2010 Aralık Anneleri

Ah ahh söz dinlemeyen yaramaz arkadaşım beim :) Deme kimseye..

Ya ben parisi denedim Kırkımız pazar günü çıkıyor zaten. Ama acıdı ya. Yarım bıraktım. 40 ı bekleyelim bakalım değişecek mi? :))

Bu arada benimde hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlam var ama ayva göbek duruyor. Mekik çekicez bol bol,bir de azıcık havalar ısınsın plates yapacağım ben.

ya bişey sorucam,40 dün bitti de ne zaman şu 40 ı çıkarma banyosu yapılmalı?aynı gün mü?sonradan da yapılabilir mi?ayrıca ne yapılıyor normal banyonun dışında?

ya bişey sorucam,40 dün bitti de ne zaman şu 40 ı çıkarma banyosu yapılmalı?aynı gün mü?sonradan da yapılabilir mi?ayrıca ne yapılıyor normal banyonun dışında?

Bir ritüeli var canım. Kırk kaşık su abdest falan tarzı. Ama detayını bilmiyorum yanılmayayım seni. a
Annem biliyorsa yazarım özelden. Ve aynı gün yapılıyor,tercihen sabah :)

ah pelıncımmm ne 2 kgsu benım 5 kg var tamı tamına ve dogumdan sonrakı gunle aynı 1 ay gectı hıc ınmıyor lanet tartı.. tabı bunda ıctıgım komposto helva ıncırlerın katkısını eklemedende edemıcegım:84::84:

slm kizlar,

nasilsiniz?
herhalde keyifler iyidir parislere gitmelerden bile bahsediliyo
bize doktorumuz 6hafta iliski ok dedi ...
zaten bizde daha 18gunlk olduk, parise daha cok var yani

oglusa gelince geceleri duzenli uyuyo ama gunduzleri yapisik ikiz gibi yasiyoruz, kucaga alisacak diye korkuyorum ama aglayincada kiyamiyorum...
yarinda doktor kontrolumuz var...

Canım çok sevindim.O da bir an önce yok olur inşallah.Allah mutluluğunuzu sağlığınızı huzurunu bozmasın hiç.

Parise bizimde var daha ama ben bu dikişlerden dolayı nasıl olcak diye merak ediyorum bilmiyorum yani İnşallah zamanı gelince bir problem olmaz umarım :)

kızlar bizimde kırkımız pazar günü çıkıyor... paristen ne ben ne de eşim hiç bahsetmedik.. bahsedeceğe de benzemiyoruz...

ya açıkçası bu fizikle de değil parise hiç bi yere gidesim yok
doğumda aldığım kilolardan sadece 3 kilo kaldı... o da göbek benim ki hiç öyle ayva falan değil karpuz kavun arası bişeyy... bi de benim karnım ve yanlarım çok çatladı... bu halde hiç eşime görünmek istemiyorum... karnımda ki uyşukluk da cabasııı

Yok yok çok fena bu düşünceler. Bir can getirdik biz dünyaya. Tabiki olacak kilo da çatlak da. Benimde karnımın altları,bacaklarım hep çatlak. Görsün eşim,hususi gösteriyorum ben. Evlat verdik kolay mı? Hem ille ışıkda gidilmiyor parise,loş ışıkta hiç bir şey görünmez :)

Ay valla paris hususunda çok rahattım,hiç aklıma bile gelmiyor yorgunluktan ama bizimki gün sayıyo habire..Ekstradan iş çıkacak başımıza

Yok canım ne kusuru.Grip olmuş benim miniğim,ses mes kalmadı nasıl zor ağlıyor anlatamam Çok zor ya,Allah kimseye vermesin,tüm bebişlerimize sağlık versin.
Bu arada sana diyorum ama bende aynıyım,yalan söyleyemiyorum ama artık soranlara "bebek işte,bi gün iyiyse bi gün kötü oluyor" deyip geçiştiriyorum.İyi bi gece geçirdiysek ve ben bunu söylediysem -eşime bile-hemen değişiyor düzen.Ne iş anlamadım gitti..

