Peki ne zaman daha uzun uyumaya başlarlar ? : ))
Kızlar bebişlerinizin işitme testini yaptırdınız mı ?
Selam millet;
Oğlumu uyuttum göğsümde
şöyle bir bakayım dedim napıyosunuz?
Ayyy kızlar geçmiş meçmiş yalan oldu valla
Evet canım aynen öyle ama arkadaşımın dediğine göre karın kaslarımız şuan gevşek olduğu için öyleymiş,zamanla sıkılaşıp düzelecekmiş o görüntü.Olmazsa birazcıkta egzersiz yaparız artık napalım
Cnm niye yaptin yaaa kavurmustur o Ben karbonatoni bi hamur isine bizor kirlere kullaniyorum(( zaten hasssas gogusler (( ilikdus al gun icinde bi kac kez ve kendi kremini sur ... Ayrica her emzirmeden once ve sonra sutle. Gogsunu temizle
amanınnn..geçmiş olsun canım.duştan önce ve sonra zeytinyağıyla ov istersen
ama bana da en iyi çare duş gibi geliyor.
naapsam fayda etmiyo maalesef
Canım benim sezeryan yerimin de sadece sağ ve sol tarafı kızarık şekilde iz var, orta kısmı neredeyse görünmüyo bile, ama dediğin bombelik yaranın bir 3 cm filan üstünde kalan kısmı ise bende de var o, hatta o bölgede his kaybı var, neredeyse hissetmiyorum diyebilirim, sezeryan bölgesinde iç kısımda sinirleri kasları filan kestikleri için his kaybı oluyomuş zaten, daha önce bi arkadaşım demişti...
Mevlüdünüz hayırlı olsun, Allah kabul etsin şimdiden..
Sağol canım, doktor bi merhem verdi, 1 ay kullanıcaz, geçmezse dermatoloğa gideceğiz. İnşallah geçer
Canım geçmiş olsun, annemler bebeğin ağzı pamukçuk olursa karbonatla sil ama kendi göğsüne sürme demişlerdi, demek bunun içinmiş, çok yanmıştır, tahmin edebiliyorum. Ben de sana zeytin yağını önericem, doktor bana FİTO adında bi krem vermişti hastaneden çıkmadan, eğer göğüs yaran olursa kullan, bebeğin pişiğine de kullanabilirsin diye, benim de göğüslerim iyice hassaslaşıp acıyınca 1-2 gün sürdüm, ama her emzirme öncesi yıkamak gerektiği için üşendim, sonra zeytin yağına başladım, eşim Edremitli o yüzden saf zeytin yağımız vardı, sende bulabilirsen bu köy yapımlarından al ve onu sür göğsüne derim, emzirme öncesi yıkamaya da gerek kalmıyo hem de baya etkili. Sonra o acı geçti ama her banyo sonrası yine acaip acıyolar, bornozun göğüs ucuna gelen yerlerini tutup öle geçiyorum odama, havlu değdiği an müthiş acıyo.
Canım belki de sütün arttı, bebeğin emme şekliyle senin sağman bir olmaz, emin ol sağdığından daha fazla sütün var göğsünde, ben geçen dışarı çıkacaktım, göğsümü sağayım dedim, azıcık bişey çıktı, sonra aynı göğsümden kızımı emzirdim, gort gort sesler çıkararak emdi, vücudumuz çok farklı çalışıyo, bebeğin emerken çok daha rahat olduğun için sütün daha rahat geliyodur emin ol, hem keyfi yerindeyse ve bezi doluyosa doyuyodur...
kızlar sabahtan beri anca uyudu benim sıpam.Bütün gün göğsümde kalmak istiyor emzik de almıyo yırtıyor ortalığı walla
gece uykularımız ii çok şükür ama şu emme olayını da bi halledebilsek..
Evet canım aynen öyle ama arkadaşımın dediğine göre karın kaslarımız şuan gevşek olduğu için öyleymiş,zamanla sıkılaşıp düzelecekmiş o görüntü.Olmazsa birazcıkta egzersiz yaparız artık napalım
normal dogum yapipta benim gibi topallayan varmi?
ya ben sag ayagima basamiyorum
belim cok fena oluyo
dr normal dedi ama
bayaa topalliyorum ben yaa:26:
gerci hamileligin son haftasindan beri boyleyim
naapsam fayda etmiyo maalesef
dra sorcam pzt gidince
dus falan hikaye
aradan o kadar gun gecti hala yaniyoooo
Ya benim kızım çok kusuyo, emdiğini çıkarıyo nerdeyse, kilo alımında pek bi problem yok, 2 haftada 500gr almış, hemşire gayet iyi dedi, ama bu kusma olayı canımı sıkıyo, üst baş değiştirip çamaşır yıkamaktan helak oldum.. Kızım da rahatsız oluyo, kusacağı zaman ağlıyo, huzursuzlanıyo. Salı bunun için çocuk doktoruna gidicem. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Kızlar benim bebeğim günde 4-5 defa kakasını yapıyor.Ama yapmadan önce çok zorlanıyo, ıkınıp sıkınıyo,kıpkırmızı oluyor.Ayaklarını filan havaya kaldırıyor.Normal mi bu,sizde de oluyor mu.Hiç yapamamasından daha iyi tabi ama her defasında sanki yıllardır kabızmış gibi oluyo yavrum.
Kızlar benim bebeğim günde 4-5 defa kakasını yapıyor.Ama yapmadan önce çok zorlanıyo, ıkınıp sıkınıyo,kıpkırmızı oluyor.Ayaklarını filan havaya kaldırıyor.Normal mi bu,sizde de oluyor mu.Hiç yapamamasından daha iyi tabi ama her defasında sanki yıllardır kabızmış gibi oluyo yavrum.
Canım seni telaşlandırmak istemem ama, ablamın vardı böyle sıkıntısı.Senin gibi bacağı ağırırdı, bazen kasıklarından vururdu bu ağrı. ..ara sıra halen ağırır, geçmedi yani.Ama onu doğumu da biraz zor oldu.
Peki ne zaman daha uzun uyumaya başlarlar ? : ))
Kızlar bebişlerinizin işitme testini yaptırdınız mı ?
herkese merhaba. bebeğim 10 günlük oldu. ama sütüm yokyani yetmiyor çocuğum hep aç mecbur mama veriyoruz vicdanım sızlıyor en temel vazifemi yerine getirememenin üzüntüüsnü yaşıyorum. ilk günler sarılık olunca doktor yeterince beslenemiyor dedi ki kilo da kaybetti mecbur mamaya başladık şimdi 3 satte bir mama veriyorum doktor bir mama bir meme ver dedi ama yetmiyor aç kalıyor göz göre aç mı bırakıyım? ne uykusuzluk ne yorgunluk hiç umrumda değil. yeter ki sütüm olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?