2010 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bebeğim 46 günlük. Düne kadar sütüm oldukça iyiydi fışkırırdı bir göğüsten emzirirken mutlaka ötekinden akardı. Ama dün biraz üzücü bir gün geçirdim ve dünden beri kesinlikle sızıntı yok. Bebeğim ağlamıyor emiyor ama sıktığımda da fışkırmıyor acaba sütüm mü azalıyor? Çok endişeleniyorum valla.

canim endiselenme rahat ol
stresin gecince normale donuyo
bi an once rahatla uyu dinlen emzirme caylarindan ic hatta
bende de ayni sey olmustu bigun
sonra duzeldi cok sukur
kafana sutum kesilirmi diye takma

merhaba guzel annişler nasılsınız kuzular nasıl... biz bugun tam 1 aylık olduk 3500 gr dogmustuk ama hastanede 3100e dusmustuk simdi ancak 3700 olmusuz 1 hafta sonra tekrar gitcez tartılmaya 200 grdan az alırsak mama takviyesi yapcaz boyumuz 7cm uzamıs.. bugun kw ye gittim 3700 oldu diyince 200 gr mı aldı ac kaldı cocuk diyip durdu sanki bilmiyo hastaneden 3100 gr cıktıgımızı sutun yok diyip duruyo bana ona her gittigimde eminim olan sutumde kacıyodur.. bide gorumceminde 16 aylık kızı war oda emziiriyo ikide bir emzirsin oglunu sut kardes olsunlar diyip duruyo ayy kw ye gitsen bi turlu gitmesen bi turlu.. ayy kızlar kafanızı sisirdim ama sinirlerim bozuldu buraya yazmak bile rahatlattı biraz :)

kızlar nasılsınız çok özledim sizleri ama malum bebek hepimizin yoğunluğu var faceye ancak bakıyom

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?

Hic vaktim olmuyor artik buraya bakmaya ya..
eskiden hic cikmazdim kk.dan
gecmis sayfalarada pek bakamadim ..

son günler cok agrasifle$dim ben ya
neden nicin bilmiyorum .. bi sinir bi sinir aldi basini gidiyor ,,
iki gün önce kizimi emziriyordum yengem ay ildem öyle tutma cocugu dedi
aslinda gayet normal tutuyordum yani simdiye kadar nasil emziriyorsam öyledi ..
yenge sanami sorcam allaha askina kizimi nasil tutacagimi dedim ama baya böyle yüksek sesle ,,
zavalli yavrum emmeyi birakti dudaklari büktü basladi aglamaya
yüksek sese hic tahamüllü yok ama birden sesimi yükseltim ister istemez iste
Yengemde bozuldu baya .. ama napim sinirlerim su sira eksi 0 derece ..
napcam bilmiyorum ..

tek basina cocuk büyütmek kolay degilmis gercekten ..
annemde olmasa yapa yanliz kalacagim ..
off off positif düsünmekte böyle durumlarda zorlasiyor

Herkese günaydın arkadaşlar.Bu 40 çıkma olayı bize pek yaramadı.4-5 gündür oğlum her gece 23:00 da ağlamaya başlıyor, sabah 7 ye kadar.Onunla beraber ben de tabi:2:Sabah 7 de kakasını yapıyor öyle rahatlyor.Gece zaten uyumuyor,gündüzleri de toplasanız 3-4 saat ancak uyuyordur.Ne yapacağımı şaşırdım valla. damla olarak zinco kullanıyoruz.başka bişey mi denesem.Uykusuzluk bir yana kuzumun acı çekmesine dayanamıyorum

bize doktorumuz temiz bir kovanın içine banyo suyundan biraz daha sıcak su doldurup içine oturtmamızı önerdi. Bir yandan masaj yapıyorsun karnına.Bizim oğlan bayağı rahatlıyor hatta kakasını bile suya yapıyo.Bir dene istersen.om-x,nurse harveys gibi ilaçlar da varmış gaz için ama ben hiçbirini kullanmıyorum

