Gecmis olsun narnisan Allah kisa zamanda sagligina kavusurur insallah.. Tedavisi var Allah sana sabir versin bende lohusalik yasayamadim tansiyon dusuklygu.. Karin agrisi , enfeksiyonlarim son olarakta goz alerjisi ve kurulugu.. Cok koyu bir sey gozlerimi acamiyordum icleri hep alerjiudi batiyor yaniyor kasiniyor kizima bile bakamadim ilk haftalar emziremedim sonrada sutum azdi.. Vs vs... Moral hep bozuktu.. Simdide tam iyilesmedim ama buna da sukur ne yapcan seni anliyorum Allah yardircimiz olsun
Kızlar hepinize uzun bir aradan sonra kocamann bir merhaba;
Geçmişe detaylı bir şekilde dönemedim fakat ayşecim size çok geçmiş olsun canım inşallah herşey sizin için olumlu bir şekilde devam eder ve en kısa sürede bu yaşadıklarnızı unutursunuz ...
Doğumdan sonra çok şükür İpek kızım sağlıklı sıhhatli kucağımızdaydı ancak aynı şey benim için geçerli olmadı malesef bu zamana kadar forumda sağlık sorunlarımla uğraşmaktan fırsatım olmadığı için giremedim.. bikaç arkadaşla paylaştım ama kısaca sizlerde bilin istedim hamileliğin son aylarında burda paylaştığım bel ve sırt ağrılarım doğumdan sonrada daha yüksek şiddetle devam etti bikaç dr., testler tahliller kemik ölçümleri derken teşhis kondu gebelikte kemik erimesi buna bağlı omurlarda kırık ...
yani doğumdan itibaren hiç lohusalık yaşayamadım nerdeyse gün aşırı dr.a gittim bilmem kaç kere kan verdim bir sürü ıvır zıvır röntgenler ölçümler ...
neticede tedavi bir yıl sürecekmiş ilaç ve korse kullanıcakmışım çok şükürki tedavisi var fakat emzirmeyi kesmem gerekiceği için 3 ay kadar geç başlanıcak tedaviye , şimdilik kızımı hem emziriyorum hemde mama veriyorumki çok sütümü emip benden kalsiyumu çok almasın daha da boşaltmasın kemiklerimi(
Ağrılarımdan dolayı sezeryanımın acısını pek anlamadım ama göbek duruyo tabi... şimdiye kadar 11 kilo verdim ama daha 6 kilom var verilecek ..
Son olarak bizim planlarımızda paris seyahati görünmüyor kıslar :))) hatta edirne sınırından bile çıkamayız bu yakınlarda((
yarindan sonra kuafore gittecem yasasin:))) parise gitmeyi dusunmuyorumonce hediyemi isterim ozel Paris bu:))) valla Anne olmak zor... Nazlanalim biraz biletler pahali:)))
narnısan canım cok gecmıs olsun ıns bır n once duzelırsın hersey yoluna gırer cok gecmıs olsun allah baska bırsey gostermesın.. onemlı olan moralını yuksek tut.. hersey duzelıcek onu dusunnn ...
saol canım bende kendimi nasılsa tedavisi var ve geçicek die telkin ediyorum yoksa depresyonun sınırlarında dolanıp dolanıp dönüyorum ..
canım haklısın zor sonucta bu donemde hastane ıle ugrasmak bıle baslı basına bır dert. allah senın yardımcın olsun ama unutma sen guclu olmalısın kı bbebısınde bundan kotu etkılenmesınnn allah bır an once sıfanı versınnnn ıns ..
Geçmişe detaylı bir şekilde dönemedim fakat ayşecim size çok geçmiş olsun canım inşallah herşey sizin için olumlu bir şekilde devam eder ve en kısa sürede bu yaşadıklarnızı unutursunuz ...
Doğumdan sonra çok şükür İpek kızım sağlıklı sıhhatli kucağımızdaydı ancak aynı şey benim için geçerli olmadı malesef bu zamana kadar forumda sağlık sorunlarımla uğraşmaktan fırsatım olmadığı için giremedim.. bikaç arkadaşla paylaştım ama kısaca sizlerde bilin istedim hamileliğin son aylarında burda paylaştığım bel ve sırt ağrılarım doğumdan sonrada daha yüksek şiddetle devam etti bikaç dr., testler tahliller kemik ölçümleri derken teşhis kondu gebelikte kemik erimesi buna bağlı omurlarda kırık ...
yani doğumdan itibaren hiç lohusalık yaşayamadım nerdeyse gün aşırı dr.a gittim bilmem kaç kere kan verdim bir sürü ıvır zıvır röntgenler ölçümler ...
neticede tedavi bir yıl sürecekmiş ilaç ve korse kullanıcakmışım çok şükürki tedavisi var fakat emzirmeyi kesmem gerekiceği için 3 ay kadar geç başlanıcak tedaviye , şimdilik kızımı hem emziriyorum hemde mama veriyorumki çok sütümü emip benden kalsiyumu çok almasın daha da boşaltmasın kemiklerimi(
Ağrılarımdan dolayı sezeryanımın acısını pek anlamadım ama göbek duruyo tabi... şimdiye kadar 11 kilo verdim ama daha 6 kilom var verilecek ..
