2010 Aralık Anneleri

Gecmis olsun narnisan Allah kisa zamanda sagligina kavusurur insallah.. Tedavisi var Allah sana sabir versin bende lohusalik yasayamadim tansiyon dusuklygu.. Karin agrisi , enfeksiyonlarim son olarakta goz alerjisi ve kurulugu.. Cok koyu bir sey gozlerimi acamiyordum icleri hep alerjiudi batiyor yaniyor kasiniyor kizima bile bakamadim ilk haftalar emziremedim sonrada sutum azdi.. Vs vs... Moral hep bozuktu.. Simdide tam iyilesmedim ama buna da sukur ne yapcan seni anliyorum Allah yardircimiz olsun

saol canım sanada çok geçmiş olsun valla anne olmak zormuş ama dünyanın engüzel şeyi :)) inşallah sağlığımıza kavuşunca tadını çıkartıcas ...

narnısan canım cok gecmıs olsun ıns bır n once duzelırsın hersey yoluna gırer cok gecmıs olsun allah baska bırsey gostermesın.. onemlı olan moralını yuksek tut.. hersey duzelıcek onu dusunnn ...

yarindan sonra kuafore gittecem yasasin:))) parise gitmeyi dusunmuyorum once hediyemi isterim ozel Paris bu:))) valla Anne olmak zor... Nazlanalim biraz biletler pahali:)))

ekınceee harıkasın kızımmmmmm bıletler pahalı haklısın benım kocam dogum hedıyemın parasını bana odettı bnde 2. bır hedıyemı ıstesem acaba :)

narnısan canım cok gecmıs olsun ıns bır n once duzelırsın hersey yoluna gırer cok gecmıs olsun allah baska bırsey gostermesın.. onemlı olan moralını yuksek tut.. hersey duzelıcek onu dusunnn ...

saol canım bende kendimi nasılsa tedavisi var ve geçicek die telkin ediyorum yoksa depresyonun sınırlarında dolanıp dolanıp dönüyorum ..

saol canım bende kendimi nasılsa tedavisi var ve geçicek die telkin ediyorum yoksa depresyonun sınırlarında dolanıp dolanıp dönüyorum ..

canım haklısın zor sonucta bu donemde hastane ıle ugrasmak bıle baslı basına bır dert. allah senın yardımcın olsun ama unutma sen guclu olmalısın kı bbebısınde bundan kotu etkılenmesınnn allah bır an once sıfanı versınnnn ıns ..

tekrar saol canım ya çok şükür kızım sağlıklıya moralimi onun için yüksek tutmaya çalışıyorum birde kemikler için güneş çok etkliymiş bende şimdiden tatil planlarıma başladım napalım hayatı bi ucunda tutmak lasım ... doğum hediyesi olarak ben tercihimi ziynetten yana kullanmıştım yatırım olsun ben takı takmıyorum nasılsa pek die ... paris hediyemde anca bahara kaldığından tatil olur herhalde fethiyemi olur marmarismi bakalım kısmette neresi varsa ...

Canım çok geçmiş olsun.Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah canım.

Canım Nelerle uğraşmışsın böyle, hemde en özel dönemlerinde çok ama çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.

Ayşecik Size de geçmiş olsun.Ne zaman siteye bir süre uğramazsam seninle ilgili bir haber alıyorum.Allah şifa versin.

Son düzenleme:
Acaba bende geceleri memeden sonra , mama versem mi? ne biliyim böyle sık uyanmaya devam ederse üşütücem de ondan : )

Ben mestil damla veriyorum gaz için. Ama pek etkili değil galiba.Sen hangi şurubu veriyorsun?
cnm bende metsil fayda etmedi hiç doktorum bana bio ginea yı almamı söyledi onun kullandığımızdan beri ne gaz sancımız var nede ıkınıp sıkılan bi bebişim içim gidiodu resmen ama rahatız şimdi sende deneyebilirsin devlet ödemiyor yalnız 30 tl ücreti

cnm ben geç okudum ama çok geçmiş olsun. erken görsem yazını dicektimki sana şu televizyonda çıkan doktor erkan topuz var yengemde senin eşin gibiydi yalnız onunki şah damarındaydı ona gittiler şimdi durdu ilerlemesi çok iyi bir hoca aklında bulunsun istanbulda

yarin misafir geliooo yine yaaaa
cok bunaldim gelen gidenden artik
bi dunya hazirlik yapilio yine
yorgunum uykusuzummmm:95:

kızlar parisi beklemeyin hiç kuruluk oluyo öncelikle birde bebeğinize bakmaktan zombi gibi olmuşsunuz tam çocuk uyudu uyucaksınız ama kocanız sizi rahat bırakmıyo oluyomu size tamm uykusuzluk derken gene çocuk uyanıyo hadi baştann başlayın zombi temposuna. oyyy oyyy

yarin misafir geliooo yine yaaaa
cok bunaldim gelen gidenden artik
bi dunya hazirlik yapilio yine
yorgunum uykusuzummmm:95:

canım yaa allah kolaylık versin ...misafir olayı benim için tam kabus her arayana açık açık söylüyorum valla misafir kabul edemiyorum die çok ısrarla gelmek isteyenler oluyo püskürtemediğim hücumlar yani onlara da hiç yüz veremiyorum valla geçiyorum içeri kızımı emziriyorum zaten ağrım var, olan enerjimide kızım için kullanmak istiyorum yaaa millette ne meraklıymış gezmeye bu dönemde çok iyi anladım ... sanki ben millet eğlensin kendini gezdirsin die çocuk yapmışım ..
çok doluyum bu konuda çokkk...

çok haklısın ya bide düşünsene benim misafirler yatılı gelio gidince bir sürü temizlik uykusuzluk çabası

offf tantanadan biktim artikkk
bu arada hosgeldin narnisancim nasilsinnnn?
gorusemiyoruz ne zamandir
ya mutfaktayim su anda bisiler pisiriyorum yarin icin kizlar yaa
yapmasan olmaz
bebis uyurken uyurdum ne guzel 2 saat

offf tantanadan biktim artikkk
bu arada hosgeldin narnisancim nasilsinnnn?
gorusemiyoruz ne zamandir
ya mutfaktayim su anda bisiler pisiriyorum yarin icin kizlar yaa
yapmasan olmaz
bebis uyurken uyurdum ne guzel 2 saat

canımcım hoşbulduk , hergeçengün daha iyi hissediyorum kendimi .. valla çok yorma kendini ben bazılarına hazır çıkarttım marketin pastane reyonundan aldırdım eşime hatta, kimse senden beklememeli öyle şaşalı bi hazırlık , zira ben banyomu bile doğru düzgün yapamazken kimselerin damak tadını düşünmiycem ... benim yanımdada annem kalıyo ya onun içine sinmiyo aman kızım ayıp olur şunuda çıkartalım bunuda yapalım çok kızıyorum öyle olunca ...

ekınceee harıkasın kızımmmmmm bıletler pahalı haklısın benım kocam dogum hedıyemın parasını bana odettı bnde 2. bır hedıyemı ıstesem acaba :)

En azından hediye gelmiş.Bana hiç bişey gelmedi.Bi çiçek sadece...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…