2010 Aralık Anneleri

slm canım,bebekler tam bu donemde kendımden ve cevremden gozlemledgım kadarıyla gece ıle gunduzz u karıstırıyorlar...bu 1 hafta 10 gun kadar suruyor sonra kendılıgınden gecıyor,daha cok kucuk 14 gunluk ya bı sey kullanamasan daha ıyı bence ama yınede her emzırmeden sonra gazını cıkart,soyle 2-3 kez geğirsin,sırtını ovala,ben pıt pıt vuruyorum oyle cıkartıyor,sabır ıste 3 aylık olana kadar felan suruyor sabretcez bızım kızda kolık,aksam baslıyoz aglamaya,bu arada gece uyanıkken ısıkları kıs,loş olsun,olabıldıgınce az konus ona gece oldugunu hıssettır gunduz de uyurken perdelerı felan ac..bu aglamalr gece hıc cekılmıyo gunduze donunce yıne zaman gecıyor bı sekılde...

Son düzenleme:
bizde uğraşıyoruz gazla kakayla bence daha küçük olduğu için ilaç yerine zeytin yağıyla karnına masaj yap cnm bizimki öyle yapabiliyor birde bezini açık beklet öyle yap masajı 10dk.da halloluyor

haberokcum geçmiş olsun bebişine. Allah şifa versin.

Amin canım sağol,dr.daydık bugün.Kısa zamanda atlatırız inşallah..

sporstarcım bak senin bebişe nazar değdi diyim ben sana! Yok güzel uyuyo,yok gazını hemen çıkartıyo diye diye bozdun çocuğun huyunu :) Şaka bi yana ben güzel giden bişeyi dilime vurduğum zaman hemen olay değişiyor.Pek söylemiyom artık bu yüzden

evet canım ya hep öyle diyorlar banada bende hiç inanmam nazara aklıma geleni söleyiveririm .)))
sonra sabahlara kadar uyanık kakasını yapcak diye bekleriz işte
neyse yine bilimsel kısımdan düşünürsek her bebek bu dönemde aynı şeyleri yaşıyor deyip yine ağzımıza geleni sölemeye devam
ya her seferinde demicem kimseye diyorum pelinlede konuşuyoruz hep benim çenem durmuyor dökülüveriyorum
geçmiş olsun canım bebeğine nezle falanmı kaçırdım ben kusura bakma

Selam kızlar.Bizim 40 ımız çıkıyor bugün çok şükür.Bakalım neler değişecek,merakla bekliyodum 40 ı.Herkes 40 ı çıkınca değişir deyip durduğu için.Bebeğimin az çok bir düzeni oldu ama eve bir misafir gelsin, ya da biz bir yere gidelim hemen bozuluyor düzenimiz.Uyku saatini bir kaçırdımı da bütün gün toparlıyamıyoruz sonra.Başlıyor bütün gün ağlamaya.Artık misafir gelmesin diye dua etmeye başlayacağım nerdeyse.Eşim de misafir sevmiyo bu çocuk diyo.Sizlerde de oluyomu böyle

canım sen boyle soyleyınce aklıma geldı acaba sen bebegını cok mu sessız ortamda tutuosun gurultu olunca rahatsız oluo. alısık olmadıgı ıcın. mısafırı o yuzden mı sevmıyor acaba ?

selam kızlar nasılsınız.
bizim 40 ımız perşembe günü çıktı uyku düzeni azda olsa düzeldi
ama gaz bizi de fena yapmış durum da gece olunca bir hal oluyo çocuğa
kıyameti koparıyo ıkınıyo kızarıyo morarıyo
neyseki geçecek bu günler.

canım sen boyle soyleyınce aklıma geldı acaba sen bebegını cok mu sessız ortamda tutuosun gurultu olunca rahatsız oluo. alısık olmadıgı ıcın. mısafırı o yuzden mı sevmıyor acaba ?

Yok canım sessiz ortamda değil.Sepet beşiği var gündüzleri oturma odasında tutuyorum.Yanında televizyon da açık sürekli.

Bizde de durum aynı yarın 40. Gunümüz:)) eve esimin abileri yengeleri cocuklar gelse bile cocuk huzursuz oluyor dün tartmaya hastaneye gittik iki kisiyi gördü kızım uyandı bağırıyor. Yarım saat durmadı arabada gezdirdik ancak. Sustu:))nazar mı oluyor acaba komşulara gıtmıyorum zaten bir ay felan daha gitmeyi dusunmuyorum ama esimle dışarı gezmeye çıkıyoruz.. sarıp sarmaliyoruz maşallah kızım misil misil uyuyor

bizimde kırkımız pazar günü çıkacak inşaallah bende sabırsızlıkla bekliyrum değişecek şeyleri umarım iyi yönde olur :)))

Ben size çoook güzel haberler getirdim :))
Allah'a şükür ki iyi huylu! ve küçük.. doktor beyne zarar vermeden durabilecek bir kitle dedi.
Şuan size sayfalarca yazmak istiyorum ama heyecandan hiçbir şey aklıma gelmiyor :))
Çook teşekkür ederim hepinize tek tek.. sizin güzel dualarınız sayesinde iyiyiz çok şükür.
Ve ayrıca, iyi ki varsınız! derdimi dert ettiniz en kötü günümde bile yanımdaydınız benim canlarım..

canıııım ne kadar sevindim anlatamam,inşallah uzun yıllar beraber olursunuz,bizim başımıza gelse eminim sende aynı şeyleri yapardın bizim için,şimdi bol bol beslen canım sütün çoğalsın yine durucuğa süt olsun,çok öpüyoruz sizi

canımmm ne kadar sevındım anlatamam allah saglık sıhhat versın hepımıze. allah senı kocanı duruyu bırbırınıze bagıslasın opuyoummm

gözün aydın canım,dunden berı senı dusunuyrdum....çok mutlu oldum

kızlarrr
buziki orhan kolik diye bi adamım sarkıları var netten ındırın bıraz sakınlestırıo bızım kızı,bı deneyın bakalım ne olcak...

kızlar hepinize merhabaaaa
ayşedurucum çok geçmiş olsun ve iyi haberlerine de çok sevindim canım
arkadaşlar paristen bahsetmişsiniz kanama bitince tamamen bitince parise gitmekte bi sorun yok die biliorum ama denemedim ben
benim de bitti 2 gündür kanamam yok
çarşamba kırkımız çıkıcak inşallah
bir de ağdadan bahsetmişsiniz normal doğumda 7 dikişim vardı bugün yaptım ağda hiçbişe olmadı
sonuçta dikişler kaynayalı 20 gün falan oldu bi problem yok ayni
kızlar benim ayva göbeğim kaldı yaaaaa
nası eritcez onu bilen var mı bi önerisi olan:2:

Ya vallahi hiç tanımamama rağman yüzüm güldü msj okuyunca.Gözünüz aydın ya.Çok şükür bakın,bu günler de geçecek.Allah sizleri ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…