Son olarak bizim planlarımızda paris seyahati görünmüyor kıslar :))) hatta edirne sınırından bile çıkamayız bu yakınlarda((
cnm bende metsil fayda etmedi hiç doktorum bana bio ginea yı almamı söyledi onun kullandığımızdan beri ne gaz sancımız var nede ıkınıp sıkılan bi bebişim içim gidiodu resmen ama rahatız şimdi sende deneyebilirsin devlet ödemiyor yalnız 30 tl ücretiAcaba bende geceleri memeden sonra , mama versem mi? ne biliyim böyle sık uyanmaya devam ederse üşütücem de ondan : )
Ben mestil damla veriyorum gaz için. Ama pek etkili değil galiba.Sen hangi şurubu veriyorsun?
Selam kızlar.Sezeryan olan arkadaşlar dikiş yerleriniz ne alemde? Carna ve sanırım Nerdil yazmıştı belli belirsiz diye. Merak ettim bende nasıl yani diye.Benim dikişlerde estetik ama öyle belli belirsiz falan değil yani..Bide böyle üst tarafta kalan kısım hafif bombeli :) Nasıl anlatcağımı bilemedim ama öyle işte
zamanla o bombelikler geçeçek kafanı takma cnm
Bu arada benim küçük cadımında 2 günde bir huyu değişiyor.dün gündüz genelde hep kucakta uyudu ama evde gürültülüydü yani.Akşam çok güzel kendi kendine baya uyudu sadece emmeye kalktı.Gece ise hep mızmızlandı.Ara ara ağladı.Önceki gece baya bi içli içli ağladı.Anlamadım nesi var..Yani neredeyse her bezi kakalı çıkıyor demek ki doyuyor.Gazıda çıkıyor ama yindede gaz sancısı mı çekiyor diye düşünüyorum.Birde kolik olayı var tabi,o nasıl oluyor bilmiyorum.Onu bi araştırmam lazım. Bugün ise abimizi okula zor yetiştirdik.En sonunda hanımefendiyi kanguruyla kucağıma alarak hazırladım oğlumun beslenmesini. İlk bebeği olanlar,bide bizim gibileri düşünüp şükredin halinize.Bakın,beterin beteri var
Bu cuma da mevlütümüz var,Allah yardımcım olsun.Hayırlısıyla bi atlatsam üstümden büyük bir yük kalkacak..
kızlar nasılsınız?
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben kendim için aynı şeyleri söyleyemiyorum suan. boşlukta gibiyim. yaklaşık 25 gündür sürekli aynı şey. eşimin beyninde tümör tespit edildi. napacağımı bilmiyorum, onun olmayacağı düşüncesi bile beni çok kötü bir duruma sokuyor. kızıma kessinlikle yansıtmamaya calısıyorum. ama sütüm falan, azalmaya basladı. kafamda sürekli aynı sey. napıcam ben delirmek
üzereyim
yarin misafir geliooo yine yaaaa
cok bunaldim gelen gidenden artik
bi dunya hazirlik yapilio yine
yorgunum uykusuzummmm:95:
Canım Nelerle uğraşmışsın böyle, hemde en özel dönemlerinde çok ama çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.
.
yarin misafir geliooo yine yaaaa
cok bunaldim gelen gidenden artik
bi dunya hazirlik yapilio yine
yorgunum uykusuzummmm:95:
çok haklısın ya bide düşünsene benim misafirler yatılı geliogidince bir sürü temizlik uykusuzluk çabası
canım yaa allah kolaylık versin ...misafir olayı benim için tam kabus her arayana açık açık söylüyorum valla misafir kabul edemiyorum die çok ısrarla gelmek isteyenler oluyo püskürtemediğim hücumlar yani onlara da hiç yüz veremiyorum valla geçiyorum içeri kızımı emziriyorum zaten ağrım var, olan enerjimide kızım için kullanmak istiyorum yaaa millette ne meraklıymış gezmeye bu dönemde çok iyi anladım ... sanki ben millet eğlensin kendini gezdirsin die çocuk yapmışım ..
çok doluyum bu konuda çokkk...
offf tantanadan biktim artikkk
bu arada hosgeldin narnisancim nasilsinnnn?
gorusemiyoruz ne zamandir
ya mutfaktayim su anda bisiler pisiriyorum yarin icin kizlar yaa
yapmasan olmaz
bebis uyurken uyurdum ne guzel 2 saat
ekınceee harıkasın kızımmmmmm bıletler pahalı haklısın benım kocam dogum hedıyemın parasını bana odettı bnde 2. bır hedıyemı ıstesem acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?