herkese selam.. anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün tam 14 günlük oldu. gaz sancısından tüm gece ayaktaudık ne tavsiye edersiniz. doktoruna henüz ulaşamadım. onu da arayacam ama tecrübelerinizden faydalayım dedim, çok ağladı zavallı kuşum
Iki aylik oldu haa masallah zaman nasil geciyor kac kilo simdi oglun?? sizin cocuklar ayda kac kilo aliyor??
haberokcum geçmiş olsun bebişine. Allah şifa versin.
Amin canım sağol,dr.daydık bugün.Kısa zamanda atlatırız inşallah..
sporstarcım bak senin bebişe nazar değdi diyim ben sana! Yok güzel uyuyo,yok gazını hemen çıkartıyo diye diye bozdun çocuğun huyunu :) Şaka bi yana ben güzel giden bişeyi dilime vurduğum zaman hemen olay değişiyor.Pek söylemiyom artık bu yüzden
Selam kızlar.Bizim 40 ımız çıkıyor bugün çok şükür.Bakalım neler değişecek,merakla bekliyodum 40 ı.Herkes 40 ı çıkınca değişir deyip durduğu için.Bebeğimin az çok bir düzeni oldu ama eve bir misafir gelsin, ya da biz bir yere gidelim hemen bozuluyor düzenimiz.Uyku saatini bir kaçırdımı da bütün gün toparlıyamıyoruz sonra.Başlıyor bütün gün ağlamaya.Artık misafir gelmesin diye dua etmeye başlayacağım nerdeyse.Eşim de misafir sevmiyo bu çocuk diyo.Sizlerde de oluyomu böyle
canım sen boyle soyleyınce aklıma geldı acaba sen bebegını cok mu sessız ortamda tutuosun gurultu olunca rahatsız oluo. alısık olmadıgı ıcın. mısafırı o yuzden mı sevmıyor acaba ?
Selam kızlar.Bizim 40 ımız çıkıyor bugün çok şükür.Bakalım neler değişecek,merakla bekliyodum 40 ı.Herkes 40 ı çıkınca değişir deyip durduğu için.Bebeğimin az çok bir düzeni oldu ama eve bir misafir gelsin, ya da biz bir yere gidelim hemen bozuluyor düzenimiz.Uyku saatini bir kaçırdımı da bütün gün toparlıyamıyoruz sonra.Başlıyor bütün gün ağlamaya.Artık misafir gelmesin diye dua etmeye başlayacağım nerdeyse.Eşim de misafir sevmiyo bu çocuk diyo.Sizlerde de oluyomu böyle
Ben size çoook güzel haberler getirdim :))
Allah'a şükür ki iyi huylu! ve küçük.. doktor beyne zarar vermeden durabilecek bir kitle dedi.
Şuan size sayfalarca yazmak istiyorum ama heyecandan hiçbir şey aklıma gelmiyor :))
Çook teşekkür ederim hepinize tek tek.. sizin güzel dualarınız sayesinde iyiyiz çok şükür.
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..
Allah'a şükür ki iyi huylu! ve küçük.. doktor beyne zarar vermeden durabilecek bir kitle dedi.
Şuan size sayfalarca yazmak istiyorum ama heyecandan hiçbir şey aklıma gelmiyor :))
Çook teşekkür ederim hepinize tek tek.. sizin güzel dualarınız sayesinde iyiyiz çok şükür.
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?