2010 Aralık Anneleri

pelinim benim 1 hafta kanamam azaldı bitiyor derken 2gündür yine oldu biraz senin bittiki miki
nasıl parise gitmeyi düşünüyorsun .))

Bitti tatlım benim kanamam. Günlük ped bile kullanıyorum,sıkıldım ped kullanmaktan. Bekleyelim bari :)

biz bekledik 40 ı paris için ama hiç umduğum gibi olmadı..sanki normal doğum yaptım

Normal doğum yapınca acı mı oluyor ki?

Ayy acıyacak yani. Benim ilk sefer rahattı vallahi,inşallah bu seferde acımaz ((

normal dogum yapanlar sorum size!!!
genital bolgeye agda yaptirsak bisi olurmu?
dikisleri falan patlatmayalim
1 ay sonra yaptirsak bisi olurmu acaba ya?

kıxzlar ne haberrr. Parısıde unutslı cok olduuuu acıcakmı yaaa..kocısle kardes olmaya alısmıstıkkkkkkk.. Bu arada sızı özledımmm

normal dogum yapanlar sorum size!!!
genital bolgeye agda yaptirsak bisi olurmu?
dikisleri falan patlatmayalim
1 ay sonra yaptirsak bisi olurmu acaba ya?

Slm kizlar agda icin benim dr um kanaman bittikten sonra yapabilirsn dedi. Once yaparsan dikislere bi sey olmaz ama canin yanarken dedi. Ben gecen gun bes haftalik oldum kanamam tamamen bitti zaten iki haftadir az az jahverenh
giydi.. O da gitti.. Haftaya sali kirkimiz cikiyor hem sacimi kesip boyatcam hafta sonu da epilasyon yapcam .. Yaa valla cok kotu birsey en son dogumdan uc hafta once gitmistim:))) yakinda nazar boncugu takacam bu arada parisden cok korkuyorum ilk gecemizde bu kadar korkmamisimdir(( ama napim ayiptir solemesi gecen hafta hemoroiddiim krem suruyordum yanlisla gozum odaya ilisti kirktum acikti bayaa bayaaa(( bilmiyorum kendime ne zaman gelirim 2 hafta sonra ilk kontrolum o zamana kadar sabir edecegiz

dikislerin vardi diimi seninde canim?
ben 35.gun spiral taktirmaya gidicem
ondan once yaptirsam iyi olur
dogumdan bi hafta once yaptirmistim
ama kanamam varkende yaptiramam yani
ayip olur
bakalim belki o zamana kadar biter kanama falan

dikislerin vardi diimi seninde canim?
ben 35.gun spiral taktirmaya gidicem
ondan once yaptirsam iyi olur
dogumdan bi hafta once yaptirmistim
ama kanamam varkende yaptiramam yani
ayip olur
bakalim belki o zamana kadar biter kanama falan

kisiden kisiye değişiyor cnm kanama ısı.. Benim iki dikişim var aslında oda olmayacaktı ama ben i̇kinmayi beceremedim( sancıları fazla hissetmedim epidural olmuştum:)) valla en son hafta kanamam iki uç saatte bir çok az geliyordu.. Seninde öyle olursa agdaya kanaman gelip bitince kostur epilasyona iki saat icinde hemen gelmez.

benim 6 dikisim var
cok saglam ikindim walla
beynim patliycak sandim bi ara
doktora sormak aklima gelmedi ya agda isini
ama dikislerim falan alinmisti gecen hafta
kaynamistir heralde coktan
subatin basinda gidiym bari agdaya
tabi dedigin gibi azalirsa canim

Benim dikislerim alınmadı eskiden alınırmış ama Dr gerek yok biz almıyoruz dedi özel dikiş sanırım:)) güle oynaya dogum yaptım evde sancıları çektim düz duvara tirmaniyordum sancı girdikce ama yine de herseye deger meleklerimize:)) benim bir hafta sonra dikişler kaynamaya başladı nerden anladın diycen kaşınmaya başladı mı dikişler tuttu demek meme mı veriyorsun mama mı?

ben dogum sancisi olduguna kesin kanaat getirince hastaneye gittim
sancilarim fena diildi ta ki suni sanciyi verene kadar
10 saat kendi sancima dayandim ama suni sanci 1 saatte canimi okudu
dogumhaneya zor attim kendimi
cok sukur her sey yolunda gittide 20 dkda dogurdum
kasinti bendede oldu haklisin canim
ilk gunler 4kere mama vermek zorunda kaldim
ama simdi sadece meme veriyorum cok sukur
uykusuzluk ne alemde?

