2010 Aralık Anneleri

Cnm benimki de yuzustu uyumayi seviyor zma Ben alistirmzmaya bakiyorum ondan cok uyumuyor sanirim :))) kizim da uyurken hep sola donduruyor kafasini.. Ben yatmadan ceviriyorum arkasina hafif yuksek bir sey koyuyorum ama banamisin demiyor.. Sag a cevirmesi daha mi iyi ki??? Ben ceviriyorum cunku genelde hep sola donduruyor kafasi duzgun olsun diye yaa duz koyarim yaa saga ceviririm.. Kulaklari kirilmasin diye de:)))

slm kizlar. Nasil gidiyor annelik bizim kiz gunduz fazla uyumuyor hep mizmizlaniyor saat 15h00 Den 16h 00 Dan sonra uyuyor o da sekerleme . Gece uyuyor iki uc saate bir kalkiyor sizinkiler uyuyormu bayaa

Benim ki de öyle canım gündüz çok uyumuyor uyusada yemek yapsam diye bekliyorum şimdi :)) Yoksa akşama kahvaltı var valla Gece de 2-3 saatte uyuyanıyor emiyor geri uyuyor.Tabi arada huyumuz değişiyor dün gece uyumadık mesela sabaha karşı anca uyuduk :)))

ya ben hiç sırt üstü yatıramıyorumki korkuyorum bogulur dıye kusuyo bazen uyurken,en güzeli yan yatırmak heralde...artık su gaz sancıları bı gecsın ole duzeltıcez bebişlerin kafasını heralde...

benim oğlum da yüzükoyun yatmaya bayılıyor doktor yatırma dedi ama çok rahat ediyor ben de gözüm üzerinde olmak koşulu ile yatırıyorum karnının üzerine..

kızlar merabalar,hepinizi çok özledim.... nerdeyse 20 gündür internete giremedm,benim kızım 3 ocakta sezeryanla dünyaya geldi. 3280 gr ve 52 cm olarak...
şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz,annelik mükemmel bi duyguymuş....
görüşmek üzere...

gozun aydin cnm masaallah bebgine saglicakla buyutun evet cnm annelik cok guzel bir duyguymus biz evlendk sanki bebigimiz eksikmis o gelince hersey tammis gibi:)) opmeye doyamadigim benim canim kzim

parisi hiç sormayın birdee bende 2 tane dahaçocuk varr onlarında uyumasını beklemek gerekiyor saten onlar uyuyana kadarr benim uykumm geliyorr kalımaa bile gelmez olduu parissss
koc paris e gidelim dicek diye çok korkuyorummm

Sizlerdden önce doğum yaptığım içinn bende yazmıştımm misafirden bıktımm diyee
7 günlüktüü oğlummm hemen gelmeye başladılarr hergünn hatta
tamamm seviyorlarkiii geliyoraa amaa kırkımızıı bekleyin değilmii
hazırlık temizlikk yapmakk zorduuu
birdee çaylarıı bitincee bardağıı banaa uzatıyorlardıı zoruma gidiyorduu ne kadar anlayışsılarr diyee
tabii bunuu yapanlarr kocamınn akrabalarııı
hatta halenn gelenler var yarın benimde var misafirr
temizlikten canım çıktıı
daha bitiremedimm

kızlar benim kızım 2 saatte bir sadec 15dk emiyor normalmi 15dk emiyor ve uyuyor doymuyor diye endişeleniyorum ya

benim 2 ay 6 günlük olduu halenn öyle emiyorr
2 yada saatte 15 dakkacıkk
sonra ağlamıyorrr meme içinn
demekk doyuyorkii ağlamıyorr
kakasınaa bakk günde kaka yapıorsaa ve bezii çişliysee yetiyor demekk cnımm
eğer çokk ağlayannn bir bebekse anlarsınn dymadığınıı
birdee doktorda tartırr kilosunuu söylerlerr yetmiyorsaa kilo almamışş olurrr

şuna bak yaa doğumlar olduu kimse kalmadıı
önce sayfaları okumaya yetişemiyordumm
facede halenn bulamıyorum sizii 2010 aralık anneleri diyemii aratıracağım

karabiber evet canım öyle aratacaksın.
estamp gözünaydın canım,Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.

Kızım uyandı,emzirdim altını değiştirdim ve kalkmışken bi wc ye gidim dedim.Tam oturacakken depremi hissedip çocukların yanına koştum.Bu arada lambalara da baktım ama sallanmıyodu.Dedim heralde bana öyle geldi ama baya bi korkmuşum ki kalbim küt küt atıyor,bacaklar titriyor..Eşimde işte...Ben deprem olsa neyi nasıl yaparım düşüncelerine dalmışken kv aradı hissettin mi diye..Anladım ki bana öyle gelmemiş,gerçekten deprem olmuş:18:
İsis size yakındı deprem üssü..Duydunuz mu,naptınız? Kv lerin orda herkes dışarı çıkmış..
Neyse bu saatte burada haberler böyle:) Herkese şimdiden günaydınn...

Hissettim canım zaten oğluşu emziriyordum baya salladı.Allah tekrarından korusun korktum ama varya.Biz çıkmadık dışarı ama tetikteydim uyuyamadım uzun süre.

Hissettim canım zaten oğluşu emziriyordum baya salladı.Allah tekrarından korusun korktum ama varya.Biz çıkmadık dışarı ama tetikteydim uyuyamadım uzun süre.

Amin canım.Valla herkes korkmuş ki dışarlara dökülmüşler..Bizde çıkmadık ama burada kimse çıkmamıştı.Hoş çıkan olsaydı küçük bebekle ben yinede çıkamazdım ya...Allah bi daha yaşatmasın..

kızlar merhaba benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim
göğsüme süt gelince bana titreme geliyor bir de ağrıyorlar dayanılmayacak gibi
doktor sütü boşaltmam gerektiğini söyledi bebek her emiyor ama az emiyor sonra sağmaktan ben yoruldum bebek ne zaman göğüsteki sütü boşaltır acaba

merhaba kızlar
dün biz kırklandık
kv geldi kırklamaya 3 gün kaldı
bi totosunu kaldırmadı oturduğu yerden her işi bana yaptırdı
insan bi el atar bi işe
çok sinir oldum
Allah tan bugün gitti de rahatladım
bugün parise giidicez biz bakalım paris güzel mi hala

mrb kızlar nasılsınız.

estampcım doğum yapmışsın hayırlı olsun tatlım
sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah.

narnisancım sana da geçmiş olsun.
hepimzide bi sırt ağrısı var zaten.
benimde acayip omiriliğimde üst kısımalr ağrıyo.
Allah şifa versin inşallah.

bizimde 5 gün sonra kırkımız çıkıcak inşallah.
havalar soğuk ama az da olsa dışarı çıkailmek istiyorum
acayip daraldım.
uykumuz biraz daha düzene girdi.
geceleri daha rahat uyuyo bizimki
gaz için masajalrla çıkartıyoruz
eskisi gibi çok kızarıp bozarmıo
çünkü elelri kolları bacakalrı çok hareket ettiriyo ve buda işe yarıyo sanırım
ben yüzüstü göğsüme yatırınca artık başını kaldırmaya çalışıyo bizimki
bana bakmaya çalışıyo
o hali okadar hoşuma gidiyoki
ama her an kafasını attırabiliyo.
temkinli davranıyorum o yüzden.
sabırsızlıkla 40mızı bekliyoruz
gezmelere gidip uçurucaz kırkımızı.
sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…