2010 Aralık Anneleri

kesinlikle canım..
çıkaramıyorum ki, beni üzgün görünce öyle korkmuş bakıyor ki bana dayanamıyorum onun öyle durmasına
guclu olmam gerekiyor amaa bi baslarsam susturamazlar beni :))

canim ne dwemek keyfinizi kacirdim
sacmalama
burda iyi kotu herseyi paylasiyoruz
keske iki kelime edip icini rahatlatabilsem...

sağol tatlım.. sende üzme sakın kendini, beni burda paylasmak bile rahatlatıyor emin ol..
tüm yük eşimle benim sırtımda sanki kimseye söyleyemiyorum içimde duruyor patlamamam lazım

Detayları öğrenince,patoloji sonucuna göre doktorunuzla görüşünce rahatlayacaksın canım eminim. Herşey güzel olacak Allahın izniyle. Dualarımız seninle canım...

insallah canım beni asıl rahatlatacak sey o zaten. amiiin cok tesekkur ederim tatlım

kıxzlar ne haberrr. Parısıde unutslı cok olduuuu acıcakmı yaaa..kocısle kardes olmaya alısmıstıkkkkkkk.. Bu arada sızı özledımmm

canıım, iyi düşün lütfen, durunun ve eşinin senin moraline ihtiyacı var.
benim de annemin omuriliğinde kitle tespit edildi geçen ay ve 1 hafta önce ameliyat oldu, riskliydi ama şimdi gayet iyi,kendimizi çok korkutmuşuz. pozitif düşünmeye çalış ayşecim, bizimle paylaş lütfen keyfinizi kaçırdım falan ne demek?

evet canım, elimden geldiğince sağlam durmaya calısıyorum. size de büyük gecmis olsun.. insan dısardan anlayamıyomus basıma geldikten sonra anladım ben.. dısardan tabiki üzülüyosun ama içinde olmak bambaskaymıs. pozitif düsünüyorum ben. güzel de olucak insallah da, onca sene yaa senelerce hayal kurduk, kaç seneyi birlikte geçirdik.. kızımıza kavustuk şimdi karsımıza cıkan tokat gibi oldu bizlere. paylasıcam canım, sadece siz o kadar güzel zamanlar icersindesiniz ki moralinizi bozmak istemiyorum. cook tesekkur ederim

ayseduru allah yardımcınız olsunn ıns iyi haberlerını beklıyoruz duakarımız senınle.
Bu arda demınjı cvp 2 kez gıtmıs aysecımın durumunda ben parıs dusunuo gibi olmusum yanlıslıkla

ayseduru allah yardımcınız olsunn ıns iyi haberlerını beklıyoruz duakarımız senınle.
Bu arda demınjı cvp 2 kez gıtmıs aysecımın durumunda ben parıs dusunuo gibi olmusum yanlıslıkla

sağol canım benim.. insallah güzel haberler vericem sizlere.
yok be tatlım nolucak yani yanlıslıkla oldugunun farkındayım ben

canım duruyu çook öp, inşallah senden güzel haberlerini alıcaz.

Son düzenleme:
Ayşecim Allah acil şifalar versin,güzel haberlerini alıcaz inşallah.Çok şükür ki pek çok şeyin çaresi var artık.Bundan bi kaç yıl önce komşumuzun başına gelmişti aynı şey ama onunki kötü huylu çıktı ve büyüktü.Çok riskli bir ameliyat olması gerekiyordu,çok zor karar verdiler ama ameliyatı oldu.Operasyonu çok başarılı geçti ve şmdide maşallah sağlık durumu çok iyi..
Üzülme sen,kızınla dağıt kafanı..Rabbim eşini size bağışlasın,dualarımız sizinle..

