kızlar
kızım hep yüzüstü yatıyor,cevirince uyanıyor,kafasını da cevıryor,ben saga yatırıyorum bı bakıyorum hanfendı sola donmus,acaba zararlı mıdır?ama sırt ustu yatırınca da uyanıyor gece de yuz ustu yatıyor o yattıktan 1 saat sonra felan cevıryorum ..ama gunduz hepyusustu yatıyor zararlımıdır acep?
bi de sallanarak uyuyoruz biz,çok sallamak zararlımıdır bilen var mı annecikler?
slm kizlar. Nasil gidiyor annelik bizim kiz gunduz fazla uyumuyor hep mizmizlaniyor saat 15h00 Den 16h 00 Dan sonra uyuyor o da sekerleme . Gece uyuyor iki uc saate bir kalkiyor sizinkiler uyuyormu bayaa
Cnm benimki de yuzustu uyumayi seviyor zma Ben alistirmzmaya bakiyorum ondan cok uyumuyor sanirim :))) kizim da uyurken hep sola donduruyor kafasini.. Ben yatmadan ceviriyorum arkasina hafif yuksek bir sey koyuyorum ama banamisin demiyor.. Sag a cevirmesi daha mi iyi ki??? Ben ceviriyorum cunku genelde hep sola donduruyor kafasi duzgun olsun diye yaa duz koyarim yaa saga ceviririm.. Kulaklari kirilmasin diye de:)))
kızlar merabalar,hepinizi çok özledim.... nerdeyse 20 gündür internete giremedm,benim kızım 3 ocakta sezeryanla dünyaya geldi. 3280 gr ve 52 cm olarak...
şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz,annelik mükemmel bi duyguymuş....
görüşmek üzere...
kızlar parisi beklemeyin hiçkuruluk oluyo öncelikle birde bebeğinize bakmaktan zombi gibi olmuşsunuz tam çocuk uyudu uyucaksınız ama kocanız sizi rahat bırakmıyo oluyomu size tamm uykusuzluk derken gene çocuk uyanıyo hadi baştann başlayın zombi temposuna. oyyy oyyy
kızlar benim kızım 2 saatte bir sadec 15dk emiyor normalmi 15dk emiyor ve uyuyor doymuyor diye endişeleniyorum ya
karabiber evet canım öyle aratacaksın.
estamp gözünaydın canım,Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.
Kızım uyandı,emzirdim altını değiştirdim ve kalkmışken bi wc ye gidim dedim.Tam oturacakken depremi hissedip çocukların yanına koştum.Bu arada lambalara da baktım ama sallanmıyodu.Dedim heralde bana öyle geldi ama baya bi korkmuşum ki kalbim küt küt atıyor,bacaklar titriyor..Eşimde işte...Ben deprem olsa neyi nasıl yaparım düşüncelerine dalmışken kv aradı hissettin mi diye..Anladım ki bana öyle gelmemiş,gerçekten deprem olmuş:18:
İsis size yakındı deprem üssü..Duydunuz mu,naptınız? Kv lerin orda herkes dışarı çıkmış..
Neyse bu saatte burada haberler böyle:) Herkese şimdiden günaydınn...
Hissettim canım zaten oğluşu emziriyordum baya salladı.Allah tekrarından korusun korktum ama varya.Biz çıkmadık dışarı ama tetikteydim uyuyamadım uzun süre.
Amin canım.Valla herkes korkmuş ki dışarlara dökülmüşler..Bizde çıkmadık ama burada kimse çıkmamıştı.Hoş çıkan olsaydı küçük bebekle ben yinede çıkamazdım ya...Allah bi daha yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?