Herkese günaydın arkadaşlar.Bu 40 çıkma olayı bize pek yaramadı.4-5 gündür oğlum her gece 23:00 da ağlamaya başlıyor, sabah 7 ye kadar.Onunla beraber ben de tabi:2:Sabah 7 de kakasını yapıyor öyle rahatlyor.Gece zaten uyumuyor,gündüzleri de toplasanız 3-4 saat ancak uyuyordur.Ne yapacağımı şaşırdım valla. damla olarak zinco kullanıyoruz.başka bişey mi denesem.Uykusuzluk bir yana kuzumun acı çekmesine dayanamıyorum
canım ben mama takvıyesi yapıyorum.sabahları mamaya 1 cay kasığı eytınyagı koyuyorum.facede kızlardan duydum.çok işe yarıyor..hemen kakasını yapıyor.gaz içinde yatmadan muskatla nöbet şekeri karışımını gögüs ucuna suruyorum.sabaha kadar gaz çıkarıyor.dene istersen....
canım ben mama takvıyesi yapıyorum.sabahları mamaya 1 cay kasığı eytınyagı koyuyorum.facede kızlardan duydum.çok işe yarıyor..hemen kakasını yapıyor.gaz içinde yatmadan muskatla nöbet şekeri karışımını gögüs ucuna suruyorum.sabaha kadar gaz çıkarıyor.dene istersen....
Ben sadece emziriyorum, doğrudan mı içireceğim zeytinyağını.Bir zararı olmasın sonra.bir de nöbet şekeri dediğimiz şey beyaz renkli kalıp şeklinde.ezecek miyim onu.muskatı zaten hiç bilmiyorum,daha önce hiç görmedim.nasıl yapacağım
kızlar bu ayın 25 de dogum iznim bitiyor,nerde 6 ay anne sütü kampanyanları,Allah tan 15 tatile denk geliyoruz 2 hafta yırttık ordan,benim kızı kimse cekmez heralde bu gaz sancılarıyla,yavrum cok sıkıntılar ıcınde gercı o ağlarken bile seviyorum ben onu,çok hoşuma gidioağlaması bile güzel...ama işe başlayınca kv yandı gibime geliyor
Arkadaşlar bu korunma hakkında bugün ebe kafamı karıştırdı.Üç aylık iğnelerden alabilirsiniz dedi ben zararlı diye biliyordum.Bilgisi olan var mı bu konuda siz nasıl korunacaksınız
walla iğnelerle ilgili bişe bilmiorum ama ben gelecek ay inşallah spiral taktırmayı düşünüorum
başka türlü zor korunmak
canım yaa neden bu kadr erken bitio doğum iznin
O konudaki tespitlerim hiç iyi değil :) spiral taktıranların çoğu önermiyor.17 gün bile sürüyormuş adet hiç çekemem o kadar :) ayrıca hamile kalma riskide varmış .öf kafam karıştı
slm kizlar ayy uzun zaman oldu yazmayali ozlemisim..
anne olmak cok guzel ama uykusuz geceler nede zormus ...
gece 4'ten sabah 9a kadar 15-20dkda bi uyandik!!!!
neyse bu arada biz mamaya basladik, hem emziriyorum hem mama veriyorum, oglum dogumdan sonra hic kilo almamisti (4020 gr dogdu 3790'a dustu) sali gunu doktora gittik mamada vermemiz gerektigini soyledi ve bugun kontrole gittik ve 4070gr olmus
bu arada korunmaya gelince bana dogumkontrol hapi yazdilar, ama emzirirken kullanilandan yani hic ara vermeden devamli kullaniliyomus,ve emzirmeyi biraktigim an normal hapa baslicem...
spiralle azda olsa hamile kalma riski var(2arkadasim boyle hamile kaldi) birde adetlerde duzensizlik yapabiliyomus ama tabii herkeste ayni sey olacak degil
ben doktoruma sordum alabilirsin sağlıklı dedi bu dönem alttan desteklersin elinle dedi ama belinde ağrı varsa dikkat etmen gerekir tabi
chicco aldım ben yan kullanımıda var sling gibi bide benim bebiş 4kg yaza falan kullanırım yani rahat rahat kışada allah kerim zaten arabayla gidip geliyoruz gideceğimiz yerlere ben bunu kendim alışverişe gezmeye falan gittiğimde kullanırım diye aldım cnm bak bu modeli ebebkten aldım bende
Chicco Soft & Dream (Yumuşak & Rüya) Kanguru - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Cok cici bir seye benziyor ama benim icin senin tecruben daha onemli canim.kullandiktan sonra degerlendirmelerini bekliyorum
dilemcim hapın adı ne söyler misin
ben de istiroum hapla korunmayı aslkında
hamilelelikten önce yasminle korunuodum çok memnundum
yine olsa hapla korunmak isterim
bana verilen cerazette diye bi hap...
ben daha baslamadim, daha 3haffta oldu dogum yapali, kirkima yakin baslamayi dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?