2010 Aralık Anneleri

kızlar bana yardım edin.bebeğim dün geceden beri ağlıyo durmadan.Kakasını yapamadı sanırım oyüzden.masaj yaptım, fitil verdim,zeytinyağı içirdim fayda etmedi.emdikten sonra omuzumda uyuyor yatağına koyduğum anda ağlayarak uyanıyor.çok fazla ağladı içim parçalanıyor.herhangi bir tavsiyeniz var mı.yoksa acile mi gitsem

cnm bence acile git aciller ne icin zaten) sen elinden geleni yapmissin. bende altini acar guzelce masaj yaparim bazen 10 dk yi bulur masaj ayakklarini kaldrir ayagini oksarim.tabi konusarak yapiyorum.;biraz once boyle yaptim yapti kakasini;herseyi denediysen halen agliyorsa dr a git.bu arada bunnlari yaprken zamanin gectigini fraketmeye bilir acikada bilir bebegin bazen sancidan memyi fazla emmez dil ucunda tutar

burdaki arkadaşlar sab iyii dedilerr birde onu dene istersenn
benn sadece milupanın gece rezene çayından verdimm
hazırladıktann sonraaa birazınıı yanii 10 ml kadar bebeğe deri kalanınıı kıendimm içtimm oda işe yarıyorduu bizde gece uyuyorduu

benim doktorum da bana ceraztte verdi.;ya hic kullanmak istemiyorum..
benim kirkucuncu gunum artik kullanma zamani sanirim haftaya randevm var baklaim ne diyeek dr um.egzersizlere basliycaz artik:18::18::18::18::18:
yarin epilasyona gunu

kusura bakma forumunuza daldım bi şubat annesi olarak ama fiyat olarak bu civarlarda bi araba arıyorsan birde şuna bak derim...
Kraft Kraft Horn-1450 Bebek Arabası 2010 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

arkadaşlar mrb. göğüs uçları yara olan var mı? emzirirken çok acıyor. siz neler yapıyosunuz geçmesi için

arkadaşlar mrb. göğüs uçları yara olan var mı? emzirirken çok acıyor. siz neler yapıyosunuz geçmesi için

var canım var, yalnız değilsin... lansinoh ve zeytinyağı kullandım, pek değişiklik olmadı... bu ara sadece ağlıyorum ve sabrediyorum geçmesi için. biri baya düzeldi ama biri hala yaş getiriyo gözümden. 1 hafta 10 güne geçeceğini umut ediyorum:)

gögüs kalkanı kulllanın,medela nın purelan dıye bır ılacı vardı yanlıs hatırlamıyorsam sarı bi şey, o bana ıyı geldı,benımkıler ıkısı bırden kanıyodu,ciğer gibiydi içleri biliyorum cok acıyor...ama krem felan bıraz acısını azaltıyor o kadar zamanla gecıyor...benn hala kalkan kullnıyorum cunku sutyene degınce cok acıyor...

Son düzenleme:

mrb .. lansilohun kremi var eczanelerde.. küçücük mor bir tüp .. hem emmeden önce silmek zorunda değilsin .. artık kullanmıyorum bile acılar bitti :)) yanlış emzirme pozisyonu daha çok acı verirmiş haberiniz olsun .. zamanla bişicik kalmıyor.. ilk zamanlar beynim zonkluyordu resmen ..

canım benimki de yaparken çok ağlıoyr .. ben fitil çok kullanmıyorum artık zararlıymış zaten .. küçücük bi peçeteyi zeytinyağına batırıp fitil gibi koyuyorum .. bazen bezi kapamama bile fırsat kalmadan işini hallediyor.. bacakları ile çok oyna, özellikle altını açarken.. ama tamamen kesin bi çözüm yok ... 3-4 aylık olmalarını bekleyeceğiz .. sonrada diş problemi

ya bende sinema'ya gitmek istiyorum çok iyi yapmışsınız..

korunma işinide erkekler yapsın o zaman :78: parise gitmek isteyen şemsiyesini alsın

içimden 20'ye kadar sayıyorum yani sayıyordum artık acımıyor çok şükür.. bir süre sonra uyuştuğundan acısını hissetmiyordum ve içimden sayıyordum..

benim de göğüs uçlarım yara oldu ilk başlarda çok kötü oldu ağlayarak emzirdim hiç bişey geçirmedi... sonra sonra alıştık ama avent göğüs ucu kremi kullanıyorum memnunum ama yinede sık sık emerse saatte bir emdiğinde genelde acıyor hemen kremimi sürüyorum rahatlatıyor...

kaka problemi bizdede var bu gün kontrole gittik anne sütüne ek mama veriyorduk mamamızı değiştirdi doktorumuz sindirimi daha kolaymış bunun milupa confirm sanırım ... bakalkım işe yarıcak mı ben mamayı gece yatmadan banyodan sonra veriyorum gaz ilacı ile birde sabah bunun dışında çok vermemeye özen gösteriyorum gerek duyarsak birde öğlen... gece emzirmeye kalkıyorum... sadece anne sütü ...

Gızlarrr... bebişleriniz gece emdikten sonra hemen uykuya dalıyor mu yoksa uzun bir süre uyanık mı kalıyor? Benimki 2 saat arayla hiç şaşmaz emmeye kalkar.Fakat 1,5 -2 saat uyanık kalır, en az 1 saat.Bu da hayliyle yorucu oluyor.Ayrıca sallanmaya falan da alıştı, uyutmak için ayrıca uğraşıyorum.Şimdi küçük beşiği sallanıyor ama 3-4 ay sonra odasına yatağına geçince ayakta sallayarak uyutmak zorunda kalacağım sanırım.Çünkü yatağı sallanmıyor : ) Yaa daha ufacık şimdiden uyutmak için uğraşmak sinirime dokunuyor.Em güzelce yat di mi ama ? : )

ne kadar oldu ki kakasını yapmayalı?günde kaç kez yapmalı?ve şimdi nasıl?

benim kopuk olmuştş derin yarık yani.dr.a sordum 10 dakikadan fazla tutma bi memede dedi.lansinoh sürdüm bende.1 aya kendiliğinden geçti.şimdi yok.

ya moralinizi bozmayımda benim gögüss uclarım hala kapanmadı ama artık acımıyor,bu acılar gecınce emzirmek cok zevkli bi şey anlayacaksınız,ınsan sureklı emzırmek ıstıyor...40nız cıkınca felan gecer acıları...moralınızı bozmayın kızlarrr...

Bu modelin tıpkısının aynısı bizde de var. Üstelik bizdeki kucakta uyuyor beşiğe yatınca uyanıyor. Tek farkı 3 saatte 1 emmeye kakıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…