2010 Aralık Anneleri

40 a kalmaz kalmaz

lansinoh kullanıyorum ben de ama çok da faydası yok. hele 1 tanesinin resmen yarısı açıldı. ayva çekirdeğiyle gül suyu da yaptık ama o da çok yararlı olmadı. artık göğüs ucu aldık onu kullanıyorum emzirirken. bir de benim bebeğim hep meme ağzında olsun istiyo hep emmek istiyo. sizinkiler de öyle mi?

Bu modelin tıpkısının aynısı bizde de var. Üstelik bizdeki kucakta uyuyor beşiğe yatınca uyanıyor. Tek farkı 3 saatte 1 emmeye kakıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Bende ki daha fena gece yatarak emip uyumaya alıştı yanımda dikişlerden dolayı.Yatağına alıştırmaya çalışıyorum ama işim baya zor olcak gibi.Gündüz iyiyiz ama gece için bir an önce yatağında yatması lazım ama napcaz bilmem :))))

Evet ya ağzından hiç bırakmak istemiyor gogus uçlarım tabiki iiyilesemiyor sabır edecez

dun ilk defa gaz sancisiyla tanistik
ne zormus kucucuk bebisin kizarip cigliklar icinde gaz cikarmaya calismasi ve cikaramamasi
sabah5e kadar uyuyamadik yavrumla
sonra bitap dustu
saat 10da bi pirt yapabildi anca
bugun dru aradim neo baby diye bi gaz ilaci verdi
kullanan varmi kizlar?

Bu modelin tıpkısının aynısı bizde de var. Üstelik bizdeki kucakta uyuyor beşiğe yatınca uyanıyor. Tek farkı 3 saatte 1 emmeye kakıyor Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

Benimki 3 saat uyuynca acısını fena çıkarıyor.Dün gece 3 saat uyudu, sonra saat başı kalktı : ) Çok uykusuz ve yorgunum.Ne zaman daha uzun uyuyacak bu çocuk.Hayır kalkması da bir kenara ,gece 2 saat uyuyorsa ,hemen hemen bir o kadar da uyanık kalıyor.Seninki de gece uzun uyanık kalıyor mu?

slm şekerler nasılsınız benim meme uçları çok kötü kızlar yardım edin hiç bişi işe yaramıyor bu arada uyku sürelerinden bahsedilmiş...benim kız geceyle gündüzü ayırıyor gibi 1 haftadır felan geceleri daha uzun uyuyor gündüzleri daha çok uyanık kalıyor artık

slm arkadaslar oglum hala hastanede yatmakta
sorunu kalbinde buyuk bi delik var ve kani cigere cok pompaladigi icinde cok zor ve hizli nefes aliyor
yarin insallah ameliyat olacak dualarinizi bekliyorum
artik cok yoruldum rabbim insallah tez zamanda iyilestirsinde
yavrum artik evimize gelsin

Alllah acil şifa versin en kısa zamandA. bebisle evinizde olursunuz

Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.. . Küçücük. Bebek yaa çok üzüldüm.. dualarim oglunla canım basarili bir ameliyatla Allah size tekrardan kavustursun

Cok gecmis olsun canim.insallah basarili bir ameliyatin ardindan sapasaglam evine gidecek annisiyle.

dualarımız sizinle canım, evinize en kısa zamanda birlikte dönün inşallah.

canım benim Allah yardımcınız olsun. inş ameliyatın ardından mert bebeği kollarına alırsın. herşey Allah'tan, bol bol dua etmek lazım. ben başladım bile...okuyan arkadaşlar lütfen hepimiz gece bebeklerimizi emzirmeye kalktığımızda önce şükredelim, sonra mert bebek için dua edelim...

Alllah acil şifa versin en kısa zamandA. bebisle evinizde olursunuz

Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.. . Küçücük. Bebek yaa çok üzüldüm.. dualarim oglunla canım basarili bir ameliyatla Allah size tekrardan kavustursun

Cok gecmis olsun canim.insallah basarili bir ameliyatin ardindan sapasaglam evine gidecek annisiyle.

dualarımız sizinle canım, evinize en kısa zamanda birlikte dönün inşallah.

Hepinizden allah razi olsun arkadaslar insalla bugunude hayirlisiyla atlatsaydik

canım benim çok üzüldüm dualarım sizinle Allah acilen şifa versin ve bir daha asla yaşatmasın

Ahh canım benim yaa.Allah yardımcınız olsun.İnşallah iyileşicek ve en kısa zamanda evine dönecek bebişin.

gurbet gelini
canım allah acil şifa versin
inşallah bebişin hayırlısıyla atlatacak bu süreci
içini ferah tut canım benim
dualar sizinle...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN. Allah şifa versin canım. lütfen kahretme kendini. pozitif olmaya çalış. tıp çok ielrledi artık. inşallah en yakın zmand aiyileşip eve koynuna gelicek oğlun. dualrıamız seninnle veoğlunla tatlım

Canım Allah acil şifalar versin.en kısa zamanda kucağında evine dönersin canım.Dualarımız seninle ve Mert bebekle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…