kızlar nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben kendim için aynı şeyleri söyleyemiyorum suan. boşlukta gibiyim. yaklaşık 25 gündür sürekli aynı şey. eşimin beyninde tümör tespit edildi. napacağımı bilmiyorum, onun olmayacağı düşüncesi bile beni çok kötü bir duruma sokuyor. kızıma kessinlikle yansıtmamaya calısıyorum. ama sütüm falan, azalmaya basladı. kafamda sürekli aynı sey. napıcam ben delirmek
üzereyim

aysecim allah acil sifalar versin insallah
bosluktayim yazmissin bende simdi seni dusunuyodum noldu bu kiza diye
saglam durmaya calis lutfen
zor bir durum tabiki ama duru icin guclu olman gerekiyor
doktorlar ne diyo? tumor kotu huylumu?
iyi doktorlarmi bu teshisi koydu?

kızımı şimdi uyuttm ben ikisinide veriyorum şutum az geliyor bazen yetmiyor ağlıyor Dr verebilirsin dedi(( hiç belli olmuyor bazen gece uyuyoruz bazen hiç uyutmuyor gaz sancısı kolik var( ben hast gittim 4-5 cm açılmam olmuş yarım saat sonra iğne vurdular uç saat sonra dogum yaptm.10 dk felan sürdü benim dogum.. Ebe kadın bu sancilarla iki saat daha evde bekleseydin doğurursun ddiler ilk doğumun nasıl sabrettin dediler.. Valla çantayı hazırladım almamıştım yanıma kontrol diye gitmiştik acile:)) hastane karşıda olunca(2 dk) sorun yoktu zaten :)) yarın gezecez ins ben yatiyorm cnm iyi geceler size

amin canım.
elimden geldiğince sağlam duruyorum. kızıma yansıtmamaya uğrasıyorum falan.
ama o da anlıyor sanki
gittiğimiz iyi bir doktordu canım ama iyi veya kötü huylu olarak kesin bişe söylemem doğru olmaz patoloji kesin tanıyı koyabilirmiş ancak
ama kötü bişe demedi allahtan sanırım hayal kırıklıgına ugratmamak için
ben napıcam peliin ona bişe olursa

Ayşem,canım... Kötü düşünme,kötüyü çağırma lütfen. Onun olmayacağını düşünmene gerek yok,artık herşeyin tedavisi var. Arkadaşımın beyninden tümör temizlendi ve 1 ay sonra gayet sağlıkllıydı. Olumlu düşün canım. Kızını ve sütünü unutma ne olur.

aysecim dua et bol bol
allah esini sana ve yavrunuza bagislasin insallah
artik beyin tumorleri eskisi gibi tedavisi olamayan
bir son degil
sen hep iyi dusun iyi olsun
rabbim bir an once feraha cikarsin sizi
cok sasirdim ve uzuldum boyle birsey yasamaniza
ama allah cok buyuk suphesiz
bu gunleri saglikla atlatirsiniz insallah
cok cok dua et
bizde edicez canim benim...

bilmiyorum pelin ya sanki bundan sonra hersey kötü gidecekmiş gibi geliyor. veya bugün oldu onun sokundayım hala. insallah

etmem mi tatlımm..
insallah
bilmiyorum henüz soktayım belki onun etkisiyle böyleyim
amiin canım, ailesine bağışlasın eşimi..
ne olacağımızı bilemiyoruz.. basımıza ne geleceği belli değil malesef
çok sağolun canım

neyse kızlar sizinde keyfinizi kacırdım kusuruma bakmayın oldu mu
hepinize cook tesekkur ederim

aysecim unutmaki kimsenin basina ne gelecegi belli degil
yarin icin hicbirimizin garantisi yok
hersey biz insanlar icin bu hayatta
insallah hayir bekliyordur sizi canim
sen duruyu aklindan cikarma
ve kalbini degil mantigini dinle bu aralar
aglamak istersende guclu olcam diye kendini tutma
agla icini bosalt
en kisa zamanda iyi haberler alin insallah

Detayları öğrenince,patoloji sonucuna göre doktorunuzla görüşünce rahatlayacaksın canım eminim. Herşey güzel olacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…