kızlar face e 2010 aralık anneleri yazın çıkıyo
ayy ben heryerde açıyorum valla napayım saatte bir emiyo kv konu komşu vs.... :)))
evet anneme sımarıyorum sanırımBu çok normal.Bende de aynı oldu.Hep ağladım.Annem de kızıp durdu bana.O gitti,ben duruldum.Galiba naz yapacak kimse kalmadıŞaka tabi.Bu tamamen hormonal bi durum.Ben de işe gitmiyorum.Hatta bebeğin odasından çıkmıyorum.Radyasyon yaymasın diye de bilgisayar ve TV de yok.Sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum tabi.Benim azaldı ama.40 çıkmak üzere.Sizin kaçıncı gün?
bızde bugun kactık bıraz sahıle gıttıkAy kızlar benim minik kelebeğim hasta oldu yaMevlütümüzü yaptık ertesi gün kızım hastalandı.Mevlüt çok kalabalıktı,ortamda baya havasız kaldı.Ara ara açtık camları bebeğin olmadığı odalarda ama bilmiyorum acaba üşüttük mü yoksa birinden mi bulaştı. Yavrumun yeşil yeşil mümükleri akmaya başladı gece.Arada kustukça balgamını atıyor ama boğazlar dolu yani.Bugün seside kısıldı,ağlarken bile zor çıkyo..Küçücük bebek ya,insanın içi acıyo.Yarın aşımızda var,nasıl olacak bilmiyorum..
hapşurukcum valla bendede hamilelikte hiç olmamıştı duygusallık ama doğumdan 1 hafta kadar sonra acayip olmuştum.Arada bi geliyodu kriz gibi vara yoğa ağlıyodum.Birazda evde kalmanın sıkıntısından oldu galiba benimki..16 günlükken attık kendimizi çarşıya valla ve çok şükür sonrada olmadı bi daha öyle ağlamalarım..Seninde geçer inşallah en kısa zamanda
Hapşuruk, benimde herşeye ağlayasım geliyor, normalde dizi film falan hiç ağlamam ama geçen hafta öyle bir geçer zaman ki de Mete nin babası ve osmanın sarılarak yattığını gördüğü sahnede gözlerim doldu, annemde azarı yedim!! Off rahat rahat ağlatmıyorlarda insanı, iki lafın biri sütün çekilir!! Bu sözü yasakladım evde!!
Hatunlar, ben sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.Size de oldu mu??
Bugün 28. günüm ve kanamam bitmişti. Bu duyguyu da unutmuşum, eskiden regl olacağım zaman duvarı tırmalardım ama şimdi onun hafifini hissediyorum. Acaba sahiden regl mi olucam:26:
evet anneme sımarıyorum sanırım
bız daha 17 gunlukuz
40 cıksada rahat etsek
bızde bugun kactık bıraz sahıle gıttık
ıyı geldı ıcım acıldı
sut sagıp bıraktık anneme
gecmıs olsun canım bu arada
mınıcık bebıs daha yaa yazık
benım gozlerımın ıcıne baksalar aglıyorum ya
ne zayıf bı ınsan modelı oldum
yarın dr kontrolumuz var sonrada kuafore kacıcam
saclarımı kestırcem ıyı gelır bana
sızın nasıl gıdıyo kucukprenscım?
uyku durumlarınız nasıl?
İki gecedir uykusuzum, gündüzde uyuyamadım bi türlü:/ İyi yapmışsınız gezmekle ne güzel. Benim kociş bu konuda çok bağnaz çıkarmıyo beni bi yere yaa off 40 ımız çıkacakmış falan
Hapşuruk, benimde herşeye ağlayasım geliyor, normalde dizi film falan hiç ağlamam ama geçen hafta öyle bir geçer zaman ki de Mete nin babası ve osmanın sarılarak yattığını gördüğü sahnede gözlerim doldu, annemde azarı yedim!! Off rahat rahat ağlatmıyorlarda insanı, iki lafın biri sütün çekilir!! Bu sözü yasakladım evde!!
Hatunlar, ben sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum.Size de oldu mu??
Bugün 28. günüm ve kanamam bitmişti. Bu duyguyu da unutmuşum, eskiden regl olacağım zaman duvarı tırmalardım ama şimdi onun hafifini hissediyorum. Acaba sahiden regl mi olucam:26:
haberokcum geçmiş olsun bebişine. Allah şifa versin.
facede aklımıza gelen sorualrı soruyoruz birbirimize.
ama burayı da boşlamayalım dimi.gerçi pek vakit de kalmıo
küçükprens canım ben önceki hamileliğimde
kanamalrım sürmüştü ama son zmanalara doğru iyice azalmış bitmişti
ve ben 40 gün adet olmuştum.
normal rutininde devam etmişti
mesela benim bi arkadşım 8 ay adet olmamış
kişiye göre değişiyo
göğüs açma meselesine eglince annemin yanında açıyodum
valal kadın misafirlerin yanında da açıyorum
naaplım bebiş durmuo ve başka biyere gitsem millet yalnız kalıo mecburrrr
utanma falan kalmadı
herkese selam.. anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün tam 14 günlük oldu. gaz sancısından tüm gece ayaktaudık ne tavsiye edersiniz. doktoruna henüz ulaşamadım. onu da arayacam ama tecrübelerinizden faydalayım dedim, çok ağladı zavallı kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?