cnm bence acile git aciller ne icin zatenkızlar bana yardım edin.bebeğim dün geceden beri ağlıyo durmadan.Kakasını yapamadı sanırım oyüzden.masaj yaptım, fitil verdim,zeytinyağı içirdim fayda etmedi.emdikten sonra omuzumda uyuyor yatağına koyduğum anda ağlayarak uyanıyor.çok fazla ağladı içim parçalanıyor.herhangi bir tavsiyeniz var mı.yoksa acile mi gitsem
Herkese günaydın arkadaşlar.Bu 40 çıkma olayı bize pek yaramadı.4-5 gündür oğlum her gece 23:00 da ağlamaya başlıyor, sabah 7 ye kadar.Onunla beraber ben de tabi:2:Sabah 7 de kakasını yapıyor öyle rahatlyor.Gece zaten uyumuyor,gündüzleri de toplasanız 3-4 saat ancak uyuyordur.Ne yapacağımı şaşırdım valla. damla olarak zinco kullanıyoruz.başka bişey mi denesem.Uykusuzluk bir yana kuzumun acı çekmesine dayanamıyorum
selam güzel annişler....
ya ben bebek arabası bakırduym da 2 tanede kararsız kaldım.
1. bu 8811 Baby 2 Go Jogger 3 Tekerlekli Puset - Ürün Kategorileri
bu beğendim gayet kullanışlı görünüyor ama çift yönlü değil
2. bu Hepsiburada.com : Maxima Moov Bebek Arabası | Anne / Bebek / Çocuk
bu da çift yönlü ama .ok kullanışlı görünmüyor....
kızlar fikirlerinizi bekliyorum....
arkadaşlar mrb. göğüs uçları yara olan var mı? emzirirken çok acıyor. siz neler yapıyosunuz geçmesi için
arkadaşlar mrb. göğüs uçları yara olan var mı? emzirirken çok acıyor. siz neler yapıyosunuz geçmesi için
kızlar bana yardım edin.bebeğim dün geceden beri ağlıyo durmadan.Kakasını yapamadı sanırım oyüzden.masaj yaptım, fitil verdim,zeytinyağı içirdim fayda etmedi.emdikten sonra omuzumda uyuyor yatağına koyduğum anda ağlayarak uyanıyor.çok fazla ağladı içim parçalanıyor.herhangi bir tavsiyeniz var mı.yoksa acile mi gitsem
ya bende sinema'ya gitmek istiyorumkızlaarrrr...
40 çıkaranlar göznünüz aydınnn...
40tan sonra biz de gezmelerdeyizz..
ama dün akşam kocişle kaçtık.
sinemaya gittik, kızım da ananesiyle kaldı,
uyumuş yavrum hep.
ama aklım hep onda kaldı özledim yaaaa...
bir de kilo alımımız hızlandıysa değmeyin keyfime,
uyku düzenimiz iyi maşallah aman nazar değmesin
geceyle gündüzü ayırıyoruz artık.
bu arada kızlar bize elma yağı ii geliyor
karnına ve ayaklarına masaj yapıyorum
rahatlıyor.
ah kızlar ya dusuncek ne cok sey var sımdıde korunma problemı var herseyı neden kdınlar yapıo... dogum yaptık sımdı ıyılesıoz derken bıde spıral dı yok haptı dıdınıp duruoz sankı parıs bı tek kadınlara parısss
kızlar bana yardım edin.bebeğim dün geceden beri ağlıyo durmadan.Kakasını yapamadı sanırım oyüzden.masaj yaptım, fitil verdim,zeytinyağı içirdim fayda etmedi.emdikten sonra omuzumda uyuyor yatağına koyduğum anda ağlayarak uyanıyor.çok fazla ağladı içim parçalanıyor.herhangi bir tavsiyeniz var mı.yoksa acile mi gitsem
var canım var, yalnız değilsin... lansinoh ve zeytinyağı kullandım, pek değişiklik olmadı... bu ara sadece ağlıyorum ve sabrediyorum geçmesi için. biri baya düzeldi ama biri hala yaş getiriyo gözümden. 1 hafta 10 güne geçeceğini umut ediyorum:)
Gızlarrr... bebişleriniz gece emdikten sonra hemen uykuya dalıyor mu yoksa uzun bir süre uyanık mı kalıyor? Benimki 2 saat arayla hiç şaşmaz emmeye kalkar.Fakat 1,5 -2 saat uyanık kalır, en az 1 saat.Bu da hayliyle yorucu oluyor.Ayrıca sallanmaya falan da alıştı, uyutmak için ayrıca uğraşıyorum.Şimdi küçük beşiği sallanıyor ama 3-4 ay sonra odasına yatağına geçince ayakta sallayarak uyutmak zorunda kalacağım sanırım.Çünkü yatağı sallanmıyor : ) Yaa daha ufacık şimdiden uyutmak için uğraşmak sinirime dokunuyor.Em güzelce yat di mi ama ? : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?