ya kızlar hepiniz evli olduğu için buraya sormak istiyorum ben nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm olacak inş. benm vücudum çok tyülü kıl değil tüy bunlar ve nişanlım tüyleri sevmediğini söyledi vücudumu hiç görmedi ama bendn soğumasından korkuyorum tüm vücudumu aldırsam mı yaa ya tüyler daha sert çıkarsa ve çıkarken siyah nokta halinde çıkıyo ya daha kötü görüntü olursa ne yapıcam be yaaa:18:

geçmiş olsun ayşecim.. çok üzüldüm cidden.. zor bir durum.. dik duracağım diyede içine atma.. ağlayacaksan ağla, anlatacaksan anlat.. rahatlamak için elinden geleni yap.. güzel haberler bekliyoruz senden..

sizlerdede oldumu böyle durum

Ayşecim,öncelikle geçmiş olsun..biliyorum çok zor ama bebeğin ve eşin için senin güçlü ve pozitif olman lazım..8 sene önce bende beyin tümörü ameliyatı geçirdim ama bak burdayım :) lütfen kötü düşünme,beyin ameliyatları artık çok korkulacak operasyonlar değil ayrıca çok çok iyi cerrahlar var ülkemizde..ben ameliyat olduktan 15 gün sonra normal yaşantıma geri döndüm,eşinde kolaylıkla atlatacaktır emin ol,duanın ve pozitif düşüncenin gücüne inan...

ayşecim allah acil şifalar versin inşallah... pozitif düşün pozitif olsun canım allah eşini size bağışlasın inşallah...

nassi yaniii?
normal dogum yapinca noluyoki sezencim?

hani vajinada dikiş falan oluyor ya..odaya dokunulmadığı halde acıdı benim 9 ay kardeş olmaktan sanırım bir de kuruluk problemi oldu

ah canım benim..çok geçmiş olsun hepimizin iyi dilekleri sizi sevenlerin duaları ve en önemlisi kızının varlığı sayesinde hiç bişeycik olmadan atlatacaksınız bir an gelecek ve kızın büyümüş bu günler geride kalmış sen bu günleri unutmuş bile olacaksın..Allah eşini sana ve kızına bağışlasın içinde bulunduğun durum her an hepimizin başına gelebilir.inan okudum ve tüylerim diken diken oldu..güçlü olmak zorundasın eşine destek ve kızın için sütün için..dualarım seninle

canı geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ne olur kötü düşünme canım inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsin.

vize cikmiyo bana genelde
hani bahsetmistim hatirlarmisin bilmem caaaanim

Anladım onu ben

neyse kızlar sizinde keyfinizi kacırdım kusuruma bakmayın oldu mu
hepinize cook tesekkur ederim

Ayşecim, inşallah herşey yoluna girecek yeniden, dualarımız seninle. Biz burda iyi kötü herşeyimizi paylaştık destek olduk. Sakın çekinme her zaman arkandayız. Nedense benim içime kötü bişey olmayacakmış gibi doğuyor, sende kalbini ferah tut. Birbirinize iyice kenetlenin bu günlerde geçer inşallaah!!
canı geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ne olur kötü düşünme canım inşallah en kısa zamanda güzel haberleri verirsin.

ayşecim inan çok üzüldüm. ama hemen kötü şeyler düşünme lütfen. iyi ve kötü ihtimali varken biz hep kötüyü düşünerek abzen biz kötüyü çağırıyoruz sanki. pozitif olmaya çalış
eşinin morale ihtiyacı var ve güzel duruyu düşün lütfen. onun ikinziede ihtiyacı var. uamrım güzel sonuçlar alıcaksınız.llah şifa versin tatlım. dualrımız sizinle.

biz bekledik 40 ı paris için ama hiç umduğum gibi olmadı..sanki normal doğum yaptım

uffff....O kadar zor mu ya?kırkım yarın çıkıyor.BAkalım parise gidebilecek miyim?gerçi yüzük kardeşliği oldu bizimki.9 ay olmayınca....Bizimki de unuttu zaten kadın olduğumu.1 değil 40 kırk da çıksa yaklaşmaz yanıma

Çok Geçmiş olsun Ayşeduru, evet sana çok şey düşüyor ama güçlü olmalısın ki eşin de sen destek alsın... Allah eşini sana ve kızına bağışlasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…