar face e yazamadım malum profilimizde yazdıklarımızın bir kısmı görünüyor. Bugün 1 aylık oldu oğlum. Acaba herkesler parise gitmek için 40 ı bekledi mi?Yoğun baskı altındayım da bu aralar :)
vize cikmiyo bana geneldeyaa ne demek giremeyen yaa, niçün girmiyorsun bakeem??
:
biz bekledik 40 ı paris için ama hiç umduğum gibi olmadı..sanki normal doğum yaptım
Ya bende hemen geçmesini beklemiyorum ama benim kafamı tamamen Carna karıştırdı :) Belli belirsiz deyince bende mi bi gariplik var dedim..Canım sonuçta bi ameliyat bu da, dikişlerimizin iyileşmesi zaman alıcak, o çizik şeklindeki ameliyat yerinin belli olması da gayet normal, hiç takma kafana, ben tamamen izlerin yok olması sürecinin 2-3 ayı bulacağını düşünüyorum...
Benim bazen kabarıyor yaa.Şu an mesala dümdüz.Ama hissiz , artık böyle mi olacak.Birde fazla ayakta kaldığım zaman hemen ağırıyor hafif hafif.
Bu arada ben mekik yapmaya bugün başladım.Gayet rahat yapıyorum valahagerçi göbek yok sayılır, ama sıkılışması gerekiyor.Amann yaa şişirirken ayrı uğraş, ,indirmek için ayrı
.
nassi yaniii?
normal dogum yapinca noluyoki sezencim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?