Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Bebeğim 46 günlük. Düne kadar sütüm oldukça iyiydi fışkırırdı bir göğüsten emzirirken mutlaka ötekinden akardı. Ama dün biraz üzücü bir gün geçirdim ve dünden beri kesinlikle sızıntı yok. Bebeğim ağlamıyor emiyor ama sıktığımda da fışkırmıyor acaba sütüm mü azalıyor? Çok endişeleniyorum valla.
Herkese günaydın arkadaşlar.Bu 40 çıkma olayı bize pek yaramadı.4-5 gündür oğlum her gece 23:00 da ağlamaya başlıyor, sabah 7 ye kadar.Onunla beraber ben de tabi:2:Sabah 7 de kakasını yapıyor öyle rahatlyor.Gece zaten uyumuyor,gündüzleri de toplasanız 3-4 saat ancak uyuyordur.Ne yapacağımı şaşırdım valla. damla olarak zinco kullanıyoruz.başka bişey mi denesem.Uykusuzluk bir yana kuzumun acı çekmesine dayanamıyorum
bize doktorumuz temiz bir kovanın içine banyo suyundan biraz daha sıcak su doldurup içine oturtmamızı önerdi. Bir yandan masaj yapıyorsun karnına.Bizim oğlan bayağı rahatlıyor hatta kakasını bile suya yapıyo.Bir dene istersen.om-x,nurse harveys gibi ilaçlar da varmış gaz için ama ben hiçbirini kullanmıyorum
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ?
Hic vaktim olmuyor artik buraya bakmaya ya..
eskiden hic cikmazdim kk.dan
gecmis sayfalarada pek bakamadim ..
son günler cok agrasifle$dim ben ya
neden nicin bilmiyorum .. bi sinir bi sinir aldi basini gidiyor ,,
iki gün önce kizimi emziriyordum yengem ay ildem öyle tutma cocugu dedi
aslinda gayet normal tutuyordum yani simdiye kadar nasil emziriyorsam öyledi ..
yenge sanami sorcam allaha askina kizimi nasil tutacagimi dedim ama baya böyle yüksek sesle ,,
zavalli yavrum emmeyi birakti dudaklari büktü basladi aglamaya
yüksek sese hic tahamüllü yok ama birden sesimi yükseltim ister istemez iste
Yengemde bozuldu baya .. ama napim sinirlerim su sira eksi 0 derece ..
napcam bilmiyorum ..
tek basina cocuk büyütmek kolay degilmis gercekten ..
annemde olmasa yapa yanliz kalacagim ..
off off positif düsünmekte böyle durumlarda zorlasiyor
6 saat deliksiz uyusam başka ne isterimherkeslere günaydınnnnn,uyuyup uyanlara tabii
günaydın kızlar
bizde dün 40ımızı çıkardık
bikaç gündür geceleri 2kere kalkıyoruz emmeye ve az emiyor 10ar dakika gibi
ama gündüz acısını çıkarıyor
gün içinde 2-3kere 40dk falan emdiği oluyor
sanırım düzene giriyoruz ya da bir günü bir gününe uymayan bebeklerimizin bize oyunu
dün gezerken kangurumuzuda aldık artık takıp takıp gezmelerdeyiz kızımla
buarada benim kendi düşüncem olarak
2-3gündür gaz ve kaka sorunu olan kızım dünden beri şükür çok iyi
doktor doğumdan sonra kan ilacına devam et demişti bana
kan ilacı kabız yapabilen bi ilaç olduğu için bende yapıyorsa bebeğimede geçebilir diye düşündüm
tabi yanlışta olabilir ama şans eseri olarakta bebeğim dünden beri çok iyi maşallah
isterseniz doktorunuza sorarak deneyebilirsiniz bizim bebişe iyi geldi
ben doktoruma sordum alabilirsin sağlıklı dedi bu dönem alttan desteklersin elinle dedi ama belinde ağrı varsa dikkat etmen gerekir tabikanguru konusunda ben kararsız kaldım.benim sıpa şimdiden 5 kiloya yaklaştı.zaten belim fena halde ağrıyor acaba kullanışlı olur mu?
bu arada 40ı çıkanlara hayırlı olsunbizimki de çıksa da AVM AVM gezsek patladım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?