evet canım ya hep öyle diyorlar banada bende hiç inanmam nazara aklıma geleni söleyiveririm .)))
sonra sabahlara kadar uyanık kakasını yapcak diye bekleriz işte
neyse yine bilimsel kısımdan düşünürsek her bebek bu dönemde aynı şeyleri yaşıyor deyip yine ağzımıza geleni sölemeye devam
ya her seferinde demicem kimseye diyorum pelinlede konuşuyoruz hep benim çenem durmuyor dökülüveriyorum
geçmiş olsun canım bebeğine nezle falanmı kaçırdım ben kusura bakma
kızlar hepinize merhabaaaa
ayşedurucum çok geçmiş olsun ve iyi haberlerine de çok sevindim canım
arkadaşlar paristen bahsetmişsiniz kanama bitince tamamen bitince parise gitmekte bi sorun yok die biliorum ama denemedim ben
benim de bitti 2 gündür kanamam yok
çarşamba kırkımız çıkıcak inşallah
bir de ağdadan bahsetmişsiniz normal doğumda 7 dikişim vardı bugün yaptım ağda hiçbişe olmadı
sonuçta dikişler kaynayalı 20 gün falan oldu bi problem yok ayni
kızlar benim ayva göbeğim kaldı yaaaaa
nası eritcez onu bilen var mı bi önerisi olan:2:
ya bişey sorucam,40 dün bitti de ne zaman şu 40 ı çıkarma banyosu yapılmalı?aynı gün mü?sonradan da yapılabilir mi?ayrıca ne yapılıyor normal banyonun dışında?
Ah ahh söz dinlemeyen yaramaz arkadaşım beim :) Deme kimseye..
Ya ben parisi denedimKırkımız pazar günü çıkıyor zaten. Ama acıdı ya. Yarım bıraktım. 40 ı bekleyelim bakalım değişecek mi? :))
Bu arada benimde hamile kaldığım kilodan 2 kilo fazlam var ama ayva göbek duruyor. Mekik çekicez bol bol,bir de azıcık havalar ısınsın plates yapacağım ben.
Ben size çoook güzel haberler getirdim :))
Allah'a şükür ki iyi huylu! ve küçük.. doktor beyne zarar vermeden durabilecek bir kitle dedi.
Şuan size sayfalarca yazmak istiyorum ama heyecandan hiçbir şey aklıma gelmiyor :))
Çook teşekkür ederim hepinize tek tek.. sizin güzel dualarınız sayesinde iyiyiz çok şükür.
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..
kızlar bizimde kırkımız pazar günü çıkıyor... paristen ne ben ne de eşim hiç bahsetmedik.. bahsedeceğe de benzemiyoruz...
ya açıkçası bu fizikle de değil parise hiç bi yere gidesim yok
doğumda aldığım kilolardan sadece 3 kilo kaldı... o da göbek benim ki hiç öyle ayva falan değil karpuz kavun arası bişeyy... bi de benim karnım ve yanlarım çok çatladı... bu halde hiç eşime görünmek istemiyorum... karnımda ki uyşukluk da cabasııı
evet canım ya hep öyle diyorlar banada bende hiç inanmam nazara aklıma geleni söleyiveririm .)))
sonra sabahlara kadar uyanık kakasını yapcak diye bekleriz işte
neyse yine bilimsel kısımdan düşünürsek her bebek bu dönemde aynı şeyleri yaşıyor deyip yine ağzımıza geleni sölemeye devam
ya her seferinde demicem kimseye diyorum pelinlede konuşuyoruz hep benim çenem durmuyor dökülüveriyorum
geçmiş olsun canım bebeğine nezle falanmı kaçırdım ben kusura bakma
Selam kızlar.Bizim 40 ımız çıkıyor bugün çok şükür.Bakalım neler değişecek,merakla bekliyodum 40 ı.Herkes 40 ı çıkınca değişir deyip durduğu için.Bebeğimin az çok bir düzeni oldu ama eve bir misafir gelsin, ya da biz bir yere gidelim hemen bozuluyor düzenimiz.Uyku saatini bir kaçırdımı da bütün gün toparlıyamıyoruz sonra.Başlıyor bütün gün ağlamaya.Artık misafir gelmesin diye dua etmeye başlayacağım nerdeyse.Eşim de misafir sevmiyo bu çocuk diyo.Sizlerde de oluyomu böyle
Allah'a şükür ki iyi huylu! ve küçük.. doktor beyne zarar vermeden durabilecek bir kitle dedi.
Şuan size sayfalarca yazmak istiyorum ama heyecandan hiçbir şey aklıma gelmiyor :))
Çook teşekkür ederim hepinize tek tek.. sizin güzel dualarınız sayesinde iyiyiz çok şükür.
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..
Yok yok çok fena bu düşünceler. Bir can getirdik biz dünyaya. Tabiki olacak kilo da çatlak da. Benimde karnımın altları,bacaklarım hep çatlak. Görsün eşim,hususi gösteriyorum ben. Evlat verdik kolay mı? Hem ille ışıkda gidilmiyor parise,loş ışıkta hiç bir şey görünmez :)
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..[/QU
kızın için çok sevindim allah size bağışlasın sağlıklı huzurlu bir ömür versin :))
Yok yok çok fena bu düşünceler. Bir can getirdik biz dünyaya. Tabiki olacak kilo da çatlak da. Benimde karnımın altları,bacaklarım hep çatlak. Görsün eşim,hususi gösteriyorum ben. Evlat verdik kolay mı? Hem ille ışıkda gidilmiyor parise,loş ışıkta hiç bir şey görünmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?