2010 Aralık Anneleri

AyseDuru kullanıcısından alıntı
kızlar nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben kendim için aynı şeyleri söyleyemiyorum suan. boşlukta gibiyim. yaklaşık 25 gündür sürekli aynı şey. eşimin beyninde tümör tespit edildi. napacağımı bilmiyorum, onun olmayacağı düşüncesi bile beni çok kötü bir duruma sokuyor. kızıma kessinlikle yansıtmamaya calısıyorum. ama sütüm falan, azalmaya basladı. kafamda sürekli aynı sey. napıcam ben delirmek
üzereyim

Çok zor bir durum ama siz güçlü olmalısınız ki eşinizde sizden güç alsın.Umutsuz olmayın ne olur.Moral en büyük ilaçtır.Rabbaim tez zamanda şifa versin.

meraba kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir güzel bebişlerinizde iyidir

dün 35gündür ilk defa 3saat uyuduk kızımla inanamadım
2kere kalktık emmeye gece 12de yattık 1de kalktık emmeye sonra bi yattık 4te kalktık emdik sonra
7de kalktık öyle rahat uyumuşumki
böyle olunca bebeğim az emdi gece gibi geldi20dk falan emmişti her kalkışında ama
saat az olunca endişelenmiştim
ama gün içinde daha çok emdi bebişim
eğer bu düzende gidersek çok rahat olucak gündüz çok emip geceler azalırsa
bakalım günleri günlerine uymadığı için kesin bişey diyemiyoruzki
neyse çok öpüyoruz sizi

Sinem'cim bizim düzenimiz hep böyle canım. Neden endişelendin ki ?12 de uyur 2 de kalkar,3 gibi uyur 6 da kalkar sonra 11 ve 1 de uyanır. Her 3 saatte bir uyanıyor yani.Vallahi bana böyle bile çok uyanıyormuş gibi geliyor :)) Gece uykusu ne tatlı..

Gecmis olsun cnm Allah acil şifalar versin.. Gercekten üzüldüm ama iyi huyluda olabilir benim tanıdığım bir amca ameliyat oldu masalllah şimdi çok iyi .. artık tip ilerledi moralini bozma .. Bol bil dua et al kucagina bebeğini birlikte dua edin sen bir annesin Allah dualarını kabul etsin ve esine moralde ver onun herseyden çok sana ihtiyacı var.. Hersey iyi olacak dee

ya bana olur olmaz aglama geliyo
nasilsin deseler glamaya basliyorum
hayatimda hic olmadigim kadar hassasim
bebegime karsi kendimi suclu hissediyorum
sanki yeterli bi anne diilmisim gibi gelio
dr kontrolleri disinda evden hic cikamadim
bunaldim galba:85:

Son düzenleme:
çook sağolun benim canlarım.. sizde olmasanız. Allah razı olsun hepinizden
İnşallah kötü bişe çıkmayacak, yüzümüz gülmeye devam edecek

oy cnm beniiim :) hormonlar depreşti desene

aysecim dun aksam hoscakal diyemeden ciktim sevde uyandi
gece 2ye kadar gaz sancisiyla ugrastik
aklimda sende kaldi
ya bu hormonlar hamileyken gayet iyiydi
simdi niye boole tozuttu anlamadim
durucuk nasil?
uykular duzene girdimi sizde?

ayşecim, Allah şifa versin, inş tez zamanda kurtulun bu hastalıktan. dualarım sizinle. umarım kötü huylu değildir. Rabbim kızına ve sana bağışlasın eşini, tabi hepimizin eşini. malum kimsenin garantisi yok...

aysecim dun aksam hoscakal diyemeden ciktim sevde uyandi
gece 2ye kadar gaz sancisiyla ugrastik
aklimda sende kaldi
ya bu hormonlar hamileyken gayet iyiydi
simdi niye boole tozuttu anlamadim
durucuk nasil?
uykular duzene girdimi sizde?

