2010 Aralık Anneleri

cnm ben lansinohun kremini kullanıyrdum başta ii gibiydi ama göğüs pedi de kullandığım için onu çıkartp takarken çok acıyodu.bir süre sonra yara olmaya kanamaya başladı.Ağlıyordum kuzumu emzirirken.şuan da göğüs kalkanı kullanıyorumm inan o kadar rahatım ki anlatamam.kesinlikle kullanmanı öneriyorum.gör bak nası rahatlayacaksın inş.

cnm kesinlikle atlet süper oluyor.Ben emzirme sütyeni de almıştım ama onu hiç kullanamadım..

Selam kızlar.Sezeryan olan arkadaşlar dikiş yerleriniz ne alemde? Carna ve sanırım Nerdil yazmıştı belli belirsiz diye. Merak ettim bende nasıl yani diye.Benim dikişlerde estetik ama öyle belli belirsiz falan değil yani..Bide böyle üst tarafta kalan kısım hafif bombeli :) Nasıl anlatcağımı bilemedim ama öyle işte

Bu arada benim küçük cadımında 2 günde bir huyu değişiyor.dün gündüz genelde hep kucakta uyudu ama evde gürültülüydü yani.Akşam çok güzel kendi kendine baya uyudu sadece emmeye kalktı.Gece ise hep mızmızlandı.Ara ara ağladı.Önceki gece baya bi içli içli ağladı.Anlamadım nesi var..Yani neredeyse her bezi kakalı çıkıyor demek ki doyuyor.Gazıda çıkıyor ama yindede gaz sancısı mı çekiyor diye düşünüyorum.Birde kolik olayı var tabi,o nasıl oluyor bilmiyorum.Onu bi araştırmam lazım. Bugün ise abimizi okula zor yetiştirdik.En sonunda hanımefendiyi kanguruyla kucağıma alarak hazırladım oğlumun beslenmesini. İlk bebeği olanlar,bide bizim gibileri düşünüp şükredin halinize.Bakın,beterin beteri var

Bu cuma da mevlütümüz var,Allah yardımcım olsun.Hayırlısıyla bi atlatsam üstümden büyük bir yük kalkacak..

Geçmiş olsun canım.Üzme kendini,korktuğun gibi bişey değildir inşallah.Konak değildir di mi,oda öyle kabuk gibi oluyo çünkü.Bİde benim bi arkadaşımın bebeğinin hemen ensesinin üst kısmında vardı öyle anlattığın gibi bişey.Onunki egzemaymış,büyüyünce geçer demiş dr. Kızı 2.5 yaşında ve sanırım geçti şimdi çünkü hiç bahsetmiyor artık..

canım benim kuzenim neler denedi gögüs yarası için onunki kanıyodu üstelik en sonunda ayva çekirdeğini gül suyuyla karıştırıp biraz bekletiyodu 1-2 saat kadar o jelleşiyodu onu sürünce geçti sende bi dene istersen....

canım benim dr. pamukçuk için 1 çay bardağı kaynamış ılık suya 1 çay kaşığı karbonat atıp tülbenti parmağına dola dilini damağını iyice sil dedi.. dili öyle beyaz kalmasın pamukçuk olur hem sanada bulaşır yanlız damağında 2 tane küçük nokta şeklinde beyazlık var onu silme o zamanla geçecek bişey dedi

ayyy kızlar bende pek buraya bakmaya fırsat bulamıyorum
face bakıyoru genelde.
orayada yazın tecrübelerinizi hatunalr
bizim zillitoştan fırsat bulduğum analda uyumaya çalışıyorum
yada ev işleri
zaten bi günümüz bi günümüzü tutmuo
bi gün süper
bi gün mız mız mız

bu arada tiny baby 50cm lik yeni doğan tulumlarımız küçüldüüü... eldivenlerimiz sürekli çıkıyor elimizden

canım seninde benim kadar süt miktarın merak ettim sen günde kaç kere ve kac cc mama veriyosun bebeğine ben gün icinde 4 kere gecede 2 kere olmak üzere 24 saat icinde 6 7 ekere mama veriyorum 90 cc sen ne kadar veriyosun acaba tabi sık sıkta emzirmeye calışıyorum bide gögüs yarası icin daha öncede yazmıştım evicap diye bi e vitamini var tablet şeklinde onu sıkıp gögsünüze sürün bana cok iyi geldi cok pahalıda bi şey değil denemenizde fayda var

kizlar ya ben bi halt ettim napcam bilmiyorum
gogsunu emzirdikten sonra karbonatli suyla sil dediler
bende 1-2 sildim baktim sanki iyi geliyo
bastim karbonati yarim fincan suya
sildim tekrar
ama boyle gogsum karbonatla kaplandi yani
sanki yarama tuz basmislar gibi yandim
bugun 5. gun hala yanma var gogus uclarimda
hergun dus aliyorum dusta ovuyorum nazikce
lansinoh suruyorum bol bol ama
banamisin demedi
napsam yaaa?

Cnm niye yaptin yaaa kavurmustur o Ben karbonatoni bi hamur isine bizor kirlere kullaniyorum(( zaten hasssas gogusler(( ilikdus al gun icinde bi kac kez ve kendi kremini sur ... Ayrica her emzirmeden once ve sonra sutle. Gogsunu temizle

amanınnn..geçmiş olsun canım.duştan önce ve sonra zeytinyağıyla ov istersen
ama bana da en iyi çare duş gibi geliyor.

