2010 Aralık Anneleri

selam güzel anneler....

gerçekten sesizleşti burasıı... ama güzel bir sesizlik...

ya hanımlar bişey merak ediyorum.. siz bebeklere vucüt losyonu veya nemlendirici tarzı şeyler kullanmaya başladınız mı????

bi ben şuanda kv'de kalıyorum. siz süt verirken kv yanında göğsünüzü rahat açıyormusunuz.. ben maşşallah hiç çekinmeden atıyorum ortalığa.... acaba kadının garibne gidiyor mu diye çok merak ediyorum...

kızlar face e 2010 aralık anneleri yazın çıkıyo

ayy ben heryerde açıyorum valla napayım saatte bir emiyo kv konu komşu vs.... :)))

valla bızde anne ve babam var babam varken acmıyorum dıger odaya gıdıyorum. kv de gelse onun yanında acmazdım heralde.

valla ben kadın kısmının yanında hiççç çekinmeden açıyorum.ne yapayım her seferinde tüm malzemeleri yanımda taşımak zor geliyor

bende bayan kim olursa açıyorum yada emerken giriyorlar gözüküyor
eskiden annemden çekinirdim ama şimdi aklıma emdiği yerin bir meme olduğu bile gelmiyor

Hapşuruk, benimde herşeye ağlayasım geliyor, normalde dizi film falan hiç ağlamam ama geçen hafta öyle bir geçer zaman ki de Mete nin babası ve osmanın sarılarak yattığını gördüğü sahnede gözlerim doldu, annemde azarı yedim!! Off rahat rahat ağlatmıyorlarda insanı, iki lafın biri sütün çekilir!! Bu sözü yasakladım evde!!

Hatunlar, ben sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.Size de oldu mu??
Bugün 28. günüm ve kanamam bitmişti. Bu duyguyu da unutmuşum, eskiden regl olacağım zaman duvarı tırmalardım ama şimdi onun hafifini hissediyorum. Acaba sahiden regl mi olucam:26:

evet anneme sımarıyorum sanırım
bız daha 17 gunlukuz
40 cıksada rahat etsek

bızde bugun kactık bıraz sahıle gıttık
ıyı geldı ıcım acıldı
sut sagıp bıraktık anneme
gecmıs olsun canım bu arada
mınıcık bebıs daha yaa yazık

benım gozlerımın ıcıne baksalar aglıyorum ya
ne zayıf bı ınsan modelı oldum
yarın dr kontrolumuz var sonrada kuafore kacıcam
saclarımı kestırcem ıyı gelır bana
sızın nasıl gıdıyo kucukprenscım?
uyku durumlarınız nasıl?

İki gecedir uykusuzum, gündüzde uyuyamadım bi türlü:/ İyi yapmışsınız gezmekle ne güzel. Benim kociş bu konuda çok bağnaz çıkarmıyo beni bi yere yaa off 40 ımız çıkacakmış falan

İki gecedir uykusuzum, gündüzde uyuyamadım bi türlü:/ İyi yapmışsınız gezmekle ne güzel. Benim kociş bu konuda çok bağnaz çıkarmıyo beni bi yere yaa off 40 ımız çıkacakmış falan

sizin 40a az kalmis canim ya
bizim daha coook var
40 rakamina bile sinir oluyorummmm:95:
bizde ilk defa ciktik
1 saat kaldik sahili tavsiye ederim deniz insanin
sinirini yatistiriyo
yarinda dra gitcez yasasinnnn!!!

Canım bildiğim kadarıyla şu anda regl olman mümkün değil. Bu kanamanın geçmesi ve üzerinden en az 1 ay geçmesi gerekiyor.

haberokcum geçmiş olsun bebişine. Allah şifa versin.

facede aklımıza gelen sorualrı soruyoruz birbirimize.
ama burayı da boşlamayalım dimi.gerçi pek vakit de kalmıo

küçükprens canım ben önceki hamileliğimde
kanamalrım sürmüştü ama son zmanalara doğru iyice azalmış bitmişti
ve ben 40 gün adet olmuştum.
normal rutininde devam etmişti
mesela benim bi arkadşım 8 ay adet olmamış
kişiye göre değişiyo

göğüs açma meselesine eglince annemin yanında açıyodum
valal kadın misafirlerin yanında da açıyorum
naaplım bebiş durmuo ve başka biyere gitsem millet yalnız kalıo mecburrrr
utanma falan kalmadı

günaydın güzel anneler
iyi haftalar diliyorum hepinize..bebişlerimiz bir hafta daha büyümüş olacak hafta sonu geldiğinde inşallahh

kızlar merhaba hepınıze ıyı haftalar bebıslerede bol uykulu bır hafta ve gazsız gunler dılıyorummm.. ne var ne yok nasıl gıdıyorrr... benım kanamalrım devam edıo bıten arklarınkıkac gunde bıttı... bugun 30. gundeyız ..

valla göğüs açma olayı benim ortada kv nin yanın da da açıyom misaafir gelince odada emziriyomda :)) onun dışında evde free takılıyoz

slm kızlarr,
bende herkesin yanında acıom valla,kuzenım ben hamıleyken benım yanımda acmıstı ben cok utanmıstım o zaman sımdı bende utanma felan kalmadıhıc farketmez ucakta bıle emzırdım kızımıtabı ustumu orttum ama ınsan bı tuhaf oluyo ıste...bu arada kanamam ara ara devam edıyor..

kızlar mrb dünden beri çok kötüydüm yeni kendime geldim...
bebişleriniz emdikten sonra kalan sütü boşaltın mutlaka canlarım ben sağ göğsümdeki sütü geçen gece beklettim biraz uyudum ....o süt de maya yapmış göğsümde sertlik oldu süt sıkışması deniyor ateş halsizlik yapıyor bir de inanılmaz ağrı bebişe zorla emzirttim dün akşam
aman kızlar dikkat edin

herkese selam.. anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün tam 14 günlük oldu. gaz sancısından tüm gece ayaktaudık ne tavsiye edersiniz. doktoruna henüz ulaşamadım. onu da arayacam ama tecrübelerinizden faydalayım dedim, çok ağladı zavallı kuşum

her çocuğa göre değişiyomuş canım ben kimyon,çörek otu yağı,rezene hepsini dendim fayda etmedi
doktorun verdiği damla işe yaradı bebeğimin gazı azaldı biraz gene sıkıntılı ama bize en iyi doktor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…