Valla benim oğlumda ve çevremdeki pek çok kişide de böyle oluyordu.Bebekler düzenlerinin bozulduğunu hissediyorlar sanırım..Oğlumda bu uzun bi süre devam etmişti.Şimdi kızımda henüz başlamış değil ama biraz daha büyüyünce muhtemelen oda öyle olacak..Onlara göre ayarlamaya çalışacağız düzenimizi artık napalım :)

Ayşecim çoook sevindim canım.Ama güzel haberler vereceğine inanıyorduk hepimiz ve çok şükürde öyle oldu.Allah bir daha yaşatmasın,sağlık sıhat versin,sizide birbirinize bağışlasın..

O kadar sevindim ki bu güzel habere.Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur eşin ve yavrunuzla uzun, sağlıklı bir ömür geçirirsiniz.

ayşeduru canım yazamamıştım ama okuyorum takip ediyorum çok çok geçmiş olsun çok sevindim.... allahım bol bol sağlık sıhhat versin size....

benim eşimde parise gitmek için sabırsızlanıyo kırkımız pazar çıkıyo ben ama kızım uyuyunca hemen uyumak istiyorum paris çok uzak ...

ayşecim ben de bu güzel habere çok sevindim, eşim de ben de çok üzülmüştük ama ben zaten hiç kötü bişey olacağını aklıma getirmemiştim. Geçmiş olsun tatlım, ee sizin artık bi şans kelebeğiniz var, nasıl olur da kötü şeyler gelebilir ki başınıza. En kısa zamanda eski yaşantınıza dönersiniz inşallah canım, tekrardan geçmiş olsun...

Olcak tabi o kadar çatlaklar normal.Candan can çıkıyor kolaymı. Benimde göğüsler doğumdan sonra çatladı süt dolunca çatırdadılar valla hiç umrum değil :))) Bizde gün sayıyoz ama bakalım :)))

Benimde gobek var 6 kilo giymesi lazim. 40. gunumuz bugun:)) sabah banyosunu yaptirdm 10 dk uyuyor bes dk uyanik bes dk agliyor:))) bi saat oldu uyuyayali ins uykusu duzene girer,,

yarindan sonra kuafore gittecem yasasin:))) parise gitmeyi dusunmuyorum once hediyemi isterim ozel Paris bu:))) valla Anne olmak zor... Nazlanalim biraz biletler pahali:)))

Kızlar hepinize uzun bir aradan sonra kocamann bir merhaba;
Geçmişe detaylı bir şekilde dönemedim fakat ayşecim size çok geçmiş olsun canım inşallah herşey sizin için olumlu bir şekilde devam eder ve en kısa sürede bu yaşadıklarnızı unutursunuz ...

Doğumdan sonra çok şükür İpek kızım sağlıklı sıhhatli kucağımızdaydı ancak aynı şey benim için geçerli olmadı malesef bu zamana kadar forumda sağlık sorunlarımla uğraşmaktan fırsatım olmadığı için giremedim.. bikaç arkadaşla paylaştım ama kısaca sizlerde bilin istedim hamileliğin son aylarında burda paylaştığım bel ve sırt ağrılarım doğumdan sonrada daha yüksek şiddetle devam etti bikaç dr., testler tahliller kemik ölçümleri derken teşhis kondu gebelikte kemik erimesi buna bağlı omurlarda kırık ...
yani doğumdan itibaren hiç lohusalık yaşayamadım nerdeyse gün aşırı dr.a gittim bilmem kaç kere kan verdim bir sürü ıvır zıvır röntgenler ölçümler ...
neticede tedavi bir yıl sürecekmiş ilaç ve korse kullanıcakmışım çok şükürki tedavisi var fakat emzirmeyi kesmem gerekiceği için 3 ay kadar geç başlanıcak tedaviye , şimdilik kızımı hem emziriyorum hemde mama veriyorumki çok sütümü emip benden kalsiyumu çok almasın daha da boşaltmasın kemiklerimi (
Ağrılarımdan dolayı sezeryanımın acısını pek anlamadım ama göbek duruyo tabi... şimdiye kadar 11 kilo verdim ama daha 6 kilom var verilecek ..
Son olarak bizim planlarımızda paris seyahati görünmüyor kıslar :))) hatta edirne sınırından bile çıkamayız bu yakınlarda ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…