Slm kislar yaa size ne diycem kizim bes haftalik oldu.. 2 gundur mama almiyor.. Once meme veriyorum ardindan mama veriyorum.. Ama 30 gr i zor iciriyorum.. Diyorum emzirdim doymustur belki ama. Gecen gun sutumu sagdim cok azdi( simdide almadi biberonu.. Aldogi 20 gr i da cikardi.. Ama cocuk uslu duruyor televizyona bakiyoruz:))) istahimi kacti diye dusunuyorum?? Ctesi hast olcturcem kilosunu bakalim ama Ben uzuluyorum simdi lama almayinca ac zannediyorum sadece emiyor.. Emmesi guzel ama dedigim Gibi sutum az nasil duruyor anlamadim Boyle olan var mi???yada bilgi sahibi??

Canım benim sezeryan yerimin de sadece sağ ve sol tarafı kızarık şekilde iz var, orta kısmı neredeyse görünmüyo bile, ama dediğin bombelik yaranın bir 3 cm filan üstünde kalan kısmı ise bende de var o, hatta o bölgede his kaybı var, neredeyse hissetmiyorum diyebilirim, sezeryan bölgesinde iç kısımda sinirleri kasları filan kestikleri için his kaybı oluyomuş zaten, daha önce bi arkadaşım demişti...
Mevlüdünüz hayırlı olsun, Allah kabul etsin şimdiden..
Sağol canım, doktor bi merhem verdi, 1 ay kullanıcaz, geçmezse dermatoloğa gideceğiz. İnşallah geçer
Canım geçmiş olsun, annemler bebeğin ağzı pamukçuk olursa karbonatla sil ama kendi göğsüne sürme demişlerdi, demek bunun içinmiş, çok yanmıştır, tahmin edebiliyorum. Ben de sana zeytin yağını önericem, doktor bana FİTO adında bi krem vermişti hastaneden çıkmadan, eğer göğüs yaran olursa kullan, bebeğin pişiğine de kullanabilirsin diye, benim de göğüslerim iyice hassaslaşıp acıyınca 1-2 gün sürdüm, ama her emzirme öncesi yıkamak gerektiği için üşendim, sonra zeytin yağına başladım, eşim Edremitli o yüzden saf zeytin yağımız vardı, sende bulabilirsen bu köy yapımlarından al ve onu sür göğsüne derim, emzirme öncesi yıkamaya da gerek kalmıyo hem de baya etkili. Sonra o acı geçti ama her banyo sonrası yine acaip acıyolar, bornozun göğüs ucuna gelen yerlerini tutup öle geçiyorum odama, havlu değdiği an müthiş acıyo.
Canım belki de sütün arttı, bebeğin emme şekliyle senin sağman bir olmaz, emin ol sağdığından daha fazla sütün var göğsünde, ben geçen dışarı çıkacaktım, göğsümü sağayım dedim, azıcık bişey çıktı, sonra aynı göğsümden kızımı emzirdim, gort gort sesler çıkararak emdi, vücudumuz çok farklı çalışıyo, bebeğin emerken çok daha rahat olduğun için sütün daha rahat geliyodur emin ol, hem keyfi yerindeyse ve bezi doluyosa doyuyodur...

ben gerekli gördükçe veri,yorum max 4 kere 40ml ile 60ml arası veriyorum ben az veriyorum heralde sık sık emziriyorum genelde gece mamayı tercih ediyorum...

bebekler daha fazla çekiyor sağdığını göz önünde bulundrma onlar kanalları tümüyle çekiyle pompa değil...

Kızın bence çok güzel doyuyor canımm ,benim oğlanda aynıı senin kızın gibii 2 saatte bil kalkıpp emiyorr
daha fazla uyumazlarr ilk zamanlarr
benimkide öyle sadece 15 dakka emipp uyumaya devam ediyor yada ağlaması kesiliyor
öyle bebekler çok uzun uyumazkii

Peki ne zaman daha uzun uyumaya başlarlar ? : ))

Kızlar bebişlerinizin işitme testini yaptırdınız mı ?

torba gibi dimi?benimki de öyle ve kalacak gibi.spor yapmadan gitmeyecek galiba
Evet canım aynen öyle ama arkadaşımın dediğine göre karın kaslarımız şuan gevşek olduğu için öyleymiş,zamanla sıkılaşıp düzelecekmiş o görüntü.Olmazsa birazcıkta egzersiz yaparız artık napalım

Iki aylik oldu haa masallah zaman nasil geciyor kac kilo simdi oglun?? sizin cocuklar ayda kac kilo aliyor??

Oui bugun bes kisiyiz bu topik 15 leri bulmustu dogumdan once ama herkes cocuguyla mesgule Ben yeni uyuttum her yerine kusmus degistirdim aksama banyosunu yaptirczm.. coculariniz olk ay kac kilo aldi kizlar

Selam millet;
Oğlumu uyuttum göğsümde
şöyle bir bakayım dedim napıyosunuz?
Ayyy kızlar geçmiş meçmiş yalan oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…