yok canım bebeklerin zamanı belli mi oluyor.. olsun.
lohusasın dahaa tozutur arada hormonlar :)
durucuk gayet iyi gülücükler atıyor bize :) bi de arada gugularıyla bize derdini anlatmaya çalışıyor :)) uyku düzenimiz oturdu gibi canım arada istisnalar oluyor ama genelde 11 bucuk gibi uyuyup sabah da 6-7 arası uyanıyoruz

amiin canım. cok tesekkur ederiz. kurtulucaz insallah. bi de erken teshisin faydasını görücez gibi geliyor.

tez zamanda acil şifalar diliyorum. olumlu düşünmenin hastalıklar üzerindeki etkisi tespit edildi. zor olduğunu çok iyi biliyorum ama lütfen olumlu düşün.küçük meleğiniz size uğur getirecek inanıyorum.gelişmeleri de buradan bize bildir lütfen.tanışmasak da aklım sende kalacak.

canım aslında benim kızda öle yapıo ama ben kaldırıyorum 2 saatte.
tam sarılığımzda sıfırlanmamış ya
onu da taktım ondan saat kurup kaldırıyorum
bazen kendi uyanıyo saatin çalmasına 5-10 dk kala
bazende benz orla burnunu sıkarak uyandırıyorum
akşamalrı bizle beraber ölece duruyo uyumadan.
akınıyo etrafına.
bunun ucunu biraz kaçırdığı an gece uykuya fazla düşüyo
bikere saatim çalmamış da 3.5 4 saaate yakın uyumuşuz.
sonra acaba açmı kaldı diye çok üzüldüm
ama güzell uyumuştukk

canım senin de daha doğum yapalı çok olmadı ya normal bence
bende ilk başlarda hep öleydim
hep ağlıyodum
hep eşime çatıyodum
her hareketi batıyodu sanki.
zırıl zırıldım
şimdi geçti

canım benim tabiki yanındayız.
kafana takılan bişey olunca dertleşmek isteyince biz hep burdayız
insan kolay içini döküyo burda
ve rahatlıo.
inşallah kötü bişi olmıyacak,
Allah eşini sana ve gzüel meleğinize bağışlayacak.
dualrımız hep seninle

ayşecim yani bebiş 2.5 aylıkken 11.5ta yatıp sabah 6-7de mi kalkıyo
arada emmeye kalkmıomu
ozman o günleri iple çkiyorummmm
ohhhhhhhhhhhhh
uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ayşedurucm Rabbim acil şifalar versin inş.Eşini sana ve kızına bağışlasın inş..Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Dualarımdasın cnm

Bu çok normal.Bende de aynı oldu.Hep ağladım.Annem de kızıp durdu bana.O gitti,ben duruldum.Galiba naz yapacak kimse kalmadıŞaka tabi.Bu tamamen hormonal bi durum.Ben de işe gitmiyorum.Hatta bebeğin odasından çıkmıyorum.Radyasyon yaymasın diye de bilgisayar ve TV de yok.Sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum tabi.Benim azaldı ama.40 çıkmak üzere.Sizin kaçıncı gün?

Ay kızlar benim minik kelebeğim hasta oldu ya Mevlütümüzü yaptık ertesi gün kızım hastalandı.Mevlüt çok kalabalıktı,ortamda baya havasız kaldı.Ara ara açtık camları bebeğin olmadığı odalarda ama bilmiyorum acaba üşüttük mü yoksa birinden mi bulaştı. Yavrumun yeşil yeşil mümükleri akmaya başladı gece.Arada kustukça balgamını atıyor ama boğazlar dolu yani.Bugün seside kısıldı,ağlarken bile zor çıkyo..Küçücük bebek ya,insanın içi acıyo.Yarın aşımızda var,nasıl olacak bilmiyorum..

hapşurukcum valla bendede hamilelikte hiç olmamıştı duygusallık ama doğumdan 1 hafta kadar sonra acayip olmuştum.Arada bi geliyodu kriz gibi vara yoğa ağlıyodum.Birazda evde kalmanın sıkıntısından oldu galiba benimki..16 günlükken attık kendimizi çarşıya valla ve çok şükür sonrada olmadı bi daha öyle ağlamalarım..Seninde geçer inşallah en kısa zamanda

slm kızlar,Aysecim cok gecmiş olsun Allah yardımcınız olsun...

ya kızlar eve biri gelince kızım cılgına donuyo,bı rahat vaermıyo sızınde bole oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…