Sağol canım bir de bunu deneyim.Bebeğim ağlamaktan ben de uykusuzluktan helak olduk.Umarım işe yarar.

benimde bana bişey söylenmesine neyi nasıl yapacagımı söylemelrine tahamüllüm yok zaten ögrenmek istediğim şeyleri soruyorum bide sütünmü az çocuk doymuyor dediklerinde saçlarım diken diken oluyo
halbuki çocuk gazdan ve gögüsümü yalancı emzik yerine kullandıgından öyle yapıyor aç olmasada orda durmak istiyor daha çok şey varda yani yalnız değilsin bunalımlarda:84:

günaydın kızlar
bizde dün 40ımızı çıkardık
bikaç gündür geceleri 2kere kalkıyoruz emmeye ve az emiyor 10ar dakika gibi
ama gündüz acısını çıkarıyor
gün içinde 2-3kere 40dk falan emdiği oluyor
sanırım düzene giriyoruz ya da bir günü bir gününe uymayan bebeklerimizin bize oyunu

dün gezerken kangurumuzuda aldık artık takıp takıp gezmelerdeyiz kızımla

buarada benim kendi düşüncem olarak
2-3gündür gaz ve kaka sorunu olan kızım dünden beri şükür çok iyi
doktor doğumdan sonra kan ilacına devam et demişti bana
kan ilacı kabız yapabilen bi ilaç olduğu için bende yapıyorsa bebeğimede geçebilir diye düşündüm
tabi yanlışta olabilir ama şans eseri olarakta bebeğim dünden beri çok iyi maşallah
isterseniz doktorunuza sorarak deneyebilirsiniz bizim bebişe iyi geldi

kanguru konusunda ben kararsız kaldım.benim sıpa şimdiden 5 kiloya yaklaştı.zaten belim fena halde ağrıyor acaba kullanışlı olur mu?

kanguru konusunda ben kararsız kaldım.benim sıpa şimdiden 5 kiloya yaklaştı.zaten belim fena halde ağrıyor acaba kullanışlı olur mu?
ben doktoruma sordum alabilirsin sağlıklı dedi bu dönem alttan desteklersin elinle dedi ama belinde ağrı varsa dikkat etmen gerekir tabi
chicco aldım ben yan kullanımıda var sling gibi bide benim bebiş 4kg yaza falan kullanırım yani rahat rahat kışada allah kerim zaten arabayla gidip geliyoruz gideceğimiz yerlere ben bunu kendim alışverişe gezmeye falan gittiğimde kullanırım diye aldım cnm bak bu modeli ebebkten aldım bende
Chicco Soft & Dream (Yumuşak & Rüya) Kanguru - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu arada 40ı çıkanlara hayırlı olsun bizimki de çıksa da AVM AVM gezsek patladım evde

ay bizde öle yaptık valla :)) ev gezmesinede gittik sabah 10da bir çıktım gece geldik :) nekadar patladıysam bende evde artık 40 değilde 45 olsaymış dayanamıcakmışım yani :))

günaydın kızlar
bizim kırkımız çıktı gezmek istiorum ama kocam bebekle gezemeyiz dio ewe kapandım kaldım
sinir krizi geçirmek üzereyeim

slm kızlar nasılsınız. anlaşılan uykusuzluk hat safhalar da :)

ya kızlar ben bu çizelgemi nasıl düzelticem azcık bir el atıverin.

kızlaarrrr...
40 çıkaranlar göznünüz aydınnn...
40tan sonra biz de gezmelerdeyizz..

ama dün akşam kocişle kaçtık.
sinemaya gittik, kızım da ananesiyle kaldı,
uyumuş yavrum hep.
ama aklım hep onda kaldı özledim yaaaa...

bir de kilo alımımız hızlandıysa değmeyin keyfime,
uyku düzenimiz iyi maşallah aman nazar değmesin
geceyle gündüzü ayırıyoruz artık.

bu arada kızlar bize elma yağı ii geliyor
karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum
rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…